ροή ειδήσεων

Η παραλία της Ρόδου σε άναρχη κατάσταση

Πόσο καιρό θα συνεχίζεται αυτή η κατάσταση με τους μικροπωλητές (μεγαλοπωλητές) στην παραλία. Από το Έλλη το Ενυδρείο έως την Ψαροπούλα πουλάνε τα πάντα... Τα supermarkets και τ άλλα καταστήματα πρέπει να κλείσουν;;;; Οι καντίνες άνοιξαν τι περιμένουν στον Δήμο τον Νοέμβριο για να ενδιαφερθούν ή πρέπει να πάρουμε τηλέφωνο την Χρυσή αυγή να κατέβει στην παραλία;;; Όταν λένε κάνουμε ότι μπορούμε μας δουλεύουν; Δεν κάνετε τίποτα απολύτως. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΥΣ Γνωρίζεται καλά ποιοι είναι.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος7/7/12 23:09

    ....οι μικροπωλητες ειναι χρησιμοι για τον καταναλωτη! αλλα πρεπει να ειναι καθαροι,,να εχουν φωτογραφια τους με το ονομα τους σε καρτα του δημου στο πετο τους και να ελεχονται για την υγεινη των προιοντων τους !! και επειδη παραπονιουνται τα σουπερ μαρκετ ας τους επιτραπει να εχουν και αυτα μικροπωλητες με προιοντα τους ...ολοι ομως μικροπωλητες και σουπερμαρκετ ελεγμενοι και με ταξη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/7/12 18:32

      Μαλακιες λες. Αν ηταν ετσι θα επαιζαν μπουνιες!!!

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος8/7/12 05:42

    Το εχω πει 100 φορες και θα το πω αλλη μια.Παραπονιεστε για τους μικροπωλητες για τους μασερ,για τους πακιστανους στα φαναρια και για τους τσιγγανους.Απο την μια τους ταιζετε και απο τηναλλη γρινιαζετε γιατι αυγατιζουν.ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΕ,ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ.Ειναι απλο.Αν θελεις κατι φαγωσιμο παρτο μαζι σου πριν πας στην παραλια.Αν θελεις μασαζ βαλε τον αντρα σου ή τον γκομενο σου να σου κανει.Πιο πολυ θα το ευχαριστηθεις και θα ειναι και τζαμπα.Στο φαναρι καντου νοημα να προσπερασει και τον τσιγγανο μην απλωνεις το χερι σου να του ριξεις λεφτα.Μολις ολοι αυτοι δουν οτι δεν βγαινει σαλιο να δειτε για ποτε θα εξαφανιστουν.Μονοι σας εχετε τη λυση και μονοι σας θα λυσετε το προβλημα.Κανενας υπευθυνος και θαυματοποιος δεν θα μπορεσει να κανει τιποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος8/7/12 08:28

    ΟΙ ΚΙΝΕΖΕΣ ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΑΚΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΜΟΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΜΑΣΑΖ ΠΑΙΡΝΟΥΝ 20 EURO ΚΑΙ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ.
    ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΛΥΜΕΝΙΚΟ
    ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΤΙΣ ΜΑΖΕΨΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/7/12 11:38

      Ρε φιλάρα, πήρα ένα Ντιβιντι από Πακιστάνι και δεν πεζει. Γίνετε να κάνεις τίποτα; Είναι κρίμα 5 ευρώπουλα έδωσα. Αντε και θα ανάψω μια λαμπάδα 1 μέτρο στο Κασιδιάρη

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος8/7/12 11:34

    Για τους μικροπωλητές Πακιστανούς στη παραλία Έλλη και Ενυδρείο, έχω προσωπική αντίληψη που αν θέλετε διαψεύστε με. Διακινούνται από Έλληνες με παπιά όπου τους τηλεφωνούν όταν τους τελειώνει κάτι και συναντιόνται απέναντι από το ξεν. Κάκτος και τους εφοδιάζουν. Τους προσφέρουν μετακίνηση και τους ειδοποιούν αν έρχεται η δημοτική. Τους έχω δει με τα μάτια μου.

    Συμπέρασμα: Είναι υπάλληλοι κάποιου ξύπνιου ντόπιου που τους εκμεταλλεύεται.
    Αυτούς τους ξύπνιους μπορείτε να τους βρείτε; Εδώ σας θέλω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/7/12 17:31

      ΜΕΓΑΛΕ ΧΑΛΑΣ ΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ......ΜΗΝ ΛΕΣ ΟΝΟΜΑΤΑ....

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος8/7/12 23:10

      Ονόματα δε λέω γιατί δεν ξέρω. Έχω όμως κάμερα και ξέρω να τραβάω φωτογραφίες. Και θα τις αναρτήσω εδώ. Να δούμε όμως αν θα επέμβουν τα Χρυσαύγουλα να τους πιάσουν ή θα σπάσουν στο ξύλο τους φουκαράδες τους Πακιστανούς.

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος8/7/12 13:00

    Μαυρο χρημα μπροστα στα ματια ολων μας. Οι υπευθυνοι του δημου σιγουρα γνωριζουν τι γινεται αλλα δεν κανουν τιποτα. Σιγουρα τα παιρνουν . Ο εισαγγελεας τι κανει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/7/12 18:22

      Ε..ΝΑ ΑΥΤΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΛΑΙΩ.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος8/7/12 18:37

      Εγω ημουν μπροστα οταν καποιος δημοτικος στην παραλια ζητησε αδεια απο μικροπωλητη και εκεινος φωναξε καποιον Μιχαλη και καθαρισε. Αδεια οπως εμαθα ειχε αλλα οχι για να κατεβαινει στην παραλια. Μονο εξω απο αυτη στο φορτηγο του.

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος8/7/12 18:10

    ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ...ΕΤΣΙ ΤΟ ΑΦΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΟΥΣΑΝ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΡΙΖΩΣΑΝ ΜΑΣ ΠΕΡΑΝΕ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΑΥΤΟΙ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΟΥΝ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΞΥΠΝΑΤΕ,,,ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ,,,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΕ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΑΦΓΑΝΟΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ,,,ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΜΑΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΘΕΑΤΕΣ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΕΡΝΕΙ,,,ΑΝ ΔΕΝ ΔΡΑΣΟΥΜΕ ΑΜΜΕΣΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΜΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ Η ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΑΦΟΥ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΔΩΣΑΜΕ ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΙΣΒΟΛΕΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ!!!!ΕΓΕΡΘΕΙΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος8/7/12 18:14

    ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΟΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ,ΜΗΝ ΠΕΡΕΙΜΕΝΕΤΕ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΕΣ ΣΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΕΝΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ...ΕΞΩ ΟΛΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΑΦΓΑΝΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΟΛΟΙ ΕΞΩ ΠΡΙΝ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΕΜΑΣ!!!!ΑΣ ΕΓΕΡΘΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΧΑΝΕΤΑΙ ΑΜΑΧΗΤΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος8/7/12 18:23

    ΣΥΚΕΨΑΝ ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος11/7/12 01:17

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ .... ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ? ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΡΧΗ? ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΑΡΧΗ ? ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ? ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΕΡΩΤΩ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ? ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΛΙΩΝ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΒΙΤΡΙΝΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ.ΠΙΟΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΠΩΛΗΤΕΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΝΠΟΥΛΑΝ 2.50 ΕΥΡΩ ΤΟ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΟ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΑΝΤΙΝΩΝ . ΠΟΙΟΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΣΑΖ ΚΑΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΝΤΑΒΑΤΖΙΛΙΚΙ 5 ΕΥΡΩ ΣΤΟΥΣ ΟΜΠΡΕΛΑΔΕΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΜΑΣΑΖ. ΠΟΙΟΣ ΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΕΜΦΑΝΙΣΘΕΙ Η ΑΣΤΥΜΟΜΙΑ Η ΟΙ ΔΗΜ. ΥΠΑΛΗΛΛΟΙ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΚΑΙ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ?ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΔΙΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΟΡΩΦΟ ΚΤΙΡΙΟ ΠΡΩΗΝ ΣΑΝΤΑ ΛΟΥΤΣΙΑ ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΑ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΜΟΝΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΙΒΕ ΜΑΣΑΖ?ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΣΚΟΥΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΒΑΘΙΑ ΣΤΟ ΚΟΚΑΛΟ... ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΠΙΟΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ ΣΤΗ ΜΕΓΓΑΒΛΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ.ΑΥΡΙΟ ΛΕΕΙ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΛΥΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος11/7/12 20:47

    Εκανε παρατηρησεις χθες η αστυνομια σε διαφορους στην παραλια χωρις καμια συληψη και οταν εφυγε μαζευτηκαν και συζητουσαν οτι εμεις ειμαστε ο νομος στην παραλια και τρελαθηκα οταν το ακουσα και μαλιστα κοροιδευαν εναν αξιωματικο που τους μιλαγε πριν 10-15 λεπτα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *