ροή ειδήσεων

Τι πληρώνω στην Καλλιθεα;;

Παρακαλώ να με ενημερώσουν γιατι έχει είσοδο η Καλλιθέα και ειδικά για τους Ροδίτες; ...
Πληρώνω είσοδο για να πιω καφέ και να δώ φωτογραφίες της Βουγιουκλάκη;

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος17/7/12 18:53

    ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΣΤΗΛΩΘΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ...ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ... ΕΠΙΣΗΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΣΘΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ 2-3 ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΠΟΥ ΚΟΒΟΥΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ. ΤΕΛΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΛ..ΕΣ ΠΟΥ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος17/7/12 19:06

    Αν δεν κάνω λάθος αναστηλώθηκε με πακέτα απο την Ε.Ε. Ο δήμος δεν μπορεί να την διατηρήσει καθαρή με τους υπαλληλους που έχει? ουτε με τα ενοικια της καφετέριας και των ομπρελάδων?. Θα πρέπει να πληρώνουμε αέρα για να χαρούμε αυτο το μνημείο που μέχρι στιγμής ειναι ενα αρχιτεκτόνικο κόσμιμα και τιποτα άλλο...ούτε μουσέιο ειναι ούτε πηγές, ακομή και οι τουρίστες μας κατάλαβαν και αναρωτιούνται γιατί πλήρωσαν εισοδο....
    Τουλάχιστον οι πελάτες της καφετέριας να έχουν δωρεάν εισοδο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος17/7/12 19:12

    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΠΑΩ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΕΚΕΙ ΓΙΑΤΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΩ. 5€ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΟΧΙ ΜΑΓΚΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΟΥΤΕ 1€ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/7/12 20:06

      ΣΥΜΦΩΝΩ.........ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΠΑΩ.......
      ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΩ ΕΙΣΟΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ......
      ΡΕ ΟΥΣΤ.......
      ΚΑΝΕΝΑΣ ΡΟΔΙΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΙΘΕΑ,,,,,,,,
      ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΤΙ ΕΙΣΟΔΟ ΘΑ ΖΗΤΑΝΕ..........

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος17/7/12 19:20

    Η ΡΟΤΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΤΟ ΣΚΑΘΑΡΙ... ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ..
    ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟ..
    ΔΗΜΑΡΧΕ ΑΝΟΙΞΕ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΣΤΟΥΣ ΡΟΔΙΤΕΣ ΤΩΡΑ! ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΛ.ΚΕΣ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΤΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος17/7/12 20:58

    ΑΠΛΑ ΜΗΝ ΠΑΤΑΤΕ ΤΟ ΠΟΔΙ ΣΑΣ ΕΚΕΙ
    ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΕΚΕΙ
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΤΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος17/7/12 21:07

    ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΗΜΟΥΝ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΓΓΛΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΥΣΕΙΑ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΕΚΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ.ΚΙ ΕΡΧΟΜΑΙ ΠΙΣΩ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ....
    ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΝΑ ΖΗΤΟΥΝ ΕΙΣΟΔΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ,ΚΑΙ ΤΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΑ?
    ΕΙΔΙΚΑ Η ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΟΠΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ......¨(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος17/7/12 21:26

    Oύτε τσάπα δεν πάω,ούτε να με πληρωνουν.Μαζί με τον καφέ, μυριζει και σκατίλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος17/7/12 22:14

    Ο λόγος που δεν πηγαίνω είναι το εισητήριο. Παρόλο που μαρέσει πολύ σαν χώρος το βρίσκω κοροϊδία. Και μπορεί κανείς από τους αρμόδιους να μας πει γιατί μυρίζει "βόθρο" η περιοχή όλη? Τόσο καλή δουλειά κάνανε με το αποχετευτικό?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος17/7/12 23:05

    ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ ΦΙΛΕ Η ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Κ Η ΑΛΛΗ ΣΤΗΝ ΙΞΙΑ ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΑΥΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος18/7/12 00:15

    Ρε παιδιά πως κάνετε έτσι? πως θα πληρωθεί ο κακόμοιρος ο διευθυντής της E τράπεζας που είναι και πρόεδρος της καλλιθέας? μην τα ισοπεδώνουμε όλα. πως θα πληρωθούν οι εργαζόμενοι που μπήκαν μέσω του πίσω παραθύρου αντί μέσω του ασεπ? πως θα πληρωθούν οι συγγενείς όλων όσων δουλεύουν εκεί μέσα? Πως θα πληρώσουν το νερό που το φέρνουν τζάμπα από τον βιολογικό της Ρόδου? Πάντως αν είναι να πάω εκεί και να πληρώσω και να αρρωστήσω εγώ και οι οικογένεια μου και να ξοδέψω λεφτά για σπρέι κατά τον κουνουπιών, προτιμώ να πάω στην τάφρο τζάμπα, να δω αξιοθέατα και να κάνω την βόλτα μου ανενόχλητος, παρα να τα δώσω σε αλήτες και κηφήνες χαραμοφάηδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος18/7/12 08:33

    Ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα ρε παιδιά. Συμφωνώ ότι θα πρέπει να υπάρχει μια ειδική ρύθμιση για τους Ροδίτες αλλά ξέρουμε πολύ καλά ότι εμείς οι Έλληνες όπου δεν υπάρχει φύλαξη και δεν πληρώνουμε καταστρέφουμε τα πάντα. Συμφωνώ ότι ο Δήμαρχος αφού δήλωσε ότι περισσέυουν 500 υπάλληλοι (και μάλιστα στο MEGA CHANNEL) ας στείλει υπαλλήλους να μειωθούν τα έξοδα γιατί είναι ΑΕ. Έτσι όπως είναι τα πράγματα πρέπει να έχει έσοδα για να ανταπεξέλθει. Επίσης, η μπόχα είναι από το Βόδι και όχι από την Καλλιθέα. Από την άλλη σας ενημερώνω ότι ο Πρόεδρος που τυχαίνει να είναι διευθυντής της ΕΤΕ έχει αποχωρήσει από το 2008. Ούτε αυτός ούτε ο επόμενος (ο Ιατρίδης) έπαιρνε από την Καλλιθέα ούτε 1 ευρώ. Ο τωρινός βέβαια που τοποθέτησε ο κος Κουσουρνάς όπως διαβάσαμε στις εφημερίδες πληρώνεται κανονικά. Λύσεις υπάρχουν για να είναι όλοι ικανοποιημένοι αλλά η ανικανότητα και η αδιαφορία που επικρατεί σήμερα από τους ιθύνοντες δεν το επιτρέπει. ..........και για να προλάβω τους κακοπροαίρετους δεν έχω σχέση με την Καλλιθέα απλά τυχαίνει να γνωρίζω λεπτομέρειες λόγω της ιδιότητας μου όπως επίσης γνωρίζω και αρκετους οι οποίοι λένε ότι δεν έχουν πρόβλημα να πληρώνουν γιατί θέλουν να συνεχίσουν να βλέπουν την Καλλιθέα σ'αυτή την κατάσταση αφού όλοι ξέρουμε ότι αν την αναλάβει εξ ολοκλήρου ο Δήμος θα ρημάξει όπως όλα όσα έχει αναλάβει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος18/7/12 13:23

    ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΖΗΛΙΑΡΗΡΕΣ ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΕΡΙΚΟΙ!!!
    ΟΤΑΝ Η ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΗΤΑΝ ΧΑΛΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΤΑΝΕ,ΦΩΝΑΖΑΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ Η ΟΠΟΙΟΣ ΝΑ ΝΑΙ!ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΚΑΠΩΣ,ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΞΙΖΕΙ ΜΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ.ΚΑΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΤΡΩΝΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΨΩΜΙ ΕΚΕΙ.ΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ.ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΤΖΑΜΠΑ, ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΤΙ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΟΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΣΕ ΜΟΥΣΕΙΟ Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΑΝΤΑ ΠΛΗΡΩΝΑΜΕ!Ο ΤΖΑΜΠΑΣ ΠΕΘΑΝΕ!!!ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΩΡΑ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ Ε. ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ,ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ!ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙ,ΟΥΤΕ ΣΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΕΒΑΛΕ ΟΥΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΒΟΛΕΨΕ.ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ,ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙ,ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΒΟΗΘΑΕΙ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΣΑΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΜΑΝΤΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/7/12 16:54

      ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑΪΖΕΙ ΠΕΝΤΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΗΔΗ ΑΡΚΕΤΑ ΟΛΟΙ ΜΑΣ. ΤΕΛΟΣ ΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ..ΑΑΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ ΠΗΓΕΣ ΣΕ ΜΟΥΣΕΙΟ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, Η ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΣΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΚΤΗΡΙΟ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος18/7/12 21:19

      E ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΣΕΙΟ? 5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ 5 ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΚΟΥΙΝ ΚΑΙ 5 ΤΟΥ ΚΑΣΣΕΡΗ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΧΑΛΑΤΟ...ΕΓΙΝΕ ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΑΙ ΠΛΗΡΏΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ "ΜΟΥΣΕΙΑΚΕΣ" ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!!!!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος18/7/12 21:33

      18/7/12 8:33 π.μ. για πες και σε εμάς με ποιον τρόπο μπήκες εκεί για να δουλέψεις μήπως και καταφέρουμε και εμείς κάτι που παιδευόμαστε και παρακαλάμε τον εν λόγο κύριο μαζί με την παρέα του πάνω από 10 χρόνια??? Πάντως εμείς δεν καταφέραμε τίποτα λόγο ότι δεν είχαμε συγγενείς πολλούς = ψηφοφόρους για να μας βολέψουν και εμάς κάπου, έστω με σύμβαση. Αλλα ρε φιλε όταν ακούω και τα βλέπω ο ίδιος ότι μπήκαν άτομα από γνωστες οικογένειες που έχουν σχέση με τον τότε δήμο, τότε τι να συμπεράνω? ότι κάποιοι από εσάς μπήκατε με την αξια σας? ότι όλες σχεδόν οι προκήρυξης έβγαιναν αφού πρώτα είχα ήδη βρει τα άτομα που ήθελαν, και μάλιστα την δημοσίευαν 1-2 μέρες πριν την λήξη του. Λοιπόν τι καθόμαστε και συζητάμε τώρα? ότι ο κόσμος το χει τούμπανο και εσείς κρυφό καμάρι?????? η για τις στημένες επιλογές μέσω του ΑΣΕΠ? Και αν σας ξεσκονίσουμε λίγο αυτό που θα ανακαλύψουμε εκεί μέσα είναι ότι όλοι λίγο πολλή, έχετε κάποια συγγένεια.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *