ροή ειδήσεων

Εξεταστικές εν όψει για οικογένεια Παπανδρέου και Γ.Παπακωνσταντίνου για Μνημόνιο και CDS

Άλλες δύο εξεταστικές επιτροπές, πέραν της εξεταστικής για την Siemens που αιτήθηκε χθες, σχδιάζει να ζητήσει ο ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ: Για το πως οδηγησήθηκαμε στο Μνημόνιο και το τι έχει γίνει με την υπόθεση των περίφημων CDS... που ερευνά ήδη η Δικαιοσύνη με σχετική δικαστική "μελέτη" των πεπραγμένων της κυβέρνησης Παπανδρέου.

Θεωρείται βέβαιαη η σύσταση της εκξεταστικής για τπ πως φτάσαμε στο Μνημόνιο, με ποιες μεθοδεύσεις, ποιες πλαστογραφίες στοιχείων κλπ. ενώ πολύ δύσκολα η υβέρνηση θα αποφύγει την εξεταστική για τα CDS αφού θα είναι σα να καλύπτει τα πεπραγμένα της οικογένeiας Παπανδρέου.Και στις δύο περιπτώσεις ο πρώην ΥΠΟΙΚ Γ.Παπακωνσταντίνου, ο ίδιος ο πρώην πρωθυπουργός Γ.Παπανδρέου και βέβαια κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ για πρώτη φορά θα τεθoύν ενώπιον των ευθυνών τους και επιτέλους θα πρέπει να εξηγήσει γιατί μιλούσε περί "Τιτανικού", γιατί αδιαφόρησαν στο ρωσικό δάνειο, στην πρόταση για τον ΟΣΕ κλπ.
Μπορεί να αντιδράσει ο Ε.Βενιζέλος; Ίσως ναι, ίσως όχι. Μην ξεχνάμε ότι το δεύτερο Μνηημόνιο είναι προϊόν της δικής του πολιτικής, έστω και αν υπερψηφίστηκε και από τη ΝΔ, αλλά και μια εξεταστική θα ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία να γλιτώσει με τα πολιτικά απολειφάδια της τότες διακυβέρνησης που έχουν μείνει μέσα στο κόμμα του αναγκαστικά.
Πάντως πολύ δύσκολα θα απορρίψει η ΝΔ την σύσταση των παραπάνω εξεταστικών επιτροπών, χωρίς σημαντικές απώλειες στην Κ.Ο. της στην σχετική ψηφοφορία. Δηλαδή ακόμα και αν η επίσημη γραμμή στις ψηφοφορίες είναι "ΟΧΙ", εν τούτοις είναι βέβαιο ότι θα υπάρξει σημαντικός αριθμός βουλευτών της ΝΔ που θα ψηφίσουν "ΝΑΙ" για τον απλούστατο λόγο ότι δεν θέλουν να καταστούν ...πτυελοδοχεία των ψηφοφόρων της ΝΔ, οι οποίοι ναι μεν ψήφισαν ΝΔ προ του κινδύνου εξόδου από το ευρώ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έδωσαν συγχωροχάρτι στην πολιτική μαφία που κυβέρνησε την χώρα από το 2099 μέχρι το 2011.
Το ίδο ισχύει και για την ΔΗΜΑΡ, ίσως σε ακόμα μεγαλύτερο βαθμό. Άρα η ώρα της κρίσης πλησιάζει για την κυβερνητική μαφία του ΠΑΣΟΚ των ετών 2009-2011...

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Σχόλια

  1. Ανώνυμος18/7/12 13:18

    KATW TA VROMOXERA SAS APO TO GIORGO. AN TOLMHSEI KANEIS NA TON AGIKSEI 8A GINEI EDW H NYXTA TOU AG. VAR8OLOMAIOU. EAN 8ELETE NA GINEI KSANA EMFYLIOS TOLMHSTE NA PEIRAKSETE MIA TRIXA APO TA MALIA TOU. SA DE DREPESTE LAMOGIA APATEWNES AHARISTOI. ALLA ETSI SYMBERIFERETE PANTA O ELLHNAS STOUS SWTHRES TOU. TA IDIA EKANE STN KOLOKOTRWNH, TA IDIA STON KAPODISTRIA, TA IDIA PAEI NA KANEI KAI STON GIWRGO ALLA DE 8A SAS AFHSOUME KOUFALES PRODOTES.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/7/12 16:51

      ΠΩ ΠΩ ΕΠΙΠΕΔΟ..ΑΑΧ ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΕΙΣΤΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΣΤΑΙ..ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΑΡΚΕΤΑ ΛΕΦΤΟΥΔΑΚΙΑ ΣΤΗ ΤΖΕΠΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΠΛΥΡΩΝΕΤΑΙ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΤΟΥ ΥΙΩΡΓΑΚΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ! ΜΠΡΑΥΩ ΣΑΣ. Η ΠΕΙΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ Η ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος18/7/12 17:53

    ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΣ ΕΣΥ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ Κ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ Κ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙΣ Κ ΓΙΑ ΗΡΩΑ ΤΗΝ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ Ο ΑΛΗΤΗΣ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος19/7/12 09:44

    RE ANONIMOS18/7/12 1:18 μ.μ.
    DEN PAS STO DIAOLO MAZI ME TO GIORGAKI.
    BLAKA POU VRIKES KAI BIMA GIA NA LES MALAKIES.
    OUST

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *