ροή ειδήσεων

Ακάθαρτα λύματα στην παραλία Καλλιθέας !

ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΥΤΟ...
ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ, ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ. ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΟΛΑ ΦΑΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ... ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΜΕ ΒΡΑΔΙΝΌ ΜΠΑΝΙΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΟΚΤΩ... ΛΟΥΣΤΗΚΑΜΕ ΕΝΑ ΠΟΤΑΜΟ ΣΚΑΤΟΝΕΡΑ, ΠΡΟΦΑΝΏΣ ΑΠΟ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΧΕΊΜΑΡΡΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΗΓΕ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΕΚΑΝΑΝ ΜΠΑΝΙΟ ΜΩΡΑ, ΕΓΚΥΕΣ ΚΛΠ! ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΑΜΕ ΑΜΕΣΩΣ.. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΚΕΙ ΟΜΠΡΕΛΕΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΒΑΡΕΘΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ.... ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΔΟΧΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος12/7/12 03:12

    Καντε μια καταδυση στον κολπο των Βλυχων περιπου στο κεντρο του.Δεν ειναι βαθεια-καμμια 25 μετρα.Αν ξαναβρεξετε εστω και τα ποδια σας εκει ελατε να μου τρυπησετε τη μυτη.Η παραλια γυρω γυρω ειναι κρυσταλλο.Το τι εχει μαζευτει ομως στον πυθμενα δεν λεγεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος12/7/12 07:23

    panta kata tis 8 me 11 rixnoun stin thalasa ta vromika nera giafto mirizi asxima to vradi opou exei ksenodoxeia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος12/7/12 07:44

    ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΡΙΓΥΡΩ ΚΑΝΤΙΝΕΣ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΛΥΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΗΜΕΡΟΠΛΟΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΑΔΕΙΑΖΟΥΝ ΕΚΕΙ. ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΟΛΥΜΠΙΣΕΙΣ. ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΚΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ. ΚΑΠΟΤΕ ΤΑ ΒΡΑΧΙΑ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΗΤΑΝ ΓΕΜΑΤΑ ΑΧΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΔΕΙΓΜΑ. ΑΥΤΟ ΝΟΜΙΖΩ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος12/7/12 08:23

    ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΧΑΡΑΚΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος12/7/12 09:07

    ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΜΑΣΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ...
    ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΕΤΣΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ...
    ΔΡΟΜΟΙ ΓΕΜΑΤΟΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΘΑΛΑΣΣΑ ΓΕΜΑΤΗ ΣΚΑΤΑ...
    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΗΔΕΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ "ΜΑΓΕΙΑ" ΚΑΙ ΛΟΥΖΟΝΤΑΙ ΣΚΑΤΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος12/7/12 10:45

    Καλά τώρα ξυπνήσατε; πώς νομίζατε ότι τοσα χρόνια βγάζανε λεφτά αυτοί οι "σωτηρες" του τόπου μας; ε λουστείτε τα σκατά των τουριστών και χαζεύετε τους αλβανους, βουλγάρους,ρουμάνους ,σλοβένους,πακιστανους , κτλπ που δουλεύουν εκεί, γιατί εσένα μαλάκα ροδίτη που τόσο υποστίριζες τα μπαζόματα των ακτών και τις κακοποίηση της φυσικής ομορφιάς των βράχων και των λόφων μόνο και μόνο γιατί αυτό θα φέρει ...ανάπτηξη, φάε σκατά τώρα , εσύ και τα παιδιά σου ( εννοείτε δεν μιλάω προσωπικά σε αυτόν που έκανε την ανάρτηση, αλλά στον κάθε ροδίτη μαζί με μένα) !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/7/12 11:31

      ΣΩΣΤΟΣ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος12/7/12 11:40

      ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΝΑ ΤΑ ΦΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΛΟΥΣΤΕΙΣ ΕΣΥ ΗΛΙΘΙΕ. ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣΕΣ. ΑΣΤΕ ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ. ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΔΗΛΑΔΗ? ΕΛΕΟΣ.

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος12/7/12 11:51

    ΕΛΑ ΒΛΑΚΕΣ ΜΑΣ ΠΡΗΞΑΤΕ ΠΙΑ. ΣΕ ΚΑΘΕ ΘΕΜΑ ΘΑ ΠΕΤΙΕΤΕ Κ ΕΝΑΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΧΡΕΩΝΕΙ ΟΛΑ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟ ΝΑ ΧΡΕΩΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΘΕΟΣ ΠΙΑ. ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ. ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/7/12 13:51

      ΑΔΕΡΦΕ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ,ΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ,ΜΑΣ ΕΚΔΗΔΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ,ΟΙ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΜΑΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥΛΑΜΕ ΝΤΑΒΑΤΖΙΛΙΚΙ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΑΝΩΤΕΡΟΙ. ΞΕΝΟΔΟΧΟΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος12/7/12 12:30

    Σε εκείνη την περιοχή , κοντά στο ξενοδοχείο Elysium , που παρεπιπτόντως κάθε χρόνο οι κονόχρηστοι χώροι όλο και μεγαλώνουν- το γκαζόν του έχει φτάσει εώς την θάλασσα και μάλιστα περιφραγμένο με ζαρτινιέρες-, ουκ ολίγες φορές τα σκ.....ρα κόβουν βόλτες. Και για να προλάβω τυχόν σχόλια, ούτε χρήματα , ούτε χρόνο έχω για να πάρω την οικογένεια μου 50 χιλιόμετρα μακριά για να κάνουν ένα μπάνιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος12/7/12 13:09

    Καλά ρε παιδιά τους βλάκες παριστάνεται η είσαστε? Πίσω από το kalithea sun υπάρχει ο βιολογικός, όλα τα σκατά σας εκεί βρίσκονται δεν το καταλάβατε ακόμα??? και λόγο ότι υπολειτουργεί και δεν γίνετε ο σωστός βιολογικός καθαρισμός, που νομίζετε ότι πηγαίνουν όλα αυτά???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος12/7/12 13:15

    milame,ta leme,ta xanaleme, emeis lipon ta leme emeis ta akoume...o enas leei ton allo xrisavgiti,,omws ta provlimata ta idia,,oi kiroioi pou psifisate,,loustite tous twra!!!opote asta min ta sizitas,,,revma kais!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος12/7/12 14:53

    Μα και το Cathrin στο λαδικό (antoni quin) κάθε απόγευμα πάει ένας και ανοίγει στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο μία βάνα και βλέπουμε όλα τα σκατόνερα να καταλήγουν στην θάλασσα. Αλλά στην Ελλαδάρα που ζούμε ο συγκεκριμένος ξενοδόχος "Καραγιάννης" έχει κάτι σαν συγγενή έναν διοικητή της αστυνομίας και δεν του κάνουν απολύτως τίποτα!..................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος12/7/12 16:39

    ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΙΑΛΥΣΟΥ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ????
    ΜΕΝΩ ΚΟΝΤΑ ΕΔΩ Κ ΧΡΟΝΙΑ Κ ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΠΑΝΙΟ. ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΑΩ ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΠΑΙΣΙΑ Κ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.. ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΑΝΙΟ ΙΑΛΥΣΟ. ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ.... @@@

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος12/7/12 22:16

    σε λιγο τα σκατα θα ειναι ιπταμενα...θα βγαινουν απο τη θαλασσα και θα κυνηγανε τους λουομενους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος13/7/12 00:04

    Απο εκει τρώτε ψωμί μαλκες ξενοδόχοι .σεβαστειτε την θάλασσα γιατι δεν σας βλέπω καλα.η Ρόδος σαν ΤουριστικΟ μέρος απο την θάλασσα αρχίζει και στην θάλασσα τελειώνει.ξεσκιστε την κι αυτην να κλαίμε ολοι μαζι μετα. Γαμισατε το νησί με τόσα τσιμέντα γαμιστε και την θάλασσα παλιομαλακες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος13/7/12 11:33

    Ο τιτλος επρεπε να ηταν Ακαθαρτα λυματα στις παραλιες της Ροδου γιατι δεν ειναι μονο στην Καλλιθεα. Παντου ειναι λογο του ρευματος, μεχρι και Γενναδι !!! ΕΛΕΟΣ τι σκατα κανει πια ο Δημαρχος;;;;; Πιο αχρηστος δεν εχει ξανα περασει απο το νησι. Τα καταστεψατε ΟΛΑ σε αυτο το ομορφο νησι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος24/7/12 20:34

    Το να γράφουμε παραπονα απο τον καναπέ μας δεν πρόκειται να φτιάξουμε τίποτα .... Γιατι δεν πάμε όλοι μαζί στο δημαρχείο και στην Νομαρχεια να διαμαρτυρηθούμε ;;;; Ας χρησιμοποιήσουμε το διαδίκτυο ... Έχουμε ένα όπλο και δεν το χρησιμοποιούμε ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *