ροή ειδήσεων

Νέα tweets της Β. Παπαχρήστου που προκαλούν...

4 αναρτήσεις σε 1 για την Βούλα
ΑΝ Η ΒΟΥΛΑ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ έλεγε σε όλα τα διεθνή ΜΜΕ, ότι οι Ελληνες είναι Τεμπέλιδες και Διεφθαρμένοι θα είχε κερδίσει επάξια μια θέση στους Μεγάλους Στοχαστές...

ΑΝ Η ΒΟΥΛΑ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ έγραφε ότι ο Κολωκοτρώνης είχε γκόμενο φυσικά και θα είχε χιούμορ και θα γινόταν ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ.

ΑΝ Η ΒΟΥΛΑ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ έγραφε για συνωστισμούς και ότι «Οι κλέφτες (σ.σ.n.με μικρό “Κ”!) συγκροτούν ένοπλες ομάδες, κάνουν επιθέσεις σε εμπορικές αποστολές, σε κρατικούς (σ.σ.n.οχι Τούρκους) αξιωματούχους” θα γινόταν ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ γιατί όχι και Αρχηγός.
ΑΝ Η ΒΟΥΛΑ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ έπλεκε το εγκώμιο του ακροδεξιου Βορίδη, εξυβριζε τον Χριστόδουλο και οδηγούσε Φεράρι θα ήταν σίγουρα ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ.
ΑΝ Η ΒΟΥΛΑ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ήξερε τι εκπροσωπει το αρχαίο πνεύμα αθάνατο και τα ολυμπιακα ιδεώδη θα έβγαζε κι αυτή 1.000.000,00εκ € στο εξωτερικό και θα ήταν φίλη και με τον Χριστοφοράκο…. (εδω)
αλλά δυστυχώς η ΒΟΥΛΑ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ είναι μια κοπέλα σαν εμάς, του κοινούς Ελληνες (γι αυτούς) που αφιέρωσε την ζωή της τα τελευταία 10 χρόνια για να είναι στους Ολυμπιακούς Αγώνες……
Η ΒΟΥΛΑ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ είναι για όλους του Ελληνες ήδη Ολυμπιονίκης γιατί, εμείς που “δεν ξέρουμε” από Ολυμπιακά Ιδεώδη, αρκούμαστε σε ένα κλάδο ελαίας και δεν θαμπωνόμαστε από το χρώμα του χρυσού….
ΥΓ-Τελικά όμως, τους πείραξε το tweet με το ανέκδοτο που “προσεβαλε” την χώρα ή το άλλο tweet της ιδίας για τον Ακη; Τον Ακη που τιμά την χώρα και το πολιτικό σύστημα;

tweet 23 jul
βούλα Παπαχρήστου ‏@papaxristoutj
Να δεις τελικά που την πισίνα στον κορυδαλό την φτιάξανε..για να πέζει με τα υποβρυχιά του ο Άκης!!!:-p

netakias.wordpress.com


Υποκριτικός αποκλεισμός της Παπαχρήστου. Όταν μας έχουν κάνει περίγελο ως Έλληνες οι πολιτικοί, ποιός αποκλείστηκε;

Κατόπιν μιας απίστευτης υποκριτικής απόφασης, αλλά και των γελοίων καταγγελιών από ΔΗΜΑΡ και ΠΑΣΟΚ που παραμένουν ενεργοί στη κυβέρνηση μόνο για τέτοιες υποθέσεις, αποκλείστηκε από τους επερχόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες η πρωταθλήτρια του τριπλούν και βασική ελπίδα της Ελλάδας για μετάλιο, Βούλα Παπαχρήστου.
Ο λόγος; Επειδή στο twitter έγραψε -προφανώς αστειευόμενη- "Με τόσους Αφρικανούς στην Ελλάδα, τα κουνούπια του Νείλου θα τρώνε....σπιτικό φαγητό".
Κατόπιν των καταγγελιών των ευαίσθητων συγκυβερνητών -που κάνουν τα στραβά μάτια και βαφτίζουν "αριστερά αστεία" αυτά που λένε οι μετανάστες και οι αλβανοί για εμάς- ήρθε και ο επικεφαλής της αποστολής, Ισίδωρος Κούβελος (ναι αυτός που δεν άνοιξε μύτη όταν στη βουλή ανακάλυψαν ότι έβγαζε τα εκατομυριάκια στο εξωτερικό), και απέκλεισε την Παπαχρήστου για αντιαθλητική συμπεριφορά.
ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ κύριε Κουβέλη που θες και να κυβερνήσεις, κύριε Βενιζέλε, κύριε Κούβελε και όλοι εσείς οι δήθεν....που είσασταν να βγείτε ως έτοιμοι από παλιά να καταγγείλετε όταν οι πρωθυπουργοί και οι υπουργοί αυτής της χώρας γελοιοποιούσαν τους Έλληνες λέγοντας τους "τεμπέληδες",
"αδιόρθωτους", "διαπλεκόμενους", "λαμόγια" και άλλα πολλά; Που είσασταν όταν ο κάθε ΓΑΠ και ο κάθε Πάγκαλος κατέβαζαν το κεφάλι όταν έβγαιναν κάτι μυστήριοι όπως ο πρωθυπουργός της Αγγλίας, οι υπουργοί της Ολλανδίας και της Φιλανδίας, οι Σόϊμπλε και Σια ΟΕ, και κάθε τυχάρπαστος και μας ξεφτύλιζαν παγκοσμίως. ΠΟΙΟΣ Π....ΗΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΕ ΤΟΤΕ; ΠΟΙΟΣ Π....ΗΣ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ;
Αιδώς Αργείοι. Για την υποκρισία. Για την οσφυοκαμψία. Για την λήθη.
http://loutraki1.blogspot.gr


Νέα tweets της Β. Παπαχρήστου που προκαλούν. "Γ@μα τον κωλότουρκο"...



Η δημόσια «συγγνώμη» της Βούλας Παπαχρήστου για το ρατσιστικό σχόλιο-ανέκδοτο που ανήρτησε στο Twitter δεν στάθηκε ικανή να πείσει την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή να μην την αποκλείσει από τους...
Ολυμπιακούς Αγώνες.
Όπως όμως αποδεικνύουν κάποιες φωτογραφίες και σχόλια που η ίδια είχε ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό, πολύ πρόσφατα μάλιστα, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του τριπλούν έχει κάποιες ακραίες πεποιθήσεις, τις οποίες μάλιστα δεν διστάζει να μοιραστεί με τους «followers» της...


Την επομένη λοιπόν του μοιραίου, όπως αποδείχθηκε, tweet για τους Αφρικανούς και τα κουνούπια, η Βούλα Παπαχρήστου έγραψε στο Twitter, δίχως διάθεση απολογίας: «Έτσι είμαι εγώ.ΓΕΛΑΩ! Δέν είμαι CD ΝΑ ΚΟΛΛΑΩ!!! ΚΙ αν κάνω λάθη ,ΔΕΝ ΚΑΝΩ..REPLAY! Συνεχίζω μπροστά ,ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟ PLAY!!! :-)».



Λίγες ημέρες νωρίτερα -στις 18 Ιουλίου- η Ελληνίδα πρωταθλήτρια είχε αναρτήσει μια επίμαχη φωτογραφία με ένα όπλο (!), το οποίο είχε πάνω του χαραγμένη τη φράση «Μολών λαβέ».





Ενώ, στις 22 Ιουλίου, είχε ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό ένα βίντεο με αερομαχία ανάμεσα σε Έλληνα και Τούρκο πιλότο και τον εύγλωττο τίτλο «Γ... α τον κωλότουρκο»!




H συγνώμη της Βούλας Παπαχρήστου :



newsnow.gr


Ρατσισμός κατά των Ελλήνων
Ο αποκλεισμός αθλήτριας κατόπιν υπόγειων πολιτικών παρεμβάσεων - με αφορμή ένα ανέκδοτο που κυκλοφορεί ευρέως στο διαδίκτυο - αποδεικνύει πόσο άθλιο και ανθελληνικό είναι το κράτος μας, αλλά και οι διεθνείς φορείς που καπηλεύονται το Ολυμπιακό Ιδεώδες.

Ο μοναδικός ρατσισμός που υπάρχει στη χώρα μας είναι ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Το γελοίο και αφελληνισμένο πολιτικό μας σύστημα έχει μοναδικό στόχο να συντρίψει πνευματικά τον Ελληνικό λαό. Όποιος πει έστω και μία λέξη για τους λαθρομετανάστες διαπομπεύεται ηθικά και εξοντώνεται ουσιαστικά.

Δυστυχώς, στη χώρα που γέννησε το Ολυμπιακό πνεύμα - ένα πνεύμα που εξύψωσε και αποθέωσε την υπεροχή και την ανωτερότητα του Ελληνισμού - κυριαρχούν και κυβερνούν μαρξιστικά κόμματα όπως η ΔΗΜΑΡ του Κουβέλη και της Ρεπούση.

Μέσα σε αυτό το Σύστημα, εξοντώνεται κυριολεκτικά και δι' ασήμαντον αφορμή, όποιος τολμήσει να εκφράσει διαφορετική άποψη, ακόμα και αστειευόμενος. Εξοντώνονται αθλητές - και κυρίως νέοι άνθρωποι - που αντιστέκονται στο κυρίαρχο κλίμα της παρακμής και αγωνίζονται για να τιμήσουν και να εξυψώσουν μία Ελλάδα που καταρρέει. Αντίθετα αγιοποιούνται διάφορα προκλητικά υποκείμενα, που καθυβρίζουν εκατοντάδες χιλιάδες σφαγιασθέντες προγόνους μας.

Θα ήταν προτιμότερο και σίγουρα πιο τίμιο να ψηφιζόταν νόμος που θα καταδίκαζε σε θάνατο διά δημοσίου λιθοβολισμού όποιον τολμούσε να εκφράσει οποιαδήποτε διαφορετική γνώμη, από αυτή που έχει επιβάλλει η ανθελληνική εξουσία.

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος26/7/12 20:29

    Kαι να μην ηθελαν να την αποκλείσουν απο την αποστολή, δεν θα μπορούσαν να κάνουν κάτι διαφορετικό σήμερα, θα ειχαμε μεγάλο πρόβλημα επάνω στο Λονδίνο απο τους κάθε λογής αντίστοιχους εκεί Συριζαίους υπερασπιστές του λαθρο κιτρινόμαυρου συρφετού.

    Ασε και την δημοσιογραφική εκεί αλητεία που με την προπαγάνδα τους θα κατάφερναν να ξεσηκώσουν τον κόσμο και την ώρα που θα αγωνίζονταν θα την γιούχαραν.

    Μάλλον την προστάτεψαν που δεν την αφησαν να πάει στο Λονδίνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος26/7/12 21:39

    Κιτρινόμαυρου συρφετού;;;;;;;;;; Ε τότε να κάνουμε Ολυμπιακούς μόνο για λευκούς;;;; Αντε ρε φασίστα κατάπιε καμιά σβάστιγκα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/7/12 23:30

      Aντε ρε Τριριζάκι μάζεψε μερικούς ΚουδροΠακιστανούς στο σπίτι σου , εκτός και εάν έχεις, πάρε μερικούς ακόμα λαθρό.

      Στην απελπησία τους για καννένα ευρώπουλο η καννένα πιάτο φαγητό εχω μάθει οτι προσφέρουν και άλλου ειδους υπηρεσίες.

      Και με καλές τιμές ειδικά για το αριστεροαναρχοκουλτουριάρικο απλυταριο και Συριζαίους.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος26/7/12 23:37

      @ Ανώνυμος26/7/12 9:39 μ.μ.
      Eχεις και στραβωμάρα, η δεν ξέρεις να διαβάσεις.

      Που έγραψα για Ολυμπιακούς αγώνες μόνο για Λευκούς?
      Για το εκεί το 1/5 του πληθυσμού του Λονδίνου που ειναι κιτρινόμαυροι αναφέρθηκα, και στο τι πρόβλημα θα δημιουργο0ύσαν στην αθλήτρια οι αντίστοιχοι εκεί Συριζαίοι με τα ΜΜΕ που διαθέτουν.
      Ελπίζω να το κατάλαβες.

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος26/7/12 21:53

    Μπράβο στην κοπέλα. Έτσι πρέπει να είναι οι Ελληνίδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/7/12 00:02

      ntroph toys oi kseftiles ...tosa poy exei pei o pagkalos 8a eprepe na toy eixane apagoreysi na milaei kai na toy eixane kopsi thn glosa gia paradigmatismo alla blepete o pagalos eleges gia toys elines... ksipnate re blakes 8eloyn na mas eksafanisoyn foboynte thn eliniki psixi ...giayto ta kanoyn ola 8eloyn na eksafanisoyn to ka8e ti poy deini dinami ston elina ntropi toys stoys prodotes....re xrusi augi 8a psifiso thn epomeni fora na gam..oyne oloi toys re ksilo 8eloyne oloi aytoi mexri na strosoyn xaraktira...kseftiles apoklisate tin kopelitsa ... gia ena anekdoto kseftiles diladi an elege pontiako anekdoto ti 8a kanate tpt apolito...kseftiles...

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *