ροή ειδήσεων

ΕΚΤΑΚΤΟ: OΔΗΓΟΣ ΠΑΡΕΣΥΡΕ ΠΕΖΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΚΑ ΡΟΔΟΥ

ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙ 8Π.Μ ΟΔΗΓΟΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΚΑ ΡΟΔΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΗΣΕ ΠΕΖΟ...
ΚΑΙ ΕΤΡΑΠΗ ΣΕ ΦΥΓΗ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑ.

ΝΕΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ ΤΟ 84ΧΡΟΝΟ ΘΥΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος31/7/12 10:41

    τοοοοοοοοοσο καιρο εμαλλιασε η γλωσσα μας να φωναζουμε...ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΑ ΡΗΜΑΔΙΑ ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ τα οποια δε λειτουργουν!!!!!!..Ελπιζω ο ανθρωπος να γινει καλα κ να μην ειναι σοβαρο.....ΟΣΟ για τους ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ οπου εχουν αναλαβει τα χρεη λειτουργειας των φαναριων....Κυριοι ειστε στιγνοι ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ, παιζετε με τις ζωες μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/12/12 00:39

      Οπιος και να φταίει ρε παιδιά εγώ που λόγο επαγγέλματος περνάω συχνά
      έξω από το Ι.Κ.Α , περνάω με 30 από το συγκεκριμένο σημείο και ο λόγος
      είναι αυτός.
      Με τόσα προβλήματα που έχει ο καθένας αυτήν την στιγμή πολύ θέλει

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος31/7/12 11:02

    ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΗ ΣΟΒΑΡΑ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΗ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΟΔΗΓΟΣ Υ ΕΦΥΓΕ Θ' ΗΤΑΝ ΜΑΛΟΝ ΑΠΟ ΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος31/7/12 11:21

    μην τον δικαιολογείς ντροπή του ΑΙΣΧΟΣ που σηκώθηκε και έφυγε ο ασυνείδητος οδηγός δεν παρατάνε έναν άνθρωπο έτσι χτυπημένο.. το λέω εγώ που μου συνέβη κάτι ανάλογο και δεν νοιάστηκαν όχι να εμφανιστούν στην τροχαία ή στο νοσοκομείο να δουν τι έγινε ούτε τηλέφωνο δεν πήραν ανώνυμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/8/12 18:37

      ο Οδηγος δεν εφυγε φιλαρακι, και τηλεφωνω πηραν και στην κηδεια πηγαν και οτι αλλο θελουν ειναι στην διαθεση τους. και ασφαλεια ειχε και διπλωμα ειχε και οι τροχαια ειπε οτι ειναι ενα ατυχημα του κοκ. απλα ο ατυχος παππους δεν υπολογισε το αμαξι γιατι απο εμπρος του ειχε νταλικα με επικαθημενο και ενα φορτηγο μικρο και δεν ειδε το αμαξι που ερχοταν απο πισω τους. το κακο εγινε και ενας ανθρωπος εφυγε και ενας αλλος θα ζει με τυψεις ολη του την ζωη. στον καθενα μας μπορει να γινει πιστεψε το φιλε μου

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος31/7/12 11:23

    ta pragmata einai sobara den einai h prwth fora pou sumbainei se ekeino to shmeio kati analogo kati prepei na ginei!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος31/7/12 11:31

    σωπα ρε μεγαλε τα φαναρια φταινε η το καθε ζωο που πιανει τιμονι και βλεπει την Ροδου-Λινδου για πιστα... επεισης υπαρχει μπουτον για τους πεζους αν θελεις να περασεις απεναντι και δεν μπορω να καταλαβω γιατι οι πιο πολλοι ξυπνανε στο παρα 5 και τρεχουν να πανε στην δουλεια τους λες και στο τελος θα τους δωσουν κυπελο....ας ελπισουμε τουλαχιστον να γινει καλα ο ανθρωπος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/8/12 00:45

      ζωων εισαι κ φαινεσαι ηλιθιε.ησουν εκει?ξερεις τι εγινε?

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος31/7/12 11:35

    Το ενδεχομενο δηλαδη να μην εφταιγε ο οδηγος και να πεταχτηκε ο παππους αποτομα δεν το σκεφτεται κανεις; Ολοι τρεχουν και ειναι παρανομοι κατ' εσας;
    Κακως εγκατελειψε το θυμα βεβαια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος31/7/12 13:15

      Ένας παππούς ηλικίας 85-90 ετών πετάχτηκε απότομα στον δρόμο και δεν πρόλαβε ο οδηγός να τον δει????? τι λε ρε μάπα???? Ο ΚΕΝΤΕΡΗΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΕΤΑΧΤΗΚΕ ΕΤΣΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ?????????? ΦΟΒΟΣΑΣΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΔΙΠΛΩΜΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΚΑΠΝΟΣ????

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος1/8/12 00:46

      κ ασφαλεια ειχε κ διπλωμα και δεν εγκατελειψε κανεναν.

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος31/7/12 11:51

    ακομα και να λειτουργησουν τα φαναρια πρεπει παντα να κανεις τον σταυρο σου πριν περασεις απεναντι μην τυχον και περασει κανενας με κοκκινο και σε παρει μαζι του.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος31/7/12 12:18

    πια φαναρια ρε; Τι κανει το ικα εκει περα; τοσα διμοσια κτιρια υπαρχουν που σαπιζουν και αυτοι πληρωνουν τοσα λεφτα στα λαμογια, την ωρα που κοβουν μισθους και σινταξεις.
    Στο διαολο να πανε ολοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος31/7/12 12:30

    μηπως...λεω μηπως ο χωρος του παλιου νοσοκομειου ηταν καλυτερος για κατι υπηρεσιες σαν το ΙΚΑ απο πολλες αποψεις?
    απιστευτα λαμογια που παρασιτιζετε σε βαρος της Ελλαδας ουτε τα πιο αυτονοητα δεν κανετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/8/12 18:51

      Akous ekei palio nosokomeio... kai o Frageskakhs ti tha kanei? Klefths tha ghnei?

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος31/7/12 13:02

    επειδή κανείς δεν ήταν μπροστά ότι και να λέτε είναι μ...κίες. Το αν έφυγε ο οδηγός απο σοκ ή απο οτιδήποτε κανείς δεν μπορεί να το κρίνει γιατί κάθε χαρακτήρας είναι διαφορετικός. Πρέπει μερικοί να πάψουν να κρίνουν τους πάντες και να κοιτάξουν τον εαυτό τους. Εχω βαρεθεί να διαβάζω να κατηγορούν άλλους χωρίς να βλ΄πουν τί μπορούν να κάνουν οι ίδιοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος31/7/12 13:29

    Η εγκατάλειψη αποτελεί και παραδοχή της ενοχής του. Αν έμενε, και βοηβούσε ακόμα και στην εισαγωγή του θύματος στο νοσοκομείο, θα μπορούσε να υπερασπιστεί κατά κάποιον τρόπο τον εαυτό του.

    Κοινώς την έβαψε. Τελειωμένος.
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΑΦΡΥΝΕΙ ΚΑΠΩΣ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος31/7/12 14:04

    ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΙΚΑ ΕΚΕΙ...ΝΕΟ ΠΑΙΔΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΓΡΙΑ ΠΟΥ ΠΕΤΑΧΤΙΚΕ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΣΑΚ ΤΕΛΙΚΑ ΓΛΥΤΩΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΗΡΙΑ.ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΗΛΙΚΙΑ ΑΛΛΑ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΧΥΜΑ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ...ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ ΠΟΛΛΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΤΟ ΚΟΛΟ-ΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ Κ.Λ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΠΙΟ ΠΟΛΥΣΥΧΝΑΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος31/7/12 14:04

    ΡΕ ΣΕΙΣ ΕΠΙΔΙ ΠΕΡΑΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΔΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΧΑΙΑ ΕΚΕΙ .ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΤΟ ΠΑΜΠΡΙΖ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΚΑΡΙΣΜΑ ΠΩΣ ΕΦΥΓΕ Ο ΟΔΗΓΟΣ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος31/7/12 14:19

      Με το Ρ.Ο.Δ.Α

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος1/8/12 00:48

      EΞΥΠΝΑΔΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος1/8/12 00:56

      Τον πήρε ένας συγγενής του.

      Διαγραφή
  14. Ανώνυμος31/7/12 16:29

    δε διαβασατε οτι ΝΕΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ ΤΟ 84ΧΡΟΝΟ ΘΥΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.???????????? γιατι κατηγορητε τον οδηγο??????τοση κακια πια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ειναι καλα ο ηλικιωμένος???εχετε καποιο νεο για την υγεια του?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος31/7/12 18:05

    ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΔΕΝ ΕΦΥΓΕ. ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΟΚ. ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΕΚΑΒ ΣΕ 10 ΛΕΠΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΛΕΣΑ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ. ΚΑΙ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΚΑΘΩΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΕΛΑΦΡΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΧΕΡΙ. ΠΑΝΤΩΣ ΟΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΣΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩς ΟΥΤΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΘΥΜΑ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΗΜΕΙΟ. ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ Ο ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΣ ΕΠΕΖΗΣΕ ΑΣ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΑΣΧΗΜΑ ΧΤΥΠΗΜΕΝΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος31/7/12 18:27

    Το κτίριο που στεγάζεται το ΙΚΑ είναι για βιομηχανική χρήση γι αυτό έχει τόσα τετραγωνικά μέτρα. Ότι νοικιάστηκε για άλλη χρήση , πόση πρέπει να πάνε φυλακή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος31/7/12 18:36

    ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΦΤΑΙΓΕ ΔΗΛ ΑΝ ΕΦΤΑΙΓΕ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ Η Ο ΟΔΗΓΟΣ... ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ ΟΔΗΓΟΥΜΕ ΑΠΡΟΣΕΚΤΑ. ΠΟΣΟΙ ΣΚΩΤΟΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΡΙΜΑΔΑ ΡΟΔΟΥ - ΛΙΝΔΟΥ ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ? ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΘΥΜΑΤΟΣ ΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ Ι.Κ.Α ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΣΚΟΤΩΣΤΡΑ... ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΑΠΛΑ ΠΡΩΤΟΝ ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΣΙΔΕΡΕΝΙΑ ΑΕΡΟΓΕΦΥΡΑ ΚΑΙ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΟΙ ΠΕΖΟΙ , ΚΑΙ ΑΝ ΣΤΗΝ ΡΙΜΑΔΑ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΛΕΩΦΟΡΙΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΩΝΤΟΣ ΜΙΑ ΝΟΡΜΑΛ ΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΕΠΙΓΡΑΦΗ... ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ? ΠΟΣΟ ΘΑ ΚΟΣΤΙΣΕΙ ? ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΝΑΣ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΑΣ ΑΡΚΕΣΤΟΥΜΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΩΜΟΣ ΑΠΟ ΛΙΓΑ ... ΤΟΣΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ, ΟΛΟΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ Ι.Κ.Α ΑΝ ΔΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ 0.50 ΛΕΠΤΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΑΚΙ ΝΕΡΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΑΕΡΟΓΕΦΥΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΠΕΖΟΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ Ι.Κ.Α. ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΛΕΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΛΟΓΟ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΜΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος31/7/12 18:42

      O ΠΙΟ ΣΩΣΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ! ΟΛΟΙ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΟΥΝ. ΛΙΓΟΙ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΝΙΟΝΙΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΤΕΤΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΛΥΣΕΙΣ.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος31/7/12 20:02

      Συμφωνώ και εγώ σε αυτό, όλοι ξέρουμε μόνο να κατηγορούμε! Ολοι μαζί μπορούμε να βοηθήσουμε, είναι για την δική μας ασφάλεια! Το θέμα είναι όμως να τιμωρηθεί αυτός που προκάλεσε το ατύχημα. Τον βρήκαν; Μπα!!!

      Διαγραφή
  18. Ανώνυμος31/7/12 19:49

    Κριμα για τον ανθρωπο, ελπιζω να γινει καλα. Αυτος ο δρομος ειναι σκοτωστρα γιατι οι περισσοτεροι εχουν φτιαξει κανονες δικες τους και καλα ειναι νορμαλ να τρεχουμε πανω απο 100 χλμ που και αυτα πολλα ειναι γιατι ας ειμαστε ρεαλιστικοι, αυτος ο δρομος δεν ειναι για μεγαλες ταχυτητες. Και μην τυχων και εσυ προτιμας να προσεχεις και να πηγαινεις με 80 χλμ θα σου κολλησουν απο πισω μεχρη να πας δεξια, που ειμαστε ρε παιδια, σε καμια Γερμανια, Ελβετια πχ; εκει ομος οι δρομοι δεν ειναι γεματοι λακουβες και δεν πεταγωνται διαφοροι απο δεξια και αριστερα. Και εγω ετρεχα σε αυτο το δρομο,μεχρι την μερα ομος που παρα λιγο μου συμβει κατι παρομοιο. Η δεξια λοριδα ειναι ακρως επικινδυνη γιατι εκει ειναι που πεταγονται οι διαφοροι που δεν εχουν μαθει να περιμενουν την σειρα τους οποτε μενω στην αριστερη και οποιος θελει να βαλει σε κινδυνο τον συνανθρωπο του ας περασει απο δεξια, παρανομα αλλα σιγα μην μας νοιαζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος31/7/12 22:43

    ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΑΠΕΒΙΩΣΕ :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος1/8/12 12:21

    ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥΛΗ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ! ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΠΕΘΑΝΕ!ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΤΟΥ ΑΜΑΞΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ.
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ !!!! ΠΟΣΕΣ ΨΥΧΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΚΟΜΑ???????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος4/8/12 12:11

    Κουσουρνά παπάρα βάλε μια ΑΕΡΟΓΕΦΥΡΑ βρε χαιβάνι ΠΟΣΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΘΕΛΕΙΣ για να το πάρετε απόφαση στο Δήμο ?;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος4/8/12 22:08

    Ποιος απο τους τόσους και τόσους νομικούς που έχουμε στην Ρόδο, μπορεί να ασχοληθεί και να κάνει μια μήνυση στο ΙΚΑ και όλους τους αρμόδιους που αφήνουν όλους εμάς να ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ τόσα και τόσα, να διατρέχουμε τόσο κίνδυνο καθημερινά. Ακόμη έχει τιμωρηθεί κανείς για τις κακοτεχνίες στο παλιό ΙΚΑ ? και για πιο λόγο δεν αλλάζει το ΙΚΑ να πάει π.χ. όπως είπε και κάποιος πιο πάνω στο παλιό νοσοκομείο? τα πέρνει κάποιος ? ο Φραγκεσκάκης ? είναι κατάλληλο το κτήριο του η ειναι βιομηχανικός χόρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος22/8/12 15:57

    Ο ΔΡΟΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΧΕ ΣΧΕΔΙΑΣΘΕΙ ΚΑΙ ΕΓΚΡΙΘΕΙ ΜΕ ΑΝΙΣΟΠΕΔΕΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ.ΤΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΑΝΙΣΟΠΕΔΕΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ,ΟΜΩΣ ΟΙ ΤΣΕΠΕΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ.ΤΣΕΠΩΣΑΝ ΠΟΛΛΑ, ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΟΣΟΙ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ Μ΄ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΡΟΜΟ.ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΓΙΝΑΝΕ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος25/8/12 11:16

    Στον δρόμο έξω από το ΙΚΑ κινούνται παιδιά, ηλικιωμένοι, άρρωστοι που δεν μπορούν να περπατήσουν. Οι οδηγοί δεν υπολογίζουν τίποτα. Πάρα πολλές φορές είδα παραβίαση του κόκκινου. Οι οδηγοί έτρεχαν με μεγάλη ταχύτητα και δεν σταμάτησαν στο Κόκκινο! Μαζί μου είχα δυο ανήλικα παιδιά! Η Ρόδου - Λίνδου όντως έχει γίνει πίστα και δεν καταλαβαίνω, γιατί οδηγάνε έτσι. Πραγματικά δεν τους θαυμάζουμε, δεν τους καμαρώνουμε, δεν είναι σέξυ, δεν τους θεωρούμε μάγκες, αντίθετα τους βρίζουμε και τους μουτζώνουμε. Τα φανάρια δεν αρκούν. Πρέπει να υπάρχει τροχαία εκεί και να αφαιρεί διπλώματα, μαζί με μεγάλα πρόστιμα. Αν θέλουν να αυτοκτονήσουν, ας βρουν άλλο τρόπο να το κάνουν. Δεν τους φταίνε οι άλλοι άνθρωποι, τα ζώα και τα δέντρα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *