ροή ειδήσεων

Καθαρισμός παραλίας από μέλη της Χρυσής Αυγής Ρόδου

Η παραλία Κόβα βρίσκεται στο κέντρο της πόλης της Ρόδου με αποτέλεσμα καθημερινά να υποδέχεται δεκάδες λουόμενους και παραθεριστές...
Ας σημειωθεί ότι η παραλία αυτή είναι ακριβώς δίπλα στο τουριστικό λιμάνι της Ρόδου, επομένως και οι τουρίστες των κρουαζιεροπολοίων να κατευθύνονται προς αυτήν ως πιο κοντινή. Ο Δήμος Ρόδου, ωστόσο, για άλλη μια φορά αδιαφορεί, αφού η παραλία Κόβα ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΚΑΛΑΘΙ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ και οι ασυνείδητοι την γεμίζουν πλαστικά μπουκάλια, χαρτιά, σακούλες και ό.τι μπορεί να φανταστεί κανείς.
Το περασμένο Σάββατο Συναγωνιστές της Χρυσής Αυγής Ρόδου κανόνισαν συνάντηση στην παραλία για εθελοντικό καθαρισμό. Η ευχάριστη έκπληξη ήταν όταν στο πλευρό των Συναγωνιστών ήρθαν και οικογένειες με τα μικρά παιδιά τους και άλλοι νέοι φίλοι που είχαν ενημερωθεί για τη δράση από το ιστολόγιό μας.

Η δράση κράτησε όλο το απόγευμα και το αποτέλεσμα ήταν να μαζέψουμε περίπου 30 σακούλες με σκουπίδια.
Ο ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΤΑ ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΜΕΡΗ.
Η τοποθέτηση κάδων στην παραλία Κόβα αποτελεί προτεραιότητα, για την οποία θα συνεχίσουμε να «ενοχλούμε» τις δημόσιες υπηρεσίες, μέχρι να πράξουν το αυτονόητο.
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΒΑΖΕΙ ΣΕ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΣΕ ΕΘΝΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΡΜΟΝΙΑΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΗΣ ΤΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΓΕΝΕΕΣ ΜΑΣ.
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΡΟΔΟΥ

http://xarodou.wordpress.com

Σχόλια

  1. Ανώνυμος11/7/12 17:51

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος11/7/12 19:33

    μονο η χρυση αυγη προσφερει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ11/7/12 19:40

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος11/7/12 19:41

    Μπράβο τους!!!!!!! Ειλικρινά μπράβο!!!
    Να κάνουν και κάτι με τους ζητιάνους και τους Πακιστανούς που καθαρίζουν; (μάλλον τα βρομίζουν) με το έτσι θέλω τα τζάμια των αυτοκινήτων στα φανάρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος11/7/12 19:49

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος11/7/12 20:04

    Για να καθαρίζουν δρόμους και παραλίες καλοί είναι , την βουλή τι την θέλουν ?
    3 άτομα είναι στην φωτογραφία ας του πάρει ο δήμος για σκουπιδιάρηδες γιατί για παραπάνω δεν είναι οι λεβέντες μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/7/12 10:58

      ΣΩΣΤΟΣ . ΚΑΙΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΡΟΜΠΟΤ ΤΟ ΠΑΡΑ ΓΑΜΙΣΑΤΕ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος14/7/12 14:58

      Εσύ για τι παραπάνω ακριβώς είπαμε είσαι;

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος15/7/12 17:09

      AYTHN THN STHGMI KAKA TA PSEMATA ALLA TO MONO KOMMA POY KANEI ANTIPOLITEYSI STHN ELADA EINAI H XRYSH AYGH OLOI OI ALOI MOYGA KANOUN H LENE TIS EIDIES MALA.ES POY LEGAN TOSA XRONIA KAI EINAI KAI OI MONOI POY BOH8AN TO ELINA POLITI...

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος11/7/12 20:16

    ωραια αποψη εχεις βρωμιαρη για τους ανθρωπους που καθαριζουν τον χωρο που εσυ λερωνεις αλλα τι να πεις αμα ζεις σε σταβλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος11/7/12 20:42

    11/7/12 8:04 μ.μ. ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΠΙΠΕΣ ΣΤΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΝΟ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΑΜΟΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος11/7/12 20:55

    ΡΕ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΧΑΖΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ....Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΛΟΓΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΗΣ,ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΕΤΑΞΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΑΡΚΙΑ ΤΟΥΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΙΤΕΣ
    καιροσκοπος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/7/12 15:17

      Δηλαδή όποιος είναι χαζός καθαρίζει και προσφέρει εθελοντικά. Προφανώς οι έξυπνοι σαν εσένα κοιτάζουν μόνο το τομάρι τους. Γράψτε κι άλλες τέτοιες μαλακίες και θα με κάνατε να ψηφίσω Χρυσή Αυγή την επόμενη φορά και ας σιχαίνομαι τους ψευτόμαγκες Κασιδιάρηδες και του Μιχαλολιάκους και το βαθιά συστημικό τους κόμμα. Τουλάχιστον όμως οι οπαδοί τους έχουν μία υποτυπώδη ή έστω σε λανθάνουσα κατάσταση, αισθηση προσφοράς στο σύνολο και τον τόπο και όχι αυτήν του μολυσματικού παράσιτου σαν εσένα. Φυσικά αν τον καθαρισμό τον οργάνωνε κάποια από τις προδοτικές ληστοσυμμορίες του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ δεν θα είχες κανένα πρόβλημα μεγάλε Δημοκράτη. Δεν θα απορρήσω αν αμάθω πως την επόμενη μέρα εκεί που καθάρισαν τα "χαζά" πηγες και άφησες εσύ και οι ομοιδεάτες σου τις σακούλες με τα σκουπίδια από τον σκουπιδοτενεκέ της γειτονιάς σας στο όνομα του αντιφασιστικού σας αγώνα.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος14/7/12 23:42

      ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ,ΗΔΗ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ,ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΑΝΑΠΟΔΟΓΥΡΙΖΟΥΣΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΟΠΩΣ ¨ΠΑΣ¨ ΝΑ ΠΕΙΣΤΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ.
      ΑΚΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ ΤΟΥΣ ΒΙΑΙΟΥΣ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΧΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥΣ,ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ ΔΗΛΑΔΗ,ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ,ΤΣΙΜΠΗΣΕΣ ΑΡΑ ΕΙΣΑΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ,ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕΣ.
      ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΣΙΤΟ...ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΣΑΡΑΝΤΑ ΜΟΥ ΕΙΧΑ ΑΠΟΔΩΣΕΙ 1 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΦΟΡΟΥΣ ΑΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ,ΕΣΥ ΠΟΣΟ ΠΑΡΑΣΙΤΟ ΕΙΣΑΙ?
      ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΑΚΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΠΟΛΗ ΜΑΖΕΥΩ ΠΕΡΠΑΤΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ,ΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΔΕΙ ΜΕ ΕΙΔΕ,ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΦΗΜΙΖΩ ΟΠΩΣ ΤΑ ΜΑΛΑΜΑΤΕΝΙΑ ΩΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΩ ΨΗΦΟΥΣ
      ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΩΡΑ ΧΡΥΣΟΚΟΤΑ
      καιροσκοπος

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος17/7/12 17:20

      Όντως, δεν τολμώ να απαντήσω. Διότι για να απαντήσεις σε έναν ηλίθιο θα πρέπει να πέσεις στο επίπεδό του. Εκεί αυτός θα σε νικήσει κατά κράτος λόγω εμπειρίας. Είναι φανερό πως την έχεις και συσσωρευμένη μάλιστα.

      Υ.Γ. Είμαι ξέρεις φιλόζωος. Οπότε για να σε κάνω να αισθανθείς καλύτερα θα σου πως πως αν και έφτασα τα 40, δεν κατάφερα να πληρώσω 1.000.0000 σε φόρους καθώς δεν πέρασαν καν 1.0000.000 ευρώ από τα χέρια μου ως τώρα (και ούτε πρόκειται όπως έχουν τα πράγματα). Και ας δούλευα απο τα 15 μου στις οικοδομές. Ειλικρινά, ελπίζω η παραδοχή μου αυτή να σου πρόσφερε την ψευδαίσθηση της ανωτερότητας που τόσο έχεις ανάγκη καθώς το βαρύ σύμπλεγμα κατωτερότητας που σε βασανίζει το ακούω να μου φωνάζει... ΕΓΕΡΘΗΤΩ!

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος17/7/12 18:37

      Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΦΟΡΩΝ ΗΡΘΕ ΩΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΟΤΙ ΜΕ ΘΕΩΡΕΙΣ ΠΑΡΑΣΙΤΟ (ΜΕ ΕΙΠΕΣ ΕΤΣΙ ΔΙΟΤΙ ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΙΚΙΣΜΟΥΣ ΕΝΟΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ)
      ΤΗΝ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΣΟΥ ΑΝΑΦΟΡΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΟΥ ΩΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΩ,ΕΤΣΙ ΑΠΑΝΤΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΟΥΣ ΧΡΥΣΟΚΟΤΑΥΓΙΤΕΣ.ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΠΑΝΤΟΥΣΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΟΥ
      ΤΙΜΩ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΟΥ ΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΑΝ ΒΓΑΖΕΙΣ,ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΠΙΚΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ,ΛΟΓΩ ΥΦΕΣΗΣ,ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΣ,ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ,ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΜΙΣΩ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ,ΑΥΤΟ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
      ΚΑΤΑΛΑΒΟΥ?
      ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΓΜΑΤΑ.....ΚΡΑΤΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΑΓΓΕΙΛΕΤΑ ΣΤΟΥΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΥΣ ΑΥΓΟΥΛΑΔΕΣ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΚΑΙ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΔΙΑΤΑΓΕΣ
      ΟΡΘΙΟΙ ΛΟΙΠΟΝ (ΕΙΠΑ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΦΡΑΣΩ ΓΙΑ ΟΣΑ ΑΥΓΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΣΤΑ ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ)
      καιροσκοπος

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος18/7/12 12:04

      Καιροσκόπε like :)
      Ρε σύ πως μας καταντίσανε, έτσι και εγώ σαν εσένα είμαι κάπου τόσα και λίγα παραπάνω έχω δώσει εφορεία και δουλεύω σαν ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ 15 ωρες χειμώνα καλοκαίρι και φροντίζω 6 οικογένειες να έχουν δουλειά, και την τυφλά μου αν βγάζω περισσότερα απο τον μέσο όρο των δημοσίων υπαλλήλων.

      Αγράμματος ανορθόγραφος Πακιστανός

      Τι να κάνω δυο κουσούρια έχω :)

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος18/7/12 12:09

      Μην την τιμάς την εργασία μου, 7 μήνες δεν έχω ούτε εγώ μόνιμη εργασία και φυσικά ούτε ασφάλεια. Ούτε φυσικά επίδομα ανεργίας. Και είμαι και εγώ χρεοκοπημένος. Όμως για αυτό δεν μου φταίνε οι υποστηρικτές της ΧΑ
      που μέσα στη απόγνωσή τους την υποστηρίζουν πιστεύοντας βλακωδώς πως... "θα ξεβρωμίσει ο τόπος" Από ποιους;. Μου φταίνε αυτοί που με τις πράξεις τους δημιούργησαν τα φαινόμενα ΧΑ. Όχι η φοβισμένη γριά που μου εξομολογείται πως ψήφισε ΧΑ, ούτε ο άνεργος πιτσιρικάς που δεν έχει προοπτική να δημιουργήσει οικογένεια και στηρίζει αυτοκτονικά ΧΑ. Τον κόσμο τον εξωθούν μεθοδευμένα στη ΧΑ και στα άκρα. Το σύστημα χρειάζεται τις ΧΑυγές ως όργανα ελέγχου ώστε η οργή του κόσμου να εκτονώνεται οριζοντίως μεταξύ του απλου λαού (απόδειξη τα 58 posts για το θέμα) και όχι κατακόρυφα προς τη διεφθαρμένη ανίκανη ηγεσία του. Το σύστημα κάποτε εξέθετε ως αιτία των δεινών μας τον κομμουνιστικό κίνδυνο (υπαρκτό ή μη δεν έχει σημασία). Όταν δεν υπάρχουν πραγματικοί κίνδυνοι το ίδιο το σύστημα τους δημιουργεί. Τους έχει ανάγκη. Ξέρουν αυτοί. Φαινόμενα βίας της ΧΑ όπως και της άκρας Αριστεράς δεν τα αντιμετωπίζεις με βία κανενός είδους αλλά τα σφάζεις με το γάντι χρησιμοποιώντας απλή ελληνική λογική.

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος11/7/12 22:12

    χιλια μπραβο χρυση αυγη για παντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος11/7/12 22:17

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΛΕΒΕΝΤΟΠΑΙΔΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΥΡΕΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος11/7/12 22:18

    Θα πρότεινα στην Χρυσή Αυγή να ενημερώνει τους εθελοντές για καθαρισμό περιοχών και μέσω του "paraponarodou" για περισσότερη συμμετοχή. Δυστυχώς οι "αρχοντες" του τόπου αυτού έχουν πλέον υπερβεί τα εσκαμένα και καλό είναι να την "κάνουν" με ελαφρά πηδηματάκια γιατί δεν τους πάει άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος11/7/12 22:39

    ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ!
    ΑΝΤΕ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΟΔΟ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ,ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ,ΜΑΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος12/7/12 00:01

    τα πλυνατε τα χερια σας μετα; βρωμιάρηδες αιματοβαμένοι φασίστες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/7/12 00:52

      ΒΡΩΜΙΑΡΗΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΤΟΥ ΨΥΡΙΖΑ ΤΟΥ ΜΠΑΤΣΟΚ Η ΤΗΣ ΝΟΥΔΟΥΛΑΣ Ε

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος14/7/12 14:52

      Εσύ 12:01 έκανες μπάνιο να καθαριστείς από το κουβάδες το σπέρμα της μαλακίας που σε δέρνει;

      Διαγραφή
  15. Ανώνυμος12/7/12 00:42

    Μπραβο στα παιδια της χρυσης αυγης!! ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ! Μην ακουτε τα εγγονια του Σταλιν (που ουτως η αλλως τρεις και ο κουκος μεινανε αχαχαχαχααχα)!!! Μπραβο παλικαρια! Και την επομενη φορα εσας τους "φασιστες" και τους "ρατσιστες" θα ψηφισω. Οποιος δεν βλεπει οτι η χρυση αυγη θα ειναι το μονο κομμα που οτι εχει πει προεκλογικα ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΞΗ ε τοτε ειστε ζωα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος12/7/12 06:57

    Τέτοιες πρωτοβουλίες αναδεικνύουν την έλλειψη τους Δήμου.

    Συγχαρητήρια στα μέλη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και σε όσους βοήθησαν στον καθαρισμό της συγκεκριμένης παραλίας που ΑΝΕΚΑΘΕΝ την επισκέπτονταν οι Ροδίτες από τα μαράσια.

    Τώρα, όσον αφορά τους ηλίθιους και τα αρνητικά τους σχόλια, περί βωρμιάριδων κλπ, καλό θα ήταν να αφήσουν κατά μέρος τα πολιτικά όταν σχολιάζουν τέτοιου είδους δράσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος12/7/12 09:12

    ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΜΟΥ!
    ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ!
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ...
    ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΟΜΩΣ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΜΗΝ ΛΕΡΩΝΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΘΗΣΕΤΕ ΣΕ ΚΑΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΠΑΝΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος12/7/12 09:43

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ Α(Γ)ΡΙΑ ΦΥΛΗ ΜΑΣ! ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΜΑΣ. ΓΙΑΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΜΠΟΥΧΕΖΗΔΕΣ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΑΛΛΟΣ. ΑΡΚΟΥΔΙΑΡΗΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΝ ΑΡΚΟΥΔΙΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕΝ.
    ΠΑΝΤΩΣ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΜΑΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΟΥΧΕΖΕΣ ΜΟΥ.
    ΑΣΧΕΤΑ ΠΟΥ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΔΗ ΤΟΥΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ. ΑΛΛΟ ΤΟ ΝΑ ΑΛΛΟ ΤΟ ΑΛΛΟ.
    ΖΗΤΩ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ! ΧΑΡΗ ΣΤΟΥΣ ΖΕΧΝΟΣΚΕΛΗΔΕΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΙΦΑΝΟΙ ΑΥΡΙΟ ΜΕΘΑΥΡΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/7/12 14:55

      Εγώ είμαι πάντως περήφανος για ηλίθιους σαν εσένα.

      Διαγραφή
  19. Ανώνυμος12/7/12 10:15

    ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Η ΡΟΔΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος12/7/12 11:38

    MONO GIA KA8ARISTRIES KANETE...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/7/12 15:01

      ΥΠΟΘΕΤΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ

      Διαγραφή
  21. Ανώνυμος12/7/12 12:12

    ΚΑΙΡΟΣΚΠΟΠΕ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΛΑΚΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/7/12 23:49

      ΕΙΣΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΣΕ ΝΕΥΡΙΑΖΟΥΝ,ΔΕΣ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΧΡΥΣΟΚΟΤΑ
      καιροσκοπος

      Διαγραφή
  22. Ανώνυμος12/7/12 12:25

    Καιρός ήταν να γυμναστείτε και λίγο φυσικά και όχι στα γυμναστήρια με αναβολικά
    που σας στερεί την χαρά του sex, γιατί όπως σας βλέπω στην φωτογραφία που αναρτήσατε τα έχετε όλοι τα κιλά σας

    Ανορθόγραφος Πακιστανός :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος12/7/12 13:11

    STON 12:25 ΡΕ ΠΙΟΥ -ΠΙΟΥ ΑΥΤΟΙ ΚΑΤΙ ΚΑΝΑΝΕ ΕΣΥ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΤΙ ΛΕΩ ΕΧΕΙΣ ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝ -ΑΛΒΑΝΙΑ -ΤΟΥΡΚΙΑ- ΣΕΝΕΓΑΛΗ- ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ - Κ.Λ.Π

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/7/12 21:54

      Halloooo η ξανθιά της παρέας είσαι είπαμε ανορθόγραφος ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ είμαι
      Και ήμουν στην ίδια παραλία αλλά εκείνα τις μπίρες μου και σας έκανα χάζι

      Ανορθόγραφος Πακιστανός :)

      Και μην ρωτήσεις πάλι απο είμαι :)

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος14/7/12 23:54

      ΧΑΧΑΧΑΧΑ
      ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΚΑ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΕ ΠΑΚΙΣΤΑΝΕ (ΡΕ ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΑ)
      κερωσκωπως

      Διαγραφή
  24. Ανώνυμος12/7/12 15:31

    μπραβο παιδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος12/7/12 20:15

    Μπράβο στα παιδιά που μερίμνησαν να κάνουν αυτό που πρέπει να κάνουμε όλοι μας ανεξεραίτως! (και ειδικά ο δήμος). Συγχαρητήρια που ενδιαφέρονται για τον τόπο αυτό, μακάρι να κρατηθεί καθαρό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος13/7/12 00:27

    Κολοπαιδια κουμουνια.εγω δεν ψήφισα χρυσή αυγη αλλα μπράβο τους ρε.πουτανπαιδα είστε ολοι οι υπόλοιποι ρε.δεν φτάνει που καθάρισε καποια το μέρος μας λέτε και μαλΚιες ρε κομπλεξικοι γάμων το Πακιστάν σας πανω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος13/7/12 09:15

    ΡΕ ΠΙΟΥ ΠΙΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΝΟΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΕΠΙΝΕΣ ΜΠΥΡΕΣ ΜΗΠΩΣ ΣΤΟΝ ΕΧΩΝΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΣΟΥ ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΝΑ ΠΕΡΝΑ ΚΑΙ Η ΩΡΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος13/7/12 09:23

    Κρατούσα παρέα στις κυρίες που δεν συμμετείχαν στον καθαρισμό :)
    Piou piou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος15/7/12 10:25

    1) ΟΣΗ ΧΟΛΗ ΒΓΑΛΑΤΕ ΟΙ ΞΕΡΟΛΕΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΛΑΓΝΟΙ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ
    2) Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΜΕΡΟΣ, ΜΑΛΛΟΝ ΑΧΡΗΣΤΗ ΚΑΙ ΖΗΛΟΦΘΟΝΗ ΚΡΙΝΕΤΑΙ.
    3) ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ 25, ΕΠΕΛΕΓΗΣΑΝ ΟΜΩΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ, ΚΑΘΩΣ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΠΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΗΛΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ.
    4) ΑΝ "ΦΑΣΙΣΤΑΣ" ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΔΕΝ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΜΠΑΡΟΤΣΑΡΚΑ, ΑΛΛΑ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ, ΝΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ. ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ, ΩΣ ΑΜΕΤΟΧΟΙ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΚΛΑΙΓΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.
    5) ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ Η ΑΥΞΑΝΟΜΕΝΗ ΕΠΙΡΡΟΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΕΡΝΩ ΣΦΗΝΑΚΙ ΞΥΔΙ.
    ΜΙΑ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΙΣΣΑ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος16/7/12 01:33

      ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΝΕΥΡΙΑΖΕΙΣ ΟΤΑΝ ΣΕ ΛΕΝΕ ΦΑΣΙΣΤΑ,ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΕΠΙΣΗΜΑ,ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΝΕΥΡΙΑΖΕΙ ΕΝΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΗ Η΄ΕΝΑΣ ΠΑΠΑΣ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ.
      ΒΕΒΑΙΑ ΝΕΥΡΙΑΖΕΙΣ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΤΟ ΕΠΕΛΕΞΕΣ,ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ¨ΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΧΟΛΗ ΤΩΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΛΑΓΝΩΝ¨ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΙΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΣΟΥ ΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΕΣ,ΟΠΩΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΡΥΣΩΝ ΑΥΓΩΝ ΑΛΛΩΣΤΕ(ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΓΑΡ),
      ΕΠΙΣΗΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΔΕΝ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΑ ΜΠΑΡ ΑΛΛΑ Ο......ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΔΗΛΑΔΗ Ο ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΒΑΣΕΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΩΣ ΚΟΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΒΙΑΙΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑΡΧΙΚΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΣΑΣ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ
      ΧΡΥΣΟΚΟΤΑ
      καιροσκοπος

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος16/7/12 20:32

      ΤΑ ΡΗΤΟΡΙΚΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΘΥΜΟ.ΠΑΡ΄ΟΛΑ ΑΥΤΑ Η ΑΓΝΟΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΗ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΟ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ.
      ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΔΟΠΑΤΟΥΝ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ, ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΟΙ, ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΟΥ, ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ, ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΕΙΣΑΙ ΑΔΙΚΑ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΑΚΟΜΑ ΠΛΟΥΤΙΖΕΙ.
      ΑΛΛΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΥΡΙΟ ΕΡΩΤΗΜΑΑ :
      ΠΟΙΟΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ?
      ΘΕΛΩ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΩΡΑ.
      ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΦΕΡΕΙΣ, ΤΟΤΕ ΚΡΙΝΕΣΑΙ ΟΧΙ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΣ, ΑΛΛΑ ΠΡΩΚΤΟΣΚΟΠΟΣ.

      Η ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΙΣΣΑ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΣΟΥ

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος16/7/12 21:23

      ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ....
      ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΤΑΣΕΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΩΝ,ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΩΝ ΓΡΑΠΤΩΝ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΤΑΝΟΩ,ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΣΑΙ Χ.Α. ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΞΥΠΝΗ...
      ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΡΙΘΩ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΕΦΕΡΑ
      ΚΡΙΝΩ ΟΜΩΣ ΕΣΕΝΑ ΩΣ ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΗ....ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΙΣΑ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΜΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΦΑΣΟΥΛΑΡΗ
      καιροσκοπος (ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΑΡΑΤΣΟΥΚΛΙ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΞΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΜΕ ΒΡΙΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΣΟΥ ΚΟΒΕΙ...)

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος17/7/12 01:08

      "ΤΙΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΣΟΥ ΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΕΣ,ΟΠΩΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΡΥΣΩΝ ΑΥΓΩΝ ΑΛΛΩΣΤΕ(ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΓΑΡ)"
      ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΕΥΣΤΑΘΕΙ Η ΤΑΣΗ ΓΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΕΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΘΗΚΕ !!! ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ? ΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ? Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ (ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ) ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΤΑΣΗ?
      .....ΣΤΟ ΤΙ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΟΜΩΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ, ΜΟΥΓΚΑ ΕΤΣΙ?
      ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΦΑΣΟΥΛΑΡΗ, ΜΗΝ ΔΑΙΜΟΝΟΠΟΙΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΥΣ ΣΟΥ.
      ΠΡΩΚΤΟΣΚΟΠΕ
      ΤΩ ΟΝΤΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΔΗ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΙΣΣΑ

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος17/7/12 15:02

      Καλέ μήπως είσαι η ξανθιά που κάναμε παρέα με τα μπιράκια;
      Ανορθόγραφος Πακιστανός
      Πίου πίου πίου

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος17/7/12 16:05

      Μήπως δεν αναγνώρισες τη μάνα σου με ξανθιά περούκα ρε Πίου?
      Ή είσαι ο πακιστανός με τις σαγιονάρες? (αν δεν ξέρεις, ο Πακιστανός που κάθε εβδομάδα φοράει σαγιονάρες, είναι αυτός που παίζει το ρόλο της γυναίκας και τον πηδάνε οι υπόλοιποι)
      Πίου πίου κάνει ο κ@λος σου?
      Η Χρυσαγήτισσα της γειτονιάς σου

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος17/7/12 18:51

      ΤΩΡΑ ΑΛΛΑΞΕ ΓΝΩΜΗ Η ΧΡΥΣΟΚΟΤΑ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΜΟΥ,ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΞΑΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ,ΟΚ.
      ΕΧΩ ΑΠΟΔΕΙΞΗ,ΕΣΤΩ 1 ΣΟΥ ΦΤΑΝΕΙ? ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΣΗΔΙΚΗΣΕΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ..ΠΕΣ ΜΟΥ ΜΕ ΤΙ ΑΝΤΑΛΑΓΜΑ ΕΣΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΕΣΤΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ 1 ΤΑΣΗ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑ.
      ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΩΝ ΙΔΕΟΛΗΨΙΩΝ (ΣΑΣ) ΜΕ ΑΥΤΑΡΧΙΚΟ ΚΑΙ ΒΙΑΙΟ ΤΡΟΠΟ ΘΕΩΕΡΕΙΤΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ/ΣΤΑΛΙΝΙΣΜΟΣ ,ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΙ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΜΠΑΝΤΑ ΟΤΙ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΥΓΑ)
      Ο ΑΝΤΙΦΑΣΟΥΛΑΡΗΣ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΟΥ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ
      καιροσκοπος

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος17/7/12 21:10

      Χρυσαυγιτισα γειτόνισσα, γενικά έχω παρατηρήσει ότι εσείς οι ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ έχετε ένα θεμα με το ΣΕΞ και το ξύλο, προσπαθώ να καταλάβω τι συμβαίνει, είναι κάτι που σας έμεινε απο μικρά ? μήπως είστε θύματα ξυλοδαρμού ? σας τις Βρέχανε στο σπίτι, σχολείο? είχατε σεξουαλικές πάρενόχλησης.
      Θεωρώ πως καλά θα κάνει ο ΧΑΙΛ αρχηγός σας να δώσει μερικά ευρώ απο τις βουλευτικές εισπράξεις να σας βοηθήσει να κάνετε γκρουπ therapy , αμαρτία είναι έχετε μια ολόκληρη ζωή μπροστά σας, μην σας μένουν κουσούρια
      Άμα πάλι δεν σας βοήθησει ελάτε απο το Πακιστάν έχουμε καλούς μάγους να σας βοηθήσουν δωρεάν μπορείτε να μας καθαρισετε καμία γειτονιά εθελοντικά πάντα.
      Με φιλική αγάπη
      Ο ανορθόγραφος ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ σου
      Υ.Σ την επόμενη φορά κερνάς εσύ τις μπύρες φτάνει πια η εκμετάλλευση σου βάφω το ΣΠΙΤΙ αλλα ως εκεί :)

      Διαγραφή
    9. Ανώνυμος17/7/12 21:18

      Like
      καιροσκοπος

      Διαγραφή
  30. Ανώνυμος15/7/12 17:20

    RE PAIDIA H XRHSH AYGI EKANE ENA KALO...AKOMA MALON ENA KALO..SE AYTOYS POY TOYS EPIKROTOYN KALA KANOYN KAI TO EPIKROTOYN ETSI PREPEI OTAN GINONTAI TETIES PRAKSIS APO MIA PARATAKSI.....STOYS ALLOYS POY TOYS KATAKRINOYN 8ELO NA TOYS ROTISO KATEVIKE POTE KANENAS APO TA ALLA KOMMATA NA ORGANOSI KATI TETIO..KAI AN KATEBIKE TON KATAKRINANE ME TON IDIO TROPO...KAI MHN PEI KANEIS OTI AYTOI KANOYN GIA POLITIKOI GIATI BLEPETE OLOI POY FERAN THN XORA ME TIS IKANOTITES TOYS...PERIMENO APANTISI APO AYTOYS POY KATAKRINOYN...FOTIS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος17/7/12 17:25

    Τουλάχιστον ελπίζω να μην σχολιάζουν ειρωνικά την ενέργεια της Χρυσής Αυγής οι Κομμουνιστές συμπολίτες μας. Να πάνε να μαζέψουνε τις παράνομες προεκλογικές τους αφίσες που τις κρέμαγαν όπου γούσταραν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/7/12 17:29

      To KKE της Ρόδου διαβάζει παράπονα Ρόδου; Τα σκουπίδια σας. Άιντε...

      Διαγραφή
  32. Ανώνυμος17/7/12 20:09

    Σας πονάει ε?ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ!

    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΡΟΔΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/7/12 22:01

      ΑΧΧΧΧΧ,ΠΟΝΕΣΑ ΓΙΑΤΡΕ ΜΕ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΦΑΡΜΑΚΟ
      ΑΝΤΕ ΡΕ ΜΑΖΕΨΟΥ,ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΕ ΡΑΤΣΙΣΤΗ,ΣΚΑΤΟΕΘΝΙΚΙΣΤΗ,ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΠΟΝΑΕΙ Μ...ΝΟΠΑΝΟ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος19/7/12 14:53

      LETE OTI RATSISTE KAI FASISTE EINAI H XRISI AYGI....DEKTON..PITEMOY OMOS OLOI OI YPOLIPOI TI EISTE...OTAN KANETE PREGMATA POY DEN TA 8ELEI OLOS O LAOS ALLA ENA MIKRO KOMATI OTAN TA PERNETE APO ETERIES OPOS H SIEMENS KAI ANTI NA YPOSTIRIKSETE TON LAO YPOSTIRIZETE THN SIEMENS..OTAN FONAZETE ALLAZETE THN ELLINIKI ISTORIA KAI 8RISKIA ME TO ETSI 8ELO GIANA MHN PROSBLI8OYN OI MOYSOYLMANOI... OTAN KSEPOYLATE MIA XORA ME TA MNIMONIA SAS XORIS NA ROTISETE... OTAN 8ELETE NA FERETE ALLOYS TOSOYS METANASTES STHN XORA GIANA MPOREITE NA EKLEGESTE...TI EISASTE DHMOKRATES FASISTARIA TOY KERATA EISASTE KAI ESEIS KAI RATSISTES KATA TOY ELLINA POLITI...KAI MHN PEI KANENAS OTI KKE KAI SYRIZA DEN HTAN POTE STHN EKSOYSIA GIATI POLA STELEXITOYS EXOYN PERASI APO TO PASOK KAI THN ND...

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος19/7/12 15:38

      Συγνώμη Φίλε αλλα δεν κατάλαβα το γράφεις Πακιστανός είμαι, έλεος γράψε ελληνικά Μαμώ.
      Τι σόι εθνικιστές είστε άμα δεν γράφετε Ελληνικά.
      Άμα θες τα απογεύματα που δεν βαφώ τα σπίτια σας, για δυο μπίρες κάνω δωρεάν μάθημα Ελληνικών και με άλλες δυο και αρχαία άμα λάχει.
      Θες να είσαι και Έλληνας
      Μπας και δέχεστε και Αλβανούς?

      Andictionary Pakistan

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *