ροή ειδήσεων

ΔΕΗ: ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟ ΝΥΚΤΕΡΙΝΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗ ΡΟΔΟ

Προκλητική είναι πλέον η στάση της ΔΕΗ απέναντι στους καταναλωτές γιατί παρά τις διαμαρτυρίες εξακολουθεί... να μην παρέχει το μειωμένο-νυκτερινό τιμολόγιο
η επιχείρηση αγνοεί παντελώς τους καταναλωτές και τους υποχρεώνει να πληρώνουν το κανονικό τιμολόγιο τις ώρες του μειωμένου. 
Κανένας σεβασμός στον καταναλωτή !!!
Όσο και αν διαμαρτυρηθήκατε στη ΔΕΗ , τα λόγια μας χάσαμε. Πλήρης αγνόηση......

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος8/7/12 09:07

    Αυτο δεν είναι τίποτα.Για δείτε όσοι λάβετε λογαριασμούς της ΔΕΗ την τιμή ζώνης και ετοιμαστείτε για εγκεφαλικά.Η ΤΙΜΗ ΖΩΝΗΣ ΑΛΛΑΞΕ ΣΧΕΔΟΝ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΤΗΚΕ!!!
    Στην περιοχή μου απο 900 πήγε 1750!!! Για όσους δεν κατάλαβαν αυτο σημαίνει διπλάσιο χαράτσι ,τεκμήριο επι 2 ,αύξηση αντικειμενικών αξιών με ότι συνεπάγεται.Μπορειτε να το δείτε πάνω και αριστερά στους λογαριασμούς εκεί που λέει τιμή ΖΩΝΗΣ.Συγκρινετε το με τον προηγούμενο λογαριασμό και πάρτε ηρεμιστικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος8/7/12 09:33

    Εσυ συνταξιουχε που σε φοβισαν μην βγει ο Τσιπρας και χασεις την συνταξη σου και εσυ νεε που σου εταξαν οτι θα σου βρει δουλεια το συστημα ΝΔ ΠΑΣΟΚ μαθε οτι τωρα η συνταξη σου και ο μισθος σου θα πηγαινει με τους φορους και τα χαρατσια κατευθειαν στην εφορια.Ο προεδρος τον εφοριακων ειπε οτι φετος πληρωσαμε περιπου 1 δις ευρω σε φορους ενω του χρονου θα πληρωσουμε 5 δις ευρω!!! Δηλαδη ΕΠΙ ΠΕΝΤΕ!!!Θα μα ξεσκισουν!!!
    Αυτο με την τιμη ζωνης στο λογαριασμο της ΔΕΗ που παει σχεδον επι δυο ειναι ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ!Και το κανανε στα μουλωχτα χωρις να το πουνε.Τα ετοιμαζαν ολα για μετα τις εκλογες.
    Ολοκληρωνω λεγοντας οτι εχουμε μπει στην προτελευταια φαση που ειναι το ολοκληρωτικο ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ της ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ.Οργανισμοι λιμανια αεροδρομια επιχηρησεις και γη θα περασουν σε ξενα χερια.Απο κει και περα θα μπουμε στην τελικη φαση που θα ειναι η εξοδος απο την Ευροζωνη και το ευρω μια που πλεον ολα θα εχουν ξεπουληθει και δεν θα καιγεται καρφακι στους ξενους εαν ο Ελληνικος λαος θελει τον Τσιπρα για πρωθυπουργο ή την Παπαρηγα.Οταν ξεπουλησει ο Σαμαρας τοτε θα εχει ολοκληρωθει το σχεδιο και πλεον χεστηκαν εαν ο κοσμος ζει σε καλυβες και πεθαινει απο πεινα και αρρωστιες.Δεν θα εχουμε κανενα μετρο πιεσης προς τους ξενους δανειστες μια που ολα θα ειναι στην κατοχη τους.Η Ελλαδα θα εχει τελειωσει μια για παντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος8/7/12 10:45

    ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ....Κ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΛΑΘΟΣ...Π.Χ.

    1+1 ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΔΥΟ...ΟΟΟΟΧΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ, ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΠΟΥ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΕΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓ/ΜΟΥΣ ΤΟ ΒΓΑΖΕΙ 4,5. Κ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΟΝΕΘΗΚΑ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ...ΝΑ ΧΕΤΕ ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ Κ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ 14, ΜΑΣ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΔΕΗ-ΟΤΕ-ΔΕΥΑΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος8/7/12 12:23

    Για τον ΟΤΕ χεστήκαμε γιατί υπάρχουν ανταγωνιστικές εταιρίες, αυτό πρέπει να κάνουν και για τους υπόλοιπους οργανισμούς ΠΧ ΔΕΗ ΔΕΥΑΡ. με την ΔΕΗ κάτι πήγε να γίνει με ιδιωτικές εταιρίες αλλα τους έφαγαν λάχανο τα κομματόσκυλα και τις πέταξαν εκτός. Και επίσης θα πρέπει κάποτε να ιδιωτικοποιηθούν ΔΕΗ ΔΕΥΑΡ γιατί μονο έτσι θα σωθούμε από την μαφία που επικρατεί σε αυτούς τους οργανισμούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/7/12 13:12

      Φιλε εισαι ή θυμα ή εγκαθετος ενα απο τα δυο.Το προβλημα σου ειναι η ιδιωτικοποιηση (ξεπουλημα)της ΔΕΗ;Τα χαρατσια ΔΕΝ τα βαζει η ΔΕΗ αλλα το κρατος που ψηφισες.Τον διπλασιασμο της τιμης ζωνης που φαινεται στον λογαριασμο της ΔΕΗ δεν το αποφασιζει η ΔΕΗ.Απλουστατα εχει αρχισει η απαξιωση της ΔΕΗ με σκοπο το ξεπουλημα σε ιδιωτες.Σιγουρα η μειωση του Δημοσιου ειναι ενα θεμα αρκει να υπαρχουν ανταποδοτικα οφελη.Ετσι εγινε και στο παρελθον με την κρατικη Ολυμπιακη που εβαζε 500 εκατομ. ευρω το χρονο το δημοσιο,ομως ο τοτε υπουργος μεταφορων Χατζηδακης ειχε πει οτι εαν πουλιοταν η κρατικη Ολυμπιακη θα φτιαχνοντουσαν δεκαδες σχολεια και νοσοκομεια.Ομως ουτε σχολεια φτιαχτηκαν αντιθετα συμπτηχθηκαν και για τα νοσοκομεια ουτε λογος φυσικα κατηντησαν κεντρα υγειας και φυσικα ενω πληρωνεις σαν μαλακας εισφορες πρεπει να πληρωσεις γιατρους και φαρμακα.Ο δε καλος ιδιωτης που ελεγε "η Ελλαδα ψηλα" Βγενοπουλος για την Ολυμπιακη και μας ειχε πρηξει στις διαφημισεις μεσα σε ενα χρονο ηθελε να την πουλησει στηη Aegean επειδη εμπαινε μεσα και απο εταιρεια των 5 ηπειρων την εκανε εταιρεια των 5 νησιων.Αρα λοιπον καλα ειναι να μειωνεται το Δημοσιο με την προυποθεση να εχεις ανταποδοτικα οφελη ως πολιτης αλλιως εισαι μαλακας διοτι το κρατος και τα ΜΜΕ με την προπαγανδα τους σε χρησιμοποιουν για να απαξιωσουν τους οργανισμους και τις κρατικες εταιριες ωστε μετα να βρεθουν οι ιδιωτες "σωτηρες" που θα τις αγορασουν.
      Το θεμα ειναι ομως οπως γραφει και πιο πανω (9:33 π.μ.) οτι με το ξεπουλημα της Ελλαδας εχουμε τελειωσει εμεις τα παιδια και τα εγγονια.Να μην χαιρεσαι με το ξεπουλημα της Ελλαδας στους ξενους,ειναι το τελος και η εξοδος της Ελλαδας απο Ευροζωνη και Ευρω.

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος8/7/12 21:49

    μαζικες καταγγελιες απο αυριο παντου ,σε καναλια στο συνηγορο του πολιτη κλπ ,ας μη μενουμε απραγοι τουλαχιστον ρε παιδια ,καντε σαματα ,μπας και ιδρωσουν λιγακι ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *