ροή ειδήσεων

Έκαναν αναλήψεις με κλεμμένες κάρτες

Τους πρόδωσαν οι κάμερες ασφαλείας
Τις γυναίκες που γευμάτιζαν ανυποψίαστες στα εστιατόρια της Ρόδου έβαζαν στόχο δυο «μακρυχέρηδες» Έλληνες κακοποιοί, που φρόντιζαν να… ξαλαφρώνουν τις τσάντες τους από το περιεχόμενό τους. Σε μια περίπτωση, μάλιστα, χρησιμοποίησαν την κάρτα ανάληψης για να αδειάσουν τον τραπεζικό λογαριασμό μιας από τα θύματά τους!

Οι κάμερες μιας τράπεζας στην πόλη της Ρόδου αποκάλυψαν στους αστυνομικούς της Ασφαλείας το πρόσωπο του 26χρονου που «σήκωσε» 300 ευρώ από το ΑΤΜ, χρησιμοποιώντας την κάρτα ανάληψης και τον αριθμό P.I.N. που είχε βρει μέσα στην τσάντα μιας 42χρονης γυναίκας! Το θύμα αναγνώρισε το νεαρό που την απασχόλησε ρωτώντας τη διάφορα πράγματα, είπε όμως ότι μαζί του ήταν και ένας ακόμη νεαρός.

Κατά την διάρκεια της προανάκρισης αποκαλύφθηκε ότι οι δυο δράστες είχαν διαπράξει άλλες τέσσερις κλοπές τις τελευταίες δέκα ημέρες, με θύματα πελάτισσες εστιατορίων στις περιοχές Ζέφυρος και Ψαροπούλα από τις τσάντες των οποίων είχαν κλέψει χρήματα και διάφορα αντικείμενα! Ο 26χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου που του απήγγειλε κατηγορία για διακεκριμένες κλοπές, ενώ ο συνεργός του αναζητείται.
protothema.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *