ροή ειδήσεων

Αλβανοί έκλεβαν ό,τι έβρισκαν από δωμάτια ξενοδοχείων

Συνελήφθη χθες το απόγευμα στη Ρόδο 26χρονος Aλβανός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Πρωτοδικών Ρόδου για διακεκριμένες κλοπές...

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης διαπιστώθηκε ότι ο 26χρονος από κοινού με ένα 19χρονο ομοεθνή του, ο οποίος δεν συνελήφθη, τον τελευταίο μήνα διέπραξαν από κοινού συνολικά δέκα κλοπές από δωμάτια ξενοδοχείων και επιχειρήσεις, κυρίως στην περιοχή της Ιαλυσού Ρόδου.

Συγκεκριμένα:

Την 28-05-2012 πρωινές ώρες στην Ιαλυσό, αφού μπήκαν από ανοικτή μπαλκονόπορτα σε δωμάτιο ξενοδοχείου που διέμενε αλλοδαπός, υπήκοος Ολλανδίας αφαίρεσαν ηλεκτρονικές συσκευές και προσωπικά αντικείμενα αξίας 5.000 ευρώ.

Αρχές Ιουνίου 2012 στην Ιαλυσό, αφαίρεσαν από εστιατόριο-μπαρ ξενοδοχείου ποτά, ένα κινητό τηλέφωνο και μια ηλεκτρική συσκευή.

Την 05-06-2012 πρώτες πρωινές ώρες στην Κρεμαστή, παραβίασαν κατάστημα εστιατόριο και αφαίρεσαν χρήματα, αναψυκτικά και ένα φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή.

Την 12-06-2012 πρώτες πρωινές ώρες στην Ιαλυσό, αφού μπήκαν από ανοικτή μπαλκονόπορτα σε δωμάτιο ξενοδοχείου που διέμενε αλλοδαπός, υπήκοος Ουγγαρίας, αφαίρεσαν προσωπικά αντικείμενα και το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ.

Την 22-06-2012 πρώτες πρωινές ώρες στην Ιαλυσό, αφού μπήκαν από ανοικτή μπαλκονόπορτα σε δωμάτιο ξενοδοχείου που διέμεναν αλλοδαποί, υπήκοοι Δανίας, αφαίρεσαν προσωπικά αντικείμενα και το χρηματικό ποσό των 390 ευρώ.

Την 22-06-2012 πρώτες πρωινές ώρες στην Ιαλυσό αφού μπήκαν από ανοικτή μπαλκονόπορτα σε δωμάτιο ξενοδοχείου που διέμεναν αλλοδαποί, υπήκοοι Δανίας, αφαίρεσαν προσωπικά αντικείμενα. Επιπλέον, αφαίρεσαν από εξωτερικό μπαρ της επιχείρησης μια ηλεκτρονική συσκευή.

Την 23-06-2012 πρώτες πρωινές ώρες στην Ιαλυσό αφού μπήκαν από ανοικτή μπαλκονόπορτα σε δωμάτιο ξενοδοχείου που διέμενε αλλοδαπή, υπήκοος Τσεχίας, αφαίρεσαν ηλεκτρονικές συσκευές αξίας 800 ευρώ.

Την 28-06-2012 πρώτες πρωινές ώρες στην Ιαλυσό σε δυο διαφορετικές περιπτώσεις, αφού μπήκαν από ανοικτές μπαλκονόπορτές σε δωμάτια ξενοδοχείων που διέμεναν αλλοδαπο, υπήκοοι Νορβηγίας και Ουκρανίας αντίστοιχα, αφαίρεσαν προσωπικά αντικείμενα.

Στην κατοχή των κατηγορουμένων και σε έρευνα που έγινε στην οικία τους, στην Ιαλυσό Ρόδου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κλεμμένα αντικείμενα και χρήματα, μέρος των οποίων αφού αναγνωρίστηκε, αποδόθηκε στους δικαιούχους.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε θα οδηγηθεί σήμερα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.

newpost.gr

Σχόλια

  1. Ανώνυμος2/7/12 16:10

    Αφού έγινε Σικάγκο η Αθήνα, κανονίστε να ακουστή και η Ροδος . Κοιμισμένοι πολιτεία κοιμισμένοι αστυνομία κοιμισμένοι τοπική αυτοδιοίκηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος2/7/12 17:10

    Σικάγο έχει γίνει ολόκληρη η Ελλάδα εδώ και χρόνια... Δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση. Ας γίνει κάτι επιτέλους! Έχουν ρημάξει τα πάντα,έχουν καταφέρει να τρομοκρατήσουν τον κόσμο με τη δικαιολογία ότι δεν έχουν να φάνε. Ας γραφτούν στο πρόγραμμα Εθελούσιας Επιστροφής και Επανένταξης. Μπορούν να μπουν και οι μη νόμιμοι μετανάστες.Βέβαια θα έχουμε άλλους τόσους που θα έρθουν παράνομα πάλι.Πρέπει οι αρμόδιοι να δώσουν μία λύση άμεσα. Πριν να είναι πολύ αργά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος2/7/12 17:42

    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ . ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΠΟΣΤΕΙΛΕΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥΡΘΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος2/7/12 22:31

    ΕΡΩΤΗΣΗ: Το πρόγραμμα εθελούσιας αποχώρησης από την Ελλάδα αφορά και τα Χρυσά Αυγά; Αν ναι..... ΤΡΕΞΤΕ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος3/7/12 03:25

    Και λες τωρα.Να ξεκινησει να παιρνει ο διαολος τα βρωμοσκουληκα που μολυνουν την πατριδα μας ή να αρχισουμε να ξετρυπωνουμε τα λαμογια και τις συμμοριες οπως ο 10:31 που βγαζουν ποιος ξερει τι κερδη απο τους λαθραιους.Γιατι αυτη η αγαπη δεν προερχεται απο καλωσυνη αλλα απο συμφερον.Πρωτα αυτους μαλλον και να διες πως θα φυγουν τα μικροβια μονα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *