ροή ειδήσεων

Ρόδος: Λιποθύμησαν τουρίστες λόγω air condition

Αλγεινή εντύπωση και σοβαρά ερωτηματικά προκάλεσε ένα περιστατικό που σημειώθηκε στο Αεροδρόμιο Ρόδου, όπου καθημερινά...
εξυπηρετούνται εκατοντάδες ίσως και χιλιάδες Έλληνες και ξένοι τουρίστες!

Χθες, σύμφωνα με το rodosinfonews, λιποθύμησαν δύο τουρίστες, λόγω ζέστης και συγκεκριμένα επειδή δεν λειτουργούσαν τα air condition! Μα είναι δυνατόν;

Ο κόσμος που πήγαινε στο αεροδρόμιο, κυριολεκτικά «έσκαγε» από τη ζέστη, ο ιδρώτας έτρεχε από τα πρόσωπα των ανθρώπων, αλλά τα air condition δεν λειτουργούσαν.
Zougla.gr

Σχόλια

  1. Ανώνυμος27/8/12 14:35

    Η λύση είναι ΜΙΑ , Ξεπούλημα , σε ιδιωτικά χέρια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος27/8/12 15:41

    Να μην ξεχνάμε και το προσωπικό που εργάζεται εκεί μέσα τόσες ώρες σε αντίξοες συνθήκες καθημερινά. Οι κύριοι δημόσιοι υπάλληλοι έχουν στα γραφεία τους την αυτόνομη δικοί τους μονάδα κλιματισμού όποτε δεν ιδρώνουν.
    Σκάλες δεν δουλεύουν , ανελκυστήρες δεν δουλεύουν. Μάλιστα χαρακτηριστικό της απαράδεκτης αυτής κατάστασης είναι όταν κάποια μέρα έγινα μάρτυρας ενός περιστατικού με έναν ανάπηρο που αναγκάστηκε να βγει από το αναπηρικό καροτσάκι, αφού ούτε ανελκυστήρες αλλά ούτε και κυλιόμενες σκάλες δούλευαν ως συνήθως και από τις δυο πλευρές πρόσβασης στον χώρο αναχωρήσεων στο "καινούργιο κτήριο" και να καθίσει στις σκάλες και με το ένα χέρι να κρατά το καροτσάκι και με το άλλο να προσπαθεί να ανέβει τα σκαλιά και σε κάθε σκαλί που κατάφερνε να ανέβει και να καθίσει έπαιρνε ανάσα και δυνάμεις και άντε για το επόμενο.
    Καθαρίστριες σέρνουν τις σακούλες με τα υγρά να τρέχουν μπροστά σε επιβάτες και προσωπικό με αποτέλεσμα "περά του διεθνούς ρεζιλέματος που πέφτει η χωρά μας καθημερινά λόγο και των αρνητικών δημοσιευμάτων στην χωρά τους για την Ελλάδα" να πατάμε πάνω στα υγρά που ξεχειλίζουν από τις μαύρες σακούλες των σκουπιδιών και να τα μεταφέρουν όπου πατούν και σταθούν. Οι τουαλέτες μυρίζουν απίστευτα σε σημείο που σου έρχεται να κάνεις έμετο , σαπούνια και χαρτιά για τα χεριά σπάνια θα δεις. χλωρίνη και αρωματικά χώρου ούτε συζήτηση. Τα πατώματα κολλάνε και έχει φορές που δεν βρίσκονται πουθενά οι καθαρίστριες όχι τόσο γιατί τεμπελιάζουν σε κάποια γωνία αλλά διότι και αυτές τρέχουν και δεν φτάνουν . με ότι τους δίνουν δουλεύουν και αυτές και προσπαθούν να κάνουν ότι μπορούν.
    Λυπάμαι που έχει φτάσει εδω η κατάσταση αλλά κάποιος πρέπει να κάνει κάτι διότι μιλάμε για τον κινητήριο μοχλό της οικονομίας στο νησί μας και τον έχουμε παρατήσει στην τύχη του, ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ.
    Δεν χωράνε δικαιολογίες πια η κρίση δεν δίνει άλλοθι σε κανένα όλοι μας και ιδιαίτερα αυτοί που κάθονται στις καρέκλες πρέπει να ενεργήσουν και να κερδίσουν επιτέλους αυτά που ελληνικός λαός τους πληρώνει και να δείξουν ότι επιτέλους ήρθε η ώρα να κάνουμε ένα βήμα πιο περά και να αφήσουμε τον ωχαδερφισμό που μας κατέχει και το δεν βαριέσαι θα το κάνει κάποιος άλλος η σε κάποια άλλη στιγμή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος27/8/12 15:43

    η νοοτροπια του Ελληνα αντι να φτιαξει τα αιρκοντισιον πουλαει το αεροδρομιο και ειναι και απολυτα σιγουρος οτι ειναι το σωστο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/8/12 15:46

      Ναι βρε τόσα χρονια ήταν του δημοσίου και τι κάνανε ? αντε βρε σε ιδιώτες ΝΑΙ , να λειτουργήσουν επιτέλους .

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος27/8/12 15:48

    Σίγουρα η λύση είναι αυτή(το ξεπούλημα).. μετά θα γίνουμε όπως το Ελ. Βενιζέλος...όχι βέβαια όσον αφορά τις υποδομές γιατί αυτές εκεί υπήρχαν εξαρχής. Αλλά όσον αφορά τους φόρους αεροδρομίων θα εξομοιωθούμε. Έτσι θα πληρώνουμε κι εμείς και οι τουρίστες πολύ ακριβότερα την έλλειψη κλιματισμού, αλλά τουλάχιστον θα μειωθούν οι πτήσεις όπως συνέβη και στο Βενιζέλος κι έτσι δεν θα υπάρχει συνωστισμός και λιποθυμίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος27/8/12 16:44

    Στις τουαλετες πηγατε??? και μιλαω για το καινουργιο κτιριο...... ΑΘΛΙΕΣ. Ουτε σε τριτοκοσμικες χωρες δεν θα ειναι ετσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/8/12 17:22

      Το ξαναλέω , Η λύση είναι ΜΙΑ , Ξεπούλημα , σε ιδιωτικά χέρια .

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος27/8/12 21:43

      τουαλετες?????τι πραμα ειναι αυτο,λουλουδι μπροστα στο ιατρειο,το εχετε δει,κατω απο τις τουαλετες και βρομαει,,πριν δυο χρονια σπασαν οι σωληνεσ και γεμισε το ιατρειο σκ...

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος27/8/12 17:43

    για τις τουαλετες ειναι ακομα πιο ευκολο ..βαζεις μια γυναικα μεσα να τις καθαριζει και να παιρνει αυτη το εικοσαλεπτο που θα εισπρατει απο τις μπαρες οπου θα τοποθετηθουνε ετσι κι αλλιως οι ξενοι ειναι εξοικειωμενοι στο να πληρωνουν για το κατουρημα αν δεν το κανει το δημοσιο θα το κανει ο ιδιωτης που θα το παρει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος27/8/12 18:48

    τελικά απ ότι βλέπω ακόμα οι μεν βρίζουν τους δε. μπράβο ζώα(πρόβατα για την ακρίβεια που πιστευετε ότι σας πασάρουν τα ΜΜΕ) εύχε ζώα. ακόμα δεν καταλάβατε ότι ξεπουλάνε την χώρα. και ένα δεύτερο. η χώρα θα αλλάξει σε 20 χρόνια αν αλλάξει. θα πρέπει να μεγελώσουν με άλλες αξίες τα παιδιά που είναι τώρα στο δημοτικό. εμείς την καταστρέψαμε γιατί μας μεγάλωσαν με ένα ''όραμα''. να κλέβουμε το κράτος. και να τα αποτελέσματα. αν όλοι πλήρωναν τους πραγματικούς φόρους τους (δλδ δήλωναν όσα έβγαζαν) όλοι θα πληρώναμε πολύ λιγότερα. απο ότι φένεται όμως ο Ελληνας δεν βάζει μυαλό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος27/8/12 19:16

    ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ 5.22 ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΟΥΜΕ ΧΑΙΡΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος27/8/12 19:38

    ΑΡΑ ΤΟ ΖΩΟ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΥΡΙΕ 6:48 ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΑΦΟΥ ΣΥΝΕΒΑΛΕΣ ΣΤΟ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΕΔΩ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΜΙΣΘΩΤΟΙ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΙΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΑΠΟ ΟΤΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 8 ΦΟΡΕΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΕΜΑΣ. ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΝΑ ΑΓΓΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΑΦΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΕΥΝΟΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΘΛΙΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ. ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΡΙΕ 6:48 ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΝΑ ΦΕΡΕΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΗΝ ΦΕΡΑΤΕ ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΤΙΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΡΟΔΥΑΦΕΥΓΕΤΕ ΟΠΩΣ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΑΤΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΜΑΘΑΝ ΝΑ ΚΛΕΒΕΙΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑ ΔΙΙΚΙΑ ΣΟΥ ΟΜΟΛΟΓΙΑ. ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΞΕΚΙΝΑ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΣΑΝ ΖΩΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΣΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΠΤΗ ΚΑΙ ΔΩΣΕ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΠΟΙΠΟΥΣ ΟΜΟΙΟΣ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΤΑ ΜΜΕ ΑΛΛΑ ΤΑ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΦΟΥ ΕΚΕΙ ΔΥΛΕΥΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΛΑΟΣ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ, ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΦΟΡΟΔΥΑΦΥΓΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος27/8/12 21:55

    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΡΧΗ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΥΠΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος27/8/12 22:31

    Τα Air - Condition παρεπιπτόντως αυτές τις ημέρες που δεν λειτουργούσαν ήταν υπο συντήρηση. Αυτό για να ξέρουν μερικοί. Φανταστείτε τι αναπνέουμε κάθε φορά που πάμε στο αεροδρόμιο,ειδικά στο παλιό κτίριο που τα Air-condition είναι από τοτε που φτιάχτηκε το κτίριο!!!!!!Ε Λ Ε Ο Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος27/8/12 23:42

    ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ 10,31 ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΑΥΣΩΝΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ FULL ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ? ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ Η ΤΕΛΗ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΘΑ ΑΛΛΑΖΕ ΚΑΤΙ? ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΕΞΟΔΑ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΤΟΙΑΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΜΜΕΝΕΣ ΛΑΜΠΕΣ? ΤΑ ΑΝΣΑΣΕΡ? ΤΙΣ ΣΚΑΛΕΣ? ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΚΤΗΡΙΟ ΑΣΤΟ ΣΠΑΝΙΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ, ΜΙΣΟΔΟΥΛΕΥΟΥΝ. Ο ΙΔΡΩΤΑΣ ΠΑΕΙ ΣΥΝΕΦΦΟ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ.ΤΑ ΤΑΒΑΝΙΑ ΣΤΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ. ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΤΑ ΕΙΝΙ ΟΛΟ ΒΛΑΒΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΙΜΑΝΤΕΣ ΣΥΧΝΑ ΧΑΛΑΝΕ. ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΩΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ 4 ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΤΩΝ ΔΟΙΗΚΗΣΕΩΝ. ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ, ΓΙΑΤΡΟ ΟΠΟΤΕ ΕΥΚΑΙΡΕΙ ΕΡΧΕΤΑΙ. ΤΑ ΒΡΑΔΥΑ ΑΣΕ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΓΙΑΤΡΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΤΙ ΒΡΑΔΥ. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΠΟΑΛΙ ΝΤΡΟΠΗ. ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ ΤΟΥΣ ΠΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος28/8/12 08:16

    7.38 δουλευεις στα ΜΜΕ? Μάθε πρώτα ορθογραφία. Μάλλον είσαι στούρνος γιατί στην ουσία λέτε το ίδιο πράγμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος28/8/12 14:40

    κύριε 28/8/12/8,16 μάλλον εσύ είσαι ο στούρνος διότι δεν καταλαβαίνεις και τι διαβάζεις. Αυτός λέει ότι φταίμε γιατί μας διδάξαν πως να κλέβουμε και εγώ του λέω συγχαρητήρια τότε που έμαθες πως να κλέβεις.
    Εγώ δεν έχω κλέψει ποτέ το κράτος διότι οι γονείς μου δεν με έμαθαν ποτέ κάτι τέτοιο αλλά ούτε και θα μπορούσα και αν ήθελα .
    Ξαναδιάβασε λίγο μπας και πιάσεις τα νοήματα ,αλλά δεν έχω πολλές ελπίδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *