ροή ειδήσεων

2012 κάτι περίεργο συμβαίνει (Καταπληκτικό VIDEO)

Το video που θα δείτε κάνει μία αναδρομή στο τι έγινε μέχρι τώρα μέσα στο έτος 2012, και σας προτείνουμε να το δείτε, για να προβληματιστείτε για όλα αυτά που συνέβησαν και συνεχίζουν να συμβαίνουν...
Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο video το έχουν δει μέχρι τώρα πάνω από 3 εκατομμύρια (3.130.265) άνθρωποι από όλον τον κόσμο.

Θα δείτε: Ανεμοστρόβιλο στον Ήλιο , Περίεργους ήχους που ακούστηκαν σε όλο τον κόσμο, Περίεργα φαινόμενα στον ουρανό, Ποτάμια που ξαφνικά έγιναν κόκκινα, Μαζικούς θανάτους σε φάλαινες και δελφίνια που ξεβράστηκαν σε ακτές, Θανάτους χιλιάδων πτηνών, Τυφώνες, Ηλιακές καταιγίδες, Ηφαίστεια, Σεισμούς, και αρκετά άλλα περίεργα γεγονότα που συνέβησαν μέσα στο 2012.

Όλα τα παραπάνω είναι πιθανά σημάδια ότι ο κόσμος φτάνει στο τέλος του ή είναι απλά κάποια φαινόμενα που δεν μπορούμε να εξηγήσουμε;

Όπως πάντα η απόφαση είναι δική σας!!!


http://www.apocalypsejohn.com

Σχόλια

  1. Ανώνυμος29/8/12 09:14

    ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΠΙΑ ΜΕΤΗΣ ΛΑΛΑΚΙΕΣ ΕΙΜΑΙ 38 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ 14 ΜΟΥ ΑΚΟΥΩ ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΦΕΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ 2000 ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΤΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟ 2012 ,ΤΟ 2002 ΒΑΣΕΙ ΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΒΛΑΚΕΙΑ ΘΕΛΕΙ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ DVD Ή ΒΙΒΛΙΟ ΒΡΕΕΕΕΕΕ ΟΟΟΥΥΣΣΣΤΤΤΤ ΟΛΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος29/8/12 09:42

    Η συντέλεια της ζωής και όχι της γης θα έρθει από το χέρι του ανθρώπου. Όταν θελήσει η φύση να απαλλαγή από το απόστημα που λέγεται άνθρωπος για να επουλωθούν οι πληγές τις να είστε σίγουροι ότι κάποια στιγμή θα το κάνει. Τώρα το ποτε είναι άγνωστο, και σίγουρα όχι με δηλωμένες ημερομηνίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος29/8/12 10:53

    ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
    1)ΠΑΝΤΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΥΘΩΝΕΣ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΒΛΕΠΕ Η ΒΑΣΑ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙ ΤΑ ΤΗΛΕΣΚΟΠΟΙΑ ΤΗΣ

    2)ΑΣΤΡΑΠΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΑΜΨΗ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΗΧΟ Ή ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΠΟΥ ΣΠΑΝΕ ΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΗΧΟΥ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ.

    3)ΣΥΝΝΕΦΑ ,ΚΑΤΑΧΝΙΑ ΚΡΑΥ ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΡΩΙΝΟ ΣΥΝΗΘΩΣ.ΠΙΕΣΗ ΑΝΩΤΕΡΟΝ ΣΤΩΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑΣ ΠΙΕΖΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΣΕ ΧΑΜΗΛΟ ΥΨΟΜΕΤΡΟ.

    4)ΠΑΓΟΣ ΕΕΕΕ ΚΑ ΙΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ?ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΓΟΙ ΛΙΩΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΝ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΛΙΓΟ ΠΟΙΟ ΚΑΤΩ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑΜΕ ΤΟΥ ΛΟΛΟΥ.

    5)ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΠΟΤΑΜΟΣ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ.ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΙΖΙΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΨΗΛΑ ΒΟΥΝΑ.

    6)ΔΕΛΦΙΝΙΑ ΚΑΙ ΦΑΛΑΙΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΣΤΗΝ ΣΤΕΡΙΑ.ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΗΛΑΣΤΙΚΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕ ΣΟΝΑΡ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΩΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΕΙΡΑΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΗΛΑΣΤΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΣ.

    6)ΠΤΗΝΑ ΠΟΥ ΠΑΙΘΕΝΟΥΝ ΑΝ ΘΥΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΡΙΝ 4-5 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ "Η ΓΡΙΠΗ ΤΩΝ ΠΤΗΝΩΝ" ΔΕΝ ΤΡΩΓΟΜΑΙ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΜΟΝΟΝ ΧΟΙΡΙΝΟ ΥΠΗΡΧΕ ΑΠΟ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΕΠΑΡΚΙΑ ΒΛΕΠΕΤΑΙ.ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΘΟΥΝ ?ΕΥΚΟΛΟ ΜΗΝ ΤΡΩΤΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ!!

    ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΝ ΠΡΟΣΕΞΑΤΕ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΒΙΡΤΖΙΝΙΑ,ΒΟΡΕΙΑ ΝΤΑΚΟΤΑ,ΜΙΣΣΟΥΛΑ,ΜΟΝΤΑΝΑ,ΚΑΝΑΔΑ,ΒΡΑΖΙΛΙΑ,ΑΛΑΜΠΑΜΑ,ΦΛΩΡΙΔΑ,ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ (ΕΙΡΙΝΙΚΟΣ ΔΙΚΑΙΩΔΟΣΙΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ),ΑΡΚΑΝΣΑΣ,ΠΕΡΟΥ (ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΔΟΚΙΛΩΝ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ),ΟΙ ΧΕΛΩΝΕΣ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΔΑ(ΩΡΑΙΟ ΜΕΡΟΣ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΧΑΧΑΧΑ),

    7)ΠΕΘΑΜΑΙΝΑ ΨΑΡΙΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΧΗΜΙΚΟ ΠΕΤΑΝΕ Η ΠΑΠΑΡΕΣ ΣΤΑ ΠΟΤΑΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ.ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΒΟΡΕΙΑ ΝΤΑΚΟΤΑ!
    ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΝΟΡΒΗΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΒΛΑΚΕΙΑ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΚΟΝΤΑ.

    7)ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΗΣ ΠΟΥ ΠΕΦΤΟΥΝ ΕΕΕ ΚΑΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ !!!

    8)ΤΑ ΕΙΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΟΝ ΗΛΙΟ.

    9)"BLACK BIRDS" ΧΑΧΑΧΑ ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΙΑ ,ΚΟΡΑΚΙΑ ?ΠΕΣ'ΤΑ ΩΠΟΣ ΘΕΣ ΠΕΤΑΝΕ !!ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΥΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΣΤΟ ΚΕΝΤΑΚΙ.

    10)ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΠΑΔΙ ΔΕΛΦΙΝΙΩΝ ΠΟΥ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΠΩΠΩΠΩΩΩΩΩ ΠΕΡΙΕΡΓΟΟΟΟΟ.ΠΕΡΙΟΕΡΓΟ ΠΟΥ ΠΑΙΘΕΝΟΥΝ! ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΑ!! ΧΑΧΑ ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΣΤΗΝ......ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑΑΑΑΑ ΟΠΩΣ ΑΜΕΡΙΚΗ.

    11)ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ.!!!!!!!!!!

    12)ΕΙΠΑΜΕ ΔΕΦΛΙΝΙΑ ΣΟΝΑΡ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΜΜΜ ΠΕΡΙΕΡΓΟ.ΕΡΓΟ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥΣ ΤΩ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ

    13)ΛΑΜΨΗ ΤΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΣΥΜΒΑΝ!!! ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΗΣΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΠΟΥ ΕΣΚΑΣΕ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ 2 ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΛΑΨΗ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ,ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΣΤΟ ΦΙΝΙΞ ΤΗΗΗΗΣΣΣΣΣΣΣΣΣ .........ΑΜΕΡΙΚΗΗΗΗΗΣΣΣΣ

    14)ΤΥΦΩΝΑΣ ΜΜΜΜ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΓΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ ΦΕΤΟΣ ΕΧΟΥΜΕ 2012.ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ

    15)ΤΑ ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΗΛΙΑΚΟΙ ΤΥΦΩΝΕΣ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.

    16)ΣΕΙΣΜΟΙ ΠΩ ΠΩΩΩ ΠΕΡΙΕΡΓΟΟΟΟ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΖΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ

    17)ΟΙ ΕΞΩΓΙΗΝΟΙ ΒΜΒΑΡΔΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΜΕΤΕΩΡΙΤΗΣ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ.ΠΟΥ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΓΗ! ΤΟ ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΑΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΕΤΣΙ ΜΕΓΑΛΥΤΡΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΤΡΑΒΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΤΟΥ.

    17)ΕΝΑΣ ΚΥΚΛΟΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ Ή ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΟΡΕΣ

    18)ΝΕΟ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ!!! ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ.ΛΑΒΑ ΣΤΗΝ ΧΑΒΑΗ ΑΦΟΥ Η ΧΑΒΑΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ ΑΠΟ ΛΑΒΑ.

    19)ΦΩΤΙΕΣ ΜΜΜΜ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΕΔΩ Η ΡΟΔΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΟΥ.... Ι ΧΤΕΝΙΖΕΤΡΑΙ.

    20)ΠΩ ΠΩΩΩ ΠΟΛΛΟΙ ΣΕΙΣΜΟΙ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΤΩΡΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΚΤΟΝΙΚΕΣ ΠΛΑΚΕΣ ΣΤΗΝ ΓΗ.ΝΑ ΣΑΣ ΤΡΑΛΛΑΝΩ !! ΑΣΕ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΟΙ.......ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΠΟΥ ΔΙΜΙΟΥΡΓΟΙ ΣΕΙΣΜΟΥΣ .ΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.ΧΑΧΑΧΑ

    21)ΥΠΟΚΩΦΟΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΚΑΤΑΛΙΣΘΗΣΕΙΣ ΥΠΟΓΕΙΩΝ ΣΠΗΛΑΙΩΝ.

    ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΠΑΡΑΚΩΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΜΟΝΟ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΩΝΤΑΣ ΒΙΒΛΙΑ ΤΑ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΑ ΣΑΣ ΤΑ ΕΞΗΓΗΣΑ.ΝΑΙ ΔΕΝ ΛΕΩ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΕΞΗΓΗΣΗ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΞΕΡΩ ΟΛΑ.

    ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΖΗΣΤΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ ΧΑΜΟΓΕΛΑΤΕ ΚΑΙ ΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ.......ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος29/8/12 19:43

    Τι κοινό έχει το hollywood με τους ιεχωβάδες? Μεγαααααλη φαντασία!!!
    Τώρα θα μου πείτε που κολλάνε οι ιεχωβάδες, μα αυτοί είναι που επιμένουν σε συντέλειες και κατασκευάζουν τρόπους και ημερομηνίες, δεκαετίες τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *