ροή ειδήσεων

ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ JUMBO

ΘΑ ΣΥΝΕΧΕΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΕΖΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ.
Παρά τα αμέτρητα παράπονα των καταναλωτών και παρα τα πρόστιμα... που έχουν επιβληθει απο την Γενική Γραμματεία Καταναλωτή στο JUMBO. εκείνοι δεν βάζουν μυαλό !!!! Θα πιέζουμε μεχρι να αλλάξουν μυαλά !!!!

ΞΕΚΙΝΑΜΕ ........ ΠΑΛΙ ........ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΜΑΣ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΛΥΣΙΔΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΣΑΝ ΠΕΛΑΤΕΣ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΕΛΛΑΤΩΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΝΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ.

Η ΠΟΛΙΤΚΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΠΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΝΑ ΠΡΟΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΑΓΕΣ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ.

ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ...

- ΝΑ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ( ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ) .
- ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΑΣ .
- ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΥΣ.

‎1) Σε βάρος εταιρείας εισαγωγής και εμπορίας παιχνιδιών (JUMBO Α.Ε.) πρόστιμο ύψους 140.000 ευρώ για διατύπωση και χρήση καταχρηστικών γενικών όρων συναλλαγών, οι οποίοι είχαν ως αποτέλεσμα να παρεμποδίζονται ή να δυσχεραίνονται οι καταναλωτές να ασκήσουν νόμιμα δικαιώματά τους σε περιπτώσεις αγοράς ελαττωματικών προϊόντων.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος2/7/12 00:37

    Εεεε ρε τζαμπο που σας χρειαζεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος2/7/12 08:33

    POULANE TROFIMA KAI EPIDI EDOSA ENA MPISKOTAKI STO MORO MOU EKANAN PARATHRHSH TI TA POULATE REEEEE TI SAS PIRAKSE ENA MPISKOTAKI ? PEDAKIA KIKLOFOROUN EKEI KAI ZHLEPSE!!!! OSO GIA TIS ALLAGES THA PREPI NA MAS SEBASTOUN SAN KATANALOTES SE OPOIO KATASTHMA KAI NA PAS OTI ORA KAI OPOIA MERA THES KANEIS ALLAGES, TO JUMBO EGHNE XOUNTAAAAA!!!
    EEEEE RE JUMBO POU SAS XRIAZETE!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/7/12 10:28

      ti les re noumero pou anoikses ta mpiskota na tou ta doseis. mipos theleis na paixei kai me tis plastelines sto patoma?

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος2/7/12 11:15

      8:33 , Κάνε το ίδιο και στα Σουπερμάρκετ του Προέδρου του ΕΒΕΔ
      και θα δείς τι θα πάθεις...

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος2/7/12 13:28

      Πήγαινε στο Μεγάλο Ροδίτικο σουπερ μαρκετ με εκείνο τον ευγενικό και καλάγαθο ιδιοκτήτη και κάνε το ίδιο!

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος2/7/12 13:30

      E re skatomathimena pou ta exete ta paidia sas, katarxas exei tosa paixnidia to mpiskotaki zilepse? katalava apo ta xontroula roditakia tha einai..... , thn alli fora anoikse kai kanena paixnidi!

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος2/7/12 15:19

      καλα συγνωμη, μπηκες στο τζαμπο... ειδε το παιδι σου το μπισκοτο.... το επιασες, το ανοιξες και του εδωσες να το φάει χωρις να πληρωσεις??????? ΕΛΕΟΣ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕ ΡΕΕΕΕ ΕΛΕΟΣ. Αυτα δεν γινονται πουθενα.

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος4/7/12 13:44

      όλοι εσείς που κατηγορέιτε τον άνθρωπο που έδωσε στο παιδί του ένα μπισκότο ή δεν έχετε παιδιά ή είστε τόσο υπεράνω που έχετε μάθει στα παιδιά σας ότι δεν πρέπει αν δουν ένα μπισκότο να το φάνε μέχρι να κάτσουν στο τραπέζι του σπιτιού σας...Σιγά ρε θα το πλήρωνε ο άνθρωπος δεν θα το έκλεβε...Γίνατε όλοι Ευρωπαίοι.....

      Διαγραφή
    7. Οχι μονο τα κακομαθημενα τους που τα ταιζουν μεσα στο καταστημα κ δν τους μαθαινουν εξ αρχης οτι πρωτα πληρωνουμε κ μετα τρωμε....αμ οι ιδιοι που κανουν τ μεγαλο φαγοποτι κ οταν τς κανεις τν παρατηρηση η απαντηση ΠΑΝΤΑ ειναι:θες να λυποθυμησω;εχω υπογλυκαιμια...κ 1 καρο μπουρδες για ν δικαιολογησουν τν λαιμαργια τς..ελεος
      Πως περιμενεις μετα ν μαθουν στ παιδια τς τροπους;

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος2/7/12 09:24

    Σας πονάει το ΤΖΑΜΠΟ πουλάκια μου .
    Περαστικά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος2/7/12 11:32

    8:33 απλά δεν υπάρχεις!!! Η γυφτια σου δεν περιγράφεται! Τι λες ρε που νομίζεις πως επειδή πουλάνε μπισκότα στο κατάστημα θα τΑ χλαπακιαζετε και τσάμπα! Κι αν σας έρθει χέσιμο σε κατάστημα με είδη υγιεινής το γλυκό σου το παιδάκι θα χεσει γιατί ζήλεψε? Αν ήθελες μωρή τζαμπατζου να του τα αγόραζες κ να του τα έδινες έξω! Έτσι μαθαίνεις και στο παιδί σου να παίρνει πράγματα χωρίς να πληρώνει κ αυτό ονομάζεται κλοπή σε απλά ελληνικά!!! Άμα δεν σας γουστάρει το κατάστημα μην πηγαίνετε! Πάρε ένα μαχαίρι και πήγαινε βασιλόπουλο. Έχει ωραία καρπούζια και μπορεί να ζηλέψει το καημένο το παιδάκι σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος2/7/12 12:44

    forza jumpo kai oxi mono!!!!!!!! na erthei kai to ikea na rthei kai ti intersport kai na kleisoun ola ta magazia....................ola na sas ta kleisoun..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος2/7/12 12:50

    Τι λες ρε μεγάλε.. Θα προσαρμοστεί ολόκληρη αλυσίδα στα δικά σου κέφια? Μήπως να αλλάξουν και τις ώρες λειτουργίας να σε βολεύει καλύτερα? Γιατί είναι τόσο δύσκολο να σεβαστεί κανείς ότι κάθε μαγαζί έχει την πολιτική του και επιτέλους, γιατί δεν ψωνίζετε από αλλού αν τα Τζάμπο δε σας αρέσουν?
    Και επιτέλους είναι δυνατόν να ανοίγεις ένα προϊόν πριν να το πληρώσεις? Αν δε σου έκανε παρατήρηση, θα έπρεπε να μην κάνει παρατήρηση σε κανέναν και μέσα στο κατάστημα να τρώει κ να πίνει ο κεθένας. Και πού ξέρεις ίσως ο επόμενος χυμός που θα έπιανες να ήταν μισός γιατί κάποιος ήπιε λίγο, έφτυσε μέσα και τον έβαλε στη θέση του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος31/10/15 17:29

      Τι αηδιες λες άνθρωπε μου! Εχεις δώσει στον ορο "ανοησία" νέα διασταση! Αυτοι τους οποιους εσύ κραζεις, χτισανε το τζαμπο και κάθε ψωροτζαμπο, με το μηδενικο επαγγελματισμο. Δε φταις εσύ ουτε οι τζαμποϋπαλληλοι, φταίνε όσοι αφήνουν τα ωραία τους λεφτά και υφίστανται εξευτελισμους!

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος2/7/12 14:22

    Συγνώμη αλλά δεν καταλαβαίνω πιο είναι το πρόβλημα;;;;
    Το τζάμπο όπως όλα τα μαγαζιά έχει και αυτο ενα πρόγραμμα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος2/7/12 18:00

    RE MALAKES EPIDI ESEIS KATHESTE KAI TROTE TZAMPA MESA STA MAGAZIA DEN SIMENI OTI TO KANOUN KAI OI IPOLIPOI, OSO GIA ESENA POU LES OTI TA RODITAKIA EINE SKATOMATHIMENA KAI XONTRA KALITERA ETSI PARA BLAKES KAI BLAXOI SAN KAI ESENA. OSO GIA TON RODITIKO SUPER MARKET POU LETE EINE POLI PIO SOBARO MAGAZI APO TO DIKO SOY. KAI DEN MHLHSE KANENAS GIA TZAMPA MPISKOTA BLAMENA MATHETE NA DIABAZETE KAI NA BLEPETE THN OUSIA TOU THEMATOS KAI OXI AFTO POY SAS SYMFEREI NA PITE.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/7/12 00:22

      γιατι οταν καποιος δεν ειναι Τσαμπικος (Ροδιτης) πρεπει σωνει και καλα να ειναι βλαχος? Ρε αχαμπαριστε μαθε πρωτα την ιστορια της Ελλαδος... Ιταλακι !!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος7/7/12 16:58

      Tιμη μου και ΚΑΜΑΡΙ ΜΟΥ να ειμαι ΙΤΑΛΟΣ! Να ερχεσαι σκατοβλαχε με διαβατηριο στη Ροδο!! Μουχαχαχα Μπηκαν μωρε μπηκαααν τα γιδια στο μαντριιιιιι ελα τσαπρρρρρ

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος13/9/12 02:23

      AS PROSEXAME !!! FERAME TON KATHE MALAKA TSOPANAREO , TON KATHE GIDOBOSKO POY DEN IKSERE APO POU BGENEI O ILIOS , TON KANAME ANTHROPO KAI TOY PERASAME KAI GRABATA !!!!!

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος2/7/12 18:21

    οσοι ψωνιζουν απο το τζαμπο ειναι γυφτοι και μαλακες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος2/7/12 19:28

    Συγχαρητήρια στον Έλληνα καταναλωτή..Για όλα έχετε άποψη και για όλα πρέπει να λειτουργούν στα μέτρα σας!! Μάθετε να σέβεστε κάθε λειτουργεία και πολιτική που έχει κάθε κατάστημα!!!Μην τα θέλουμε και όλα δικά μας!!!!Εάν ο καθένας από εσάς είχε από ένα κατάστημα ας ερχόταν ο καθένας να κάνει κουμάντο στην δικιά σας τη δουλειά!! Μαλακίες που διαβάζω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος2/7/12 23:01

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΤΑΘΗΚΑΤΕ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΕΛΛΑΤΩΜΑΤΙΚΟ.
    Η ΠΟΛΙΤΚΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΠΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΝΑ ΠΡΟΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΑΓΕΣ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ.
    .ΟΙ ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΝΟΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΩΡΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΜΕ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΣΑΣ ΤΑ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΑ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ Η Ο ΕΝΑΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΕΛΛΑΤΩΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΕΛΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΣ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΤΩΜΑΤΙΚΟ ΕΛΑ ΤΡΙΤΗ -ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ.ΑΣΕ ΠΟΥ ΨΩΝΙΖΟΥΝ ΑΝΘΡΩΟΙ ΑΠΟ ΝΗΣΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ.ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΤΟ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΟΠΟΤΕ ΦΑΝΤΑΣΤΗΤΕ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΨΩΝΙΖΟΥΝ .ΑΥΤΟΙ ΑΝ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΤΙ ΕΛΛΑΤΩΜΑΤΙΚΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΝ ΕΛΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ Ο ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΛΕΕΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ Π.Χ.ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΑΠΑΝΤΑΝΕ "ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ".
    ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ?ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΚΟΛΛΗΣΑΤΕ ΣΤΟ ΜΠΙΣΚΟΤΑΚΙ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ.
    ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΘΑ ΕΛΕΓΕ"ΣΤΟ ΜΠΙΣΚΟΤΑΚΙ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΑ ΕΓΩ ΚΟΛΛΗΣΑΝΕ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ"ΕΛΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος3/7/12 00:41

    SYGXARITIRIA !!!! TOULAXISTON YPARXI KAI ENAS ANTHROPOS POU DIABASE KAI KATALABE KAI TA 2 ARTHRA! OSO GIA TA MPISKOTAKIA TOU MOROU HTAN AGORASMENA APO TOUS AFTOMATOUS POLITES KAI DEN FAGOTHIKE TIPOTA XORIS NA PLHROTHEI, DEN SHMENH EPIDI TO KANETE ESEIS OTI OOOOOLOI OI YPOLIPOI LITOURGOUN ETSI!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος3/7/12 00:42

    ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΜΟΥ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕ ΠΗΓΑ 3 ΦΟΡΕΣ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΤΑΝ ΤΟ ΕΒΛΕΠΕ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΛΑΤΩΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΛΛΟ. ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ΑΦΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΠΛΕΟΝ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΙΑΜΗΣΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ ΖΗΤΗΣΑ ΤΟ ΑΦΗΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΩΣ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΒΡΗΚΕ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΑΓΚΑΣΕ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΖΗΤΟΝΤΑΣ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΟΤΙ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. πΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΑ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΝΑ ΚΛΑΙΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ ΠΟΤΕ!!! 80 ΕΥΡΩ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΗΝ ΤΥΦΛΑ ΤΟΥ!!! (ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΡΟΙΟΝ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος3/7/12 11:03

    ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΕ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΕΧΩ...ΠΑΤΕ ΣΤΑ JUMBO,ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΜΕΣΑ , "ΘΑ ΠΑΡΩ ΑΥΤΟ", "ΘΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟ" ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΠΑΤΕ ΠΙΣΩ... ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ 5 ΩΡΕΣ ΑΓΟΡΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟ ΔΙΕΛΥΣΕ, ΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?ΝΑ ΤΟ ΠΑΩ ΠΙΣΩ? ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ JUMBO ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕ Ο ΓΙΟΣ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙΣ!! ΕΛΕΟΣ!! ΜΑΘΕΤΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΑ!! ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΤΕ ΜΕΤΑ Σ'ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/7/12 00:02

      ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΗΘΕΛΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΗΡΑ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ Ο ΥΠΕΥΘΗΝΟΣ ΔΕΝ ΕΒΡΗΣΚΕ ΠΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΧΕ, ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΙΣΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑΚΙ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΨΕ ΠΟΤΕ,ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΜΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑΚΙ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΦΕΝΟΤΑΝ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΦΙΛΑΔΙΟ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΗ.ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΟΤΙ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΠΛΕΟΝ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΕΒΡΗΣΚΕ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΟ ΠΑΙΔΙ ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος4/7/12 19:37

      ΝΑ ΤΟ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΛΟΙΠΟΝ!!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος5/7/12 00:23

      ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΑΙΡΟΜΑΙ!!!!!

      Διαγραφή
  15. Ανώνυμος3/7/12 15:48

    ENO ESI EISE KALOMATHIMENOS POU THES NA BAZEIS TA LEFTA TOU KOSMOU STHN TZEPI SOU KAI NA MIN SE ENDIAFERI TIPOTA ALLO....ARE BLAXO PIGENE STO XORIO SOU NA ARMEKSIS KAMIA AGGELADA...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/7/12 16:59

      3/7/12 3:48 μ.μ. κλασικη περιπτωση καθυστερημενου πιθηκανθρωπου....αυτοκτονα να λυτρωθεις

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος7/7/12 17:00

      αυτα τα "πιθηκανθρωπος" ειναι πολυ πρωτευουσιανικα να ουμε!! χαχαχαχχαχχαχααχ

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος11/11/12 10:32

      ΕΝ ΠΑΩ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΜΠΡΕ.ΕΩ Α ΚΑΤΣΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΜΠΡΕ...
      Ολοι κλωτσατε για τις πολυεθνικες και τις Α.Ε. γιατι σας παιρνουν τις δουλειες απο τα τοπικα...Για τους Τουρκους και τους Αλβανους που εχουν καταστηματα εδω στη Ροδο δε λετε τιποτα...Σας πειραζουν τα zara, pull and bear, jumbo, mango και οτι αλλο εκτος Ροδου...Διωξτε και τους στρατιωτικους και τους φοιτητες και νοικιαστε τα μεταξυ σας τα σπιτια (αν λεγονται σπιτια αυτες οι τρωγλες)...

      Διαγραφή
  16. Ανώνυμος3/7/12 21:10

    Η ουσία του άρθρου είναι σωστή. Το κατάστημα τις ώρες που είναι ανοικτό εξυπηρετεί
    τους πελάτες για κάθε θέμα. Όλους για όλα και είναι υποχρέωσή του. Όχι υπό περιορισμό οι αλλαγές και οι επιστροφές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος3/7/12 22:57

    MIPOS EXOUME XOUNTAAAAA???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος4/7/12 14:08

    Δεν είναι μονο οι αλλαγές για τα ελαττωματικά προϊόντα, είναι και οι απλές αλλαγές για αυτά που δεν έχουν ελάττωμα.
    Άλλες μέρες και ώρες είναι για τα ελαττωματικά, και άλλες για τα μη ελαττωματικά. Δεν θυμάμαι ακριβώς αλλα όλα αυτά αναγράφονται στο πίσω μέρος τις απόδειξης!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος6/7/12 00:53

    ααα ρε έλληνα ποτέ δε θα βάλεις μυαλό... δωσε τα λεφτά σου στο τζαμπο που εξαιτιας του εκλεισε η επιχειρηση του φιλους σου, του πατερα σου, του αδερφου σου, του γειτονα σου και εξαιτίας του τα παιδιά σου θα ναι παντα υπαλληλοι των 400 ευρω. ποσα απο τα λεφτα που αφηνεις στο τζαμπο μενουν στην ελλαδα?? θες να κανεις και παραπονα... μονο αμα πληγει το σπιτι σου θα βαλεις μυαλο... αγωνας με παρτικισμο δε γινεται... ησουν διπλα στους αγωνες που εκαναν τα παιχνιδαδικα και τα μινι μαρκετ να μην κλεισουν??? τα μικρομαγαζα του τοπου σου?? οχι ετσι δε θα ειμαι και γω στον αγωνα σου να κανεις αλλαγη δευτερα αντι σαββατο χαχαχααχα τραγικο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος6/7/12 14:41

    Αγοραστε κινεζικα κακοφτιαγμενα προιοντα με πρωτες υλες μη ελεγμενες κακογουστα που τα αγοραζουν μερικα λεπτα και τα πουλαν επι 10τουλαχιστον στο ονομα της φτηνιας και μετα παραπονιεστε για την ανυπαρκτη ελληνικη βιομηχανια.Ειμαστε αξιοι των συνεπειων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος28/8/12 15:39

    Τα Jumbo είναι η πρωην εταιρία El GRECO εργοστάσιο παιχνιδιών. Την δεκαετία του 1980 μεθοδικά έκλεισε όλες τις άλλες Ελληνικές εταιρίες και εργοστάσια παιχνιδιών. Μετα πουλήθηκε στην Αμερικάνικη HASBRO εναντι 1.5 δισσεκατομυρίου δραχμών. Ο ιδιοκτήτης εφερε φτηνα παιχνίδια απο Κινα και άνοιξε τα jumbo. Αποτέλεσμα είναι να κλείσει όλα σχεδον τα άλλα καταστήματα μικρά και μεγάλα που πουλούσαν επώνυμα και καλά παιχνίδια αλλά ακριβότερα.Τωρα ο Ελληνας έχει μάθει στην πλαστική Κινέζικη σαβούρα που θα κρατήση λίγες μέρες μόνο και το χειρότερο είναι ότι περνάει το μήνυμά στο παιδί του ότι 'έλα έσπασε δεν πειράζει θα πάρουμε άλλο' μαθαίνοντάς το ότι όλα είναι αναλώσυμα τα χρησιμοποιούμε και μετά πέταμα!Ξυπνάτε!Γεμίσαμε και το νησί μας πλαστικά απόβλητα απο τα σπασμένα παιχνίδια του Jumbo'..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος29/10/12 10:35

    ΠΑΙΔΙΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΟΛΑ ΤΑ ΛΟΥΤΡΙΝΑ ΚΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΕΙΝΑΙ.ΑΠΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΕΣ .ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος1/12/12 11:34

    ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος19/12/12 14:59

    λοιπον ολοι εσεις που πηγαινετε στα τζαμπο ανοιξτε τα μυαλα σας οχι τα ματια σας δεν το καταλαβαινεται οτι τα τζαμπο δεν εχουν αφησει κανενα μαγαζι να δουλευει δινεται τα λεφτα σας σε μεγαλο στελεχους καλα να παθετε γι αυτο τωρα πεινατε το ξερατε οτι μεχρι και σημερα ο τσοχατζοπουλος εχει το 30% ανοιξτε τα μυαλα σας ου,ουο,ου,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος31/12/12 15:51

    Ολοι εσης απω κατο σημαιρα ησται τζαμπο κε πσονιζαιτε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος24/8/13 11:51

    Νομικά έχει το δικαίωμα να μην δεχετε επιστροφες/αλλαγες σε συγκεκριμενες μερες ωρες?
    Αν οχι που μπορουμε να απευθηνθουμε για αυτο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος19/12/13 23:02

    βρε μηπως και εσεις και τα jumbo ειστε οτι νανε?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος19/12/13 23:16

    ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ το jumbo αλλα και κατι τραχανοπλαγιες γονεις που υπαρχουν ρε παιδι μου.........
    μην πεσει ο πισινουλης του μωρου προσεξτε αν το πειτε(οχι μωρο μου τωρα,οταν βγουμε εξω).
    πωπωπω!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος29/11/14 16:09

    Επειδή την πάτησα κι εγώ στα JUMBO με μπισκοτάκι ασήμαντης αξίας που άνοιξα (όχι για το παιδί αλλά για να το δοκιμάσω) ακούστε και βάλτε καλά στο μυαλό σας πως έχει το θέμα... Νοσηρός ΝΟΥΣ σε διευθυντικό επίπεδο ή σε επίπεδο συμβούλων ασφάλειας έχει καταστρώσει σαφές σχέδιο διαπόμπευσης με συγκάλυψη τον έλεγχο... Σε σταματάνε στην μπούκα ένα βήμα από το ταμείο σου λένε διακριτικά δήθεν το θέμα που σε αφορά..
    Κάθε νοήμων και λογικός άνθρωπος που σε καμιά περίπτωση δεν παρανομεί για ένα μπισκοτάκι 99 cents λέει αμέσως πως δεν το κατάλαβε και πως φυσικά θα πληρώσει... και ζητάει και συγνώμη... όμως ΔΕΝ θέλουν τα 99 λεπτάκια θέλουν την ΞΕΦΤΥΛΑ του """"ΔΡΑΣΤΗ"""" ενώπιον ΚΟΙΝΟΥ, θέλουν με 99λεπτα μπισκοτάκι να γυρίσουν ψυχολογικό ΠΟΡΝΟ... ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ και να το ΞΕΡΕΤΕ πολυ καλά όσοι πριν σε αυτό το ποστ τους έχετε υποστηρίξει... Ο υπάλληλος που σε πλησίασε επιμένει ότι το θέμα δεν είναι εκεί... στο να πληρώσεις δηλαδή... αλλά πρέπει δήθεν να τηρήσει τους κανόνες και να καλέσει τον υπεύθυνο του καταστήματος... σε αποπλανεί και αντί να πας (είσαι μόλις ένα βήμα από το ταμείο) να πληρώσεις τα 99 λεπτά της "ατιμίας" σου... σε ρίχνει εντέχνως σε μια ψυχολογική αποπλάνηση και ένταση ενώπιον 10δων ανθρώπων και φυσικά των πολύτιμων για αυτούς καμερών ασφαλείας... και το ΠΟΡΝΟ αρχίζει... ειδικά αν πέσουν σε οξύθυμο είναι η καλύτερη τους... Λάβετε λοιπόν τα μέτρα σας... αν σας τύχει ποτέ...(γιατί ποτέ δεν ξέρεις) μην τους ακούτε κρατήστε την ψυχραιμία σας... πάτε στο ταμείο χτυπήστε το μπισκοτάκι των 99λεπτών και γελάστε με τα καμώματα τους,,,, είστε μόνο ένα βήμα από το ταμείο... δεν είστε ούτε σε θάλαμο ανάκρισης ούτε σε στρατόπεδο συγκέντρωσης... Γελάστε με τα χάλια τους... γιατί αν τους ενδιέφεραν τα 99λεπτάκια θα σε προσέγγιζαν διαφορετικά... η ξεφτίλα σας τους ενδιαφέρει και φυσικά προς παραδειγματισμό των παρευρισκόμενων θεατών...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. aparadekto to jampo varis elatomatika proionta den alazi 5 imeron monozigo xalasmeno kathos ke i simerifora ton armodion tou katastimatos varis me apiles na fonaksoun tin astinomia les kai einai dikeomatous na mas koroideuoun aisxow

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *