ροή ειδήσεων

Ο χάρος βγήκε παγανιά

Ας μαζέψει κάποιος όλους τους Νεοέλληνες που οδηγούν και μιλάνε στο κινητό, χωρίς να βλέπουν απο τους καθρέφτες, χωρίς φλάς και το ακραίο... να έχουν στο ένα χέρι κινητό στο άλλο το τσιγάρο και να οδηγούν με το ένα δάχτυλο. Κύριοι στην Τροχαία δεν θέλει πολλή μια βόλτα ένας τροχονόμος από Ρόδο Ιαλυσό έχει γράψει 20΄άτομα πριν σκοτώσουν κανένα με μηχανή ή πεζό. Θα ήθελα να ήξερα είναι κόπος να βγάλει φλάς και να κάνεις δεξιά και μίλα όσο θέλεις.....έλεος Νεοέλληνα

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος11/7/12 01:16

    Υπάρχει και ο ποιο εύκολος τρόπος από το να γραφουν οι τροχονόμοι και να μην κινδυνεύει κανένας.
    HANDS FREE σας τα παρέχουν δωρεάν με τις συσκευές όλες οι εταιρίες, απλά χρησιμοποιήστε τες. Είναι ποιο εύκολο για εσάς και ποιο ακίνδυνο για όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος11/7/12 02:15

    Χα! Σημερα έτυχε να περιμένω στα φαναρια στον κόμβο του ΕΟΤ ως πεζός για να περάσω απέναντι και χωρις υπερβολή 9 στους 10 οδηγούς μιλούσαν στο κινητό. Κάγκελο έμεινα...
    Να βγεί η τροχαία γιατί όλοι ξέρουμε πλέον ότι υπάρχει το hands-free αλλά σχεδόν κανείς δεν το χρσηιμοποιεί. Δικαιολογίες δεν υπάρχουν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος11/7/12 12:39

      Και εγώ το έχω δεί....
      όταν μιλάνε στο κινητό δεν βγάζουν φλάς οι οχτώ στους δέκα...
      Και εννοείται ότι εάω κάνεις παρατήρηση σου κάνουν νόημα το..άτε παράτα μας.

      Δεν υπάρχει έλεγχος απο την τροχαία..

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος11/7/12 03:37

    Μην ειστε αδικοι ρε παιδια.Αυτοι που οδηγανε με το κινητο στο ενα χερι,μολις βγουν απο το αυτοκινητο φορανε το handsfree και αρχιζουν να περπατανε μιλωντας και κοιτωντας στον αερα σαν ηλιθιοι.Σαν τον Ποντιο που ενω στην λιακαδα πηγαινε με το αυτοκινητο με 50χλμ μολις αρχισε καταιγιδα αρχισε να τρεχει σαν τρελλος επειδη του ειπαν οτι το αυτοκινητο πιανει τα 200χλμ στο νερο.Απλα δεν εξηγησε κανεις σε αυτους τους τσομπανηδες καγκουρες οτι το handsfree ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος11/7/12 08:49

    Πριν μια εβδομάδα έγινε ατύχημα στην οδό καμειρου άπο οδηγό που έστελνε SMS . Ευτυχώς ήταν πρωί και δεν είχε παιδιά στον δρόμο αλλοιώς θα είχαμε θύματα . Μην δισταζεται να καταγγέλλεται αυτούς που παρανομούν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος11/7/12 09:31

    @3:37
    Xaxaxaxa, σωστή η παρατήρησή σου!!!

    @8:49
    Στη συγκεκριμένη περίπτωση, οδήγηση κ κινητά, τι να καταγγείλουμε? Η τροχαια πρέπει να βγεί, να τους τσιμπάει επ' αυτοφόρω και να κόβει πρόστιμο επιτόπου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος11/7/12 10:50

    Έχετε δίκιο, ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ, οδηγώ καθημερινά στη Ρόδου Λίνδου και σπάνια οδηγός βγάζει φλας, είτε μιλάει στο κινητό είτε όχι, στα φανάρια δε προς Τσαϊρι Αεροδρόμιο, γίνεται το έλα να δεις με όλους αυτούς που θέλουν να κάνουν αναστροφή για να κατευθυνθούν προς Ρόδο. Δεν υπολογίζουν τίποτα , χώνονται στη ροή της κυκλοφορίας και ας κλείνουν το δρόμο. Το τραγικό είναι ότι το κάνουν πάρα πολλοί επαγγελματίες. Δυστυχώς τον τελευταίο καιρό παρατηρώ και ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα που δεν σταματούν στο κόκκινο. Καθημερινή τρέλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος11/7/12 12:44

    Σήμερα εγώ με μηχανή στην διασταύρωση στου Πάπου στους τρείς μιλάει η ΚΟΤΑ στο κινητό και χωρίς φλας χωρίς να δει στον καφρέφτη στίβει προς τους τρεις και σταμάτησα την μηχανή 10 εκατοστά πριν πέσω στην πόρτα του οδηγού αν την πλάκωνα στις σφαλιάρες θα έφταιγα; αν έπεφτα πάνω της θα την πλήρωνα γιατί ερχόμουν απο πίσω της; στην κυριολεξία ο Χάρος βγήκε παγανιά και σωστα λένε οι προηγούμενοι ας χρησιμοποιείτε τουλάχιστον το hands free και βλέπεται και κανένα καθρέφτη γιατί δεν είναι καμικάζι όλοι οι οδηγοί μηχανών είμαστε επαγγελματίες , οικογενειάρχες που η μηχανή μας εξυπηρετεί να κάνουμε την δουλειά μας και εκτεθειμένοι στον κίνδυνο του κάθε ΗΛΙΘΙΟΥ ΠΟΥ ΟΔΗΓΑ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος11/7/12 22:03

    Τσαμπίκος οδηγός χαχαχαχαχαχαχα Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος11/7/12 22:30

    Δεν πειράζει ρε παιδιά, ας βγει ο χάρος παγανιά... τι δηλαδή στην ανεργία και αυτός? Κλέφτης θα γίνει? Λιγότεροι κάφροι στον τόπο αυτό. Σε μια δεκαετία λέι η τελευταία απογραφή βρέθηκαν 1 εκατομ. Ελληνες λιγότεροι. Για προσπάθησε να περάσεις από διάβαση πεζών....... πας για τα θυμαράκια, κανένας δεν σέβεται τους πεζούς. Σκέτο καφριλίκι είμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος11/7/12 23:27

    Ειδικα οι κοτες αφου πρεπει ντε και καλα να εχουν απασχολημενο ...το στομα τους...με κατι,ας μασανε τσιχλα ενω οδηγουνε.Αφου ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝΕ να οδηγουνε και να μιλαν στο κινητο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος12/7/12 01:25

    Αυτό που είναι πιο εκνευριστικό, είναι το να βλέπει το αυτοκίνητο το επερχόμενο μηχανάκι και κλασικά σαν να μην συμβαίνει τίποτα, παραβιάζει την προτεραιότητά του, αδιαφορώντας αν του σκάσει χαλκομανία το μηχανάκι πάνω του.Σαν να μην υπάρχεις.

    Και τρέχα εσύ να βρείς τρόπο να σταματήσεις... όχι με πολλά χιλιόμετρα. Ας πούμε 30 χιλιόμετρα με λίγο ψιλόβροχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *