ροή ειδήσεων

Προκαλεί μέσα από το κελί ο 21χρονος Πακιστανός

Προκαλεί μέσα από το κελί οπου κρατείται στην Αστυνομική υποδιεύθυνση Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στη Σύρο ο νεαρός Δράκος της Πάρου ο οποίος καταγγέλει τον ξυλοδαρμό του από έναν αστυνομικό και έναν ντελιβερά χθες βράδυ... Ο νεαρός Πακιστανος ισχυρίζεται πως έκανε χρήση του δικαιώματος του και παρήγγειλε φαγητό από ένα εστιατοριο της Σύρου. Οταν ο ντελιβεράς παρέδωσε το φαγητό στον αστυνομικό τον φώναξαν και πριν του δώσουν το πακετο τον έδειραν.

Μετά τα παράπονα του Πακιστανού ο αξιωματικός υπηρεσίας έκανε έγγραφη αναφορά και σήμερα κλήθηκε ο ιατροδικαστής για να εξετάσει τον 21χρονο και να διαπιστώσει εάν φέρει σημάδια από ξυλοδαρμό. Ομως ο ιατροδικαστής δεν βρήκε ούτε ίχνος που να μαρτυρά πως όσα ισχυρίζεται ο Δράκος της Πάρου έχουν βάση.

Ο Πακιστανός ο οποίος έχει ομολογήσει με τον πλέον κυνικό τρόπο τις πράξεις του κρατείται στο ίδιο κελί με τους δύο ομοεθνείς του οι οποίοι συνελεφθησαν και κατηγορούνται για υπόθαλψη εκγληματία.

Ο Δράκος της Πάρου που έστειλε στο νοσοκομείο την μικρη Μυρτώ απολογείται αύριο στον εισαγγελέα Σύρου μετά την προθεσμία που ζήτησε και έλαβε χθες. Τα μέτρα της αστυνομίας είναι δρακόντεια για να αποφευχθεί το λιντσάρισμα του δράστη.

Την ίδια ώρα η 15χρονη Μυρτώ εξακολουθεί να δίνει μάχη για τη ζωή της στην εντατική του νοσοκομείου Αττικόν έχοντας στην πλευρό της όλη την Ελλάδα που παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τις εξελίξεις.

Η ευχή και η προσευχή όλων είναι το μικρό κορίτσι να τα καταφέρει και ο δράστης να τιμωρηθεί παραδειγματικά. Αυτή είναι και η επιθυμία της οικογένειας της Μυρτούς η οποία μέσω του δικηγόρου της λέει πως έχει εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος7/8/12 02:24

    ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΑΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΨΕΙΡΙΑΡΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος7/8/12 04:35

    Και αν εβαζε τα αλλα δυο σκουληκια που ηταν μαζι του να τον χτυπησουν εικονικα για να εχει σημαδια να δειτε που θα ερχοταν ολος ο συριζα με τον αρχηγο του να κανει διαδηλωση εξω απο την φυλακη για την αστυνομικη βια.Και ο προεδρος των πακιστανων Ελλαδας(ρε που φτασαμε) θα κατηγγειλε σε διεθνη μεσα ενημερωσης ποσο βασανιζονται οι δικοι του σε αυτην την αγρια χωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος7/8/12 09:13

    του μπεκη ψιλοκομενη εχουνε κανει ολα τα ορφανα του τσαουσεσκου και σταλιν στην υποθεση αυτη!!!θελουν να υποστηριξουν το καθαρμα αλλα δεν τους παιρνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος7/8/12 12:30

    ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥΡΟΤΗΡΙ ΤΟΥ ΚΑΡΙΟΛΗ ΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΕΙ ΜΕΣΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΠΙΟΥ............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος7/8/12 15:24

    Ο ΝΟΜΟΣ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΗΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΑΤΟΜΑ ΣΑΝ ΑΥΤΟΝ ΒΙΑΣΤΕΣ ΚΤΛΠ. ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΑΡΤΟΥΖΑ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΚΑΡΙΟΛΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΟΥΖΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕΣΑ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΟ ΚΟΛΟ ΠΟΥ ΗΞΕΡΕ ΤΩΡΑ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΕΣ ΤΡΥΠΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος8/8/12 06:29

    Μολις το διαβασα.Το πουσταριο ειπε οτι ειναι 19 χρονων και οχι 21.Βεβαια οι κωλοδημοσιογραφοι ΑΜΕΣΩΣ αρχισαν να αναφερονται σε αυτον ως "ο 19χρονος".Σε λιγο να δειτε οτι η συμμορια των συριζοδημοσιογραφων θα τον βγαλει και ανηλικο για να μην τιμωρηθει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *