ροή ειδήσεων

Για τους ποδηλάτες στο δρόμο

Θέλω να καταγγείλω τους ποδηλάτες που ταλαιπωρούν όλους εμάς τους οδηγούς ειδικά τώρα το καλοκαίρι που έχουμε αυξημένη κίνηση... με τους τουρίστες είναι και οι ποδηλάτες...
Συμφωνώ ότι έχουν δικαίωμα στο δρόμο αλλα έλεος πια γιατί να είναι 2 και 3 και 4 καμια φορα κατα πλάτος του δρόμου και να υπάρχει κίνδυνος να τους χτυπήσουμε

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος22/7/12 19:36

    TI LES RE FILE DIKAIOUNTAI NA TO KANOUN AUTO OI PODILATES ASXETO POU EMEIS EDW DEN EXOUME PODHLATODROMOUS PROSEXETAI SAS PARAKALW KAI TOUS XENOUS POU MPAINOUN ANTITHETA STOUS DROMOUS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος22/7/12 19:36

    Αν πιστεύεις οτι έχεις δίκιο, κάνε επώνυμη καταγγελία. Με ανώνυμα πυροτεχνήματα δε γίνεται τίποτα. Κι εγώ μπορώ να καταγγείλω ανώνυμα οτι η γυναίκα σου σε κερατώνει αλλά δε γίνεται έτσι δουλειά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Anastasis22/7/12 23:43

      Που να κάνει τη καταγγελία; Στο ανύπαρκτο κράτος!!

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος22/7/12 19:50

    οι ποδηλατες σας πειραξανε ελληναραδες του κερατα..τα διπλοπαρκαρισματα και η ασχετιλα σας σαν οδηγοι ποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/7/12 20:05

      ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΟΥΝ ΚΡΥΜΕΝΟΣ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ?ΟΡΑΙΟ ΤΟ ΜΠΡΕΛΟΚ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ?ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ,ΤΟ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΣΗΜΙ.?

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος22/7/12 23:56

      και σε ροζακι το βγαζει αμα ενδιαφερεσαι πανιβλακα

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος23/7/12 12:31

      αν δε σου κάνουν "οι ελληναράδες του κερατά" τράβα αλλού!

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος23/7/12 15:24

      κουμουνι

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος23/7/12 15:27

      εβαλες και σηματακι φασιστα ?? να σε ξεχωριζουμε??

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος23/7/12 16:48

      βλεπω ολες τις μαλακιες που γραφετε,ενα σχολιο σας για το θεμα ομως δεν ειδα...μαλακια ε?

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος24/7/12 15:18

      stous dromous einai geniko to kako...kai oi odigoi genika alla kai oi podilates den exoun thn paideia na einai taytoxrona sto dromo...edw kai me ta podia na pigaineis kapoios tha se trakarei sto pezodromio...kali i podilasia alla oxi gia rodo...kalitera pigainete olandia.

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος22/7/12 20:31

    ΡΕ ΤΑΡΙΦΑ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/7/12 12:06

      και λεω δεν θα μιλησει ο μπετοβλακας

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος22/7/12 20:33

    Ποτέ μα ποτέ δεν είναι πάνω από δύο ποδηλάτες μαζί .Τρεις και τέσσερις είναι ψέμα .Είμαι σε ομάδα χρόνια και πρώτη φορά το βλέπω αυτό να λέγεται.Αντι να λέμε επιτέλους που η νεολαία άρχισε να ξεκολλάει από τους υπολογιστές και κάνει κάτι καλό (αθλητισμός) θα τους καταγγείλουμε κιόλας..?Έλεος ρε παιδιά...Γιατί δεν λέει κανένας για τα τόσα τραγικά που συμβαίνουν στο νησί μας βλέπε Καλιθέα που βρωμάει χειρότερα και από βόθρος.Γιατί δεν λέει κανένας για τους τουρίστες που κάνουν ότι θέλουν και κανένας εισαγγελέας δεν παίρνει μέτρα..(φοβάται τον τουρισμό)?Στο φαληράκι delivery τον χτύπησαν του πήραν και το delivery και ο εισαγγελέας δεν έκανε τίποτα. Και άλλα πολλά .Να καταγγέλουμε πράγματα σωστά που θα κάνουν καλό στον τόπο μας ...Όπως βοηθητική λωρίδα για αυτούς που κάνουν κάποιο άθλημα ,τρέξιμο ή ποδήλατο και όχι να κυνδυνεύουν κάθε μέρα με την ζωή τους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/7/12 23:23

      εμενα παντως ερχομενος απο αεροδρομιο πριν μερικες μερες μου ετυχε να εχω 3-4 ποδηλατες σε πλατος με αποτελεσμα να εχει σχηματιστει μεγαλη ουρα απο πισω. Το θεμα ειναι οτι δεν κανουν και στην ακρη, να παει τουλαχιστον ο ενας πισω απο τον αλλον.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος23/7/12 12:37

      Συνήθως οι ομάδες πάνε σε δυάδες. Είναι και πιο σωστό, γιατί έτσι αποκτάς το πλάτος οχήματος και δεν κινδυνεύεις να αγνοηθείς από τους οδηγούς οχημάτων. 3 ή 4 θα δεις μόνο σε περίπτωση αλλαγής της κεφαλής της ομάδας (πάνε οι πρώτοι πίσω και οι δεύτεροι γίνονται πρώτοι), κάτι το οποίο διαρκεί το πολύ μισό με ένα λεπτό.

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος22/7/12 21:08

    ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΑΛΛΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΕ ΣΤΑ ΚΑΥΣΑΕΡΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΛΕΓΕΣΑΙ ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΣΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ ΝΑ ΠΗΓΕΝΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΤΑΙ ΣΑΣ ΤΡΟΜΑΖΕΙ Η ΑΝΗΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΗΦΟΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος22/7/12 22:32

    ντροπη σου να 8ελεις να καταγγειλεις τους ποδηλατες αντινα καταγγειλεις τους οδηγους που τρεχουν και πανε να σκοτωσουν τα παιδια που απλα αθλουνται στην ακρη του δρομου 2-2 και οχι 3-4 που λες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος22/7/12 22:33

    ΣΤΗ ΡΟΔΟΥ-ΛΙΝΔΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΜΟΣ ΑΠΟ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ ΤΑΞΙΤΖΗΔΩΝ ΚΑΙ ΟΔΗΓΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ!!!ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΕΡΙΦΗΔΕΣ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΟΥΚ ΟΛΙΓΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ!!! ΜΟΝΙΜΩΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ!!! ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΠΛΗ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΝΟΥΝ!!! ΚΑΙ Η ΤΡΟΧΑΙΑ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΟΝΙΜΩΣ ΑΠΟΥΣΙΑΖΕΙ!!!Α Φ Α Ν Τ Η!!! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ....ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/7/12 23:09

      Εγω βλεπω αλλους να σκοτωνονται εδω και ενα μηνα στη Ροδο.Δεν λετε οτι φευγετε τουμπανο απο τα μπουζουκια και τρωτε τους αλλους μιλατε κι απο πανω .

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος23/7/12 12:34

      12.33 έχεις απόλυτο δίκιο οι ταξιτζήδες τρέχουν τρέχουν κ' πάλι τρέχουν να προλάβουν!!!!!!! έλεος πια!!! αν πάνε κ' 3 λεπτά καθυστερημένοι τι θα αλλάξει θα ήθελα να ήξερα?????????

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος22/7/12 22:39

    ta parapona ston dimo tis rodou...na pari paradigma apo to nisi stin kw pou exei podilatodromous...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος22/7/12 22:56

    ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΝΑ ΒλΕΠΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ Κ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΕΣΥ ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΤΑΧΙΤΖΗΣ Η ΠΟΥΛΜΑΝΤΖΗΣ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος22/7/12 22:58

    OΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ Η ΑΣΧΕΤΟΙ ΔΕΝ ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος22/7/12 23:11

    Oi ποδηλατες γιατι δεν σταματανε στα φαναρια και στα στοπ ; Εχουν αδεια κυκλοφοριας διπλωμα και ασφαλεια σε περιπτωση ατυχηματος ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/7/12 00:11

      Τώρα εσύ ?... της Τρόϊκας είσαι ;

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος23/7/12 00:17

    πάρε και εσύ ποδήλατο!! Οικονομία και γυμναστική θα κάνεις και θα λυθεί και το κυκλοφοριακό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος23/7/12 00:47

    @ Συντάκτη και 11:11,

    Πιό μαλάκας, πεθαίνεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. PHOTOFANIS23/7/12 01:57

    Ευτυχώς που υπάρχουν λίγοι ποδηλάτες και ομορφαίνουν την Ρόδο. Εμείς οι υπόλοιποι μαζί και εγώ, έχουμε να διανύσουμε μια τεράστια απόσταση σπιτιού και περιπτερου μήκους 100 μέτρων, και πάμε είτε με το μηχανάκι, είτε με το αμάξι μας. Με τα πόδια? απαπαπα.....Με ποδήλατο??? γιατί για να μας κοροϊδεύουν οι γείτονες και οι φίλοι???
    Πάντως αν ψάξετε να βρείτε παλιές φωτογραφίες της Ρόδου θα δείτε τι υπέροχα γαλήνια και φανταστικά που ζούσαν οι τότε γενιές των δεκαετιών του '50 '60. Δεν λέω ότι δεν υπήρχαν αυτοκίνητα και λεωφορεία τότε, αλλα ρε παιδιά δεν υπήρχε αυτό το χαλι και η συντριπτική πλειοψηφία ήταν τα ποδήλατα και οι πεζοί. Τώρα περισσότερα είναι τα EΙΧ και τα IX από τους κατοικους. Και επιτέλους θα πρέπει να κλείσουν κάποιοι δρόμοι εντός της πόλης και να γίνουν πεζόδρομοι - ποδηλατοδρομοι, και να μπορούμε επιτέλους να κυκλοφορούμε ανενόχλητοι με τα παιδιά μας χωρίς να κινδυνεύουμε από φονιάδες και νευρικούς οδηγούς επειδή βιάζονται να πάνε στην δουλειά τους η για να κάνουν ότι άλλο αυτοί θέλουν.
    Και κάτι σχετικά με τα όρια ταχύτητας, εγώ πολλές φορες τα υπερβαίνω όπως και οι περισσότεροι άλλωστε, είναι δυνατόν να πηγαίνω με 120 στην Ρόδου Λίνδου στην αριστερή λωρίδα και από πίσω μου πολλές φορες να πετυχαίνω ταρίφες και να μου αναβοσβήνουν τα φώτα και καμια φορα να με βρίζουν επειδή θεωρούν ότι πηγαίνω αργά? η επειδή νομίζουν ότι η αριστερή λωρίδα είναι μονο για αυτούς και ότι μπορούν να χτυπάνε 200 - 230 έτσι άνετα και απλά. Και δεν το κάνουν μονο οι ταρίφες, το κάνουν και πολλοί ΝΕΟΠΛΟΥΤΟΙ με κάτι ακριβά αυτοκίνητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος23/7/12 03:35

    Το πρόβλημα δεν είναι που ειναι 3-4 κατα πλάτους του δρόμου, το πρόβλημα είναι που γράφουνε στα αρχιδια τους τα κοκκινα και τα ΣΤΟΠ , ειδικά στα φανάρια στο 20οροφο πόσες φορές περνάνε λες και δεν υπάρχει φανάρι, 3 φορές πήγα να πέσω με την μηχανή ( και δεν έτρεχα) για να μην τους πατήσω, την επόμενη που θα είμαι με το αμάξι δεν θα χαριστω, έτσι κι αλλιως αυτοί περνάνε με κοκκινο, όχι εγώ, δεν θα σκοτωθώ εγώ για αυτούς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος23/7/12 08:31

    Ο ΚΟΚ ισχύει για όλους, οδηγούς τροχοφόρων, ποδηλάτες, και πεζούς. Όπως θα φάει πρόστιμο κάποιος οδηγός αν περάσει με κόκκινο, έτσι θα φάνε και όλοι οι υπόλοιποι ανεξαιρέτως. Όπως επίσης μου έτυχε μια περίπτωση πεζού στην Αθηνα να διασχίζει διαγώνια και με κόκκινο τον δρόμο αντί να περνα πάνω από τις διαβάσεις και με πράσινο, ο τροχονόμος που βρισκόταν εκεί εκείνη την ώρα της έκατσε πρόστιμο και δεν έβγαλε άχνα. Επίσης και πάλι στην Αθηνα είδα με τα ματια μου προστύμματα σε ποδηλάτες για παρεμπόδιση κυκλοφορίας λόγο ότι κυκλοφορούσαν ο ένας διπλα από τον άλλο, πράγμα που απαγορεύεται σε δρόμους ταχείας κυκλοφορίας και γενικά σε δρόμους πολυσύχναστους, και θεωρείτε ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ οδήγηση ας είναι και ποδηλάτες. Και να ξέρουν οι ποδηλάτες ότι άλλο πράγμα είναι η οργανωμένη ποδηλασία, και άλλο η ελεύθερη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος23/7/12 09:24

    ανεξαρτητα απο το τι λεει η καθε πλευρα, γεγονος ειναι οτι ο ποδηλατης θα ειναι αυτος που θα χτυπησει σε ενδεχομενο ατυχημα γι αυτο και πιστευω οτι πρωτα οι ιδιοι πρεπει να σεβονται και να προστατευουν τις δικες τους ζωες και να ειναι παρα πολυ προσεκτικοι και να μην ειναι σιγουροι οτι ΟΛΟΙ οι οδηγοι των οχηματων αυτο θα κανουν παντα.
    Αλλωστε προς Θεου θελει κανεις κατι τετοιο ?
    http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=54633&catid=7

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος23/7/12 09:46

    ΕΣΥ ΚΑΚΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΨΕΙΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΜΕ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΣΙΓΑ ΡΕ ΜΑΓΚΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙΣ ΠΑΝΩ ΜΟΥ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΝΤΩ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΑ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/7/12 12:22

      Ο νόμος με καλύβει μαλάκα, εσύ με σπασμένα πόδια τι θα μου κάμεις ( καταρχάς δεν ξέρεις ποιος είμαι και πως είμαι και κάνεις μαγκιές;) και δε λέμε επίτηδες ρε ηλίθιε αλλά απο το να στουκάρω σε καμιά κολόνα να την φάς καλύτερα ΕΣΥ που ΦΤΑΙΣ!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος23/7/12 12:24

      * καλυπτει

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος23/7/12 12:44

      οκ μην κόψεις ταχύτητα να τους πληρώνεις αποζημίωση!!!

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος23/7/12 13:02

      1ον ρε βλάκα 12:44 πού σκατοδιάβασες ότι δεν θα κόψει ταχύτητα;, 2ον παραβιάζουν κόκκινο ΑΥΤΟΙ και 3ον να δούμε ποιος θα πληρώσει αποζημίωση!;!

      Διαγραφή
  20. Ανώνυμος23/7/12 10:35

    φιλε μου αν και δεν κανω ποδηλατο εγω πραγματικα χαιρομαι οταν τους βλεπω...δεν λεω καμια φορα μπορει να σε καθυστερουν αλλα δεν νομιζω οτι εγινε και κατι .. κορναρε απλα και να εισαι σιγουρος οτι θα κανουν στην ακρη... αλλα ειναι τα προβληματα στους δρομους... οχι παντως αυτοι... τα παιδια κανουν αθλητισμο και οχι μονο αλλα κανουν τις μετακηνισεις τους σεβομενοι το περιβαλον.. εγω θα ηθελα αν υπαρχει καποιος εδω της τροχαιας, θα τον παρακαλουσα να ασχοληθουν και λιγο με τους ταξιτζηδες τους φορτηγατζηδες τους τουριστες και κατι παππουδες και γιαγιαδες που πραγματικα αυτοι να δεις τι κινδυνος ειναι στους δρομους... αααα και θα παρακαλουσα παιδια μην μιλατε στο τηλεφωνο οταν οδηγατε ... "και τους φορτηγατζιδες να πηγαινουν στην ροδου-λινδου απο τον περιφερειακο στο ζεφυρος και οχι απο τα φαναρια της αννης-μαριας" και αλλα ποσα.. προς θεου δεν θελω να προσβαλλω ολο τον κοσμο που ανεφερα ενα μικρο συνολο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/7/12 15:08

      ΣΕΒΑΣΤΗΤΕ ΛΙΓΟ ΤΟΥΣ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΑΘΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΜΑΓΚΕΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΤΥΠΗΣΕΤΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΜΕΤΑ ΝΑ ΞΑΝΑΚΟΙΜΗΘΕΙΤΕ?ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΕΡΙΦΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΕΚΤΟΣ ΡΟΔΟΥ ΜΕ ΜΑΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΑΝ ΤΡΕΛΟΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΚΑΙ Η ΤΡΟΧΑΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΛΟΚΟ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΗΡΕΜΗΣΟΥΝ ΛΙΓΟ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΘΑ ΘΡΗΝΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ...

      Διαγραφή
  21. Ανώνυμος23/7/12 15:42

    ΑΚΟΥ ΕΔΩ ΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΜΕΙΣ Ο ΧΩΡΙΑΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΤΡΑΚΑΡΕΙΣ ΕΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΗ ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΛΟΝΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΛΕΕΙ ΠΙΟΣ ΕΙΣΑΙ Κ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟΣ ΠΑΡΕ ΦΟΡΑ ΝΑ ΜΟΥ ΚΛΑΣΕΙΣ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΗΖΕΙΣ ΘΑ ΣΗΖΗΤΑΣ Κ ΘΑ ΛΕΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΑΓΚΕΣ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος23/7/12 18:03

    kati tetia palikaria exoyme stin rodo kai giayto ta teleytea xronia pai to nisimas apo to kako sto xirotero.ta teleytea xronia na sas 8imiso oti ixame to pagkosmio mpits volei me dorean diafimisi se olo ton kosmo kai to xasame.prin liga xronia ixame ton giro tis rodoy kai aftos me dorean diafimisi se olo ton kosmo kai ayto to xasame.sas xaloysan ta exra leyta poy pernate apo toys toyristes poy erxontoysan gia a8litismo stin rodo.eeeetote mravosas...na sas xeromasteanti na voi8ate ola ta paidia stoys dromoys na pigenoyn pio asfales 8elete poles fores kai na ta patisete alla kai na ta vrisete poy 8eloyn na a8li8oyn.den ftene ta paidia alla ta koproskila poy diikoyn ton dimo kai den vlepoyn oti ta teleytea xronia logo kai tis krisis ta podilata exoyn gemisi sto nisi ...LIGO PARAPANO SEBAS STOYS PODILATES KAI LIGO PARAPANO IPOMONI EYXARISTO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος23/7/12 20:48

    filarako vges kai kane tin kataggelia eponuma na deis ti ga.... exeis na fas apo olous tous podilates.. An anevenoume ton profiti Hlia gia plaka fantasoun ti partu exoume na kanoume ston kolo sou!! Afou se vlepw meta na ksekiniseis ki esu podilato, xwris sela omws esu!!! xaxaxaxaxa vlaka

    enas apo tous podilates..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος24/7/12 09:20

    http://www.newsbeast.gr/environment/arthro/386376/o-uperpodilatodromos-tis-kopeghagis-/

    ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΥΣΟΥΡΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΧΑΙΡΙΔΗ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος25/7/12 19:22

    γιωτοσυζητηση!!!!!!καψτε τα τετρατροχα!!!!!ρηξη με τους σαπιοκοιλαδες και αντικοινωνικους φιμεδες και κλανοεξατμισαδες και ταριφες που καινε τα παντα ολα με ντουμανια.τους καταγγελω!!!!!....χαχαχχαχαχχαχαχαχαχαχχα
    οι δρομοι ειναι δικοι μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Νικος Καμμενος30/7/12 11:16

    Καλα ρε ολοι μαγκες ανωνυμοι με τα αυτοκινητα κατουρηστε και λιγο.
    Καραγκιοζηδες.ΑΓορασατε τους δρομους?
    Σκοτωνεστε καθε μερα μετα τα μπυζουκια.
    Οδηγατε και μιλατε στα κινητα η καπνιζετε .
    Και ξαφνικα σας ενοχλουν οι ποδηλατες...
    ΑΝτι να λετε και ευχαριστω που καποιοι εχουν αρχ...
    και χρησιμοποιουν ποδηλατα...
    Οι ομαδες πανε το πολυ πολυ 2-2 και οποιος λει για 3-4 ειναι μαλακιες..
    αλλα και παλι υπαρχουν και εξαιρεσεις..
    εσεις που τρεχετε σαν μαλακες και συνεχεια στα νοσοκομεια ειστε τι να σας κανουμε..
    να σας καψουμε..καραγκιοζηδες οδηγοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *