ροή ειδήσεων

Η απόρρητη επιστολή Νικολόπουλου σε Σαμαρά που σοκάρει!

"Ποιά επαναδιαπραγμάτευση; Λέγαμε ψέμματα προεκλογικά! Δεν πρόκειται να ψηφίσω τέτοιους νόμους - Είναι δεδομένη η αποχώρηση βουλευτών και εταίρων!"
Δείτε όλη την επιστολή που σοκάρει απο τις αλήθειες που γράφονται...

tromaktiko.gr

Σχόλια

  1. Ανώνυμος11/7/12 06:27

    Εάν είναι όντως η αληθινή επιστολή, ένα μεγάλο μπράβο στον βουλευτή που δεν σιωπά, ελπίζω όλοι οι ψηφοφόροι των κομμάτων που συμμετέχουν στην κυβέρνηση, να κατάλαβαν πως οι φοβίες που τους καλλιέργησαν βγήκαν αληθινές ....
    Ο Σαμαράς κατάφερε να γίνει πρωθυπουργός μερικών μηνών, ελπίζω να ήταν και η τελευταία του φιλοδοξία .
    Αρκετά τα πια φτάνει έλεος σωτήρες του φόβου και τις ανυπαρξίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος11/7/12 08:40

      ΦΙΛΕ ΜΟΥ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ...
      ΠΟΤΕ ΠΡΟΛΑΒΕ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ...
      ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕ Ο ΚΑΦΕΣ Ή ΝΑ ΗΘΕΛΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ...
      ΠΟΙΟΥΣ ΚΟΡΟϊΔΕΥΕΤΕ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ....

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος11/7/12 08:38

    Γιατί κύριε Νικολόπουλε?
    ΠΟΙΟΥΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΤΕ?
    ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΑΧΗ!
    ΘΑ ΤΟ ΔΕΧΟΜΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΣΕ ΕΝΑ ΕΞΑΜΗΝΟ, ΣΕ 3 ΜΗΝΕΣ ... ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ!
    ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΡΕ ΦΙΛΕ?
    ΠΟΙΟΥΣ ΚΟΡΟϊΔΕΥΕΙΣ?
    ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΙΣΩΣ....
    ΟΥΕ ΚΑΦΕ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕΣ ΝΑ ΠΙΕΙΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΣΟΥ....
    ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ..... ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΩΡΑ ΞΥΠΝΗΣΕΣ....
    ΟΥΣΤ ΡΕ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος11/7/12 08:41

    Μπραβο στον κυριο Νικολοπουλο που καταλαβε οτι ο Σαμαρας ειναι προδοτης και δοσιλογος και ειχε το αναστημα να παραιτηθει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος11/7/12 08:42

    Ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ επισήμανε ότι ο παραιτηθείς υφυπουργός Εργασίας κ. Νικολόπουλος, «ένας δικός του άνθρωπος», με την επιστολή του «ξεμπρόστιασε» και τον κ. Σαμαρά και τους άλλους δύο αρχηγούς.

    Κάλεσμα σε όλους τους πολίτες, ανεξαρτήτως της κομματικής τους καταγωγής, να πάρουν μέρος στο μετασχηματισμό του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ στην «πολιτική δύναμη της μίας και μοναδικής συνιστώσας: του κυρίαρχου λαού», να γίνουν «συμμέτοχοι στην παράταξη που θα πάρει αύριο το μέλλον της χώρας στα χέρια της», απηύθυνε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, από ομιλία του σε ανοικτή συγκέντρωση στην πλατεία Δημαρχείου στο Περιστέρι.

    «Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εδώ, όχι ίδιος όπως χτες, μέσα από αυτή τη διαδικασία της χειραφέτησης του λαού που απαγκιστρώθηκε από τα δύο κόμματα εξουσίας και ο ΣΥΡΙΖΑ ενηλικιώθηκε και ωριμάζει περισσότερο και προετοιμάζεται και μετεξελίσσεται σε μια μεγάλη παράταξη, στην πλατιά δημοκρατική παράταξη της αριστεράς», τόνισε.

    Παράλληλα, άσκησε σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση και στα κόμματα που τη στηρίζουν διότι, όπως είπε, ξέχασαν την επομένη των εκλογών όσα έλεγαν για επαναδιαπραγμάτευση. «Αυτοί την προηγούμενη έλεγαν ‘επαναδιαπραγμάτευση' και την επομένη ήρθε ο κ. Στουρνάρας και είπε ότι η επαναδιαπραγμάτευση είναι σαν το ταγκό, θέλει δύο», ανέφερε και σημείωσε ότι «δεν έχει ξανασυμβεί κυβέρνηση να εκλεγεί με ένα κεντρικό αίτημα και να το ακυρώσει στις προγραμματικές της δηλώσεις».

    Ακόμη, ανέφερε ότι ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς βρίσκεται «σε πανικό» και ήρθε στη Βουλή «με φωνές», για να παραπέμψει στη συνέχεια ο κ. Τσίπρας στις λαϊκές ρήσεις: «ήρθαν τα άγρια να διώξουν τα ήμερα» και «φωνάζει ο κλέφτης να φοβηθεί ο νοικοκύρης».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος11/7/12 08:43

    ......Η ΝΔ ΒΓΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ......
    ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ......
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΣ ΒΓΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΦΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΟΛΑ ΟΙ ΞΕΝΟΙ......
    ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΥΑΛΟ.......
    ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΝΟΣ ΚΑΙ ΦΟΥΜΑΡΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΓΙΝΕΤΑΙ......ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος11/7/12 09:11

    Μπραβο που υπαρχουν ακομα βουλευτες που εχουν αναστημα και guts.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος11/7/12 15:24

      Οταν όμως το κόμμα του έπερνε τις μίζες και έκανε τις τόσες λαμογιές μαζί με το ΠΑΣΟΚ γιατί δεν έβγαινε τότε να τα καταγγείλει? Τότε δεν είχε τα guts? Σε ποιούς τα πουλάει αυτά?

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος11/7/12 16:07

    Ότι και να λέτε κάποιοι που σας βάζουν και γράφετε τωρα που θα ξεκολιαστει ο κόσμος να πληρώνει φόρους και χαράτσια να δω πως θα τον τουμπαρετε.Γιατι η τσέπη του καθενός δεν έχει ιδεολογία.Ετοιμαστειτε κουφαλες μέχρι εδώ ήταν τα ψέμματα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος11/7/12 18:29

    Μπράβο στον βουλευτή πάντως που δεν πήρε μέρος αλλά αυτό το βλέπω απλά σαν ήττα. Αν ήταν 'μαχητής' και 'ήρωας' θα έμενε στην θέση του ώστε να υπογράψει μέτρα υπέρ του λαού του παρά τις απειλές και κόντρα στο σύστημα! Έτσι απλά..

    Αντιθέτως, άφησε την θέση του σε κάποιον που με χαρά θα βάλει την υπογραφή του σε μέτρα υπέρ των δανειστών μας και αυτή είναι ΟΛΗ η ουσία γιατί εν τέλη το αν θα μπει η υπογραφή ή όχι είναι το θέμα και όχι ποιος θα την βάλει.. .

    'ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ' και να πού είμαστε εδώ τώρα και το διαβάζουμε, χωρίς υπογραφή.
    Sorry πού είμαι κάφρος αλλά δεν με έχετε συνηθίσει αλλιώς εσείς οι πολιτικοί και δεν μπορώ να σκεφτώ διαφορετικά... Πρόβλεψες κ. Νικολόπουλε το κοινωνικό χάος που ΘΑ επακολουθήσει και είπες να βγάλεις την ουρίτσα σου απ' έξω όσο είναι ακόμα νωρίς. Τώρα αντιμνημονιακή στάση απλά και μόνο για να μπορείς να βγαίνεις από το σπίτι σου χωρίς να τρως καρπαζιές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος11/7/12 21:19

    εδω και τωρα αποκρατικοποιησεις σε ολα!!!!! να ανασανη ο ελληνας απο το καυσαεριο των βεζιρηδων συνδικαλιστων του δημοσιου που συνεχιζουν να τρωνε και να πινουν!!! αντωνη προχωρα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος11/7/12 22:42

      Δυστυχως για σενα αρχιμαλακα του ιδιωτικου τομεα που δεν πληρωνεις τους φορους σου και δεν κοβεις αποδειξεις μονο 2 αποκρατικοποιησεις θα γινουνε για φετος.

      Η πώληση των κρατικών λαχείων και του Κέντρου ξένου Τύπου είναι τα μόνα πλάνα τα οποία θα προχωρήσουν φέτος ως προς τις αποκρατικοποιήσεις, όπως δήλωσε ο διευθύνοντας σύμβουλος του Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου.

      Με δηλώσεις του στο Reuters, o κ. Μητρόπουλος επικαλέστηκε "διοικητικές καθυστερήσεις", με αποτέλεσμα για φέτος να καθίσταται δυνατή η αποκρατικοποίηση μόνο των κρατικών λαχείων και του IBC.

      Αυτό σημαίνει ότι καθίσταται εξαιρετικά δυσχερές να επιτευχθεί ο φετινός στόχος για έσοδα 3,2 δισ. ευρώ από αποκρατικοποιήσεις, ενώ το κύριο βάρος στο μέτωπο αυτό, μετατοπίζεται πλέον στο 2013, οπότε, σύμφωνα με τους σχεδιασμούς της κυβέρνησης, θα πρέπει να ολοκληρωθούν 23 αποκρατικοποιήσεις συνολικά.

      Συνεπώς, η πώληση εταιρειών όπως ο ΟΠΑΠ, τα ΕΛΠΕ, η ΔΕΠΑ και η ΔΕΣΦΑ μετατίθενται όπως φαίνεται, για το επόμενο έτος.

      Η πορεία των αποκρατικοποιήσεων ήταν εξάλλου το αντικείμενο συνάντησης που είχε ο κ. Μητρόπουλος με τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα.

      Και τωρα πανε ψοφα γαμημενε εγκαθετε και συ κι αυτος που σε βαζει να τα γραφεις.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος12/7/12 22:58

      Όταν κάτι δεν σας συμφέρει ξέρετε να το γιουχαρετε, είμαι και εγώ ένας μαλάκας του ιδιωτικού τομέα που πληρώνω και το τελευταίο σεντς που οφείλω στο κράτος και νασε σιγουρος οτι τα δηλωνω ολα, γιαυτο ειμαι μαλάκας γιατί αναγκαζομε να πληρώσω και τα σπασμένα που εσύ και πολλοί άλλοι χαραμοφαιδες αν κανετε σωστα την εργασιεσ σας ωστε να πιάνεται τα λαμόγια που φόρο διαφεύγουν, να μην το κόλοβαραται για να είστε τόσοι όσοι χρειάζεται. Μόνο όλοι οι άλλοι φταίνε έτσι μάθατε να καταστρεφετε για να παρά μείνετε βολεμένοι. Σαφώς και δεν θέλουμε να ξεπουληθουν όλα για ένα ευρώ, αλλά έτσι όπως τα καταντισατε με τα επιδόματα της πιο τρελής αρρωστημένης φαντασίας , καλά να πάθει ο δημόσιος τομέας, άντε τώρα στον ιδιωτικό τομέα να σε δώ αν αξιώθεις ποτέ να πάρεις βίλα και porshe, γιατί οι πιο πολλοί απο εσάς είστε ανάξιοι και αδιάφοροι γ´αυτο και η κατάντια .......

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος14/7/12 09:21

      Εχω ηδη βιλα και πορσε ρε παπαρα.Απλα ηθελα και αλλη μια ακομα.Γι αυτο εσυ του ιδιωτικου τομεα πρεπει να πας στα 300 ευρω για να συνεχισω να παιρνω δυομιση χιλιαρικα.χεχεχε...

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος17/7/12 15:16

      Κάτσε να δεις τώρα που θα κλείσουμε και εμείς να δεις τι θα παίρνεις. Ακόμη δεν ασχολήθηκαν σοβαρά μαζί σας

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *