ροή ειδήσεων

Κεντρικές Παραλίες Ρόδου

Πήγα για μπάνιο σήμερα στο Έλλη, ακριβώς δίπλα στο ΝΟΡ
Αφήνω τα μεγαλύτερα παιδιά μου να κάνουν κολύμβηση στο Ναυτικό όμιλο Ρόδου και με το μικρότερο παιδί μου συνήθως πάμε... δίπλα να κάνουμε μια βουτιά να δροσιστούμε.

Εκεί, δίπλα στο ΝΟΡ, υπάρχει μια καφετέρια που λειτουργεί χρόνια. Εφέτος, η καφετέρια αυτή, ονομάζεται Blue.

Εκτός από τον εσωτερικό χώρο που διαθέτει έχει βάλει πράσινο τάπητα στον εξωτερικό της χώρο προς την παραλία, κούνια, ομπρέλες, τραπέζια εξωτερικά, ομπρέλες και ξαπλώστρες μέχρι το κύμα. Οι ξαπλώστρες είναι τόσο πυκνά τοποθετημένες που με δυσκολία περνάς ανάμεσα.

Ξαπλώνω με την πετσέτα μου στον ελάχιστο χώρο, κοντά στην θάλασσα, που έχουν αφήσει χωρίς κρεβάτια.

Ξάφνου έρχεται ένας μαυρούκος και μου λέει " Μη ξαπλώνει εντώ και διώξει εμάς πελατεία. Εδώ έρκοντε πελάτε κι ενοχλεί ξαπλώσει εντώ! "

Του απάντησα πως "εγώ ξαπλώσει εντώ, εγώ Ροδίτη και ξαπλώνει εδώ από 3 χρονών παιδάκι. Φωνάξει αφεντικό σου να μου πει να φύγω"

Πήγα βέβαια μέτα μέσα στην καφετέρια όπου με ενημέρωσαν πως δεν υπάρχει ιδιοκτήτης εκεί κι αν κάτι με ενοχλεί να πάω να κάνω καταγγελία.

Κ. Δήμαρχε, κ. εισαγγελέα, ούτε χρόνο έχω να κατέβω στο κέντρο να ψάχνω τα γραφεία σας και να περιμένω στην ουρά για να σας δω, ούτε και τη διάθεση.

Ούτε είναι δυνατό για ότι παράνομο και παράξενο γίνεται στο νησί να κατεβαίνουμε και να ψάχνουμε τον εισαγγελέα μήπως και δοθεί λύση.
Κάποια πράγματα πρέπει να τα φροντίζετε οι αρμόδιες υπηρεσίες και μόνοι σας.

Φέτος αισθάνομαι ότι έχετε δώσει δώρο όλες τις παραλίες του νησιού στους επιχειρηματίες και στους ξενοδόχους.

Τουλάχιστον σε μερικές κεντρικές παραλίες έπρεπε να εφαρμόζετε έναν υποτυπώδη έλεγχο.

Θα παρακαλούσα να δείτε τι μπορείτε να κάνετε άμεσα ώστε στην καφετέρια Blue και σε κάθε όμοιά της να εφαρμόσετε ότι χρειάζεται ώστε να μείνει και λίγος χώρος για τους Ροδίτες αλλά και για τους επισκέπτες. Δε νομίζω πως είναι απαραίτητο όποιος θέλει να κολυμπήσει να παίρνει ξαπλώστρα και καφέ.

3 φορές έχω πάει για μπάνιο εκεί. Την πρώτη φορά κι ενώ ήμουν ξαπλωμένος σε πετσέτα κι όχι σε ξαπλώστρα ήρθε σερβιτόρος και με ρώτησε τι θα παραγγείλω. Σήμερα, ήρθε ένας υπάλληλός τους, και μου έκανε σύσταση να μη ξαπλώνω λέει εκεί και είναι μέρος μόνο για τους πελάτες τους.

Θα παρακαλούσα λοιπόν να στείλετε κάθε αρμόδιο ελεγκτικό όργανο ώστε να εφαρμοστεί ότι χρειάζεται:

1. Ο χώρος για τους λουόμενους να είναι όσος προβλέπετε από τη σχετική νομοθεσία. Ο επιχειρηματίας αυτός έχει σκεφτεί έξυπνες παρανομίες. Δεν έχει βάλει ομπρέλες μέχρι κάτω , αλλά έχει βάλει μπροστά, μέχρι το κύμα, κρεβάτια με τραπεζάκια, ώστε σε περίπτωση που πάει έλεγχος να τα μαζέψει γρήγορα προσωρινά και μόλις φύγει ο έλεγχος να τα απλώσει και πάλι.

2. Υπάρχουν υπάλληλοι που σίγουρα δουλεύουν εκεί παράνομα.
Για παράδειγμα ο μελαμψός κύριος που μου έκανε σύσταση σήμερα, δε φοράει τη στολή του καταστήματος, όπως οι σερβιτόροι, αλλά μαζί με άλλους εκεί δουλεύει, καθαρίζει και φροντίζει το χώρο να ανήκει στους πελάτες της καφετέριας. Άρα, μήπως πρέπει να δείτε πόσο νόμιμα εργάζονται οι υπάλληλοι αυτοί εκεί;

3. Σήμερα άκουσα πως και σε άλλη καφετέρια στο Έλλη έχουν υπαλλήλους που τους βάζουν να κάνουν αυτή τη δουλειά, δηλαδή να διώχνουν όποιον πελάτη ξαπλώνει με την πετσέτα του και δεν κάθεται σε ομπρέλα τους.

Γιατί πρέπει να γίνονται αυτά για να πάρει μπρος η κρατική μηχανή. Εσείς πρώτα θέλετε να ερχόμαστε για καταγγελίες για να δράσετε; Δε ξέρετε τι γίνεται έξω;
Ο αστυνομικός διευθυντής, ο Δήμαρχος, ο διοικητής της Δημοτικής αστυνομίας και κάθε αρμόδιος τι περιμένει;

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος30/7/12 16:21

    Και εκεί τα ίδια ρε μάγκες; Κι εσείς στην παρανομία; Με ποιο τρόπο ακριβώς σας διώχνει τους πελάτες ο κύριος; Σας χαλάει το image; Κρίμα κι ήμουν θαμώνας....θα το σκεφτώ πολύ να ξανάρθω στο μαγαζί σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/7/12 16:51

      Έχεις απόλυτο δίκιο. Ο καθένας πλέον που έχει μια επιχηρηση κάνει ότι νομίζει χωρίς να του πει κανείς τίποτα γιατί δεν υπάρχει κράτος δήμος όπως θες πεστο. Τους έχουν αφήσει και αλωνίζουν και έαν τους πεις τίποτα αφήστε τον κόσμο να δουλέψει

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος31/7/12 16:20

      Egw xesthka.kala na pathete rodites.5xronia sas dinw ta lefta m mia xara.eiste ageneis k den ektimate tipota.epagelmatismos mhden.na ta vlepete eseis ayta!!!!!

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος30/7/12 16:44

    φίλε ετοιμάσου,κατά την προσφιλή συνήθεια των αναγνωστών,εντός και εκτός εισαγωγικών για μπινελίκια..τέτοιο επίπεδο μιλάμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος30/7/12 16:53

    5 metra apo to kima mpenoun i aplostres basei nomothesias kai den exoun kanena dikaioma na se dioksoun apo kamia paralia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/7/12 20:29

      Οι απλώστρες έχουν ρούχα πάνω ή μπαίνουν έτσι σκέτες?

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος30/7/12 23:05

      xaxaxaxa egrapses

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος30/7/12 16:54

    τόσο αληθινό... ετοιμαστείτε επίσης για το σχόλιο που θα λέει "καλά να πάθετε τσαμπίκοι" και τα σχετικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος30/7/12 16:59

    ΛΑΘΟΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΕΣ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.ΕΧΩ ΑΝΑΛΟΓΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΘΑ ΤΟ ΕΒΡΙΣΚΕΣ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΟΥ.ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΕΣ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΡΕΞΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΕΣ.ΑΡΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/7/12 17:29

      ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΙΛΑΜΕ?ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟ?_ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ? ΤΩΝ ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ? ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΜΑΝΤΡΩΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΗΝΑΙΟΥΣ ΤΗΣ Χ.Ρ?ΑΠΛΑ ΛΕΜΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΘΗΝΑΙ.ΑΤΣΑ ΜΑΣΙΣΤΕΣ.

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος30/7/12 17:05

    Αυτοί που κάνουν τις παρανομίες συντοπίτες σας είναι. Στο χέρι σας είναι να τους καταγγείλετε στις αρχές ή να υποβάλετε μηνύσεις. Επειδή όμως δεν το κάνετε είστε άξιοι της μοίρας σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος30/7/12 17:25

    ΕΧΟΥΝ ΠΝΙΞΕΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ......ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΕΙ...ΑΛΛΑ ΤΙ ΛΕΜΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΠΟΙΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΛΑΟ????
    ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑΙΖΕΙΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ.....

    ΑΠΛΑ ΚΑΝΟΝΙΖΟΥΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΑΜΙΑ ΠΕΝΗΝΤΑΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜ ΝΤΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΩΞΕΙ???????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος30/7/12 19:13

    ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΑΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΑ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙ,ΣΤΑ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΕΓΓΕΛΙΑ ΤΑ ΓΚΑΡΣΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΛ ΤΟ ΣΟΧΟ ΚΤΛ ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΑΚΟΥΤΕ ΜΟΥΣΙΚΗ ΔΩΡΕΑΝ!!ΒΡΕ ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΠΑΣΤΕ ΛΙΓΟ..ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ!!ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙς ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ''ΕΦΑΓΕ'' ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΑΔΕΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ..ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΥΧΑΙΟ..Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΙΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΕΝΑς ΦΙΛΟς ΠΙΟ ΠΑΝΩ..20 ΑΤΟΜΑ ΜΑΖΙ ΠΑΡΕΑ ΞΑΠΛΑ ΚΑΤΩ Κ Ας ΕΡΘΕΙ Ο ΜΑΜΕΛΟΥΚΟς ΜΑΥΡΟΥΚΟΣ(ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟ ΚΑΜΑΚΙ ΣΤΙΣ ΞΕΔΟΝΤΙΑΡΕΣ ΤΟΥΡΙΣΤΡΙΕΣ ΕΚΕΙ)ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΦΥΓΕΤΕ..ΘΑ ΨΑΧΝΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΟΜΠΡΕΛΕΣ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΟΥ ΚΤΛ..Ο ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΜΕΙς ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΧΙ ΕΝΑΣ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΟΙ ΜΑΖΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/7/12 20:27

      ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΦΙΛΕ ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΙΠΕΣ!!!!!!!

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος30/7/12 19:33

    ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΚΑΙ ΕΡΧΟΤΑΝ Ο ΜΑΥΡΟΥΚΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΟΥΣΑ ΚΑΝ .ΑΝ ΤΟ ΠΑΙΖΑΝ ΚΑΙ ΜΑΓΕΣ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΚΑΙΡΟ ΕΡΧΟΤΑΝ Η ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΔΗΤΕ.ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΙΖΑΜΕ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΕΝΟΜΕΝΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος30/7/12 19:54

    Ρε παιδιά εννοείται ότι δεν έφυγα, απλά έκανα μπάνιο πολύ εκνευρισμένος και σκεπτόμενος. Το παραπάνω άρθρο το έχω στείλει και στις εφημερίδες. Η ερώτησή μου είναι: για να ισχύουν οι νόμοι πρέπει να φτιάξουμε τη Ροδίτικη 17 Νοέμβρη;
    Που βρήκαν τη δύναμη ορισμένοι να δρουν έτσι χωρίς να φοβούνται τίποτα. Θα γινόταν αυτό ποτέ σε άλλο πολιτισμένο κράτος και ακόμα θα λειτουργούσαν αυτά τα καταστήματα; Νιώθω μια πικρία καθημερινά για τη χώρα μου και πραγματικά δε ξέρω τι να πω και στα παιδιά μου. Με ρωτάνε και τους απαντώ " Παιδιά 2 λύσεις υπάρχουν ή θα πάτε δημοκρατικά να κάνετε καταγγελία και να περιμένετε μήπως γίνει κάτι ή θα μαζευτούμε ορισμένοι, θα οργανωθούμε και θα πάμε να τους κλείσουμε κάνα μήνα τα μαγαζιά να συνέλθουν". Είναι πολύ παράξενο ότι εμείς δημιουργήσαμε τη δημοκρατία αλλά ποτέ δεν καταφέραμε να την κάνουμε να λειτουργεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος31/7/12 12:22

      Στο μυαλό μου είσαι, αγαπητέ. Έτσι ακριβώς έχουν τα πράγματα.

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος30/7/12 22:13

    Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/7/12 23:25

      Ισοκράτης (436 π.Χ-338 π.Χ.)

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος31/7/12 07:40

      ΑΡΑ ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ???????

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος30/7/12 22:13

    Κανείς δεν έχει δικαίωμα να σε διώξει. Οι παραλίες είναι κοινόχρηστες. Την επόμενη φορά που θα έρθει κάποιος και σου πει να φύγεις να του ζητήσεις την άδεια η οποία του επιτρέπει να εκμεταλλεύεται την παραλία. Οι άδειες που παίρνουν προβλέπουν απλά την τοποθετηση απο ξαπλώστρες στην παραλία και όχι εκμετάλλευση όλης της παραλίας. Απλά την επόμενη φορα πες του ότι δε φεύγεις και οτι οι παραλίες ειναι κοινόχρηστες και να φωνάξει την αστυνομία αν θέλει να σε διώξει. Κάτι που αποκλείεται να κάνει γιατι αν το κάνει θα τον μαζέψουν αυτόφωρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/7/12 22:28

      ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΠΛΑ!
      ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΑΗΔΙΕΣ ΓΙΑ ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ...
      ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΜΕ ΝΑ ΘΕΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG ΚΑΙ ΠΕΤΑΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑΤΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ...

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος31/7/12 05:34

    ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΤΣΑΜΠΙΚΟΙΙΙΙ ΒΛΑΧΟΤΣΑΜΠΙΚΟΙΙΙΙΙΙ...!!!!! ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΠΟΥ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΟΔΑΠΟΥΣ ΝΑ ΑΛΟΝΗΖΟΥΝ ΣΤΟ ΒΛΑΧΟΝΗΣΙ ΣΑΣ. ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΡΕΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος31/7/12 11:09

    Γιατί στον εισαγγελέα άνθρωπέ μου? Εδώ βγήκαν τα σκατά σεριάνι στην περιοχή της Καλλιθέας και κανένας εισαγγελέας δεν κινήθηκε αυτεπάγγελτα όπως ορίζει το καθήκον του και ο νόμος να βάλει στο σκαμνί τους υπεύθυνους και συ τώρα θα του χαλάσεις την ησυχία με τα "τρελλά" σου? Με τέτοια ζέστη θα βγει έξω από το κλιματιστικό του να κυνηγήσει τους αμπορίτζιναλς? Τι απαιτήσεις έχουν αλήθεια ορισμένοι!!!! Στο Ελλαδιστάν είσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος3/8/12 17:49

    re koloblaxe kerata giati sigoyra keratas tha eisai akoma edo eisai?traba re malakismeno sti blaxia soy kai ase mas isixoys!poystroblaxe!ai sto diaolo ksana kolopaido!alli mia fora tha sto po giati eisai gidi kai den katalabaineis!an den soy aresei edo PARE TON POYLO KAI AI STA TSAKIDIA!mas kaneis kai brizoyme edo mesa!fyge kai min ksanarthis!katsiki!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *