ροή ειδήσεων

ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ; ... ΣΕ ΔΙΑΓΡΑΦΩ !

Την Κυριακή που μας περασε εγινε στο εργατικό κεντρο Ροδου οι εκλογες των ιδιωτικων υπαλλήλων. Μερες πριν αρχισαν διαφοροι των σωματειων και των κομματων να καλουν τον κοσμο... να παει την Κυριακη να ψηφίσει αλλιως ειπε συγκεκριμένο κομμα εχει παρθει αποφαση οποιος δεν ψηφισει να τον διαγράψουν απο μελος τους.
Αναρωτιέμαι τωρα εγω που ημουν ενας απο τους παρα πολλους που δεν πηγαν να ψηφίσουν.Ειναι αυτο λυση που προτείνουν αυτοι που στην πλειοψηφια τους εκαναν ΤΟ εργατικο κεντρο ετσι ωστε ουτε να πατάει κανεις αλλα ουτε και να το υπολογίζουν. Απο που να ξεκινήσω; Απο τις διαφορετικές πορειες που κανουν παντα τα κομματα οταν υπαρχουν απεργίες; Ειναι ποτε δυνατον να εισαι στο εργατικο κεντρο να διεκδικεις τα ιδια με ολους τους εργαζομενους και να πρατεις διαφορετικες πορειες; Να βγαζεις προεδρους για να διεκδικήσουν τα δικαιωματα σου απεναντι συνηθως στην εργοδοσια και αυτοι αργοτερα να υπογραφουν τις καινουργιες συμβάσεις μειωσεις μισθων με τους προεδρους των εργοδοτων (τρανταχτο παραδειγμα η υπογραφη των συμβασεων των ξενοδοχοϋπαλλήλων).
Με αυτες τις πολίτικες των διαφορων εργατικών κεντρων -γιατι ειμαι σίγουρος οτι δεν συμβαινουν μονο στη Ροδο- σε λιγο δεν θα υπαρχουν ουτε σωματεια ουτε τιποτα. Δεν ειναι λυση να λες στον καθε ενα αν δεν ερθεις να ψηφισεις θα σε διαγραψω! Αντε και δεν παει να ψηφισει το 60% των εγγεγραμμενων τι θα κανεις θα τους διαγραψεις και θα μεινεις μονος σου με το πανο στους δρομους; Τα σωματεια φτιαχνονται απο τους εργαζομενους και οχι απο ενα δυο κομματοσκυλα που θα βρεθουν να καθονται στις καρεκλες και να δινουν εντολες το τι θα πραξουν οι εργαζομενοι.Θα μπορουσε η προσεγγιση να γινει διαφορετικη για το καλεσμα της ψηφοφοριας και οχι με αυτον τον εκβιασμο.
Το αποτελεσμα φυσικα ηταν τη Δευτερα που μας περασε να ξαναγινει καλεσμα παλι στους ιδιωτικους υπαλληλους να πανε το απογευμα να ψηφισουν οσοι δεν πηγαν.
Εκλογες σε 2 δοσεις (μονο στην Ελλαδα γινονται αυτα).

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Σχόλια

  1. Τασος Ψαρομπας12/7/12 17:38

    27/6/12 Οι ξενοδοχουπαλληλοι ειχαν απεργια. 30 με 35 ατομα μαζευτικαν στο εργατικο κεντρο και αλλα τοσα στην συγκεντρωση του ΠΑΜΕ......... οιυπολοιποι δουλευαν. Πες μου εσυ, πως θα διεκδικησει δικαιωματα ο καθε προεδρος????????? Τι θα του πει δηλαδη του προεδρου των ξενοδοχων?????? Θελω αυξηση γιατι ειμαι ομορφος??????? Τα Σωματεια στηριζονται στους αγωνες των εργαζομενων......... χωρις αγωνες, χωρις απεργιες, χωρις μαχες απο τον καθε ενα μας, κανενας προεδρος σωματειου δεν μπορει να κανει θαυματα! Οποιος θελει θαυματα μπορει να παει σε εναν ναο, να κανει τον σταυρο του και να περιμενει να σωθει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/7/12 19:02

      ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ.ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΩΘΟΥΜΕ.ΤΟ ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙΣ ΤΟΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΚΟΝΤΡΑΡΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ.ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΠΑΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ.ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΕΣΥ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΑΞΕΙ ΓΝΩΜΗ ΝΑ ΡΙΞΕΙΣ ΑΛΛΟ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος13/7/12 23:13

      ην απεργία του 75 ή 76 αν θυμάμαι καλά την θυμάται κανείς? Την άλλη το 81 ή 82? Πουλημένοι είναι όλοι οι εργατοπατέρες. Ετσι πουλήσανε και εκέινες τις απεργίες. Κανείς πιά δεν τους εμπιστεύεται.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος12/7/12 18:25

    Κομματοσκυλα παντου. Αρρωστημενη κατασταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τασος Ψαρομπας12/7/12 19:51

    Aλλα λογια να αγαπιομαστε............ τις δικες μας ευθυνες ολοι μας δεν εχουμε τα κοτσια να τις παρουμε............... ας απεργησει ο διπλα να βγαλει αυτος το φιδι απο την τρυπα, γιατι να το κανω εγω και να χασω το μεροκαματο, εγω απλα θα κρινω και θα χαρακτηριζω........... αυτη θα ειναι η δικη μου επανασταση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/7/12 07:45

      ΤΑΣΟ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ.ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΘΑ ΣΕ ΔΙΑΓΡΑΨΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΝ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕΙΣ.ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΠΕΙΝΑΣΕΙ Ο ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΘΑ ΤΟΥ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΗΔΗ ΚΟΜΜΕΝΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΤΙ ΚΑΚΟ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ?ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ?ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ (ΠΟΥ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ)ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΝΕ ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ,ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΕΒΓΑΖΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ.ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΤΑΣΟ.ΕΣΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΣΚΕΦΤΕΣΕ ΑΛΛΑ ΣΚΕΨΟΥ ΒΑΘΥΤΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος12/7/12 20:09

    Συγκεκριμένο κομμα .Ποιο ειναι, Πες το να μαθουμε κ εμεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος13/7/12 04:45

    Ο κύριος σταμούλης ήταν αυτός που συμφώνησε και υπέγραψε την τοπική σύμβαση εργασίας μαζί με τους καρχαρίες τους ξενοδόχους. Εγώ αναριωτιέμαι αυτοί όλοι εκεί μέσα πληρώνονται? το εργατικό κεντρο που σκατά υπάγεται και ποιος τους πληρώνει? δεν είναι καλύτερο να κλείσουν όλα αυτά μπας και ξεβρομίσει ο τόπος από τους κηφήνες? έτσι k' αλλιώς δεν έχουν προσφέρει κάτι στους εργαζομενους ποτε τους, άρα γιατί υπάρχουν? και μην πεταχτεί καμια πορδή από εσάς που βρίσκετε εκεί μέσα να με διαψεύσει, γιατί και εγώ εργαζόμενος είμαι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/7/12 07:41

      ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ,ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΠΙΔΟΞΟΥΣ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ.ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΤΕ ΤΟ ΠΟΙΟ ΑΠΛΟ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΝΑ ΞΕΣΗΜΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΓΙΑ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΤΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΤΟΥ ΛΕΕΙ?ΞΕΡΕΙΣ ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΝΕ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ???

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος13/7/12 05:13

    Το να υπάρχουν τόσα λίγα άτομα στο εργατικό κέντρο είναι σκόπιμο από τον ίδιο το σταμούλη, πως νομίζατε ότι είναι σε αυτή την καρεκλα τόσα χρονια? επειδή αυτούς που έχει εκεί μέσα είναι τα τσιράκια του και δεν θέλει απλούς εργαζομενους που είναι βαρετοί και δεν του προσφέρουν τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τασος Ψαρομπας13/7/12 09:39

    Κυριε ανωνυμε το οτι το Παμε ειναι αυτο που λεει η ψηφιζεις ει σε διαγραφω λεει πολλα........... Τωρα για το σωματειο ξενοδοχουπαλληλων........ κυριε εγω δεν πληρωνομαι απο κανενα κομμα, αυτα στους επαγγελματιες επαναστατες του παμε........ οσο για την συμβαση μακαρι να ειχαμε 500 ατομα στην απεργια, δεν λεω για μαζικη συμετοχη, απλα 500 ατομα, ενας απο καθε ξενοδοχειο της ροδου. Και θα βλεπατε τι συμβαση θα υπεγραφε γτο σωματειο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/7/12 13:13

      Αν από μια εξ αρχής βρισκόσασταν στο πλευρό του εργαζομενου, τότε όχι 500, αλλα 1000 άτομα θα είχατε. Πολλές φορες χρειαστήκαμε την βοήθεια σας εγώ και η σύζυγος μου και ποτε δεν κάνατε τίποτα, ειδικά την τελευταία φορα και με μια απάντηση ψυχρή και απαξιωτική απέναντι μας, μας είπατε, πηγαίνετε στην επιθεώρηση εργασίας εγώ δεν μπορώ να σας βοηθήσω, άντε πηγαίνετε γιατί έχουμε και δουλειές. Και ρωτάω τώρα μετά από ποσα χρονια, τι είδους δουλειές έχετε, ποιος είναι ο ρόλος σας, για ποιον λόγο γίνονται οι εκλογές, και τέλος ποιοι νομίζετε ότι είσαστε?

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος13/7/12 10:25

    Αφού αγαπητέ φίλε σου είπαν μόνο διαγραφή να τους πεις ευχαριστώ γιατί άλλους τους λενε Ότι θα τους Κάνουν μαύρους στο ξύλο οι κύριοι του ΠΑΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος13/7/12 10:39

    ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΕΝΑΣ ΞΕΝΟΔΟΧΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΦΙΛΟΣ ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ ΜΑΖΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΕΓΩ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΡΕΠΟ ΡΕ ΤΑΣΟ ΑΝ ΔΕΝ ΑΡΧΙΣΩ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΑΡΧΙΣΩ ?? ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΦΥΓΑ ! ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΡΑΤΙΕΣ ΑΠΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ . ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΜΕΙΣ ΜΑΛΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΔΙΑΛΕΓΟΥΝ .ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΤΑΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΜΟΝΟ ΠΡΟΕΔΡΙΛΙΚΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΜΟΝΟ ΑΧΘΟΦΟΡΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΝΕ ΟΥΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΑ . ΣΕ ΛΙΓΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΟΣ ΠΡΟΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *