ροή ειδήσεων

Καταγγελία για παράνομη κάμερα

Στην οδο Κωνσταντίνου Υδραιου 38 στην Ανάληψη κυρια εχει τοποθέτηση ΠΑΡΑΝΟΜΗ κάμερα στο μπαλκόνι της! Η κάμερα ειναι στραμμένη προς...
την απεναντι πολυκατοικία και καταγράφει τις κινήσεις των διερχόμενων και των ενοικων της πολυκατοικίας! Μάλιστα μετά απο συστάσεις προς την εν λόγω κυρια η απάντηση ηταν "εγω θα κανω του γούστο μου" Ας επιληφθούν οι αρμόδιοι του θέματος!!!!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος17/8/12 16:58

    Ένα λέιζερ των 5-10 ευρώ και λίγη κολλητική ταινία και είσαι οκ. Όσο πιο φθηνό το λέιζερ τόσο μεγαλύτερη κουκκίδα έχει για καλύτερο στόχο :)

    Δοκιμασμένα πράγματα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος17/8/12 17:06

    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΣΤΡΑΜΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗΝ ΡΙΜΑΞΑΝ ΓΙΑ 2η ΦΟΡΑ ΚΛΕΦΤΕΣ !!! ΤΟ ΕΓΡΑΦΕ Η ΡΟΔΙΑΚΗ ΠΡΟΧΘΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος17/8/12 17:22

    Δεν ειναι κατασταση αυτη.. Καθε ενας που θελει να βαλει καμερα να το κανει ετσι απλα! Και αυτος που την τοποθετησε γιατι δεχτηκε να το κανει χωρις καμια επισημοτητα καποιου εγγραφου? Μονο το κερδος σκεφτηκε? Και αν στο κατω κατω θελει ο οποιοσδηποτε να παρακολουθει την περιουσια του να το κανει μονο στο χωρο το δικο του χωρις να παρακολουθει εμενα τι κανω! Τι κανει η ασφαλεια γι'αυτο??? Εισαγγελεα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος17/8/12 18:00

    Γιατί δεν κάνετε καταγγελία; Πρέπει επιτέλους να μάθουμε να καταγγέλουμε γεγονότα και να μην τα αφήνουμε να περνάνε έτσι....εδώ που φτάσαμε....εάν δεν κάνουμε καταγγελία (επώνυμη) δεν πρόκειτε να φτιάξει ποτέ τίποτα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος17/8/12 18:11

    Οι ένοικοι της πολυκατοικίας μπορούν να κανουν καταγγελία τελος συζήτησης .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος17/8/12 19:12

    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος17/8/12 19:55

    ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ Η ΚΥΡΙΑ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΗΣ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΤΟ ΠΕΙΡΑΞΕΙ. ΕΣΥ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΑΙ ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΒΡΕΓΜΕΝΗ ΤΗ ΦΩΛΙΑ ΣΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος17/8/12 20:51

    ΕΣΥ Ο 7.55.. ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ??? ΣΤΟ ΟΠΤΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΚΑΜΕΡΑΣ ΔΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ!! ΓΙΑ ΕΞΗΓΗΣΕ ΜΑΣ ΑΚΡΙΒΩΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/8/12 21:56

      EΣΥ ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΕΙΣ;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος17/8/12 22:07

      Δεν μου απαντας ομως για ποιο αυτοκινητο μιλας??? Αρα εσυ εχεις χεσμενη (και οχι βρεγμενη) τη φωλια σου!!!

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος18/8/12 00:49

    ¨ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ"??? ΜΑ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΩΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ?? ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΜΑΣ?? Η ΚΥΡΙΑ ΑΡΕΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ, ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΓΙΑΤΙ Η ΔΙΚΗ ΤΗς ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΗ ΚΑΙ ΜΙΖΕΡΗ... ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΟΠΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΙΝΙΑΣ (ΑΣ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ "Ο ΟΡΟΣ").ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ Η ΚΥΡΙΑ ΑΥΤΗ ΑΝ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ Η ΙΔΙΑ ΣΤΟ ΟΠΤΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΚΑΜΕΡΑΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΕ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΣΗΚΩΝΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ... ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΣ... ΑΝ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΠΡΟΓΜΑΤΙΚΑ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ, ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙ... ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ... ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΑ "ΜΥΑΛΑ"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος18/8/12 00:51

    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ* ΚΑΙ ΟΧΙ "ΠΡΑΓΜΟΤΙΚΑ" ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΤΑΛΑΘΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος18/8/12 02:44

    ποιος εισαγγελεας και ποια αστυνομια καλε? πλακα κανουμε ? ο εισαγγελεας κανει διακοπες και ο αντισαγγελεας δεν γνωριζει τι προβλεπει η νομοθεσια λεει. οσο για την αστυνομια σκοτειστηκε αυτοι ειναι ικανοι να της δωσουν και συγχαριτιρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος18/8/12 12:25

    Επειδή είναι δρόμος μου και με αφορμή την χθεσινή ανάρτηση είδα την κάμερα πάνω στο μπαλκόνι του δεύτερου ορόφου,έχω να πω πως αυτοκίνητο δεν υπάρχει πουθενά παρά μόνο ένα κλεισμένο οικόπεδο με αλυσίδα. Επομένως οι ένοικοι της πολυκατοικίας έχουν να κάνουν με έναν " μεγάλο αδερφό", ο οποίος μην έχοντας να κάνει κάτι άλλο ισχυρίστηκε μια πρόφαση, έδωσε 5 δεκάρες έβαλε μια κάμερα και παρακολουθεί τον κόσμο. Αν αυτό δεν λέγετε διαστροφικό και άρρωστο πως μπορεί να το χαρακτηρίσει κανείς. Θα άρεσε στην εν λόγο κυρία αν και με αυτές τις πράξεις δεν την κατέχει αυτή την ιδιότητα, να εχουν βαλει μια καμερα που να καταγραφει το σπιτι της, οποιον μπαινοβγαινει εκει μεσα, και σε οσα επιδιδεται και να τα ανεβαζουν στο διαδικτυο ή να τα χρησιμοποιούν για προσωπική τους ικανοποίηση. Δεν νομίζω... Ας τα σκεφτεί λίγο αυτά και να πράξει τα δέοντα αν διαθέτει ίχνος λογικής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος18/8/12 15:00

    Έλα ρε παιδιά τα πράγματα είναι απλά, κανά γκομενάκι μπάνισε η κυρία στην απέναντι πολυκατοικία και αποφάσισε να βάλει κάμερα να παρακολουθεί τις κινήσεις του για να μην πάρει και γουρούνι στο σακί. Θέλει δοκιμασμένα πράγματα. Έφεξε στον ανδρικό πληθυσμό της πολυκατοικίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος18/8/12 15:41

    ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΝΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

    Κυριοι το θεμα ειναι πολυ σοβαρο κ ο νομος ειναι σαφης! Ακολουθηστε τη νομιμη διαδικασια με μηνυση και αγωγη και η δικαιοσυνη θα σας δικαιωσει!!! Μαλιστα εκτος απο το οτι θα υποχρεωθει να αφειρεσει και τη καμερα , η κυρια θα αναγκαστει να σας αποζημιωσει με ενα ευκαταφρονητο ποσο για παραβιαση των προσωπικων δεδομενων!!!

    ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/8/12 16:20

      "Με ενα ΟΧΙ ευκαταφρονητο ποσο" κυριε "δικηγορε".
      Αυτον να βαλετε να σας υπερασπισει.

      Διαγραφή
  15. Ανώνυμος19/8/12 10:43

    ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΛΕΩ ΝΑ ΒΑΛΕΙ Η ΚΥΡΙΑ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος20/8/12 11:30

    ΧΑΧΑΧΑΣΧΑ ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΛΕΤΕ ΡΕ ΣΕΙΣ ΕΔΩ ΣΠΑΝΕ ΤΗΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ Η ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΠΛΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ 3 ΤΟ ΠΡΩΙ ΦΟΡΑΣ ΜΙΑ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΠΙΑΝΕΙΣ ΑΚ ΙΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΒΑΡΥ ΣΦΥΡΙ ΜΕ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΛΑΒΗ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑΣ ΜΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΥΡΛΙΑ ΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος20/8/12 11:49

    πού ξέρετε αν την έχουν κλέψει ή αν παραβίασαν το σπίτι της???? αμέσως να την κατηγορήσετε!!! αν συνέβη κάτι τέτοιο πολύ καλά έκανε η εν λόγω κυρία!!! έσείς δηλαδή αισθάνεστε προστατευμένοι με όλα αυτά που ακούτε καθημερινά???? ΕΛΕΟΣ!!! όχι κάμερά, κάμερες θα έβαζα αν μου συνέβαινε κάτι τέτοιο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος20/8/12 14:31

    κοιταξτε και εδω.
    http://www.naimark.net/projects/zap/howto.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος21/8/12 15:20

    Τελικά η "κύρια" μάλλον βαρέθηκε να παρακολουθεί τους γείτονες της απέναντι πολυκατοικίας και αποφάσισε να μετακομίσει την κάμερα σε άλλο σημείο του μπαλκονιού ώστε να καταγράφει το πεζοδρόμιο και τον δρόμο μπροστά από την πολυκατοικία της... Γι' αυτό όταν περνάτε απο την Κων/νου Υδραιου 38, να ειστε πάντα χαμογελαστοί γιατί καταγράφεστε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος29/7/13 00:54

    Το θέμα των καμερών είναι όντος ένα σοβαρό θέμα. Που αρκετές φορές καταντάει κακκούργημα η χρήση τους. Πχ σε μια επιχείρηση, σύμφωνα με τον νόμο και την γνωμοδότηση της ΑΔΑΕ, μπορούν να τοποθετηθούν κάμερες που καταγράφουν ταμεία και εμπορεύματα. Ο υπεύθυνος χώρου όμως πρέπει να καταστρέφει το άχρηστο υλικό. Υποχρεούται δε να επικολήσει ενημερωτικές ταμπέλες ότι, ο χώρος παρακολουθείται απο κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης και εφόσον αυτό κρίνεται απαραίτητο απο την ΑΔΑΕ. Απαγορεύεται αυστηρά η καταγραφή ήχου, καθώς και κρυφές κάμερες καταγραφής ήχου και εικόνας. Αυτά για ένα χώρο επιχείρησης. Για την κυρία που καταγγέλεται παραπάνω, ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ, ΠΡΑΤΕΙ ΠΡΑΞΗ ΚΑΚΚΟΥΡΗΜΑΤΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ και φυσικά αρμόδιες είναι οι αρχές όπως, ΑΔΑΕ, αρχή προσασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, εισαγγελική αρχή και η ΕΛ.ΑΣ. Αλήμονο εάν ο τελευταίος πολίτης παρακολουθεί ανεξέλεχτα τον ένα και τον άλλο. Τέτοια περιστατικά πρέπει να καταγγέλονται άμεσα ώστε να υπάρχουν και οι ανάλογες ποινικές κυρώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος5/2/17 00:15

    RE PAIDIA ENAS EXEI VALEI KAMERA KAI PIANI MONO TO DIKO M XWRAFI TI KANW

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *