ροή ειδήσεων

Χωρίς την απειλή διακοπής ηλεκτροδότησης επανέρχονται τα χαράτσια για τα ακίνητα μέσω ΔEH

Χωρίς την απειλή διακοπής της ηλεκτροδότησης και σε ξεχωριστό εκκαθαριστικό, επανέρχονται τα χαράτσια για τα ακίνητα μέσω της ΔΕΗ. Κι αυτό διότι η ΔΕΗ διαπίστωσε ότι πέρυσι...
χιλιάδες πολίτες, λόγω του ότι δεν είχαν την οικονομική δυνατότητα να πληρώσουν το Έκτακτο Ειδικό Τέλος Ηλεκτροδοτούμενων Δομημένων Επιφανειών (ΕΕΤΗΔΕ), κι εφόσον δεν τους δινόταν η δυνατότητα να πληρώσουν μόνο για το ρεύμα, άφησαν τους λογαριασμούς απλήρωτους, με αποτέλεσμα η ΔΕΗ να έχει σημαντική ζημία.

Έτσι, σύμφωνα με τις πληροφορίες για το 2012 η ΔΕΗ θα στείλει στους πολίτες ένα ειδικό εκκαθαριστικό με το ποσό που αντιστοιχεί στο φόρο ακινήτων ξεχωριστά από τον υπόλοιπο λογαριασμό ρεύματος.

Οι ιδιοκτήτες ή οι ενοικιαστές ακινήτων που θα παραλάβουν το συγκεκριμένο εκκαθαριστικό θα έχουν τη δυνατότητα να το εξοφλήσουν σε δόσεις είτε στα γραφεία της ΔΕΗ είτε στις τράπεζες είτε στα ταχυδρομεία.

Σήμερα, προβλέπεται η εξόφληση του τέλους να γίνει σε 5 δόσεις, ωστόσο εξετάζεται το ενδεχόμενο να αυξηθεί σε 9 ο αριθμός των δόσεων.

Από το ΕΕΤΗΔΕ η κυβέρνηση προσδοκά να εισπράξει περίπου 3 δισ. ευρώ. Όμως λόγω του γεγονότος ότι η αποπληρωμή θα γίνει σε δόσεις είναι πιθανόν το 2012 να εισρεύσουν στα Δημόσια έσοδα λιγότερα χρήματα.

diaforetikimatia.blogspot.gr

Σχόλια

  1. Ανώνυμος10/7/12 23:21

    Καμία κουβέντα για την κατάργηση του άδικου και αντισυνταγματικού χαρατσιού, λοιπόν, σε αντίθεση με τις προεκλογικές δηλώσεις του κ. Σαμαρά.
    Οι σημερινές εξαγγελίες για την τακτοποίηση του τρόπου καταβολής του χαρατσιού για τα ακίνητα, αν και επισημοποιούν την αποσύνδεσή του από την παροχή ρεύματος, έρχονται ταυτόχρονα να επιβεβαιώσουν αυτά που όλος ο κόσμος πια ξέρει: Ό,τι έλεγαν τα κόμματα της συγκυβέρνησης, πριν από τις εκλογές, ήταν ψέματα. Αποκλειστικό στόχο είχαν να υφαρπάξουν την ψήφο των Ελλήνων πολιτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος11/7/12 01:32

      Τελικά όλοι σας ξυπνάτε αλλα για λίγο, μετά πέφτετε πάλι σε λήθαργο και ξανά κάνετε το ίδιο λάθος. Πάλι θα γίνουν εκλογές και πάλι τον ίδιο δρόμο θα ακολουθήσετε. Δεν υπάρχει ποιο ευκολόπιστος λαός από τους Έλληνες αποδεδειγμένα πια.
      Ασχέτως με το τι ψηφισαν όλοι, να ξέρουν ότι και πτώχευση θα έχουμε, και επιστροφή στη δραχμή, και έξοδο από την ευρωζώνη και πολύ σύντομα μάλιστα. Για όλα όσα σας τρομοκρατούσαν ώστε να ψηφίσετε τα ΜΝΗΜΟΝΙΚΑΚΑ κόμματα, αυτά όλα θα υλοποιηθούν γιατί απλά κατάφεραν για άλλη μια φορα και για 30 συνεχόμενα έτη να σας κοροϊδέψουν και να σας ξεβρακώσουν. Από εδώ και πέρα να είσαστε προετοιμασμένοι για όλα, θα έχετε να ακούτε για κατασχέσεις περουσιακών στοιχείων από εφορίες και από τράπεζες για τα ξένα συμφέροντα. Έρχονται και χειρότερες μέρες από αυτές που ήδη νομίζατε ότι ξέρετε.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος11/7/12 05:34

      pes ta hrisostome...pou ise akoma...krima giati den to axizume...!

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος11/7/12 15:32

    Και ιδού η απόδειξη για το που μας κατάντησαν οι ευκολόπιστοι Ελληναράδες, αυτοί φταίνε και κανένας άλλος. Ναι ναι για εσάς μιλάω για όσους διαβάζετε αυτό το κείμενο, συχαρητήρια για αυτό που μας κάνατε.
    http://isthmos.gr/index.php/article/zhtianeuei_me_to_mwro_tou_sthn_agkalia

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *