ροή ειδήσεων

Ρόδος: Έφεση για απόφαση «κουρέματος» χρέους ιδιώτη

Έφεση ασκήθηκε κατά της απόφασης που εκδόθηκε στα τέλη Ιουνίου από το Ειρηνοδικείο της Ρόδου και αφορά διαγραφή μέρους χρέους ιδιώτη, το οποίο ανέρχεται συνολικά σε 443.000 ευρώ...
βάσει του νόμου περί υπερχρεωμένων νοικοκυριών.

Όπως έγινε γνωστό, η έφεση κατατέθηκε πριν από τρεις ημέρες στο Μονομελές Πρωτοδικείο Ρόδου, καθ' υπόδειξη της Εισαγγελίας Εφετών Δωδεκανήσου από τον αρμόδιο εισαγγελέα Πρωτοδικών και με αυτή ζητείται να μην ισχύσει η διαγραφή του χρέους για τη 45χρονη, θέτοντας ερωτήματα για τη «διαχείριση των χρημάτων» αλλά και ζήτημα αντισυνταγματικότητας του νόμου 3689/2010.

Η έφεση προσδιορίστηκε να εξεταστεί στις 22 Νοεμβρίου 2012 και παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς η συγκεκριμένη απόφαση αφορά το μεγαλύτερο ποσό χρέους που έχει διαγραφεί με τον εν λόγω νόμο σε ιδιώτη, ενώ παράλληλα τίθεται επί της ουσίας και θέμα για την «νομιμότητα» του. Σύμφωνα με την απόφαση του Ειρηνοδικείου, που λήφθηκε στο τέλος Ιουνίου 2012, από τις 443.000 ευρώ της συνολικής οφειλής, η υπόχρεος καλείται να καταβάλλει μόλις 121.000, έχοντας χρονικό περιθώριο έως τον Ιούλιο του 2014.

Στην πολυσέλιδη έφεση που έχει κατατεθεί, γίνεται εκτενής αναφορά στο ζήτημα της συνταγματικότητας του νόμου, όπου και αναλύονται οι «διαφορές» μεταξύ πτωχευτικής διαδικασίας (που αφορά επιχειρήσεις κ.α.) και της διαδικασίας που ακολουθείται για τους ιδιώτες βάσει του νέου αυτού νόμου, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως παρά τα όσα αναφέρονται «στο νόμο- αιτιολογική έκθεση στη προκειμένη περίπτωση προστατεύονται οι οφειλέτες, έναντι των τραπεζών που ασκούσαν επιθετική πολιτική, αλλά δεν προστατεύονται καθόλου οι πιστώτριες τράπεζες, αφού κατά την απόφαση του Ειρηνοδικείου το ποσό που θα καταβάλλει κάθε μήνα η 45χρονη είναι πολύ μικρό». Ως εκ τούτου -συνεχίζεται η επιχειρηματολογία στην έφεση- «η έλλειψη προστασίας των πιστωτριών τραπεζών τις εκθέτει στην ανάγκη κεφαλαιοποίησης μέσω του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Στήριξης.

Αυτό οδηγεί στο ότι η Ελλάδα αναλαμβάνει μεγαλύτερες ανάγκες πιστώσεων, μεγαλύτερα χρέη τα οποία θα κληθούν να πληρώσουν οι φορολογούμενοι, υφιστάμενοι τα μέτρα που προτείνει- επιβάλλει η Τριμελής (ΕΕ, ΕΚΤ και ΔΝΤ), είτε με την αύξηση των φορολογικών τους βαρών, είτε με την οριζόντια μείωση μισθών και συντάξεων κα. Δηλαδή τη ρύθμιση των χρεών της 45χρονης (εφεσίβλητης) κατά τον νόμο 3689/2010 θα πληρώσουν (εκτός της ίδιας, η οποία βέβαια θα έχει τύχει της ρύθμισης) και οι πολίτες που δεν προκάλεσαν τέτοιες οφειλές από πιστωτικές κάρτες και δάνεια».

Σύμφωνα με τα όσα τονίζονται στην ίδια έφεση, «ο νόμος προσβάλλει επίσης και το «κοινωνικό κράτος δικαίου» για να εστιάσει στο ότι ο νόμος είναι καλός διότι φροντίζει για τον πολίτη, όμως αυτό είναι ψευδεπίγραφο», ενώ παράλληλα θέτει και το ζήτημα του δικαστικού ελέγχου της συνταγματικότητας του νόμου. Αξίζει να σημειωθεί πως εκτός από τα νομικά και πραγματικά επιχειρήματα για την αντισυνταγματικότητα του νόμου, στην ίδια έφεση τίθενται ερωτήματα αναφορικά με τον προγραμματισμό και τη διαχείριση των χρημάτων που εισπράχτηκαν από δάνεια και κάρτες από την 45χρονη.

Πηγή: thestival.gr

Σχόλια

  1. Ανώνυμος31/7/12 08:34

    τα λαμογια των τραπεζων βαλαν το χερακι τους παλι, συνεχιστε να ξεζουμιζετε τον κοσμακη να δουμε ως ποτε ομως ,γιατι εχω την αισθηση οτι το μπαμ ειναι πιο κοντα απο οτι φανταζεσθε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος31/7/12 10:07

    OPIOS PEIRE DANEIA NA TA DOSEO STO 100% DEN KATALABA TI TA THELATE TA DANEIA XORIS EISIDHMATA NEO PLOUTH

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος31/7/12 10:10

    ΔΗΛ..Εαν καταλαβα...μαλλον ο συγκεκριμενος ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ τα παιρνει για να κανει την κινηση αυτη!!! ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΕΛΛΑΔΑΡΑ τοοοοσοι κ τοοοοοσοι εισαγγελεις υπαρχουν κ ανελαβαν τετοιες αποφασεις.....ο συγκεκριμενος καταφερε κ ξυπνησε ΥΠΕΡ των ΤΡΑΠΕΖΩΝ??? Μα τοοοοοοοοσο πουλημενοι ειμαστε εδω στο νησι???? ΑΦΗΣΤΕ ΡΕ ΤΟ ΚΟΣΜΑΚΗ!!!! ΕΔΩ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΔΕ ΘΑ ΧΟΥΜΕ ΝΑ ΦΑΜΕ ....Κ ΠΑΤΕ ΝΑ ΠΝΙΞΕΤΕ Κ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΥΤΗ???/ Κ ΜΕΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ Κ ΑΛΛΟΙ......ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος31/7/12 13:21

    ΕΓΩ ΛΕΩ ΟΠΟΙΟΣ ΠΗΡΕ ΔΑΝΕΙΑ ΠΡΟΦΑΝΟΣ ΤΑ ΠΗΡΕ ΟΤΑΝ ΕΙΧΕ ΛΕΦΤΑ Κ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕ Κ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ.ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΟΨΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΩΣΤΕ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΑ ΤΡΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ Κ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΦΥΛΑΚΗ ΔΕΝ ΠΑΤΕ.... ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΕΣΗ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΤΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΧΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ...... ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΑ Η ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΔΙΝΑΝ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΙΧΕΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΝΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΟΣΑ ΗΘΕΛΕ. ΟΤΑΝ ΕΙΧΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΛΗΡΩΝΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΛΕΟΥΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ.......................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος31/7/12 13:31

    @ Ανώνυμος31/7/12 10:10 π.μ.

    ............................................... Αυτό οδηγεί στο ότι η Ελλάδα αναλαμβάνει μεγαλύτερες ανάγκες πιστώσεων, μεγαλύτερα χρέη τα οποία θα κληθούν να πληρώσουν οι φορολογούμενοι, υφιστάμενοι τα μέτρα που προτείνει- επιβάλλει η Τριμελής (ΕΕ, ΕΚΤ και ΔΝΤ), είτε με την αύξηση των φορολογικών τους βαρών, είτε με την οριζόντια μείωση μισθών και συντάξεων κα. Δηλαδή τη ρύθμιση των χρεών της 45χρονης (εφεσίβλητης) κατά τον νόμο 3689/2010 θα πληρώσουν (εκτός της ίδιας, η οποία βέβαια θα έχει τύχει της ρύθμισης) και οι πολίτες που δεν προκάλεσαν τέτοιες οφειλές από πιστωτικές κάρτες και δάνεια». ...................................


    Μεγάλε αυτή τουλάχιστον την τελευταία παράγραφο της ανάρτησης την διάβασες?
    Ασε τις παραπάνω παραγράφους απο αυτή.
    Και αν την κατάλαβες.
    Καθαρά πεντακάθαρα τα λέει ολα.

    Δηλαδή εγώ και πολλοί αλλοι ακόμα ειμασταν τα καρρόϊδα της παρέας?
    Οι ... μακάκες της ιστορίας?
    Αυτοί οι υπόλοιποι και εγώ μαζί που δεν κάναμε τα ιδια το βρίσκεις λογικό και δίκαιο να κληθούμε να συμμετάσχουμε ......ρεφενέ στην πληρωμή τους μέσω φόρων?.
    Οπως φαίνεται εσύ επικροτείς να πληρώσουμε εμείς ολοι οι υπόλοιποι τα της εν λόγω κυριας πεπραγμένα, και δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό το σκεπτικό.

    Και εγώ ηξερα να πήγαινα στις Τράπεζες και να επαιρνα εορτοδάνεια, διακοποδάνεια και να κάνω τις εκδρομές μου Ταυλάνδες και Τσεχίες κάθε λίγο και λιγάκι, να μοστράρω την χρυσή κάρτα στις μπουτίκ και να σηκώνω τα καλύτερα ρουχα, και να αγοράσω και να κυκλοφορώ με καγιέν.
    Δεν ηταν οποια και οποια η εν λόγω κυρία για να κυκλοφορεί με ενα χιλιαράκι της σειράς.
    Ηθελε και καγιέν.

    Και ο γιός της που σπουδαζε επάνω στο πανεπιστήμιο δεν του εφτανε η γκαρσονιέρα να μένει οπως καλή η ωρα μένει η συντριπτική πλειοψηφία των φοιτητών , αλλά ηθελε τριάρι επιπλωμένο διαμέρισμα, και ουτε καταδεχόταν να πηγαίνει με την συγκοινωνία στο πανεπιστήμιο αλλά ειχε και σπόρ αυτοκίνητο.

    Να βάζω την κάρτα στα ΑΤΜ και να βλέπω να βγαίνουν τα πενηντάρικα απο την σχισμή λαχταριστά λαχταριστά.

    Τα ηξερα και μπορούσα να τα κάνω και εγώ ολα αυτά .
    Αλλά ηξερα και μέχρι που εφταναν οι δυνάμεις μου.

    Και μην μου δικαιολογήσεις την εν λόγω κυρία γιατί οταν βγήκε η απόφαση του Ειρηνοδικείου για την περίπτωσή της, πουθενά δεν αναφέρθηκε κάποιο θέμα υγείας, η οτι τέλος πάντων εφτιαξε ενα σπίτι και ξεφυγε ο λογαριασμός, για να την δικαιολογήσουμε.
    Και τα περί συμπεριφοράς της (που ξόδευσε τα χρήματα) που προανέφερα δεν ειναι φανταστικά αλλά βγήκαν απο αυτά που ειπώθηκαν στην ακροαματική διαδικασία.. .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος31/7/12 15:00

      Συμφωνω απολυτα μαζι σου! Επιεικια μονο σε ανθρωπους που τα ξοδεψαν για λογους υγειας. Οι αλλοι να τα δωσουν πισω, η να χασουν τα σπιτια που πηραν με τα δανεικα.

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος31/7/12 22:30

    ΑΠΟΡΩ ΜΕ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΑΤΟΜΩΝ...ΟΠΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΔΑΝΕΙΟ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΠΙΤΙ...Κ ΜΕ ΧΑΙΡΕΚΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΕΥΛΟΓΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ...ΠΩΠΩΩΩΩΩΩ ΚΑΚΙΑ ΑΠΟ ΒΟΛΕΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ...ΠΟΣΟ ΦΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΔΕ ΦΑΓΑΝΕ ΤΙΜΙΟ ΨΩΜΙ ΑΠΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΤΟΥΣ...ΑΛΛΑ ΑΠΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΑΛΛΟΥ ΑΤΟΜΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝΕ Κ ΤΑ ΒΡΗΚΑΝΕ ΕΤΟΙΜΑ!!! ΧΑΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ!!! ΤΙΙΙΙ ΣΑΣ ΕΦΤΑΙΞΕ ΜΩΡΕ Ο ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΟΝΕΙΡΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑ ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΠΑΝΩ ΑΠΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ...Κ ΤΟΥ ΠΕΣΑΝΕ ΑΝΑΠΟΔΙΕΣ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ Κ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΚΤΛ ΚΤΛ...Κ ΣΕΙΣ ΧΑΙΡΕΚΑΚΙΖΕΤΕ...ΠΟΣΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΜΙΚΡΟΨΥΧΑ ΕΙΣΤΕ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος3/8/12 13:51

    ΔΗΛΑΔΗ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΗ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ ΠΛΟΥΣΙΑ, ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΔΑΝΕΙΟ 450,000€ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΑΝΕΤΑ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙ, ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ??
    ΤΙ ΤΟ ΠΗΡΕΣ ΚΥΡΑ ΜΟΥ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ 450,000€??? ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ?
    ΕΓΩ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΕ ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΕ ΛΙΓΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΣΙΚΟ ΜΙΣΘΟ ΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΓΑΖΩ ΠΕΡΑ, ΔΕΝ ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΙΣΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΔΑΝΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΩ..
    ΕΦΟΣΟΝ ΤΑ ΠΗΡΕΣ, ΤΩΡΑ ΚΟΨΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙΣ. ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, ΟΥΤΕ ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΜΙΑ ΠΙΣΙΝΗ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΤΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ. ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΔΟΣΗ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ ΜΟΥ (ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ) ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ. ΔΕΝ ΕΧΤΙΣΑ ΒΙΛΑ ΟΥΤΕ ΠΗΡΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑΡΑ ΜΕ ΤΟ ΜΙΣΟ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟ ΟΠΩΣ ΕΣΥ. ΜΕΝΩ ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΝΟΙΚΙ, ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ ΚΑΙ ΦΘΗΝΟ (ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΩΣ ΠΟΥ ΣΗΚΩΝΕΙ Η ΤΖΕΠΗ ΜΟΥ)..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος3/8/12 13:58

    450000€???? ΗΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ?? ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΩ ΧΡΟΝΙΑ.. ΑΝ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΑΝΕΙΟ 2 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΩ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΩ ΜΕΤΑ , ΘΑ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ 400,000€?? ΑΡΑ 2,000,000-400,000=1,600,000 ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΩ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΑΝΕΤΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ..
    Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑ ΞΟΔΕΥΕ ΑΛΟΓΙΣΤΑ ΞΕΝΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΙΝΕΖΑ.. ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ.. ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΜΑΣ ΠΑΞΙΜΑΔΙ.. ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΑΜΕ ΞΕΡΑΜΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΔΟΣΕΙΣ.. ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΗΡΑΜΕ ΜΙΚΡΟ ΠΟΣΟ ΚΑΙ ΟΧΙ 450,000€ ΟΠΩΣ Η ΚΥΡΙΑ.. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!! ΝΗΣΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ?? Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΗΝΟΣ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΤΟΥ. ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ.. ΔΕΝ ΣΟΥ ΤΑ ΧΑΡΙΖΑΝ ΟΤΑΝ ΣΤΑ ΕΔΙΝΑΝ...ΣΕ ΕΒΑΖΑΝ ΤΟΚΟΥΣ.. ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΣΥ ΚΟΙΜΟΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΒΛΕΠΕΣ ΜΟΝΟ ΤΑ ΜΕΤΡΗΤΑ, ΤΩΡΑ ΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΦΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *