ροή ειδήσεων

ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΜΠΡΕΛΕΣ ΣΤΑ ΑΦΑΝΤΟΥ

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ "ΚΥΡΙΟ" ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΠΡΕΛΕΣ ΣΤΑ ΑΦΑΝΤΟΥ- ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΚΟΛΦ. ΤΙΣ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ 4 ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΜΑ...
ΠΑΡΕΝΟΧΛΕΙ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΘΙΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΟΝΤΑ, ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΙΣ ΝΤΟΥΖΙΕΡΕΣ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΜΟΝΟ ΜΙΑ, ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΕΝΑ ΛΑΣΤΙΧΟ ΚΑΙ ΞΕΠΛΕΝΕΙ ΤΙΣ ΞΑΠΛΩΣΤΡΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΛΙΚΙΑ ΕΝΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΝΤΟΥΖ. ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΔΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΣ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΙΣ ΝΤΟΥΖΙΕΡΕΣ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος19/7/12 02:33

    Λοιπόν η θα συμμορφωθούν όλοι οι ομπρελάδες και να σεβαστούν όλους τους λουόμενους ανεξαιρέτως, η πραγματικά θα αρχίσω και να καίω με βεζίνη τα βραδια όπου βρίσκω ξαπλώστρες ομπρέλες και παράγκες. Αρκετά πια με τους γύφτους τους ομπρελάδες, έχουν καταντήσει χειρότεροι και από αυτούς. Οι παραλιες και οι θάλασσες ανήκουν σε όλους μας και όχι στους ομπρελάδες όπως επίσης και όλα τα ντούς. Και όσοι έχουν λεφτά και θέλουν να πληρώσουν για ξαπλώστρες ας το κάνουν, όσοι όμως δεν θέλουν η γιατί δεν έχουν μακριά και κοντά τα χερια σας από τους ανθρώπους.....βρομιάρηδες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος19/7/12 09:27

    ...Δυστυχώς σ'αυτή την χώρα ο καθένας κάνει ότι του αρέσει αδιαφορώντας για τους νόμους,αλλά το χειρότερο όλων είναι ότι υπάρχει ατιμωρισία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος19/7/12 10:07

    ρε φίλε έχεις δίκιο αλλά 10 χλμ παραλία έχει άπλετο χώρο να πας και να είσαι μόνος σου..να πεις για αλλού που δεν υπάρχει μέρος ελεύθερο να πω ΟΚ..αλλά στ Αφάντου? είσαι υπερβολικός..είπαμε να λέμε τα στραβά αλλά μου φένεται ότι πρέπει να γίνεται ένα φιλτράρισμα γιατί μερικά είναι άκυρα τελείως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος19/7/12 11:41

    Καλά τόσα μέτρα παραλία πρέπει να πάτε κάτω από το μέρος που ενοικιάζει ο άνθρωπος από τον δήμο να κάνεις μπάνιο?Δεν τις έχει έτσι πληρώνει ενοίκιο και βαρβάτο μάλιστα...
    Εγώ πάω καθε Κυριακή και δεν με ενοχλεί κανείς αλλα δεν στήνω την ομπρέλα μου κάτω από τις δικες του...Όσο για το λάστιχο του το έχει πάρει ο Δήμος ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος19/7/12 12:01

    autos pou ekane tin anartisi einai ektos topou kai xronou....
    Tosi paralia thelei na paei na strimwxtei...eleos me tous lakamades
    Ta ntous einai eythini tou dimou lakama ilithie.mipws ftaiei o omprelas kai gia tin krisi?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος19/7/12 13:09

    ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΠΑΝΤΕ ΑΛΛΟΥ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ ΟΚ ΟΚ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος19/7/12 14:55

    Είσαι πολλά κιλά μακάκας φίλε μου...να λες τα πράγματα κ απο τις 2 όψεις..μην τα περιγραφεις όπως σε συμφέρει.αν εσύ έχεις πρόβλημα με τον εαυτό σου να το λύσεις κ να μην λες βλακειές για να μην πω κάτι αλλο.η παραλία δεν ειναι κανενος και τα παραπονα σας στον δήμο που παίρνει ένα καρο λεφτα απο τους ανθρωπους που ενοικιαζουν το μέρος για να στησουν τις ομπρελες τους κ να βγάλουν ένα μεροκαματο..αν εσύ εισαι τζαπατζης δεν σου φταιει κανένας..οπως οι ομπρελαδες ειναι γυφτοι που κανουν τη δουλεια τους ετσι κ εσυ εισαι ένας τυπικος ελληναρας τζαπατζης κ ενας απο αυτους που εχουν δικιο τελικα οι ευρωπαιοι που μας βριζουν και μας λενε οι οι ελληνες τα θελουμε ολα τζαπα...βαλε λιγο το μυαλο σου να δουλεψει ρε φιλε.αν εσι εχεισ εστιατοριο κ ερθει μπροστα σου καποιος κ στεισει καντινα σιγουρα θα τον βρισεις...να σκεφτομαστε κ λιγο πριν ανοιξουμε το στομα μας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/7/12 01:28

      Εσύ να δεις ποσα κιλά είσαι, που έτσι και υπήρχε ζυγαριά μαλακίας σίγουρα θα την έσπαγες.
      Είπες το εξής ηλίθιο.....((αν εσι εχεισ εστιατοριο κ ερθει μπροστα σου καποιος κ στεισει καντινα σιγουρα θα τον βρισεις))......Να έλεγες ότι παω να στήσω δικες μου ομπρέλες μπροστά του και να του κλέβω πελάτες αυτό πραγματικά θα το καταλάβω, αλλα το να παω εγώ με την οικογένεια μου με μια ομπρέλα θεωρείς ότι του κλέβω πελατεία??? Και εξάλλου θα πρέπει να καταλάβετε ότι οι κλειστές παραλιες σε τουριστικές περιοχές θεωρούνται παράνομες, κλειστές υπάρχουν σε διαφορες παραλιες τις Αττικής και πληρώνεις είσοδο για να κανεις μπάνιο, και από την στιγμή που στις τουριστικές περιοχές είναι όλες οι παραλιες ανοιχτές τότε δεν έχει κανένας το δικαίωμα να απαγορέψει στον οποιοδήποτε να πάει και να κάνει μπάνιο σε εκείνο το σημείο, ας έχει και ξαπλώστρες.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος20/7/12 13:52

      eisai toso vlakas pou den katalavaineis oti den to eipa gia na sou klepsoun tin pelateia alla re vodi oi touristes paraponiountai otan esi erxesai tzapatzis k kathesai mprosta tous!!!antitouristike!!!e antitouristike!!!an eisai magas pigaine katw apo ta ksenodoxeia sta kolimpia k stafantou na steiseis omprela k meta ta leme!!!!!alla gia na skefteis prepei na exeis k mialo pou esi den exeis katholou!!!den tha ksanaasxolithw mazi sou oti k na apantiseis gt arketa asxolithika me enan apolito vlaka.den tha adeiasw to diko mou gia na gemisw to diko sou tsopani!!

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος19/7/12 15:12

    Έχω βαρεθεί να διαβάζω ηλίθιες αναρτήσεις εδώ μέσα... Ασχοληθείτε με πράγματα που πραγματικά πρέπει και αφήστε το κόσμο να δουλέψει... Η παραλία που λες φίλε μου είναι τεράστια και μπορείς να κάνεις παντού μπάνιο χωρίς να σε ενοχλεί κανένας...Και οι ομπρελάδες μεροκαματιάρηδες είναι που πληρώνουν ενοίκιο για να είναι όλη μέρα μέσα στον ήλιο να εξυπηρετήσουν εσένα και βγάλουν ένα μεροκάματο να ζήσουν τις οικογένειες τους.Κανένας δεν έγινε πλούσιος από αυτή τη δουλειά. Ασχοληθείτε με πράγματα που πρέπει...ο τόπος βρωμάει.... οι δρόμοι είναι σε άθλια κατάσταση...οι συγκοινωνίες επίσης άθλιες... και πολλά άλλα που θέλω πολύ χώρο και χρόνο για να σας παραθέσω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/7/12 19:51

      Ο σκατονόμος είναι σκατονόμος, και είναι ξεκάθαρος μέχρι που πρέπει να είναι οι ομπρέλες, γκέγκε προστάτη του μεροκαματου;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος19/7/12 22:37

      Esi 7:51 eisai sto 13% pou psifise pasok...100%

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος19/7/12 15:34

    ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΣΥΝΑΡΜΟΔΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΚΑΤΙ. ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος19/7/12 17:15

    Αναγνωστη που εκανες την "καταγγελια"(χαχαχα) πρεπει να κοιταξεις σοβαρα τα συμπλεγματα σου και να δεις τι πραγματικα σε οδηγησε σε αυτο το χαλι να κανεις τετοιου ειδους "αναρτησεις" στις 1 το βραδυ.Κοιτα να βρεις καμμια γυναικα (ας μην ειναι και ομορφη δεν πειραζει) μπας και ξεκολησει το μυαλο σου.Καταλαβαινω βεβαια οτι κανει και πολυ ζεστη αλλα προσπαθησε σε παρακαλω.Στην αναγκη επισκεψου καποιον ειδικο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος19/7/12 19:49

    Ρε λεφτάδες τί πάθατε; πάτε και πληρώνετε ομπρέλες ρε ηλίθιοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/7/12 22:39

      Οχι θα κατσουμε σαν και σενα γυφτο στα χαλικια!Πανιβλακα γιδοβοσκε!

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος19/7/12 23:06

    Μόνο 4 μέτρα από την θάλασσα? Για πήγαινε στο φαληράκι να δεις! Στην κυριολεξία 1/2 μέτρο από την θάλασσα οι ομπρέλες!! Βέβαια οι "αρμόδιοι" ξεροσταλιάζουν τις γυμνόστηθες και δεν κοιτάζουν να βάλουν καμιά τάξη. Αυτή η λέξη δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό τους γιατί αν υπήρχε δεν θα βρισκόμασταν σε αυτήν την κατάσταση τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος20/7/12 01:32

    Ομπρέλες, ξαπλώστρες, οι πληγές παραλιών

    Συχνά ακαλαίσθητες πλαστικές παρεμβάσεις, ο εξοπλισμός της κακώς εννοούμενης οργανωμένης παραλίας στην Ελλάδα
    Της Εφης Xατζηιωαννιδου

    Η επιχείρηση «ξαπλώστρα» στις παραλίες έχει εγκαινιαστεί εδώ και πολλά χρόνια, αλλά εσχάτως έχει σχεδόν γίνει κανόνας ακόμα και σε παραλίες που μέχρι πρότινος είχαν τη φήμη «ερημικής γωνιάς». Το κράτος, από τη δεκαετία του '80, παραχωρεί στους δήμους το δικαίωμα να τοποθετούν ομπρέλες και ξαπλώστρες στις παραλίες ή να υπενοικιάζουν αυτή τη δραστηριότητα σε ιδιώτες. Με τον καιρό, η πρακτική αυτή, που αποδείχθηκε άκρως προσοδοφόρα ειδικά στις τουριστικές παραλίες, τείνει να αποκτήσει διαστάσεις επιδημίας, με τις ομπρέλες και τις ξαπλώστρες να καλύπτουν κάθε ελεύθερο τετραγωνικό παραλίας παρά τα όσα ορίζει η νομοθεσία. Οι τιμές ενοικίασης ξεκινούν από 3 ευρώ το σετ και φτάνουν έως και τα... 50. Η συνήθης τιμή ωστόσο είναι 10 - 15 ευρώ στις δημοφιλείς παραλίες. Στις φθηνές περιπτώσεις, οι λουόμενοι στοιβάζονται ο ένας πάνω στον άλλον με τις πλαστικές καρέκλες και τα κουβαδάκια του διπλανού στο... κεφάλι. Στις ακριβές, μπορούν να απολαύσουν σέρβις πολυτελείας. Σύμφωνα με τη νομοθεσία, μία δημοτική επιτροπή εγκρίνει τις θέσεις που θα μπορούν να τοποθετηθούν ομπρέλες και στη συνέχεια πραγματοποιείται ανοικτός πλειοδοτικός διαγωνισμός. Τα έσοδα από την υπενοικίαση ποικίλλουν από δήμο σε δήμο, ανάλογα βέβαια και με την «αξία» της παραλίας που υπενοικιάζεται. Κάποιοι δήμοι, μάλιστα, στη σύμβαση που υπογράφουν βάζουν πλαφόν στην τιμή της «ξαπλώστρας». Ομως, όπως οι ίδιοι ομολογούν, το όριο δεν τηρείται. Σε αυτή την περίπτωση, μόνο έπειτα από καταγγελίες πολιτών μπορεί να παρέμβει το ΣΔΟΕ και όχι ο δήμος. Σε κάποιους δήμους πάλι τα πράγματα έχουν κυριολεκτικά ξεφύγει, καθώς οι υψηλές τιμές στην παραλία σημαίνουν και περισσότερα χρήματα για τα ταμεία τους. Οι ίδιοι υποστηρίζουν ότι με αυτά τα χρήματα μπορούν και πληρώνουν το προσωπικό που απαιτείται για την καθαριότητα της πλαζ, για τους ναυαγοσώστες κ.ά. Από τα έσοδα της κάθε παραλίας το 20% επιστρέφει στα κρατικά ταμεία, ενώ σε κάθε παραλία επιτρέπεται η τοποθέτηση εξοπλισμού μόνο στο 50% της συνολικής έκτασης. Αν η μία παραλία βρίσκεται δίπλα στην άλλη, ο δήμος οφείλει να ξεκαθαρίσει τα όρια και να επιβάλει απόσταση περίπου 100 μέτρων της μιας «επιχείρισης» από την άλλη. Οι πολίτες τυπικά έχουν το δικαίωμα να τοποθετήσουν την πετσέτα τους ή τη δική τους ομπρέλα όπου θέλουν.

    Σοβαρό ρόλο στη διαμόρφωση της «αγοράς» παίζουν οι μεγάλες τουριστικές μονάδες, τα μεγάλα εστιατόρια και τα μπαρ.

    http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_ell_1_14/08/2009_325743

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος16/7/13 20:45

    ΑΝ ΠΑΤΕ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΕΞΗΣ ΚΟΥΦΟ Ο ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΑΣ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΚΑΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΗΓΕΝΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΕΓΩ ΠΗΓΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΣΤΡΙ ΦΑΛΗΡΑΚΙ ΚΑΙ ΕΚΑΤΣΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΣΤΡΙ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΚΑΘΗΣΩ ΗΡΘΕ ΕΝΑΣ ΤΥΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΩ ΚΑΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ 2 ΞΑΠΛΩΣΤΡΕΣ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΝΑΙ ΤΟΥ ΛΕΩ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΡΕ ΧΩΡΙΑΤΗ ΤΟΥ ΛΕΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΦΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΩ ΡΕ ΠΟΡΝΟΓΕΡΕ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΣΗΚΩΘΗΚΑ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΤΙ ΚΡΑΤΟΣ ΜΗΛΑΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *