ροή ειδήσεων

6oς διαγωνισμός Adespoto.gr - Πείτε ΝΑΙ στα καλλυντικά χωρίς βαναυσότητα σε ζώα & κερδίστε

Το adespoto.gr τάσσεται στο πλευρό της Body Shop Greece και υποστηρίζει την εκστρατεία διαμαρτυρίας ενάντια στη χρήση πειραματόζωων για δοκιμές σε καλλυντικά, σε όλο τον κόσμο! ...

Η Cruelty Free International έχει ήδη ενώσει τις δυνάμεις με την The Body Shop στην Ελλάδα και ζητά την παγκόσμια απαγόρευση των δοκιμών σε ζώα για καλλυντικά.

Μια παγκόσμια αίτηση για την απαγόρευση των πειραμάτων σε ζώα για καλλυντικά προϊόντα έχει ξεκινήσει από τις 20 Ιουνίου στα καταστήματα The Body Shop στην Ελλάδα ως μέρος της παγκόσμιας εκστρατείας της Cruelty Free International γιαΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΒΑΝΑΥΣΟΤΗΤΑ.



H Cruelty Free International, είναι μία παγκόσμια οργάνωση με στόχο τον τερματισμό της χρήσης των ζώων για τη δοκιμή καλλυντικών προϊόντων σε όλο τον κόσμο. Εκατομμύρια πελάτες της The Body Shop μέσω από το δίκτυο καταστημάτων της σε 65 χώρες ανά τον κόσμο θα μπορούν να υποστηρίξουν τη μεγαλύτερη και πιο φιλόδοξη εκστρατεία που έχει οργανωθεί μέχρι σήμερα με σκοπό την παγκόσμια απαγόρευση της χρήσης ζώων σε δοκιμές καλλυντικών. Εκτός από τη συνεργασία με τα κατ’ εκτίμηση 275 εκατομμύρια ανθρώπους που επισκέπτονται τα καταστήματα The Body Shop ετησίως, η Cruelty Free International θα συνδεθεί και με τους δικτυακούς τόπους της The Body Shop, που φιλοξενούν εκατομμύρια πελάτες ετησίως.

Παρά το γεγονός ότι ισχύει απαγόρευση για τη διεξαγωγή πειραμάτων σε ζώα για καλλυντικά προϊόντα εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης από το 2009, εξακολουθεί ωστόσο να είναι δυνατή η πώληση καλλυντικών που έχουν δοκιμαστεί σε ζώα εκτός της ΕΕ. Η απαγόρευση των πωλήσεων που θα απέτρεπε αυτή την κατάσταση αναμένεται να τεθεί σε ισχύ το 2013, αλλά αυτό θα μπορούσε πλέον να καθυστερήσει έως και δέκα χρόνια. Σε αυτή την περίπτωση, δεκάδες χιλιάδες ζώα μπορεί να συνεχίσουν να πεθαίνουν σε σκληρές δοκιμές καλλυντικών για προϊόντα ομορφιάς που πωλούνται στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ο Paul McGreevy, Διευθυντής Διεθνών Αξιών, Έρευνας & Ανάπτυξης της The Body Shop, δήλωσε:
«Η The Body Shop πιστεύει με πάθος ότι κανένα ζώο δεν πρέπει να βλάπτεται σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου λόγω των απαιτήσεων κυβερνήσεων και ρυθμιστικών αρχών. Έχουμε μακρά δέσμευση προς αυτό το σκοπό, και δυστυχώς πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι αυτό το ζήτημα έχει επιλυθεί ενώ δεν έχει. Με μεγάλη υπερηφάνεια υποστηρίζουμε την εκστρατεία της Cruelty Free International που σκοπό έχει να επιτύχει την παγκόσμια απαγόρευση των δοκιμών σε ζώα και ενθαρρύνουμε τους πάντες να υπογράψουν την αίτηση στα καταστήματά μας!»

Η Michelle Thew, Διευθύνων Σύμβουλος της Cruelty Free International, δήλωσε:
«Η The Body Shop χαίρει διεθνούς φήμης για τη στάση της εναντίον των δοκιμών σε ζώα από την πρώτη μέρα λειτουργίας. Με τις προσπάθειές της όλα αυτά τα χρόνια, προπορεύεται στην ανάληψη δράσης για να δοθεί τέλος στις δοκιμές σε ζώα, και η Cruelty Free International είναι πολύ χαρούμενη που η The Body Shop υποστηρίζει την πρωτοποριακή αυτή εκστρατεία μας.»

Η αίτηση της Cruelty Free International διατίθεται σε όλα τα καταστήματα της The Body Shop στην Ελλάδα από τις 20/6/2012 και έως τις 28/7/2012, αλλά και ηλεκτρονικά στη διεύθυνση www.crueltyfreeinternational.org.

Το adespoto.gr σας προτρέπει να υπογράψετε όλοι είτε σε κάποιο κατάστημα The Body Shop είτε ηλεκτρονικά, εφόσον πιστεύετε το αυτονόητο:
κανένα προϊόν ομορφιάς δεν είναι ... όμορφο αν δοκιμάζεται σε ζώα που βασανίζονται σε εργαστήρια!
Ως ζωόφιλοι, λαμβάνουμε ενεργά μέρος στην εκστρατεία και δεν χρησιμοποιούμε ποτέ προϊόντα πoυ έχουν δοκιμαστεί σε ζώα.

Στα πλαίσια της ενημέρωσης όσο το δυνατόν περισσότερων αναγνωστών μας, ωςadespoto.gr σε συνεργασία με την The Body Shop,
σας κάνουμε δώρο δύο σετ προϊόντων Cruelty Free Make up (φωτό).

Kάθε σετ περιέχει: Shimmer Cubes, Lip & Cheek Dome Pink, Liquid Eye Liner Violet, Puff on Radiance,
Pearl Radiance Primer, Hi Shine Go Wild.
Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό αφήστε σχόλιο στο άρθρο αυτό.

Ο διαγωνισμός ισχύει από 1η Ιουλίου 2012 έως 27 Ιουλίου 2012.

Στις 27/7 η δυνατότητα να αφήσετε σχόλιο θα ''κλείσει'' και
θα ακολουθήσει online , live κλήρωση για την ανάδειξη των δύο τυχερών νικητριών.

Σας ευχαριστούμε!

adespoto.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *