ροή ειδήσεων

Ρόδος: Βρήκαν το λαγό στη… στέγη της εκκλησίας!

Πονηροί ήταν οι τρεις λαθροθήρες που κυνηγούσαν παράνομα λαγούς στη Ρόδο σε περίοδο που απαγορεύεται το κυνήγι τους...
αλλά όχι αρκετά για να ξεγελάσουν τους θηροφύλακες που ανακάλυψαν το θήραμά τους το οποίο είχαν πετάξει στα… κεραμίδια μιας εκκλησίας!

Οι άνδρες της Θηροφυλακής του Κυνηγετικού Συλλόγου Ρόδου ακινητοποίησαν τους τρεις δράστες στην περιοχή Άγιος Γεώργιος Κατταβιάς και κατέσχεσαν το κυνηγετικό όπλο και τα φυσίγγια που είχαν μαζί τους. Οι ισχυρισμοί τους ότι δεν είχαν σκοτώσει κάποιο θήραμα δεν έπεισαν τους θηροφύλακες, που έψαξαν καλά όλη την περιοχή και βρήκαν το σκοτωμένο λαγό δίπλα στο… καμπαναριό! Έτσι, υπέβαλαν μηνύσεις σε βάρος των λαθροκυνηγών, ενώ ο λαγός βγήκε σε δημοπρασία.

Αυτή, όμως, δεν ήταν η μοναδική σύλληψη που έκαναν οι θηροφύλακες στη Ρόδο. Σε αγροτική περιοχή του Γενναδίου συνέλαβαν έναν συνταξιούχο που τσάκωσαν επ' αυτοφώρω να στήνει δόκανα για λαγούς. Την στιγμή της σύλληψης κρατούσε ένα δόκανο και άλλα δύο βρέθηκαν στο αυτοκίνητό του. Η Δασική Υπηρεσία σχημάτισε δικογραφία σε βάρος του με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Ρόδου.
protothema.gr

Σχόλια

  1. Ανώνυμος27/7/12 17:18

    Ο ΛΑΘΡΟΘΗΡΑΣ ΜΕ ΤΑ ΔΟΚΑΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΕ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ 7 ΜΗΝΕΣ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΚΑΙ 600€ ΠΡΟΣΤΙΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος27/7/12 17:57

    Οι Λαθροκυνηγοι ανηκουν στον Συλλογο...Προφανως τωρα θα τους κανουν εξπρες διαγραφη για να δειξουν οτι ο συλλογος ειναι καθαρος οπως γινετε παντα δηλαδη!Τι ειχες Γιαννη μου τι ειχα παντα..σας μαθαμε πια κοπριτες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος27/7/12 19:06

    Ο συγκεκριμένος λαθροκυνηγός είναι γνωστός στην περιοχή για τα έργα του, πριν μερικά χρόνια παινεύοταν για τα θηράματα του και ότι κάθε χειμώνα γέμιζε ενα καταψυκτη κυνήγι ο οποίος δεν κυνηγά αλλά στηνει καρτέρι μεσα από το αυτοκίνητο σε περιοχές που έχει τρεχάμενο νερό και σε περιοχές που απαγορεύεται το κυνήγι.Δυστυχώς όπως λέει και ο προηγούμενος οι αρχές τα γνωρίζουν όλα όπως και πολλά άλλα ,αλλά δεν κάνουν τίποτα.Τα χωριά της Νοτίας Ρόδου όπως η Κατταβια που είναι ο μεγαλύτερος τόπος κυνηγίου προσφέρεται για λαθροκυνήγι των οποίον τα ονόματα είναι γνωστά σε όλους αλλά οι αρχές ...βαρκούλες αρμενίζουν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος27/7/12 19:10

    Sto gennadi kai ston Xoxlaka dio typoi taizoyn oles tis arxes me paranomo kynigi, simperalambomenou sto menou kai elafia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος27/7/12 19:55

    ΡΕ ΤΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΕΡΟΛΕΣ ΜΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΑΣ ΧΑΝΟΣΑΣΤΕ ΡΕ ΑΔΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΚΥΠ/ΙΝΤΕΡΠΟΛ/ΣΤΑΖΙ/ΜΟΣΑΝΤ ΜΗ ΧΑΝΕΤΕ ΧΡΟΝΟ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΛΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος27/7/12 20:37

    ΜΗΠΩΣ ΔΟΚΙΜΑΣΕΣ ΕΛΑΦΑΚΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος28/7/12 02:12

    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΩ ΕΜΑΘΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΟΓΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ.ΤΩΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΠΙΩΣ ΚΥΝΗΓΟΣ ΘΑΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΠΕΤΑΧΘΕΙ ΛΑΓΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΗ.Ε ΑΥΤΟ ΕΓΕΙΝΕ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΛΑΓΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ.ΗΤΑΝ ΔΥΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ.ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΟΠΛΟ Ο ΛΑΓΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ ΑΥΤΟΦΩΡΟ.ΤΟ ΠΟΣΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΗΤΑΝ ΚΠΙΑΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΓΕΜΑΤΑ ΤΑ ΨΥΓΕΙΑ ΛΑΓΟΥΣ ΑΥΤΟ ΑΣΤΟ.ΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΨΑΡΑΔΩΝ ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ.ΕΓΩ ΧΡΟΝΙΑ ΚΥΝΗΓΑΩ Σ'ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΥΜΕΡΙΑ ΤΟ ΤΙ ΒΛΕΠΩ ΜΕ ΛΑΘΡΟΘΥΡΕΣ ΚΑΙ ΨΑΡΑΔΕΣ ΑΣΤΑ.ΠΑΝΤΩΣ Ο ΣΥΛΟΓΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ.ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΝΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΘΗΚΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΓΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΧΤΥΠΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΣΤΗΚΑΝ.ΑΛΑ ΤΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟΦΩΡΟ.ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΤΣΑΚΑΛΙΑ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗ ΘΗΡΑΜΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΨΥΓΕΙΑΤΟΥΣ.ΟΣΟ ΓΙ'ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΜΕ ΤΑ ΔΟΚΑΝΑ ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕ.ΟΧΙ ΛΕΜΕ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΘΥΡΕΣ ΟΧΙ ΛΕΜΕ ΣΤΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΠΙΟΙ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΝΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΟΧΙ ΛΕΜΕ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΑΙ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΣΥΛΟΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ..ΤΩΡΑ ΕΣΕΙΣ ΑΜΑ ΣΑΣ ΠΕΤΑΧΤΕΙ ΛΑΓΟΣ ΜΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΗ ΤΟΝ ΠΑΡΕΤΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΗΣΙΝΟ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος28/7/12 22:17

    ΦΙΛΕ ΚΟΠΡΙΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΛΟΓΟ.ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΟΠΡΙΤΗΣ ΚΑΙΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ,ΜΟΝΟ ΣΟΥ.ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΠΟΥ ΑΠΟΣΚΟΠΕΙΤΕ ΠΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΟΔΙΟ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΟΦΝΩΣ ΝΥΧΤΑ Θ'ΑΝΤΑΜΩΣΟΥΝ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΙΩΣ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑΤΟΥ ΚΑΙ ΠΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ.ΤΟΞΕΡΩ ΟΤΙ ΤΟ ΘΥΡΑΜΑ ΣΟΥ Θ' ΑΛΑΞΕΙ ΨΥΓΕΙΟ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΚΟΛΗΤΟ ΣΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ.ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΝΑΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος29/7/12 00:26

    MIA MANTIDΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΣΥΝΤΕΚΝΟΙ ΜΕ ΧΑΡΗ ΜΗ ΚΥΝΗΓΑΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟ Ο Δ.... ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ.ΣΤΟ ΠΑΝΥΓΗΡΙ ΑΚΟΥΣΑ ΠΟΥ ΛΕΓΑΤΕ ΦΑΝΦΑΡΕΣ ΑΝ Τ'ΜΑΘΟΥΝ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ Θ'ΕΧΕΤΑΙ ΜΠΕΛΑΔΕΣ.Η ΑΓΑ ΜΑΣ Η ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΣ ΗΘΕΛΕ ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ'ΣΕΙΣ ΕΣΧΕΔΕΙΑΖΑΤΑΙ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕΝΟΣ.ΑΝΑΘΕΜΑΤΗ ΤΗ ΡΑΚΗ ΙΝΤΑ'ΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΠΙΝΕΤΑΙ ΓΙΝΕΣΤΑΙ ΠΑΤΩΜΑ ΚΑΙ ΤΑΒΑΝΙ.ΕΨΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΕΝΟΣ ΑΡΝΙΟΥ ΤΗ ΣΠΑΛΑ Κ'ΕΙΔΑ ΠΩΣ 'ΣΤΑΙ ΕΝΑ ΠΕΡΙΓΕΛΟ Κ'ΣΕΙΣ ΣΑΝ ΟΛΑ Τ'ΑΛΛΑ.ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΠ'ΑΥΤΑ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΜΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΕΞΑ ΠΟΥΝΕ ΠΑΛΙΚΑΡΑΚΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *