ροή ειδήσεων

Η πρώτη φωτογραφία του Τσοχατζόπουλου από τις φυλακές
Η Βίκυ θέλει διαζύγιο από τον Άκη...

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος συμβιβάζεται με την ιδέα ότι θα αργήσει να επιστρέψει στο νεοκλασικό της Διονυσίου Αεροπαγίτου και αρχίζει να προσαρμόζεται σιγά σιγά στους ρυθμούς της φυλακής...

Η καθημερινότητα του πρώην υπουργού έχει παγιωθεί και οι συνήθειες του είναι ίδιες με αυτές των συγκρατουμένων του στη Στ\' Πτέρυγα των επωνύμων.

Μια φορά την εβδομάδα μπορεί να συναντιέται με τη σύζυγό τους Βίκυ Σταμάτη σε ειδικό χώρο και να περνούν λίγες ώρες μαζί. Προνόμιο που το έχουν μόνο όσοι τρόφιμοι είναι παντρεμένοι άρα δεν ξέρουμε για πόσο ακόμα θα το έχει και ο Άκης αφού η Βίκυ του ζητά διαζύγιο.

Το “Πρώτο Θέμα” δημοσιεύει στο τεύχος της Κυριακής την πρώτη φωτογραφία του πίσω από τα κάγκελα! Ντυμένος με ελαφρύ γαλάζιο πουκάμισο, σκούρο μπλε σπορ παντελόνι και μαύρα μοκασίνια, περνά πολλές ώρες καθημερινά στον τηλεφωνικό θάλαμο κάνοντας επαφές με τους δικηγόρους του, τους στενούς συνεργάτες και τους δικούς του ανθρώπους.

Το καθημερινό του πρόγραμμα περιλαμβάνει ξύπνημα νωρίς το πρωί, καφέ και μελέτη της δικογραφίας. Είναι λιτοδίαιτος και ασχολείται ελάχιστα με το μενού της ημέρας ενώ δεν βγαίνει ποτέ στο προαύλιο. Μάλιστα, δεν άργησαν να κυκλοφορήσουν φήμες ότι οι δύσκολες ώρες που περνά ο πρώην υπουργός έχουν σαν αποτέλεσμα να συμπεριφέρεται αλλοπρόσαλλα.

“Τον εντολέα μου τον βλέπω τρεις φορές την εβδομάδα. Είναι σοβαρός, στιβαρός, έχει συγκροτημένη άποψη για τα πάντα και είναι μια χαρά στις απόψεις και τις αντιλήψεις του. Έχει πολιτική σκέψη διαυγή και κρυστάλλινη”, ξεκαθαρίζει στην εφημερίδα ο δικηγόρος του Γιάννης Παγορόπουλος.




Διαβάστε όλο το παρασκήνιο από τις τελευταίες εξελίξεις στους...Κορυδαλαίους Νήσους, όπου βρίσκονται ο Άκης Τσοχατσόπουλος και η Βίκυ Σταμάτη που αποκαλύπτει το Κυριακάτικο φύλλο του Έθνους...
Απανωτά είναι -καθώς φαίνεται- τα “χτυπήματα της μοίρας” για τον Άκη Τσοχατζόπουλο. Όπως γράφει το “Έθνος της Κυριακής”, η Βίκυ Σταμάτη σκέφτεται να ζητήσει διαζύγιο από τον πρώην υπουργό, υποστηρίζοντας ότι βρίσκεται άδικα στη φυλακή και ότι τα όσα αποκαλύφθηκαν για το σύζυγό της “έχουν κλονίσει το γάμο τους”.

Στο ίδιο δημοσίευμα γίνεται αναφορά στη γνωστή έχθρα που έχει η κα. Σταμάτη με την επίσης προφυλακισμένη κόρη του Άκη Τσοχατζόπουλου, Αρετή.
armageddon-news.blogspot.gr
tromaktiko.gr

Σχόλια

  1. Ανώνυμος1/7/12 19:04

    ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΛΟΙΠΟΝ "ΚΡΥΣΤΑΛΙΝΗ" ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΑΣ ΜΗΝ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ "ΤΡΕΛΟΣ" ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *