ροή ειδήσεων

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΚΟΥΠΑ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ .!!!!

Η Ελληνική αστυνομία σε συνεργασία με την Μ.Υ.Σ ξεκίνησε σκούπα λαθροεποίκων, επαναπατρίζει εις τας Αθήνας τους λαθρομετανάστες όπου ήρθαν στην Ρόδο παράνομα...
και όσους στερούνται νόμιμων εγγράφων, εκατοντάδες προσαγωγές και αυτόφωρα ,το πλήρες αδιαχώρητο στα κρατητήρια!!! επίσης στο αυτόφωρο έχουν οδηγηθεί και "εργοδότες" που τους απασχολούν παράνομα .

Τρίτη μέρα σήμερα της σκούπας και το τοπίο στης πιάτσες μεταναστών έχει σχεδόν καθαρίσει.

Η αστυνομία βλέποντας ότι ο Ροδιακός λαός είναι έτοιμος να πάρει τον νόμο στα χέρια του έπραξε τα δέοντα, σκλήρυνε την στάση της επιτέλους σε θέματα ευνομίας και τάξης.

Προχθές εξαπέλυσε μαζική εισβολή στον καταυλισμό "άνδρο παρανομίας"των τσιγγάνων στο Καρακόνερο με 45 αστυνομικούς ,αφόπλισαν ενόπλους

τσιγγάνους, ναρκωτικά ,πλαστά χαρτονομίσματα,παράνομο οπλισμό,ήταν μερικά από την λεία που μάζεψαν!! συν της συλλήψεις και της προσαγωγές!!

Χωρίς ανακοινώσεις και πολλά πολλά η αστυνομία Ρόδου εκτελεί το καθήκον,και μπράβο τους.

Φαίνεται το αρχηγείο της διεύθυνσης ασφάλειας Δωδεκανήσου άλλαξε Ροδία ίσαλο πλεύση ρότα γραμμή .

http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr

Σχόλια

  1. Ανώνυμος13/8/12 20:57

    ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΟΜΩΣ ΟΧΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΛΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος13/8/12 20:57

    Να ερθουν εδώ στην Σορονη,Φανες,Καλαβαρδα,Μανδρικο,Καμειρο Σκαλα,Κρητηνια , εχει πάρα πολλούς .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος13/8/12 20:57

    μπράβο παιδιά!! συνεχίστε έτσι και έμεις είμαστα στο πλευρό σας!! Ενας αγανακτισμένος Ροδίτης..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος13/8/12 21:04

    ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ, ΘΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/8/12 21:24

      Εσύ δεξιέ βλάκα μη μιλάς.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος14/8/12 14:41

      συριζεος ανθελλην?? τι εγινε σου πειραξαν τους αραπηδες σου?? παρε και κανα πακι στο σπιτι σου ρε συριζακι!!

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος13/8/12 21:10

    Φαντάσματα βλέπετε ορισμένοι μου φαίνεται.

    1) Σήμερα 13/8/2012 και ώρα 07.15 η μαύροι ήταν όπως πάντα στημένη έξω από το Αγ. Χριστόφορο. Πάντως τόσους μήνες που σχολάω το πρωί και περνάω κάθε μέρα από εκεί δεν έχει αλλάξει ποτε τίποτα.

    2) Σήμερα 13/8/2012 και ώρα 19.40 Καινούρια πρόσωπα αντίκρισα σήμερα στα φανάρια από πακιστανούς, και συγκεκριμένα, στα LIDL Ροδου Λινδου, και επι της Ανης Μαριας.

    Προσπαθώ να καταλάβω πως γίνετε να τα λέτε όλα αυτά και να τα πιστεύετε? εκτος από τα σπίτια σας δεν πάτε πουθενά αλλου? δεν βλέπετε? δεν ακούτε? Εγώ το μονο που θα κάνω για να αποδείξω ότι είναι όλα ψέματα και ότι δεν κάνουν απόλυτος τίποτα, από αύριο θα σταματάω στο περίπτερο στον Αγ. Χριστόφορο όπως πάντα, και θα τραβάω φωτογραφίες δημοσιεύοντας τες εδώ μέσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/8/12 21:13

      Συγγνώμη για τα ορθογραφικά μου λάθη, αλλα όταν βλέπω κάτι τέτοια παραμυθια σιφιλιαζομαι και δεν βλέπω τι γράφω.

      Διαγραφή
    2. Αυτούς που βλέπεις στον Χριστόφορο είναι με πολιτικό άσυλο ,δεν μπορεί να τους ακουμπήσει κανείς!! Πήγενέ μια βόλτα στην ασφάλεια και θα καταλάβεις τί γίνετε!!!

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος13/8/12 21:11

    ΘΟΛΟ...
    Παλιους Αλευρομυλους στο λιμανι...κρυβονται εκει μεσα
    Ασγουρου φαναρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος13/8/12 21:16

    Καλά θα κάνεις φίλε να βάλεις foto....

    Μπορεί όμως να το έκανε σε μερικές περιοχές, εάν το έκανε μπράβο τους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος13/8/12 21:20

    Τα σχέδια για Ρόδο για "Ξενιος Διας" και για τα περισσότερα τουριστικιά νησιά ειναι απο 15η Σεπτεμβρίου και μετά, και αυτό λόγω του Τουρισμού και δυσκολιών τώρα των μεταγωγών των λαθρομεταναστών.

    Μάλλον αυτός που έγραψε την ανάρτηση θα μπέρδεψε το προ ολίγων ημερών ντού που εγινε στους "ευγενείς συμπολίτες μας" του Καρακόνερου, με το σχέδιο εκκαθάρησης που γίνεται στην Αθήνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος13/8/12 21:21

    Επίσης να μας απαντήσουν οι αρμόδιοι που γνωρίζουν πολύ καλά, όλοι αυτοί οι λαθρομετανάστες που μένουν στα Ασγούρου και όπου αλλου στην Ρόδο, ξέρουν πολύ καλά σε πια σπίτια κατοικούν. Γιατί δεν εφαρμόζουν τον νέο νομο για τους ιδιοκτητες ακινήτων περί κατασχέσεως και φυλάκισης σε περίπτωση που ενοικιάζουν σε λαθρομετανάστες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος13/8/12 21:43

    Καλά μας δουλεύουν!! τι παπαριές είναι αυτά; τους γύφτους δεν κάνουν ζάφτι...αυτούς θα πιάσουν;;; χαχα ανέκδοτο....ΚΟΥΣΟΥΡΝΕΙΚΟ ;;; ΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τα ραδιόφωνα σήμερα δεν τα άκουσε κανείς ,αυτό έλεγαν ότι η επιχείρηση άρχισε !!!! Άιντε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος13/8/12 22:48

    ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΤΣΑΡΕΣ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ.ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΚΟΥΠΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ...ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΚΟΥΠΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟ;;;ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΚΟΥΠΑΣ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ;;;Ή ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΖΕΣΤΗ ΑΓΚΑΛΙΑ...
    ΟΧΙ ΑΓΧΟΣ ΟΜΩΣ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥΣ...ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΜΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος13/8/12 23:12

    παραλια λαρδου γεματο...τους εχουν οι ξενοδοχοι να κανουν δουλειες κ χειμωνα τους εχουν δωματια στο ξενοδοχειο για να κανουν κ φυλαξη ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος13/8/12 23:17

    Sto rodini ta fanaria pakistania katharizoun tzamia anenoxlita. Afto den einai ksenios afto einai den sas enoxloume. H mpatsoi perisotero kinigane emas kai oxi tous roma , pakistanous , albanous genika alodapous tous fobounte h xestes. Mono mia xrysi augi theli to sistima. Auti einai h apopsi mou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος14/8/12 00:02

    Ερχαιτε ο μιχαλολιακος στη Ρόδο. Άντε να δούμε μια άσπρη μέρα. Το αξιζουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος14/8/12 00:06

    Μακάρι να ξεκινήσει κάτι τέτοιο.Ακόμη όμως δεν ξεκίνησε.Η Ρόδος είναι καταγεμάτη και μάλιστα δεν δείχνουν ούτε να κρύβονται αλλά ούτε να φοβούνται καθόλου!
    Να ξέρει πάντως η αστυνομία ότι εάν δεν το αρχίσει αυτή το κυνηγητό...κάποιος άλλος θα βρεθεί...Κι ας μην εκπλήσσονται μετά κι αναρωτιούνται κάποιοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος14/8/12 02:35

    ´πια σκούπα και Παπαριες ούτε έναν δεν μαζεψανε μας δουλευουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΛΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΧΑΡΤΙΑ ,ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΗΣ ΠΙΑΤΣΕΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ !!ΑΛΛΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΑΡΤΙΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ,,,,ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΤΟΥΣ, ΠΟΛΥ ΑΛΒΑΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ,,ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ,ΕΝΤΟΠΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΛΑΥΝΟΝΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ !!! ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ,Η ΣΚΟΥΠΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ,ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗ

      Διαγραφή
  18. Ανώνυμος14/8/12 12:01

    Ελπιζω η σκουπα να ειναι πιο αποτελεσματικη απο την σκουπα που εγινε στο παρκο δημοκρατιας για τους ρομα. Αφου δημιουργησαν την εντυπωση στους πολιτες, οτι κατι καταφεραν, ειδα με τα ιδια μου τα ματια, το παρκο να ειναι ακομα αρχηγειο των επαιτων, οπου κανουν briefings πρωτου εξορμισουν και παλι, συντονισμενα και οργανωμενα. Σας παραδινουν και μαθηματα μανατζμεντ οι γυφτοι. Αντι να τους διωξετε, πηγαινετε καλυτερα για δωρεαν σεμιναρια οργανωσης. ΑΝΙΚΑΝΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος15/8/12 18:40

    i skoupa einai ilektriki i skoupoksylo? giati ego den vlepo kamia diafora

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος16/8/12 18:26

    stin pilona tous dinoun ke zapa spitia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος16/8/12 23:03

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ "ΕΧΟΥΝ ΧΑΡΤΙΑ" ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΕΙ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΑ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ.ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΜΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΧΑΡΤΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΟΥΝ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος16/8/12 23:23

    Εισαγγελική παραγγελία για παράνομες νομιμοποιήσεις αλλοδαπών
    Πηγή: «Εφημ. Πρόοδος» | 24/11/2006, 07:37:27 | 233 hits | Σχολιάστε
    Δείτε επίσης: Ρόδος Bookmark and Share
    Αιφνιδιαστική επίσκεψη στους Δήμους Ρόδου και Ιαλυσού πραγματοποίησαν χθες εισαγγελικοί λειτουργοί, συνοδευόμενοι από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας και δέσμευσαν φακέλους που αφορούν νομιμοποιήσεις αλλοδαπών.

    Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, μετά από καταγγελία αλλοδαπής, σύμφωνα με την οποία ενδέχεται στο γραφείο παραλαβής δικαιολογητικών για τη νομιμοποίηση αλλοδαπών στους Δήμους Ρόδου και Ιαλυσού, να μην τηρούνται οι νόμιμες διαδικασίες, ο εισαγγελέας Πρωτοδικών κ. Γιώργος Οικονόμου διέταξε έρευνα. Στα πλαίσια της έρευνας αυτής, χθες το μεσημέρι, εισαγγελικοί λειτουργοί, συνοδευόμενο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, πραγματοποίησαν αιφνιδιαστική έρευνα και στους δύο Δήμους και δέσμευσαν φακέλους αλλοδαπών, προκειμένου να εξεταστούν.

    Η διενέργεια της έρευνας ανατέθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου. Από την Αστυνομική Διεύθυνση Δωδεκανήσου εκδόθηκε χθες η παρακάτω ανακοίνωση: «Κατόπιν καταγγελίας του κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου, διενεργείται έρευνα από τους αστυνομικούς της Υ.Α. Ρόδου, στα γραφεία παραλαβής δικαιολογητικών για τη νομιμοποίηση αλλοδαπών στους Δήμους Ρόδου και Ιαλυσού, μετά από σχετική καταγγελία αλλοδαπής στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου, ότι ενδεχομένως να μην τηρούνται οι νόμιμες διαδικασίες σχετικά με τη νομιμοποίησή τους. Στα πλαίσια της έρευνας, μεσημβρινές ώρες της σήμερον (χθες) 23-11-2006, συνεργεία της εν λόγω Υπηρεσίας μας, παρουσία Εισαγγελικών Λειτουργών, προέβησαν στη δέσμευση φακέλων αλλοδαπών από τους προαναφερόμενους Δήμους, προκειμένου στη συνέχεια να διενεργηθεί έρευνα περί των καταγγελιών».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος19/8/12 20:31

    σε πολλές χώρες στην ευρώπη ζούν αλλοδαποί εδώ και χρόνια. Πακιστανοί,Τούρκοι,Αφρικανοί και απο όπου θές. Και εκεί δεν τραβάνε όλοι τα μαχέρια οταν ενοχλούνται. Θα ήθελα να δώ εσάς που είστε ρατσιστές μέχρη το κόκκαλο τι θα κάνατε αν εδώ δεν θα βρείτε πια να φάτε και οταν θα αναγκαστείτε να βρείτε μια καλύτερη ζωή σε άλλη χώρα..τότε φυσικά τουμπεκί ε..ε ναι γιατί με τα ρατσιστικά σας δέν θα φτάνατε και πολύ μακριά..πολύ θα ήθελα να σας δώ να πεινάσετε σοβαρά και να δουλέψετε σε κανα χωράφη για να βγάλετε ενα πιάτο φαί. ολα εδώ πλυρώνονται ρατσιστόπουλα, να ειστε σιγουροι. Α και κατι άλλο..εμένα δεν με ενόχλησαν ποτέ τα μαυράκια στα φανάρια και είμαι και γυναίκα...αντε ασχολείστε καλύτερα με τα σκουπίδια που αφήνετε όπου γουστάρετε και έχετε ριμάξει της παραλίες και τα δάσοι μας..άντε να δούμε..θα σας φάει ο ρατσισμός και η αλαζονία..καλή συνέχεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *