ροή ειδήσεων

O Νίκος Γκάλης τιμήθηκε στη Ρόδο

Ο Νίκος Γκάλης γνώρισε την αποθέωση στην Ρόδο στο φιλικό παιχνίδι που δόθηκε προς τιμήν του ανάμεσα στην μικτή ομάδα της Ρόδου και ομάδας του συνδέσμου βετεράνων καλαθοσφαιριστών. Aπό τις πλέον συγκινητικές στιγμές της βραδιάς ήταν... όταν ο Μπάνε Πρέλεβιτς παρέδωσε στον Νικ μία φανέλα με το Νο 6, η οποία στο πίσω μέρος έγραφε «Γκάλης».

“Η Ρόδος είναι η πατρίδα μου και πάντα έτσι θα την νιώθω. Ευχαριστώ τους φορείς του νησιού για την τιμή που μου έκαναν αλλά και όλους τους Βετεράνους που έδωσαν το παρών και αγωνιστηκαν για μένα. Με συγκίνησε η αγάπη του κόσμου”, είπε ο Γκάλης.

Υπό τα βλέμματα 500 και πλέον φιλάθλων η μικτή Ρόδου επικράτησε του συνδέσμου βετεράνων καλαθοσφαιριστών Ελλάδας με σκορ 87-80.

Τα δεκάλεπτα ήταν: 23-23, 42-45(ημ.), 58-70, 80-87

Διαιτητές: Συμεωνίδης- Ξανθός- Φάκαρος- Βιτζηλαίος- Νικηφορίδης

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ (Στεργάκος): Σιούτης, Κορωνιός 19(1), Κωνσταντινίδης 2, Πρέλεβιτς 8(1), Σιγάλας 4, Χρυσανθόπουλος 13(1), Τόλιας 4(1), Ντάκουλας 2, Λυπηρίδης 4, Αγγελίδης 4, Καζιάνης 2, Μπουντούρης 6(2), Κούβελας 4, Χριστοδούλου Χ. 8(1).

ΜΙΚΤΗ ΡΟΔΟΥ (Τσακίρης): Σαρίκας 10(2), Γεωργάκης 8, Χρύσης 10(2), Δανάς, Βογιατζής 4, Τσιγάρος 2, Παρδακάς 16(3), Γεωργαλλής, Δούβαλης 8, Σκορδάλης 5(1), Κούρος Ι. 2, Αυγενικός, Τσέρκης 9, Γκογκίδης 13(1), Μπανγκούρας
sportena.com

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *