ροή ειδήσεων

Παρέδωσαν στους Τούρκους την βραχονησίδα Ζουράφα-Κάνουν ότι θέλουν-Νέα Ναυμαχία σήμερα στην περιοχή!!!

Η βραχονησίδα Ζουράφα δεν αποτελεί πλέον Ελληνικό έδαφος!!!
Η βραχονησίδα καθημερινά γίνεται χώρος, όπου οι Τούρκοι κάνουν επίδειξη δύναμης, για το ποιοι είναι αφεντικά στην περιοχή. Κάτι αντίστοιχο έκαναν και σήμερα Σάββατο... αφού κυκλοφορούσαν λες και ήταν στα δικά τους χωρικά ύδατα.

Μάλιστα έφθασαν στο σημείο να φέρουν στην περιοχή 20 τράτες για ψάρεμα (δεν υπάρχει ούτε λέπι αυτήν την περίοδο) και να μην δίνουν σημασία ότι υπάρχει μία βραχονησίδα Ελληνική με 6 μίλια χωρικά ύδατα.

Δύο από τα αλιευτικά πέρασαν στα 0,8 του μιλίου δίπλα από την Ζουράφα, λές και δεν συμβαίνει τίποτα!!!

Τα 20 Τουρκικά αλιευτικά συνοδευόταν από Τουρκική Ακταιωρό σε μία επίδειξη δύναμης που έκαναν στην περιοχή. Για ακόμη μία φορά δεν έγινε επεισόδιο, καθαρά από λόγους τύχης, αφού στην περιοχή πήγε το 040 του Λιμενικού Σώματος που βρίσκεται στην περιοχή τις τελευταίες βδομάδες από τον Πειραιά.

Για πολύ ώρα γινόταν ένα κυνηγητό μεταξύ των δύο ακταιωρών και το μόνο που κατάφερναν ήταν να καίνε καύσιμα, αφού οι Τούρκοι αλιείς συνέχιζαν να ψαρεύουν στα Ελληνικά χωρικά ύδατα. Κάποια στιγμή ανέβηκε και 2η Τουρκική Ακταιωρός στην περιοχή και από την Σαμοθράκη, συνέδραμε το περιπολικό του Λιμενικού σώματος.

Γέμισε η θάλασσα από τέσσερα περιπολικά σκάφη, 20 Τουρκικές μηχανότρατες και 5 Ελληνικές , σαν να γινόταν ναυμαχία. Γύρω στις 5 το απόγευμα λες και δώθηκε εντολή και ταυτόχρονα το 040 και η μεγάλη Τουρκική Ακταιωρός πήραν διαφορετική πορεία προς Λήμνο και Αίνο αντίστοιχα και το κυνηγητό σταμάτησε και μαζί σταμάτησε το ανακάτεμα των νερών.

Στο παρά πέντε δεν έγινε επεισόδιο, αν και η Τουρκική ακταιωρός είχε την κάνη του πυροβόλου όπλου της προς τα πάνω σηκωμένη, σε αντίθεση με άλλες φορές που την είχε κάτω. Το γεγονός είναι, ότι τα Τουρκικά αλιευτικά, ψάρευαν ανενόχλητα στα χωρικά μας ύδατα και έχουν καταφέρει μέρα με τη μέρα να αγνοούν την Ζουράφα δημιουργώντας καθεστώς στην περιοχή.

Είναι η πολλοστή φορά το τελευταίο διάστημα που το www.faros24.gr αναφέρεται στο θέμα και δυστυχώς παρατηρούμε ότι οι αιρετοί του τόπου μας, που ο ρόλος τους είναι να προστατεύουν τους πολίτες και τα κυριαρχικά μας δικαιώματα, σκόπιμα απέχουν από το πολύ σοβαρό θέμα, αφού δεν ανοίγουν ούτε το στόμα τους, ενώ για άλλα η γλώσσα τους δεν μαζεύεται μέσα.

Την επόμενη φορά που ίσως το επεισόδιο να είναι σοβαρό-εκεί οδηγούν τα πράγματα-δεν θα μπορούν να πουν ότι δεν γνώριζαν κάτι.

faros24.gr

Σχόλια

  1. Ανώνυμος7/7/12 11:19

    ΠΟΥΛΗΣΤΕ ΤΗΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΚΑΝΑ ΕΥΡΟΥΛΑΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος7/7/12 11:55

    11 19 pane poula ton kolo sou na kseplirosoume kalitera

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/7/12 18:05

      einai poylinenos den pianoyme tipota apo auton astona mh xaneis ti ora soy

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος7/7/12 12:10

    ΚΑΛΑ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΩΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΚΟΟΚΙΝΑ ΣΗΜΑΙΑΚΙΑ ΜΕ ΜΙΣΟΦΕΓΓΑΡΑ ΚΑΙ ΜΟΓΓΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ.ΟΛΟΙ ΛΙΠΟΤΑΚΤΕΣ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΨΩΝΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΕΟΥΣ ΤΟ ΛΕΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/7/12 13:06

      ΕΣΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΨΩΝΙΣΜΕΝΟΣ ΣΥΡΙΖΕΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΡΕ ΠΑΤΡΙΩΤΗ?

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος7/7/12 17:02

      ΕΓΩ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΔΕΡΦΕ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ.ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΘΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΑΔΕΡΦΕΣ,ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΜΑΓΚΕΣ ΠΟΥ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ Η ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος7/7/12 16:12

    Φωναζουμε και χτυπιομαστε για την βραχονησιδα και για το οτι μπαινουν στα χωρικα υδατα και στον Ελληνικο εναεριο χωρο.Το οτι η Θρακη εχει γεμισει μιναρεδες και σπανια βλεπεις σταυρο εκκλησιας δεν τα βλεπουμε.Το οτι τα ακριτικα νησια εχουν εγκαταλειφτει και οι ανθρωποι εξυπηρετουνται απο την Τουρκια δεν το βλεπουμε.Το οτι στην Πρωτευουσα της Ελλαδας πλεον ακους ολο και λιγοτερο Ελληνικα στο δρομο δεν το βλεπουμε.Μ΄αρεσει που ο αλλος λεει οτι θα ξυπνησουμε και θα δουμε κοκκινα σημαιακια.Μαλλον κοιμαται πολυ βαθεια και δεν τα εχει δει οτι κυματιζουν ηδη.Ο βραχος στη μεση του πουθενα μας νοιαζει και εκει παμε να δειξουμε την μαγκια μας.Ωραια.Στειλτε το στολο να αμυνθει υπερ πατριδος γιατι στο τελος μονο μερικα βραχονησακια θα μας μεινουν να κατοικησουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος8/7/12 21:53

    Το φαληράκι που γέμισε αράπηδες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *