ροή ειδήσεων

Περίεργο περιστατικό στα επείγοντα του νοσοκομείου Ρόδου

Βρέθηκα σημερα Κυριακή 29 – 07 και ωρα περιπου 13.00 ,στα επειγοντα του νοσοκομείου Ροδου και δεν μπορω να κρυψω την απογοήτευση μου για οσα ειδα να εκτυλίσσονται μπροστα στα ματια μου...
Υπηρχαν 3 κρεβατια στα οποια ηταν ξαπλωμένοι ασθενεις , ολοι ηλικιωμένοι , που περιμεναν τραυματιοφορέα να τους μεταφερει σε καποια κλινικη του νοσ/μειου και τραυματιοφορέας δεν υπηρχε .
Οι γιατροι ρωτουσαν ο ενας τον αλλον << δεν υπαρχη τραυματιοφορέας να μεταφέρει τους ασθενεις ? >>
Έμεινα περιπου 15 λεπτα και άκουσα να το λενε περιπου 3 φορες .
Φυσικα για την ελλειψη τραυματιοφορέων αλλα και για ολες τις αλλες ελλείψεις οι μονοι που δεν ευθυνονται ειναι οι γιατροι , τους οποιους με την επιστολη μου αυτη θελω να συγχαρω και να ενθαρρύνω να συνεχίσουν την τιτανια και σπουδαια προσπάθεια που καταβάλλουν .
Οι γιατροι ηταν 4 .
Οι 3 απο αυτους εδιναν εναν πραγματικό αγωνα να εξυπηρετήσουν τον κοσμο που συνεχως ερχοταν , ο καθενας με το δικο του ξεχωριστο προβλημα .
Ο τέταρτος περιφερόταν στον χωρο , ρωτούσε τους αλλους γιατρούς , τι εχει ο ενας ασθενεις και τι εχει ο αλλος , χωρις να ασχολειται με κανεναν .
Δεν ξερω , ισως ηταν εκτος υπηρεσιας .
Συνεβη ομως και ενα περιστατικό που με προβληματισε , αλλα και δεν μου αρεσε καθολου .
Ηρθε μια μητερα , πιθανοτατα Αγγλικης καταγωγης , με την περιπου 25 ετων κορη της στην οποια ηταν εμφανη τα στοιχεια , εντονου πρηξιματος στο προσωπο .
Την πλησιασε ο ενας απο τους 3 γιατρους που προανεφερα , και ακουσε το προβλημα της κοπελας .
Λογο της αποστασης που υπήρχε μεταξυ μας δεν μπορεσα να ακουσω και να καταλαβω , ποια ηταν η απαντηση του γιατρου στην κοπελα , η οποια αρχισε να κλαιει δυνατα , ενω η μητερα της εδειχνε προβληματισμενη και δυσαρεστημενη .
Ο γιατρος στο μεταξυ ειχε απομακρυνθει απο αυτους .
Αφου  συζήτησαν με την κορη της , η οποια συνεχιζε να κλαιει δυνατα , επεστρεψε ο γιατρος και αν καταλαβα καλα , τους ειπε να φυγουν , δειχνοντας με το χερι του την εξοδο .
Αμεσως , μανα και κορη σηκωθηκαν και εφυγαν , φανερα δυσαρεστημενες .
Η απορια μου , πιστευω και η δικη σας , ειναι γιατι να διωξει εναν ανθρωπο που εχει τοσο μεγαλη αναγκη απο περιθαλψη και φροντιδα , χωρις να του δωσει η να του γραψει καποιο φαρμακο ?
Μπορει να απαντηση καποιος ?

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος29/7/12 22:19

    Γιατί δεν ρώτησες τον γιατρό τι έγινε?
    Εκεί ησουνα.

    Τι να σου απαντήσουμε εμείς οι υπόλοιποι που δεν ημασταν εκεί?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/7/12 22:46

      Καλά του λές...Φίλε μας έβαλες ...αίνιγμα!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος30/7/12 19:01

      δεν είναι ντροπή ας ρωτούσες τι έγινε μπορεί η κοπέλα να είχε πράγματι ανάγκη και αυτός να την έδιωξε!!!!!!

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος29/7/12 22:54

    agapite file oi aggloi os gnosto den exoune idieteres sxesis me ton ilio o opios mporei na prokalesei egkaumata...
    opos kala paratirises oi giatroi kanoun titanies prospathies kai den mporoun meta apo 4 efimerias sti sira (simeni oti einai mesa sto nosokomio gia 4 oloklires meres)na asxolounte me ton kathe paralogismo twn asthenwn.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος29/7/12 23:09

    NA GIATI KYRIOI OI GYGGENEIS TVN ASTHENVN KAI OI LOIPOI ASXETOI SYNODOI PREPEI NA MENOUN EKTOS EPEIGONTWN KAI NA TOUS VGAZOUN EKSW OI SECURITY...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/7/12 06:49

      ΓΡΑΦΕ ΠΡΩΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΘΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΑΔΕΣ. ΚΛΑΣΑΝΕ ΟΙ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤOI ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΑΝ ΕΣΑΣ.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος30/7/12 10:18

      ΑΝΤΕ ΡΕ ΧΑΣΟΜΕΡΗ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ BLOG

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος30/7/12 17:56

      Μαλακα εχεις παρει πολυ ζεστα τον ρολο σου.Χαλαρωσε λιγο δεν παιρνεις παραπανω απο 600 ευρω (και πολλα ειπα) για να λες αυτες της βλακειες.Δεν εισαι VIP Security σε κανενα Λονδινο.Δεν ειπα να αφηνης να γινετε μπαχαλο μεσα στα επειγοντα αλλα να νιωθεις και τον πονο του κοσμου.Το παιζεις απροσωπος και σκληρος ; Ο τειρεσιας νομιζεις οτι εισαι ;

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος30/7/12 19:03

      kai ama o suggenhs kapoiou anthrwpou exei problima prepei na ton petane exw??? xalarwse security sto nosokomeio eisai den eisai k astunomia!

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος1/8/12 21:49

      Giati den xerw an to paratireises alla ta epigonta sto nosokomeio den einai terastios xwros. einai fores pou gemizei toso polu apo astheneis mono pou den xwraei na perasei kanenas. i security apla kanei ayto pou tous lene.

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος29/7/12 23:52

    Απαντηση στον πρωτο και δευτερο σχολιαστη .
    εσυ αν ησουν εκει , θα ρωτουσες ?
    Και αν ρωτουσες νομιζεις οτι θα σου απαντουσε , οταν δεν ηξερε που να πρωτοπαει και με ποιον να πρωτοασχοληθει ?
    Κατα τα αλλα , δεν ρωτω εσενα , ουτε κανεναν αλλο που ηταν σπιτι του εκεινη τη στιγμη , αλλα καποιον απο τους γιατρους η τον ιδιο που ανελαβε το περιστατικο .

    3ο .
    Αν ηταν εγκαυμα οπως λες , δεν υπηρχε κατι που μπορουσαν να κανουν κατι ?
    Το μονο που μπορουσαν ηταν να την διωξουν ?

    4ο .
    Εκτος θεματος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/7/12 20:05

      Ειμαι ο πρώτος σχολιαστής και σου απαντώ.

      Οχι δεν θα ρωτούσα γιατί θα ηταν κάτι που δεν θα με αφορούσε και δεν ειναι σωστό να ακούς η να κρυφακούς και ειδικά για θέματα υγείας του άλλου.

      Και το κυριότερο δεν θα έφερνα ενα θέμα τύπου "ηξεις αφήξεις" οπως τέθηκε στην ανάρτηση.

      Επιεικώς την ειδα απαράδεκτη και για αυτόν τον λόγο την σχολίασα εν ηδη ερωτήματός μου έτσι.

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος30/7/12 00:15

    ΤΟΣΗ ΩΡΑ ΔΗΛΑΔΗ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΣΥΝΟΔΟΣ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΕΙΡΟΥΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ......ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΙ ΛΕΓΑΝΕ!!!!! ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΗΡΕ ΜΑΤΙ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/7/12 06:53

      ΜΗΠΩΣ Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΑΔΕΣ? ΓΙΑΤΙ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΕΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ.

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος30/7/12 00:24

    ΠΑΣΟΚ ΝΔ... ξαναψηφίστε τουςε ΖΩΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος30/7/12 00:43

    Εσυ που εβγαλες το θεμα τι αναρωτιεσε ρε αρχικουτσομπολη που την μια εκθειαζεις το εργο των γιατρων και απο την αλλη τους καις, και προσπαθεις να βγαλεις θεμα. Σαν εσενα ομοιοι σου διελυσαν το νοσοκομειο με το να τρεχετε στις ιδιωτικες, που σας πιανουν τον πισινο και δεν μιλατε και τωρα δηθεν πειραχτηκες με την αγγλιδα. ΠΡΟΧΩΡΑ ΡΕ..... μην σου πω καμια βαρια κουβεντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος30/7/12 00:45

    -Κατ'αρχην το οτι βρισκοσουν εκει και κρυφακουγες διαλογους ιατρων με ασθενεις στηριζεται καθαρα και μονο στην ανοχη των ιατρων που ητανε εκει και που κακως σου επετρεψαν να μη βγεις εξω.
    -Οπως ειπες, δεν ακουσες τι του ειπανε οποτε δεν εχεις δικαιωμα να σχολιαζεις.
    -Καποια προβληματα δεν αντιμετωπιζονται ουτε με νοσηλεια ουτε με φαρμακα, απλα θελουν υπομονη ακομη και μετα την ολοκληρωση ενος κυκλου θεραπειας.
    -Ο τεταρτος γιατρος που με καχυποψια αναφερεις, μπορει απλα να ηταν γιατρος καποιας αλλης ειδικοτητας που απλα ρωτουσε μηπως υπαρχει καποιο περιστατικο στο οποιο θα μπορουσε να φανει χρησιμος.
    -Το Ελληνικο συστημα υγειας παρα τις ελλειψεις του σε προσωπικο ειναι απο τα πιο ανθρωποκεντρικα του κοσμου, οσο και αν φαινεται απιστευτο.

    Ναι, ειμαι ιατρος και ναι εχω υπηρετησει στον συγκεκριμενο χωρο επι διετιας προ ετων, το εργο και η προσφορα ολου του προσωπικου εκει μεσα ειναι τιτανια. Οι ιατροι ειναι οι μονοι ομως που δεν εχουν οχταωρο, δεν εχουν στιγμες χαλαρωσης, βλεπουν το σπιτι τους μονο καποιες ημερες της εβδομαδας. Το οτι δεν πληρωνονται σωστα το γνωριζουν, το γνωριζετε και εσεις, στεκονται στα ποδια τους αν χρειαστει και στο υψος των περιστασεων με τον καλυτερο δυνατο τροπο ομως.
    Παραμενουν ανθρωποι και οπως ολοι σας εχουν και αυτοι πεπερασμενες αντοχες. Το μονο βοηθημα τους κατα τις στιγμες μιας ασχημης εφημεριας ειναι λιγη καλοσυνη απο εσας και ενα ειλικρινες ευχαριστω. Καθως και η γιαγιουλα που κατα ενα μαγικο τροπο παντα μοιαζει στη γιαγια τους και καποιες φορες καταφερνουν να την κανουν να νοιωσει καλυτερα.
    Ναι, στην αγενεια του ιατρου να ειστε εχθρικοι, γιατι ο αγενης ιατρος δεν αξιζει την καλοσυνη σας, ειδικα εαν εχει υιοθετησει την αγενεια απο τα πρωτα σταδια της καριερας του. Να εχετε υποψιν σας ομως οτι στο συνολο τους , οσοι στεκονται σ'εκεινον τον κατα τ'αλλα ιερο χωρο, δεν ειναι απαραιτητα τεμπεληδες, ανεπαρκεις, αλαζονες και κακοηθεις, απλα συνανθρωποι σας που εχουν και αυτοι τα ορια και τις αντοχες τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος30/7/12 03:08

    ΕΣΥ ΑΓΑΠΗΤΕ ΠΟΥ ΕΙΣΕ ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΥΠΕΡΕΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΧΩΡΟΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΛΗ ΚΑΛΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ.ΜΑΘΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ'ΜΑΣ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ.ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΦΙΛΕ.ΓΥΡΙΣΕΣ ΤΣΑΝΤΙΣΜΕΝΟΣ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΕΠΙΑΣΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΩΝΕΙΣ Σ'ΕΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΕΙΔΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΗΣΕ.ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΠΙΤΕΛΕΙΤΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ.ΑΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΘ....ΤΟΥ Κ.... ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟ ΚΟΣΜΑΚΗ ΣΤ' ΑΡ.....ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΟΙ ΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ.ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΑΝΩΘΕΝ.ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΑΣΤΟ ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΛΗ.Ο ΧΩΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΟΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ [ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ]ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΙΟΣ ΑΛΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟΠΛΕΥΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΜΕΡΙΕΣ.ΑΣΤΟ ΚΙ'ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΑΛΗ ΦΟΡΑ.ΚΑΘΩΣ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ Ο ΚΑΘΕΙΣ ΤΟ ΕΠΕΙΛΕΓΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΩΡΕΙ ΝΑ ΑΝΕΧΤΕΙ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΕΣΤΩ ΑΝΤΙΞΟΩΤΗΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΕΝΑ ΑΛΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΠΟΥ ΤΑΧΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.[ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.]ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ ΕΙΣΟΥΝΑ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ. ΕΔΩ ΓΙΑΤΡΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ ΚΑΝ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΗΡΘΑΝ ΕΤΣΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΟΛΗ ΚΑΛΩΣ ΕΓΡΑΨΕΣ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ.ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΣΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΥΓΕΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ.ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΕΣΕΡΝΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΕΥΓΕΝΗΣ.ΜΑΘΕ ΛΟΙΠΟΝ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΥΧΕΙ ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΤΙΣ ΥΠΥΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΝΤΟΠΙΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΔΗΣΤΥΧΩΣ ΓΙ'ΕΜΑΣ ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙ'ΕΚΕΙΝΟΥΣ.ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΛΟΤΣΟΣΚΟΥΦΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΚΟΣΜΑΚΗ ΕΔΩ ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΤΑΝΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ Η ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΚΡΕ ΜΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΛΟΣΤΗ.ΤΟΥΣ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΑΝΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΡΕΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΑΥΤΟΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ.ΑΝ ΜΟΥ ΤΟ ΕΠΕΙΤΡΕΨΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΘΑ ΤΟΥ ΘΥΜΙΣΩ ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ.ΜΑΘΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΟΙ ΑΓΓΛΙΔΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΠΟΛΗ ΜΙΚΡΕΣ ΑΝΙΛΗΚΕΣ ΑΚΟΜΑ ΠΙΝΟΥΝ ΠΟΛΗ ΑΛΚΟΟΛ.ΠΟΛΗ ΠΡΟΣΦΑΤΑ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΠΟ ΑΓΓΛΙΔΕΣ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΤΟ.ΕΣΥ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΔΕΣ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΟΝΤΩΣ ΠΡΙΣΜΕΝΗ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙΠΕ.ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΕΣΗ ΚΟΡΤΙΖΟΝΗ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΦΑΣ ΑΥΤΟ......ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΕΙΣ ΑΥΤΟ..... ΜΟΛΙΣ ΛΟΙΠΟΝ Η ΚΟΠΕΛΑ ΑΚΟΥΣΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΕΙ ΠΟΤΟ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΚΛΑΙΕΙ.ΤΟΣΟ ΠΟΛΗ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑΞΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΝΕ ΠΟΤΟ.ΕΦΥΓΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ ΜΕΤΑ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕ ΓΥΡΙΣΕ ΤΗΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΕΝΕΣΗ ΚΑΙ ΖΗΣΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΚΑΛΑ Κ'ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΜΑΚΑΡΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΩΝ ΡΟΔΙΤΩΝ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΜΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΤΟΥΝ ΕΞΩ ΚΑΚΗ ΚΑΚΩΣ Ν'ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΟ. ΔΗΛ. ΝΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ ΠΟΤΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ.[ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΥ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΕΝΕΙΑ ΤΟ Ν' Τ' ΑΚΟΥΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΜΕΤΑΦΕΡΩ] ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ.Κ'ΕΣΥ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ ΟΤΑ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΡΩΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος30/7/12 05:49

    κουτσομπόλα έ κουτσομπόλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος30/7/12 10:09

    OTAN KATI ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΦΑΙΡΝΕΙ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΕΥΤΕΛΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΑΣ ΜΑΘΑΜΕ ΠΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος30/7/12 11:32

    καλημερα παιδια επειδη τυχαινε να ειμαι εκει χθες το ειδα το περιστατικο η κοπελα επαθε αλεργια απο κατι και οι γιατροι πηγαν να της βαλουν ενεση και αυτη επειδη μαλλον φοβοτανε αρχησε να κλαιει οι γιατροι προσπαθουσαν να της αλαξουν γνωμη αλλα αυτη δεν ηθελε αυτο ηταν ολο ας μην ριχνουμε τις ευθηνες συνεχεια σε εμας γιατι οπως ξερουμε και οι ξενοι δεν ειναι οι ποιο ευκολοι ανθρωποι στον κοσμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος30/7/12 11:51

    κουτσομπολιο-site.. ο καθενας το μακρυ του και το κοντο του χωρις λογο, χωρις πραγματικες ειδησεις και πηγες. Βρισιες και μαγκια ανωνυμα. Η κατασταση στο νοσοκομειο ειναι τραγικη. Οσο για την συμπεριφορα, υπαρχουν και πολυ καλυτερα και πολυ χειροτερα.. σε αλλα κρατη αν δεν εχεις μετρητο ή ιδιωτικη ασφαλιση θα σε πετουσαν εξω, σε αλλα παλι θα εβγαινες θεραπευμενος.. Δυστυχως σημερα στην Ελλαδα και στη Ροδο τα νοσοκομεια δεν εχουν ουτε φαρμακα ουτε γιατρους ουτε νοσοκομους και αρκουνται σε προχειρες πρωτες βοηθειες. Ενεσουλα, γυψοναρθηκας και ξαναελα σε 10 μερες. Μνημονιο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος30/7/12 19:20

    ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΒΑΛΕ ΜΕΣΑ. ΟΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΟΧΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/8/12 22:07

      ti lete re seis, pou o kathenas exei k mia apopsi panw se antikimeno pou den to exei doulepsei. oloi mporoun na mpoun sto nosokomeio otan i katastasi tous to apaitei, giati an arxizoun k kanoun eisagwgi olous gia psyllou pidima tote aytoi pou to xreiazontai pragmatika tha meinoun exw!!! stamatiste pia na soliazetai to nosokomeio k eidika ta epigonta, den exete doulepsei ekei den exete dikaioma na ekfrazetai gnomi gia kanenan ekei mesa. An pragmatika thelete na exete apopsi tote parakolouthiste pws douleyeoun k se ti synthikes douleyoun ekei mesa. Erxete mia sta apigonta k leei oti ponaei to podi tis k den mporei na to patisei alla to 10ponto -10ponto k otan tis les oti den einai epigon na paei se allon giatro to kanei thema k oloi einai axristi ksafnika!!! vre sinelthete. Na tous proskinate prepei tous giatrous k nosileytes ekei mesa, giati einai iroes me ola ayta pou travane!!!!

      Διαγραφή
  15. Ανώνυμος30/7/12 20:08

    @ Ανώνυμος29/7/12 11:52 μ.μ.

    Ειμαι ο πρώτος σχολιαστής και σου απαντώ.

    Οχι δεν θα ρωτούσα γιατί θα ηταν κάτι που δεν θα με αφορούσε και δεν ειναι σωστό να ακούς η να κρυφακούς και ειδικά για θέματα υγείας του άλλου.

    Και το κυριότερο δεν θα έφερνα ενα θέμα τύπου "ηξεις αφήξεις" οπως τέθηκε στην ανάρτηση.

    Επιεικώς την ειδα απαράδεκτη και για αυτόν τον λόγο την σχολίασα εν ηδη ερωτήματός μου έτσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος30/7/12 20:21

    H douleia ton sekiourity einai na vgazoun tous synodous ekso akoma kai me tin via an xriastei giati oi perissoteroi theloun poli ksilo. etsi mas leei o ypeythinos mas na kanoume. o opoios exei kai mporei na xrisimopoihsh teizer kai xeiropedes.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος31/7/12 11:34

      30/7/12 08:21 Σε παρακαλώ, μπορείς να μας πεις ποια είναι η εταιρία στην οποία εργάζεσαι και η οποία έχει αναλάβει τη φύλαξη του Νοσοκομείου; Ποιοί είναι αυτοί οι υπεύθυνοί της που θεωρούν πως οι συγγενείς και οι συνοδοί των ασθενών είναι άξιοι ξυλοδαρμού, για χειροπέδες και για χρήση taser (Συσκευή ηλεκτροσόκ που χρησιμοποιείται για την ακινητοποίηση κακοποιών); Αρνούμαι να δεχτώ πως η ανάρτηση αυτή έγινε από ανθρώπους που σκοπός τους είναι να συνδράμουν στην ομαλή λειτουργία του Νοσοκομείου. Εκτός και αν η ανάρτηση έγινε από άλλη ανταγωνιστική εταιρία μόνο και μόνο για να τη συκοφαντήσει. Είναι η μόνη λογική εξήγηση. Αλλιώς τίθεται σοβαρότατο θέμα πρωτίστως σε όποιον έχει αναθέσει την φύλαξη σε επίδοξους τραμπούκους σαδιστές και ανθρώπους με βαριά ψυχολογικά προβλήματα. Περιμένω απάντηση. Π.Σ.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος5/8/12 21:18

      Τα tazer στην Ελλάδα είναι απαγορευμένα με ΝΟΜΟ όπως και κάθε είδους συσκευές ακινητοποίησης σπρέι κτλ κτλ. και μάλιστα σε άτομα που ανήκουν στον ιδιωτικό τομέα φύλαξης, όπως επίσης ρόπαλα και διαφορα αλλα αξεσουάρ. Κάποια δικαιώματα τα έχουν οι VIP φυλακες (σωματοφύλακες) και όχι οι απλοί φυλακες που το μονο που έχουν είναι ένα χαρτί άδειας από την ασφάλεια που ο κάθε ένας από εμάς μπορεί να βγάλει, και δίχως να υπάρχουν κάποια προσόντα, ας είναι και αγράμματος. VIP στο νοσοκομείο δεν υπάρχει κανεις, ούτε καν ο υπεύθυνός τους, και ολοι δεν έχουν εκπαιδευτεί από καμια σχολή κατάρτισης.
      Το ότι ο συγκεκριμένος χρησιμοποιεί τέτοιου είδους μέσα κανονικά θα έπρεπε να τον απαλλάξουν από τα καθήκοντά του, και να του αφαίρεση οριστικά την άδεια η ασφάλεια Ρόδου. Παρακαλώ τους αρμοδιους να κάνουν έλεγχο σε τρία σημεία, στο χορό που εργάζεται, στο αυτοκίνητο του, και στο σπίτι του. Γιατί πολύ πιθανόν με όλα αυτά που διάβασα ίσος να οπλοφορεί παράνομα κ' όλας.

      Διαγραφή
  17. Ανώνυμος31/7/12 11:28

    me th via??? dhladh an neuriaseis tha gineis o Ηulk??? esu exeis epithetikes taseis kai kaneis auth th douleia??thes na deireis kosmo?? mallon de ksereis ti sou ginetai.. dhladh mporei na xrhsimopoihseis k th via??? ti mas les kale!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος31/7/12 11:30

    30/7/12 08:21 Σε παρακαλώς μπορείς να μας πεις ποια είναι η εταιρία στην οποία εργάζεσαι και η οποία έχει αναλάβει τη φύλαξη του Νοσοκομείου; Ποιοί είναι αυτοί οι υπεύθυνοί της που θεωρούν πως οι συγγενείς και οι συνοδοί των ασθενών είναι άξιοι ξυλοδαρμού, για χειροπέδες και για χρήση taser; (Συσκευή ηλεκτροσόκ που χρησιμοποιείται για την ακινητοποίηση κακοποιών) Αρνούμαι να δεχτώ πως έγινε η ανάρτηση αυτή από ανθρώπους που σκοπός τους είναι να συνδράμουν στην ομαλή λειτουργία του Νοσοκομείου. Εκτός και αν η ανάρτηση έγινε από άλλη ανταγωνιστική εταιρία μόνο και μόνο για να τη συκοφαντήσει. Είναι η μόνη λογιή εξήγηση. Αλλιώς τίθεται σοβαρότατο θέμα πρωτίστως σε όποιον έχει αναθέσει την φύλαξη σε επίδοξους τραμπούκους σαδιστές και ανθρώπους με βαριά ψυχολογικά προβλήματα. Περιμένω απάντηση. Π.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος1/8/12 00:49

    ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΑς ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΗΤΑΝ ΚΑΘΙΚΙΑ ΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΤΩΡΑ. ΠΟΛΥ ΤΟΥΠΕ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΙΑΣΤΟΙ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος1/8/12 17:22

    ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΡΟΔΙΤΗΣ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ΑΣΧΗΜΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ.....ΝΤΡΟΠΗ !!Ο ΚΛΑΣΣΙΚΟΣ ΡΟΔΙΤΗΣ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΧΩΡΙΣ ΚΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΟΔΗΓΕΙ ΜΕ ΣΩΣΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΟΤΑΝ ΦΤΑΣΕΙ ΧΤΥΠΗΜΕΝΟΣ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΩΖΟΥΝ ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΕΙΝΑΙ 24 ΩΡΕΣ ΟΡΘΙΟΙ ΝΗΣΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΝ Σ ΕΝΑ ΤΡΕΛΟ ΡΥΘΜΟ ΕΙΔΙΚΑ ΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ....ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΒΛΑΚΕΙΑ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΣΧΕΤΟΣ ΟΤΙ ΠΗΓΕ ΓΙΑ ΨΛΛΟΥ ΠΗΔΗΜΑ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΟΥ Π ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ Ο ΟΠΟΙΟΙ ΜΕ 1000 ΚΑΤ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΤΡΕΧΟΝ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΦΗΜΕΡΙΕΣ ......ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΠΟΙΟΣ ΝΟΗΜΩΝ ΣΟΒΑΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΩ ΕΚΕΙ ΕΙΔΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΟ ΜΑΝΤΕΨΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕ ΤΟΣΟ ΘΕΜΑ...ΕΛΕΟΣ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΡΟΔΙΤΕΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΑΣ ΚΟΛΟΒΑΡΑΜΕ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ .....ΝΤΡΟΠΗ ΠΙΑ ΕΛΕΟΣ......Ι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/8/12 18:37

      ΣΩΣΤΟΣ.....ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η EUROMEDICA ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ,ΠΙΓΕΝΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΓΛΥΚΑ ΚΟΥΒΑΡΔΑΔΕΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ.

      Διαγραφή
  21. Ανώνυμος1/8/12 19:59

    exo perasei 2.5 xronia se auton ton xoro.......mprolava na ziso 3 kalokairia....efimeries panikou tous kalokairinous mines.....oloi apla sikonoun tin petra k lithovoloun tous eukolous stoxous otan kati den tous aresei! poioi einai autoi? oi ergazomenoi tou TEP pou me autothisia k aima paleuoun na kratisou orthio to autonohto diladi mia aksioprepei perithalpsi..........ANTI omos na kanoume k autokritiki o kathenas mas kseroume na katigoroume.....na anoigoume to stoma k na lithovoloume autous pou vlepoume.....giatrous, nosileutes , traumatioforeis......Poioi ftaine gia tin katastasi tou nosokomiou????
    ma pioi alloi apo tous politikous??? ARA LOIPON KANTE MOKO OLOI OSOI KATIGORATE TO NOSOKOMIO KAI AN KATI DEN SAS FAINETAI ORAIO h XALAEI TIN OPTIKOAKOUSTIKI SAS THALPORI TOTE TRAVATE STA LAMOGIA K PARAPONETHEITE EKEI................................ANTE PIA GIATI K I VLAKEIA EXEI TA ORIA TIS.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος2/8/12 19:08

    ΜΟΚΟ ΚΥΡΙΕ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙ'ΝΑ ΕΧΕΤΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΤΑΧΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΟΥ Κ.... ΑΠΟ ΑΥΤΗ. ΠΙΩΣ Χ.....ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΗ ΕΔΩ ΧΑΝΩΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΠΟΛΗ ΑΔΙΚΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ.ΑΠΟ ΛΑΘΗ ΚΑΤ' ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΑΠΟ ΕΛΕΙΨΗΣ ΑΠΟ ΤΡΕΛΑ Γ....ΙΑ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΙΑ ΑΠΟ ΜΑΣΤΟΥΡΑ ΑΠΟ ΜΟΥΡΛΟΧΑΠΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ.ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΟΝ ΝΑ ΦΑΝΕ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Ν'ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΦΑΡΜΑΚΑ.ΡΕ [ΣΑΛΤΑ]ΠΟΛΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΕ ΠΙΑΝΩ.ΜΗΠΩΣ ΑΝΗΚΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΧΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΑΣ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΘΑΛΠΩΡΗ.ΡΕ 'ΣΥ ΛΥΓΜΕΝΑ ΠΙΝΕΙΣ Η ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΘΕΣ Ν'ΑΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΗΣ ΤΟ ΘΕΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος3/8/12 02:43

    ΚΟΥΒΑΡΔΑΔΕΣ ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ Η ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗ ΤΑΣ ΣΗΜΕΡΟΝ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΑΒΟΥΡΩΣΑΝ ΟΛΑ.ΑΛΟΙ ΤΑ ΠΗΓΑΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΕΙΡΩΝΕΥΕΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΑ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.ΚΙ'ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΚΑ.ΑΛΑ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.ΑΣΕ ΠΟΥ ΓΙΑΤΡΑΡΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟΥΔΑΚΙΑ ΤΟ ΧΡΙΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΓΙΑ ΔΑΦΟΡΕΣ ΣΚΟΠΗΜΟΤΗΤΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΑΣΕΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΠΙΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΑΡΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ.ΚΙ'ΑΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΧΙΛΙΑ ΕΥΡΩ ΑΣ ΑΛΑΞΟΥΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ.ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΗ ΚΑΛΑ ΠΙΟΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΚΟΛΟΒΑΡΑΝΕ.ΜΟΥ-ΓΚΑ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος5/8/12 21:31

    Το ότι κάνουν τρελες εφημερίες το κάνουν για να καλύψουν ποιο γρήγορα την ειδικότητα τους, να μην ξεχνάμε ότι όλοι στα επείγοντα είναι ειδικευόμενοι και οι ειδικευμένοι είναι άφαντοι όπως πάντα. Την παπάρα την τραβάνε οι ειδικευόμενοι και δυστυχώς για αυτούς αλλα και για όλους εμάς γινόμαστε πειραματόζωα επειδή οι μεγάλο κτηνίατροι απουσιάζουν πάντα από εκείνο τον χώρο. Είναι πολλά που δεν τα ξέρουμε αλλα πιστέψτε με δεν θέλετε να τα μάθετε.
    ΠΧ ένας που θέλει να γίνει γυναικολόγος τον έχουν στα ορθοπεδικά χειρουργικά, και άλλος που θέλει να γίνει γενικής ιατρικής τον έχουν στα παθολογικά, εμφράγματα κτλ κτλ κτλ. Και άντε τώρα όλοι εμείς αν είναι να πάμε ποτε από εκεί, να μην τρέμουμε από τον φόβο μας σε ποιανού χερια θα πέσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος5/8/12 23:05

    ΦΙΛΕ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΑΡΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΛΜΗ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΛΕΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕ Τ'ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ.ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΡΧΩΝΤΑΙ ΕΠΕΙΓΩΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΗ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΣΠΙΤΙ ΤΑΧΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ 95 ΣΤΟΥΣ 100 ΠΑΙΘΑΙΝΟΥΝ.ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΔΩ ΠΑΝΩ.ΟΙΓΙΑΤΡΟΙ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑ-ΛΤΑ ΜΕ ΟΠΟΙΑ ΕΝΟΙΑΘΕΛΕΤΑΙ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΜΕΣΑ ΕΙΣΤΑΙ.ΠΗΓΑ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΠΟΛΗ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΦΩΝΑΞΑΜΕ ΓΙΑΤΡΟ ΕΠΗΜΕΛΙΤΗ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΠΡΟΣΕΞΕ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΚΥΛΙΚΕΙΟ ΕΠΑΙΖΕ ΣΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΒΡΙΣΚΑΝ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΧΙ ΧΙΛΙΕΣ-ΧΙ-ΛΙΑ-ΔΕΣ ΦΟΡΕΣ.ΕΙΔΕ ΚΑΨΩΜΕΝΟΣ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΑΠΕΦΑΝΘΗ ΤΑΧΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ.....ΜΑΣ ΠΑΡΕΠΕΜΨΕ ΜΕ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΚΟΝΤΕΨΑ ΝΑ ΧΑΣΩ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΑΛΟ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΚΛΙΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ.ΚΑΙ ΤΟ [ΚΛΟΥ] ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΑΝ.ΑΝ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΜΑ ΤΟ ΘΕΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΑΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΠΙΤΙ.ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΣΩΘΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΒΡΕΘΗΚΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΕΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΜΑΧΗ ΕΠΙ ΩΡΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΗ ΣΤΗ ΖΩΗ.ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΗ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΖΗΛΟ ΚΑΙ ΦΩΤΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΣΧΩΝΤΕΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ.ΜΠΡΑΒΟ ΛΕΒΕΝΤΗ ΓΙΑΤΡΕ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΠΕΝΤΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΚΑΤΟ ΟΙ 95 ΜΟΡΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΝΤΕ ΤΗ ΠΗΔΑΝΕ.ΟΥΣΤ...ΣΤΑ ΖΟΜΠΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/8/12 21:46

      συγγενικό μου πρόσωπο προσήλθε στα επέιγοντα έπειτα από περιστατικό.... και αρνήθηκαν να του κάνουν εισαγωγή!!!τι με ......θέλεις και εισαγωγή?έπειτα από άρνηση να υπογράψω και να αποχωρήσουμε ,έγινε εισαγωγή σε άλλη κλινική από την κλινική που θα έπρεπε και μέσα σε 6 ώρες επιδεινώθηκε η κατάσταση και ήρθε ο εφημερεύων ιατρός να χορηγήσει ασχετο φάρμακο το οποίο και δεν δέχτηκε ο ασθενής και ευτυχώς είχε εφημερία και στη δική μας περίπτωση ένας εξαίρετος ιατρός ο οποίος δεν έφυγε απο το πλευρό του ασθενή όλη τη νύχτα , ενώ αντίθετα σε άλλο περιστατικό που ο εφημερέυων κοιμόταν και όταν πια δεν πήγαινε άλλο και τον ξύπνησαν έβαλε τις φωνές στο νοσηλευτικό προσωπικό που τον σήκωσαν από τον ύπνο που τρέφει τα μοσχάρια ενώ ο άνθρωπος υπέφερε!!!!!!!!!!!!!ουστ λεχρίτες ντροπιάζετε το επάγγελμα του ιατρού και τον όρκο που δώσατε!!!αν δεν είστε ικανοποιημένοι να αλλάξετε επάγγελμα να δείτε τη γλύκα , αλλά γίνεστε ιατροί όχι για να βοηθάτε αλλά για το χρήμα και για το γόητρο σας!!!!!!!!!ειδικευόμενοι περιμένετε να γίνετε ιατροί μεγάλοι θα βγάλετε και εσείς χρήμα!!!το τουπέ και την ανάιδεια την έχετε από τώρα όμως!!!!!!!!!μπράβο στους λεβέντες ιατρούς !!!σε αυτούς και μόνο αξίζει το μπράβο!!!!!που σέβονται τον ασθενή τους!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  26. Ανώνυμος14/8/12 02:49

    τι εγινε παιδια?παρατηρησα οτι οταν γραφωνται αληθειες οι απο τους αλους κανουν μουκγα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος18/8/12 00:13

    Παιδια τα Security του νοσοκομειου οπως και του αεροδρομιου ειναι για το πεος...Κοπροσκυλα κυριως η μαλακες που νομιζουν οτι εινι αστυνομικοι...
    Ελεος πια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/9/12 11:08

      και λίγα λες.... αδιαφόρετοι και άξεστοι.

      Διαγραφή
  28. Ανώνυμος19/8/12 10:58

    Καλα ρε μακακα αρθρογραφε, δεν εχεις δουλεια να κανείς στη Ζωη σου εκτός απ´τον γκεσταμπιτη; Το δικό σου πρόβλημα υγείας λύθηκε; Ευτυχώς που έφυγα για να εργαστώ στο εξωτερικο ως γιατρός και ελπίζω να ακολουθήσουν κι άλλοι συνάδελφοι. Γλύτωσα απ´τους κλασικους μακακες Ελληναρες ασθενείς, περνω μισθό που μπορώ Να ζήσω με αξιοπρέπεια, δουλεύω με ανθρώπινα ωράρια, και βέβαια έχω μια ανώτερη εκπαίδευση. Οι πιθηκανθρωποι της Ελλαδαρας μπορούν πλέον να πάρουν αυτο που τους αξίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος21/8/12 01:43

    ΕΦΥΓΕΣ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΕΦΥΓΕΣ? ΠΟΥ ΠΗΓΕΣ ΣΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ? ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΤΑ ΛΕΣ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΑ "ΧΟΣΙΔΙΑ" ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΟΥ? ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΕΣ ΜΕ ΛΙΓΟΣΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΩΣ ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΗ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ? ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΑΝ ΤΑ ΜΠΙΡΜΠΙΛΩΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑ? ΤΙ ΦΟΒΑΣΑΙ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΣ? ΣΕΒΕΣΑΙ ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ Η ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΧΕΣΜΕΝΗ ΤΗΝ ΦΩΛΙΑ ΣΟΥ?
    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΕΞΙΣΟΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ, ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΣΑΙ ΑΣΧΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ? ΤΟΥΣ ΧΛΕΥΑΖΕΙΣ? ΤΟΥΣ ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΑΣΧΗΜΟ ΤΡΟΠΟ? ΓΙΑΤΙ ΟΣΟ ΒΡΙΣΚΟΣΟΥΝ ΕΔΩ ΑΥΤΑ ΕΚΑΝΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΦΩΝΑΖΑΤΕ ΤΟΥΣ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΑΔΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ & ΣΥΓΓΕΝΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος13/9/12 11:05

    Εχω μια απορία, τους security, τους επιλέγουν? Ο καλύτερος έχει Ι5 απολυτήριο του στρατού, υπέρβαρου, ελαττωματικοί, και αγράμματοι με σωματότυπο για πέταμα, υπερήλικες, κοντοστούπια που βάζοντας την στολή νομίζουν και είναι ο τσακ νορρις, πνευματικά χτυπημένοι κ.τ.λ. και αδιαφόρετοι κατακλύζουν της ομάδες security, πιστεύω οτι έχουνε επιλογέα "προβληματικών" ατόμων.
    Αντι security θα πρέπει να λέγεται <> στην Ελλάδα η εταιρείες αυτές, που καμιά σχέση δεν έχουν με το εξωτερικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος18/9/12 00:12

    Ειχαμε τα μαλακισμενα του κερατα για μπατσους... εχουμε τωρα και τις κλανιες τους για σεκιουριτι... θες ενα βρωμοξυλο και εσυ και ο υπευθυνος σου...
    Να σας πετυχω σε κανενα νοσοκομειο να μου κανετε τον αμερικανο και σου ορκιζομαι θα χρειαστητε αμεση εισαγωγη... θα δειρω βεβαια και οποιονδηποτε σας συνοδευει, μην ξεχνιομαστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος18/9/12 00:14

    -χρειαστειτε-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος1/11/12 22:35

    χα χα χα χα μπορεί να είναι και από τα καλύτερα που έχω διαβάσει κορυφή σχεδόν όλοι,
    κρίμα για το νοσοκομείο μας βέβαια , με πολύ λίγα λόγια , όσοι γιατροί είναι στα επείγοντα 1, 2 ,3 , 13 , όσοι και να είναι , ασχολούνται με τα σοβαρότερα περιστατικά και αν περισσεύουν γιατροί ασχολούνται και με πιο ελαφριά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμος13/11/12 09:53

    Μιλάτε για υγεία?που?για περιθαλψη?χαχαχα!2 φορες έβαλα τον πεθερό μου στο νοσοκομείο με καρδιακά προβλήματα και αυτη μας βγάζαν έξω!!!την τελευταία φορά που πηγαμέ τον κρατησάν με τα χίλια παρακάλια για 2 μέρες οταν μας βγάζαν έξω ο ανθρωπός δεν μπορούσε να αναπνέυσει οταν φώναξαμέ την γιατρό χωρις κάν να τον εξετάσει μας είπε οτι έχει εκρήξεις στον λαιμό και με μια μάσκα κορτιζόνης θα περάσει!Ο πεθερός μου μετα απο 2 μέρες πεθανέ γιατί είχε μαζέψει υγρό η καρδία του!δεν μπορώ να σχολιάσω όλους τους γιατρούς αλλα αυτούς που ηταν σε εμάς είναι απαράδεκτη και δεν πρέπει να κάνουν αυτην την δουλεία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ανώνυμος13/11/12 10:06

    ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟ ΕΚΑΒ!ΚΑΛΕΣΑΝ ΤΟ ΕΚΑΒ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΑΡΡΩΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΟΤΑΝ ΠΗΓΕ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΧΕΙ ΑΣΤΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΟΔΗΓΟς ΤΟΥ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΤΟ ΦΟΡΕΙΟ Η ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΣΗΚΟΥΣΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟΝ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΗΝ ΑΠΛΗ ΚΑΡΕΚΛΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΥΤΕ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΜΑΣ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ!ΑΡΧΙΖΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΑΒΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΣΗΚΩ ΠΑΝΩ ΡΕ ΤΙ ΤΟ ΠΕΡΑΣΕΣ ΕΔΩ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΑΡΧΙΖΩ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΕΦΕΝΕΙΟ ΚΑΙ Ο ΑΛΗΤΗΣ ΚΑΛΕΣΕ ΤΟΥΣ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΙ ΚΑΙ ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΤΡΑΒΟΥΣΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ!ΑΝ Ο ΑΛΗΤΗΣ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΞΑΠΛΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ!ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΙΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ!ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ.ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΤΟ ΘΕΛΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *