ροή ειδήσεων

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΑΚΑΘΕΚΤΗ Η ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΣΤΗ ΡΟΔΟ !!!!

ΣΑΒΒΑΤΟΒΡΑΔΟ ΠΗΓΑ ΣΕ ΓΝΩΣΤΟ ΜΠΑΡΑΚΙ ΤΗΣ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΟΤΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΜΟΥ ΕΦΕΡΕ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΤΟ ΟΤΑΝ ΖΗΤΗΣΑ...
ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΥΣΑΝΑΣΧΕΤΗΣΕ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΒΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ.ΤΕΛΙΚΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΙΑΝΕΙ??? ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ??? ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟ ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΟ ΜΑΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ? ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΔΟΕ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ?????

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος9/7/12 09:11

    φοβερο ρεπορταζ...ρε δεν πας να κανεις καμια βουτια που ξαφνικα μας εγινες και εποπτης!
    Οταν σε κλεβει το κρατος ειναι νομιμο...οταν κλεβει ο πολιτης τοτε ειναι φοροδιαφυγη!
    Ο πιο μεγαλος κλεφτης εισαι εσυ ρε κοπριτη που εκανες την αναρτηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/7/12 09:19

      9-11 EISAI POLY BLAKAS XAXAXAXA

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος9/7/12 10:44

      ρε συ 9.19 αντε τραβα να βρεις γυναικα να στανιαρεις λιγο λες και τον ξερεις τον αλλον και τον λες κλεφτη.


      η φοροδιαφυγη οπως και η αδικη φορολογια ειναι υποθεση ολων μας.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος9/7/12 11:56

      ISTE OLH POLH MALAKES

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος9/7/12 09:30

    Ο ΚΥΡΙΟΣ 9.11 ΦΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΒΕΙ Ο ΚΟΙΝΟΣ ΛΗΣΤΗΣ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ!!!
    ΤΟΝ ΦΠΑ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΧΡΕΩΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΖΕΤΕ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΑΣ?
    ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΚΛΕΨΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΓΑΜ@ΤΕ ΔΙΧΩΣ ΕΛΕΟΣ!!!
    ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ!
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΩ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΟΙ!

    ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΠΑΛΙΟΛΑΜΟΓΙΑ!

    ΟΠΟΙΟΣ ΚΛΕΒΕΙ ΠΛΕΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ ΤΟΥ!!

    ΦΙΛΕ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΤΟ ΣΔΟΕ!
    ΟΧΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!!!

    ΑΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΠΑΡΤΥ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/7/12 22:36

      Κλασικος ΠΑΣΟΚΟΣ εισαι ρε κουραμπιε! Εχετε κατακλεψει την ελλαδα σας εχει βολεψει το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ και εχετε το θρασος να μιλατε κιολας...να ψοφισετε ρε αλητες!

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος9/7/12 09:37

    ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΒΑΛΕΤΕ .ΕΔΩ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΓΑΜΑΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΕΤΕ ΘΕΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΟΨΕ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟ ΤΑΔΕ ΜΑΓΑΖΙ.
    ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕ ΔΕΝ ΚΟΒΟΥΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΛΕΟΝ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ.ΟΛΑ ΜΑΥΡΑ ΑΦΟΥ ΕΤΣΙ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ 300 ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/7/12 12:37

      ΝΟΜΙΖΩ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΕΙ ΑΚΡΗ,ΒΑΣΗ ΑΥΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΜΑΓΑΖΙΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΩΣ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ.ΤΑ ΠΕΡΙΣΩΤΕΡΑ ΜΑΓΑΖΙΑ Γ'ΑΥΤΟ ΚΛΕΙΝΟΥΝ,ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΙΩΛΑΣ,ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΜΕ...ΑΠΛΑ..ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΟΚΛΕΦΤΕΙΤΕ,

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος9/7/12 09:54

    Kathe Deutera ta idia.. Forodiafigi kai @@....

    Esi Re file pou Ekanes tin "kataggelia" tin apodiksi tin itheles gia na tin valei stin eforia??? kai pera apo auto riksane to aforologito toso xamila pou osa pota kai na pieis me apodiksi pali tis kolotrixes sou tha pliroseis.. ase ton kosmo na zisei kai stamata na eisai toso paparas pou asxolise me tis apodikseis ton bar kai ton clubs...
    Se klevoun apo ti dei se klevoun apo ton ote se klevoun stin eforia.. sou pernoun spitia autokinita kai ta sovraka sou kai esi asxolise me tin apodiksi...
    An theleis na stroseis auton ton topo tote koita pios pragmatika fteei perisotero kai rikse ekei tis euthines.. oxi epeidi esi eisai mazoxa tou kerata kai theleis kathe deutera na mas les gia forodiafugi kai prasina aloga..
    KAI OXI RE.. DEN THA KOVOUME POTE APODIKSEIS.. OUTE STA BAR OUTE STA CLUB OUTE STA MPAKALIKA OUTE FOROLOGIKI DILOSI THA KANOUME KAI OPOS EIPE KAPIOS PIO PANW.. OUTE TIMOLOGIA THA PERNOUME.. OLLA MAURA.. ETSI GIA NA NIOSOUN LIGO OTI O KOSMOS PLEON DEN EXEI NA PLIROSEI TPT ALLO.. ME TO ZORI ZEI KAI THA KANEI TA PANTA NA EPIVIOSI.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/7/12 12:26

      γιατι να μην κοβει,δεν καταλαβα,εαν δεν κοβει αποδειξη να δωσει το δευτερο ποτο(που λεει ο λογος) στην μιση τιμη....τοτε να πω μπραβο,αλλα ετσι κλεβει και τον πελατη και το κρατος.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος9/7/12 19:22

      ΚΛΕΦΤΑΡΑΔΕΣ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ!!!!!!!!!! SOHO,VIVER,PAFFUTO,CLO,ΚΛΠ ΔΕΝ ΚΟΒΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!!!!!!!ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΣΔΟΕ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος9/7/12 10:49

    akoma den exete katalabei malon oti oso den kobei apodiksis to kathe magazi tosa esoda xanei to kratos toso tha tin plironoume me forous emis i malakes pou den zitisame apodiksi einai apli logiki . ama imastan sosti apo tin arxi oxi mono se apodiksis se polla themata den tha imastan se afti tin katastasi tora.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/7/12 11:18

      Σωστος...
      Επιπλεον την πληρωνουμε εμεις οι αλλοι "οι χαζοι" για μερικους εξυπνους που πληρωνουμε την εφορια και δεν μπορουμε να κρυψουμε τιποτα.
      Και μετα μιλανε μερικα λαμογια εδω μεσα οτι ειναι ρουφιανος αυτος που βγαζει τετοια αρθρα.
      Αλλα ειχαν μαθει τοσο καιρο να κανουν αυτα τα κολπα και τωρα που εχει αγανακτησει ο κοσμακης δεν τους αρεσει.
      Ευγε στον συντακτη της ειδησης και μακαρι να βγαζουν συνεχεια τετοια...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος9/7/12 12:25

      Πολύ σωστά..

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος9/7/12 11:00

    Ο τουρισμός είναι η ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ πηγή εσόδων στην οικονομία της χώρας.Οι μόνοι που πληρώνουν φόρους στο κράτος, από τον τουρισμό, είναι τα ξενοδοχεία, τα αεροπλάνα και τα πλοία.Όλοι οι άλλοι (καφετέριες, μπαρ, ταξί, εστιατόρια) δεν πλήρωναν φόρους τόσα χρόνια και πλούτιζαν. Τώρα έρχονται και βρίζουν τον Πάγκαλο που είπε ''μαζί τα φάγαμε''. Άδικο είχε; Και έρχεται τώρα το κράτος και κόβει τους μισθούς από τον κοσμάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/7/12 23:29

      Δυστυχώς, είσαι λάθος. Αεροπλάνα και πλοία είναι αφορολότητα από το νόμο. Το 99% των ξενοδοχείων παρουσιάζει ζημιές στους ισολογισμούς και δεν πληρώνουν φράγκο. ΦΟΡΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΜΙΣΘΩΤΟΙ (με επίσημα στοιχεία).

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος10/7/12 01:55

      Μόνο οι μισθωτοί?Έχω μαγαζί στην παλιά πόλη και πάντα χτυπούσα και πάντα θα χτυπάω αποδήξεις άσχετα αν καταριέμε την ώρα και την στιγμή που τα λεφτά αυτά πάνε σε αυτό το κράτος (και δεν μένουν τουλάχιστον τα μισά στην Ρόδο) οπότε δεν γίνετε να μας παίρνει όλους η μπόρα!Χαλαρώστε...Ξέρω και πολλούς άλλους που χτυπάνε τα πάντα και ξέρω και πολλούς άλλους που δεν χτυπάνε τίποτα σχεδόν...
      Επίσης καλό είναι να καταλάβετε ότι η Ελλάδα δεν θα σωνόταν αν όλοι πλήρωναν κανονικά τους φόρους τους...(κακώς δεν πληρώνανε),ούτε με τις ψεύτικες συντάξεις (εκποίηση των περιουσιών τους άμεσα),απλά έπρεπε να γίνει... Η Ελλάδα χρωστάει πολύ λιγότερα ακόμα και από την Γερμανία (να μην αναφέρω ΗΠΑ,Ιταλία,Ηνωμένο Βασίλειο κλπ)
      όσον αφορά εσένα που λες ότι ο τουρισμός είναι η μικρότερη πηγή εσόδων απλά δεν περιγράφεσε.Σίγουρα είσαι ο μαλάκας του χωριού (αν είσαι και Ροδίτης) Είναι από τα πιο άκυρα που έχω ακούσει...

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος9/7/12 11:35

    Τόσα χρόνια όλα μαύρα τα κάνετε και τώρα θα λέτε ότι το κάνετε και από αντίδραση.
    Οκ δεν θέλεις να κόψεις αποδείξεις, τον φόρο γιατί δεν τον κόβεις από την τελική τιμή που θα πληρώσει ο πελάτης; Σκατά στα μούτρα σας καθίκια επιχειρηματίες για τον πού*** είστε όλοι!!!!

    Αυτό που ξέρω είναι ότι είμαι 23 χρονών, ιδ. υπάλληλος των 650 ευρώ και καλούμαι να πληρώσω 700 ευρώ για φόρους, χώρια τα χαράτσια και τις έκτακτες εισφορές, ΓΙΑΤΙ;; Γιατί κάποια λαμόγια συνεχίζουν να είναι λαμόγια παρά τις δυσκολίες που περνά αυτη τη στιγμή η χώρα μας.

    ε.. και λαμόγια δεν είναι μόνο οι πολιτικοί αλλά και τα καθίκια οι επιχειρηματίες για τον πού*** που πάντα φοροδιαφεύγουν..

    Αντιδράτε έτσι ρε λαμόγια και νομιμοποιείτε την φοροδιαφυγή ως μέσω αντίδρασης;;; Αντίδραση και εμείς με τηλέφωνα και καταγγελίες στο ΣΔΟΕ,ΙΚΑ κτλπ.. Γιατί είστε καθίκια και σας αξίζει το λουκέτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/7/12 11:39

      Απλα ειχαν μαθει τοσα χρονια οι "νεοπλουτοι" να περναν ζωη και κοτα και τωρα που ξυπνησαν τα υπολοιπα "προβατα" και δεν μασανε δεν τους αρεσει.
      Νομιζεις φιλε μου οτι την περναγαν ποτε με 600-700€;
      Κανουν και παραπονα τα λαμογια με το ποτο στην παλια πολη 10€ και κλαιγονται κιολας γιατι κλεινουν τα βρωμομαγαζα τους και δεν την βγαζουν και καλα....

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος9/7/12 12:27

      Πολύ σωστός ο 11:35

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος9/8/12 01:49

      Eisaste toso mikromialoi oloi sas ean to kratos eithele pragmatika na stamatisei i forodiafigei eine poli efkolo na ginei, stin Souidia gia paradigma den kovoune apodiksis, giati yparxoun alla systimata ta opia eine ftina kai apotelesmatika.
      Oi Politikimas agapita mou filarakia theloun forodiafigades gia na boroun na pernoune aforologites mizes.
      Me afta pou diavazo se aftin istoselida diapistono oti eisaste teleis agrammatoi, i olloi sas kapnizete kati parakseno.

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος9/7/12 11:58

    Σε κλέβουν στις τιμές των ποτών, σε κλέβουν στην ποιότητα των ποτών - μπόμπες, σε κλέβουν εισπράττοντας ΦΠΑ που ποτέ δεν θα αποδώσουν στο κράτος. Παρανομούν από το πρώτο δευτερόλεπτο που θα ανοίξουν τα κολομάγαζα τους βγάζοντας τα τραπέζια τους εκτός ορίων, παρανομούν όταν δεν τηρούν το ωράριο και τα προβλεπόμενα ηχητικά όρια, παρανομούν έχοντας αδήλωτους τους εργαζόμενους τους, παρανομούν όταν έχουν λαθραίους για όλες τις δουλείες, παρανομούν αφήνοντας τα απορρίμματα τους σε μη επισημασμένους χώρους πληρώνοντας εσύ μαλάκα φορολογούμενε να περνάει φορτηγό από εκεί κάθε μέρα να μαζεύει τα σπασμένα μπουκάλια και ποτήρια...

    Και μετά από όλα αυτά είσαι εσύ ο κακός και ρουφιάνος που έκανες την ανάρτηση παραπονούμενος για τα αυτονόητα.. ΕΕΕ ΡΕ ΛΟΥΚΕΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος9/7/12 12:48

    Γνωστο μπαράκι στην Παλια πολη.
    Ξερεται ποσους λαδωνει για να λειτουργεί?
    Σιγα μην κοψει και αποδιξεις.
    Και αποδιξεις και λαδώματα που να βγει το μαγαζί?
    Καλα κάνει.
    Δηλαδη και μισθο και λαδώματα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος9/7/12 13:32

    ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΤΣΑΜΠΙΚΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕΤΕ ΟΛΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/7/12 21:31

      ΡΕ ΑΣΤΟΔΙΑΛΟ ΑΛΒΑΝΟΒΛΑΧΟΜΑΛΑΚΟΠΙΤΤΟΥΡΑ!!! ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙΣ! ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΕ!

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος9/7/12 13:50

    καράβλαχε...τράβα στο κατσιχώρι σου..κομπλεξικέ....δεν θα γίνεις Ροδίτης ποτέ ρεεεεεεεε....έτσι μια ζωή να σας καίει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/7/12 14:12

      Ροδίτης είμαι φιλαράκι.... καλή καρδιά.... αλλά κάποια στιγμή πρέπει να καταλάβουμε οτι η περίοδος της λαμογιάς τελείωσε. Και εδω στην Ρόδο το κάναμε επάγγελμα....

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος9/7/12 14:10

    Συμφωνω οτι πρεπει να κοβονται αποδειξεις,αλλα ρε καραβλαχε η μεγαλη μασα ειναι στα μερη σου,γιαυτο μοκο.Παρανομες επιδοτησεις σου λεει κατι?Αυτο ειναι μονο ενα παραδειγμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/7/12 14:15

      Να και άλλος κομπλεξικός! Τι νομίζεις ρε αδερφέ μου? Οτι είμαστε καμιά άρια φυλή εμείς οι Ροδίτες? Ελληνες είμαστε με τα καλά και τα κακά μας...
      Σταματήστε το κόμπλεξ με τους Ροδίτες γιατι πιθανότατα να μην 'εχεις μαζέψει απο τον δρόμο ουτε ενα σκουπιδάκι!!!!

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος9/7/12 14:18

    Μικροι φουκαραδες ειστε ολοι σας και φουκαραδες θα μεινεται.
    Κλεφτοκοταδες ειστε.
    Το τυρι δεν το βλεπεται!!! και ουυυυυτεεεεεεεε προκειται να το δειτε.
    Αυτος που περνει 650 ευρω με το μυαλο που εχει πολλα περνει.Αρνι εεε Αρνι.
    Ανοιξε το μυαλο σου ρε και σκεψου .
    Ριξε λαδι στα γραναζια σου ρε και βγες να επιχειρησεις , τα περιμενεις ολα ετοιμα ???
    Τελειωσανε αυτα .ΕΕΕΕΕ τοτε και πολλα σου δινουνε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/7/12 15:05

      Αν το ανοιχτό μυαλό σου και η επιχειρηματική σου δεξιότητα καταλήγουν στην κλεψιά, στην ανασφάλιστη εργασία και στο λάδωμα για την επιβίωση σου τότε έχεις αποτύχει ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ!!

      Κοινώς η νοοτροπία του γύφτου, "οτι φάω και όσο κλέψω τώρα που μπορώ".
      Μικροαπατεώνες του ενός η των δυο ευρώ..

      Να χαρώ ανοιχτά μυαλά πανάθεμα σας.. μικροαπατεώνες.. γύφτοι!

      Διαγραφή
  14. Ανώνυμος9/7/12 14:48

    ακομα παλιά πολη πηγαινετε κοροιδα? χε χε χε χ ε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος9/7/12 14:59

    xtes to mesimeri pira apo magazi sto kentro 2 pagota piraulous. den tha miliso gia ta 9e pou zitise(oxi oti den me kene!!!) otan tou zitisa apodiksi mou eipe oti tou exei teleiosei i kordela tis tamiakis kai perimenei na tou feroune!!!(kuriaki 3.30 to mesimeri.....!!!!)me trelo kauga pira piso ta xrimata mou giati oso anexomaste tetoies katastaseis kako kanoume se emas kai sta paidia mas!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/7/12 15:05

      Μπράβο σου φίλε...Μπράβο σου!!

      Διαγραφή
  16. Ανώνυμος9/7/12 15:13

    ΚΑΛΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΘΟΜΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΩ ΠΟΥΘΕΝΑ!!! ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥ@@@ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ!!! ΠΑΣ ΝΑ ΠΙΕΙΣ ΕΝΑ ΚΑΦΕ "4,50 ΕΥΡΩ ΠΑΡΑΚΑΛΩ"!!! ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ!!! ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΚΑΙ ΤΖΑΠΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΜΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος9/7/12 16:01

    NOMIZO OTI OLOI PREPEI NA KOVOUME APODEIKSEIS.EINAI ADIKO NA FORODIAFEVGOUN OI POLITES KAI NA MIN EXEI VENZINH H THORAKISMENI BMW 750 TOU VENIZELOU.AP0 TIN ALLI POS THA PAROUNE TA SINOLAKIA TOUS OI VROMIARES GINEKES KAPION IPOURGON.POS THA PAROUNE TA BOSS KAI TA ARMANI OI IPOURGOI MAS.GIA AYTO AS EIMASTE SOVAROI.OLOI NA PLIRONOUME TOUS FOROUS MAS.PROS TO PARON SINEXISTE NA MALLONETE GIA TO POTO KAI TIN APODEIKSI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος9/7/12 16:12

    H MANA TIS GINEKAS TOU AKI VGIKE STA KANALIA KAI IPE OTI H KOROULA TIS DEN EXEI KAMIA ANAMIKSI ME TON AKI.DILADI TO SPITI KSEFITROSE APO TIN GH KAI XORIS LEFTA FTIAXTIKE.H MALLON FTIAXTIKE ME TON MISTHO TOU AKH.KAI EPIDI ITAN KALOPLIROMENOS O IPOURGOS MAS TOU PERISSEPSAN KAI 750000 EYRO GIA TIN ANAKENISI.E KAI APO KATI ALLA PSILA PIGENE GIA SPA STIN GALIA EPERNE TSANTES TON 3000 EYRO!XALIA TON 5000 EYRO KAI KANA SINOLAKI E GIRO STA 5000 EYRO AN PERISSEVAN.OUST APO DO KATHARMATA
    KAI MAS EXOUNE VALEI OI KOPROI NA MALLONOUME METAKSI MAS.AYTOI TA TRONE.AN PIGENAN STO KRATOS OI ANTHROPOI DEN THA EKLEVAN TO KRATOS.EIMAI VEVEOS.OLOI AGAPAME TIN ELLADA MAS.EKTOS APO AYTA TA KATHARMATA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος9/7/12 16:24

    http://www.rodosalarm.gr/index.php/ellada/5188-2012-07-08-18-08-35
    deite ka auto

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος9/7/12 19:50

    Σε μαγαζί που πουλάει δερμάτινα στο φαλιράκι στο σύμπλεγμα καταστημάτων του Βασιλάκη πήγα με δύο οικογένειες Ρώσων φίλων μου για ψώνια. Δεν τους έκοψε καμία απόδειξη. Μπήκα μέσα και τσακώθηκα μαζί του. Το Ιδιο σκινικό και στην Εμπωνα σε κάτι μικρά σούπερ-μάρκετ. Η ΣΔΟΕ δυστυχώς φοβάται να βγει παγανιά γιατί θα φάει "ξύλο". Μην περιμένετε από αυτούς να γίνει τίποτα. Επώνυμες καταγγελίες που έχουν γίνει τις έχουν βάλει στο συρτάρι χωρίς πάτο.....όπως το Ελληνικό χρέος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος9/7/12 19:58

    Μαλλον μπηκες μεσα για να παρεις καμια ΜΙΖΑ αλλα οι Ρωση καναν την παπια και μετα το γυρισες στην αποδειξη ετσι δεν ειναι !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος9/7/12 22:40

    "Οι Ρωση" χαχαχαχχαχαχαχα! Αγραμματος!!! χαχαχαχαχα! πω πω ρεζιλι!!χαχαχαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος9/7/12 23:09

    OI ΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΗΑ.ΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑ.ΤΙ ΜΠΟΥΦΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος10/7/12 00:37

    Αν οι μαγαζατορες βγαζαν τοσαααα πολλα γιατι ουλοι θελαν να γινουν δημοσιοι υπαλληλοι;
    To ονειρο κάθε νέου ηταν να γίνει δημοσιος υπαλληλος αρε jumbo που σας χρειαζετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/7/12 17:39

      Α χαχα ειπα κι εγω πολυ ησυχους τους ειχαμε αφήσει βρε τους Δημοσιους Υπαλληλους να βρε που εσκασες μυτη εσυ παντα σε ολες τις συζητησεις που γινονται χωρανε και οι Δημοσιοι Υπαλληλοι... νασαι καλα γελασαμε πάλι..κι αυτη η αηδία με το JUMPO νισαφι πια!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος11/7/12 20:31

      Ετσι μπραβο πεστα, οτι του φανει του καθενός το γράφει για να γραψει κατι τι δουλεια εχουν οι Δημόσιοι υπαλληλοι στην συζητηση για τις αποδειξεις των BAR ? αμαν πια καλα τα λεει ο απο κατω ο τρελλός του χωριου ο 12:37...μαλλον την διαφήμιση του JUMPO ηθελε να πει...

      Διαγραφή
  25. Ανώνυμος10/7/12 00:41

    Ο μαλάκας του μήνα ρεεεε πόσες φορες έγραψες για το θέμα κάθε 25 η 30 μέρες το ανεβάζεις το θέμα;
    Είσαι πολύάρρωστος ρεεε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος10/7/12 01:37

    ΚΛΕΦΤΑΡΑΔΕΣ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΣΑΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ!!!!!!!!!!!ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!ΕΧΕΤΕ ΧΕΣΤΕΙ?????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *