ροή ειδήσεων

Εικόνες ντροπής στον σταθμό των ταξί στην Κολώνα

Σε ένα από τα ποιο πολυσύχναστα σημεία της βραδινής Ρόδου εκτυλίσσονται εικόνες τριτοκοσμικές με τους ταλαίπωρους τουρίστες...
να στέκονται σε ουρά των 50-100 ατόμων ως και μισή ώρα για να πάρουν το πολυπόθητο ταξί που θα τους μεταφέρει στο ξενοδοχείο.
Σε όλα αυτά και η παρουσία φύλακα ιδιωτικής ασφάλειας που προσπαθεί να εφαρμόσει την τάξη. Εντελώς αντι-τουριστικό !
Όσοι ζήσουν αυτή την κακή εμπειρία θα μας δυσφημίζουν... αναλόγως !




Σχόλια

  1. Ανώνυμος10/8/12 00:51

    Σε πειραξε ο φυλακας????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος10/8/12 01:10

    Τι είναι αυτό που σε πείραξε ? Εγώ είμαι 40 χρονών και κάθε χρόνο τέτοια εποχή το ίδιο πράγμα θυμάμαι. Τόσα χρονιά δεν ενοχλούσε και τώρα ενόχλησε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος10/8/12 01:17

    KAI AMA PSAKSIS THA BREIS TA TAKSI NA KATHONTE I STA GOODYS I STO STATHMO STO MANTRAKI ENO KSEROUN TI XAMOS GINETE KATHE BRADY SKASILA TOYS META DIAMARTIRONTE KAI APO PANO OTI DEN EXEI DOULIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/8/12 09:26

      a kala esi eisai mpetovlakas les na min pigenan na tous paroun tora perimenoun na doulespoun poritimoun na ka9onte skepsou ligo arximpetovlaka

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος10/8/12 05:49

    ΑΝ ΣΚΕΦΤΟΤΑΝ Η ΚΑΘΕ ΚΥΡΑ ΚΑΤΙΝΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΚΥΡ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΣΤΗΝ ΚΟΛΩΝΑ , ΑΝ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ 4 ΑΤΟΜΩΝ ΕΧΕΙ 4 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΟΥΝ , ΤΟΤΕ ΙΣΩΣ ΛΕΩ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΟΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΕΡΝΕ 10-15 ΛΕΠΤΑ ΝΑ ΠΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΔΙΑΓΟΡΑ ΣΤΗΝ ΚΟΛΩΝΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΛΕΩ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕ Ο ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ ΤΟ ΤΑΞΙ.
    ΑΝ ΤΟ ΤΡΕΝΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΕ ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΣΤΑ 2 ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ , ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΧΕ ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΚΙΝΗΣΗ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕ Ο ΤΑΞΙΤΖΗΣ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ.
    ΑΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΕ Η ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ Η ΕΠΙΤΡΕΠΟΤΑΝ ΜΟΝΟ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ Η ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΩΝ ΠΟΔΗΛΑΤΩΝ ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΣΥΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΟΤΕ ΙΣΩΣ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕ Ο ΤΑΞΙΤΖΗΣ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ.
    ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΟΠΟΤΕ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΠΡΩΤΑ ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΑ ΡΙΧΝΕΤΕ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ.
    ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΛΕΩΦΟΡΙΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΤΑΞΙ ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ Η ΚΑΤΕΒΕΙΤΕ ΕΩΣ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΣΤΗΝ ΛΕΣΧΗ ΟΤΕ Η ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΙΤΕ 2 ΕΥΡΩ ΒΕΝΖΙΝΗ ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΕΤΕ ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΣΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΛΕΦΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/8/12 15:31

      ...ΟΧΙ ΦΙΛΕ ΤΑΞΙΤΖΗ, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΧΡΕΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΜΑΣ!
      ΟΙ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος10/8/12 17:06

      ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΔΙΚΕ ΜΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΕΙΤΕ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΝΑ ΣΤΑ ΕΞΗΓΗΣΩ ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ.

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος10/8/12 05:51

    Δηλαδη τι το κακο υπαρχει στο να περιμενουν να παρουν ταξι?Στην πατριδα τους βρισκουν αμεσως ταξι?Ενα νησι ειναι με ενα σωρο τουριστες και οι οποιοι θελουν ταξι την ιδια ωρα.Θα περιμενουν και θα φυγουν.Οταν τα αεροπλανα τους τους φερνουν με 10 ωρες καθυστερηση και νηστικους δεν λενε τιποτα(αν τολμανε ας πουνε κουβεντα στους δικους τους).Μολις πατησουν το ποδι τους εδω αμεσως θυμουνται οτι πεινανε ,διψανε ,ειναι κουρασμενοι και βιαζονται και οτι φανταστεις.Και διευκρινιζω οτι δεν ειμαι ταριφας και ουτε τους παω,αλλα το δικιο,δικιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/8/12 14:51

      Τι λες ρε μεγάλε? για ποίες αεροπορικές εταιρίες μιλάς που έχουν καθυστερήσεις 10 ώρες? εκτος από τις δικες μας που το έχουν κάνει παράδοση. Έχω συγγενείς και φίλους στο εξωτερικό που έρχονται κάθε χρόνο στην Ελλάδα από Ιταλία, Αγγλία, Γερμανία, Αυστραλία, Αμερική, και το αίσχος που έχουν συναντήσει στα Ελληνικά αεροδρόμια και σε όλα τα MMM πραγματικά δεν τα έχουν δει πουθενά αλλου. Εκει όμως οι εργαζόμενοι ακόμα και το 1 αϊρό που θα τους δώσουν το εκτιμούν και λένε thank you ser, εσείς εδώ άμα σας δώσουν να κάνετε μια απόσταση τον 2χλμ κατεβάζετε χριστοπαναγίες.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος10/8/12 17:08

      ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΠΑΕΙ ΘΑ ΗΞΕΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΛΕΓΕΣ ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ.
      ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΤΙ ΤΙΜΕΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΤΑ ΤΑΞΙ.
      ΑΣΤΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΙΤΑΛΙΑ ΑΓΓΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΑΚΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΟΠΟΤΕ ...

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος11/8/12 07:42

      2:51 εισαι αδιαβαστος.Σε ξενοδοχειο δουλευω και τα βλεπω απο πρωτο χερι.Και 10και 12 ωρες ακομα μου εχουν τυχει.Για τις 2 και τρεις ωρες ειναι πολυ συνηθισμενο.Σταματα να κατηγορεις μονο την Ελλαδα.Και αν δεν εισαι βαλτός τουλαχιστον ρωτα.

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος10/8/12 05:55

    ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΔΙΚΕ ΜΟΥ ΜΑΘΕ ΠΡΩΤΑ ΟΔΗΓΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Η ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΦΤΑΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΑΘΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΣΤΙΣ ΑΣΠΡΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΖΟΥΣ ΜΑΘΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ Μ.Μ.Μ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΤΑΞΙ, ΔΩΣΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΞΕΜΠΛΟΚΑΡΕΙ Η ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ ΣΤΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΗ Η ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ.
    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΑΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΕΝΑ ΠΕΖΟ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΑΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ 20 ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΛΙ ΚΙΝΗΣΗ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙΣ.
    ΨΑΞΕ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Η ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος10/8/12 06:03

    Η ΝΤΡΟΠΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΑΞΙ ΚΑΙ Η ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΤΑ ΓΙΑΤΙ Η ΑΝΑΜΟΝΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ ΤΑ ΤΑΞΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΟΝΟ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΕΞΑΛΛΟΥ Η ΝΤΡΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΑ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ Η ΑΝΑΜΟΝΗ ΕΙΝΑΙ 200 ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΚΕΙ Η ΝΤΡΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ......
    ΔΕΝ ΡΙΧΝΩ ΕΥΘΥΝΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΚΑΡΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΚΙΝΓΚ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙΤΕ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΙΕΙΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΤΕ ΠΑΡΤΕ ΤΑΞΙ Η ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ Η ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ Η ΜΕ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 5 ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΧΩΡΑΝΕ Ο ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΙΝΕΙ ΟΧΙ ΜΕ 5 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ 5 ΑΤΟΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/8/12 10:09

      Δυστυχως ειναι κατι που δεν μπορεις να το αποφυγεις το αυτοκινητο λες να θελουν ολοι αυτοι (οπως και εγω αλλωστε) να κανω 15 σφουρες μεχρι να βρω, και αν βρω, να παρκαρω? απλα τα λεωφορεια ειναι μεχρι μια συγκεκριμενη ωρα κατι το οποιο εννοειται δεν βολευει και ταξι οταν εχω την δυνατοτητα να μην πληρωσω 10 ευρω για να παω και 10 να γυρισω σπιτι μου φυσικα και δεν θα κατσω να τα πληρωσω. Ας κανει ο δημος κατι για το παρκινγκ γιατι η κατασταση χειροτερευει.

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος10/8/12 06:09

    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΥΛΑΚΑ ΤΟΝ ΦΥΛΑΚΑ ΦΙΛΕ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΝ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΑ ΤΑΞΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΙ ΣΕ ΣΕΙΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΖΟΥΝ.
    ΤΟΝ ΦΥΛΑΚΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΕ ΕΓΚΥΟΥΣ , ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ , ΣΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΕ ΜΩΡΑ , ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ.
    ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΣΕ ΤΑΞΗ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΤΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ.
    ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΚΑΝΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΚΑΙ ΡΩΤΑ ΚΑΝΑ ΤΟΥΡΙΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΟΛΟΙ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΑΞΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΠΛΑ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΠΛΑ ΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ Η ΑΝΑΜΟΝΗ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΣΦΑΙΡΕΣ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος10/8/12 08:01

    ΕΣΥ που εγραψες το άρθρο μήπως ΕΣΥ ντροπιαζεις το νησί που απασχολεις στην δουλειά σου πακιστανο Αλβανό η οι γυφτοι που τρυγηρνανε στην παλιά πόλη και ζητιανευουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος10/8/12 11:06

    μερικοί άσχετοι που είναι κριτές των πάντων δεν έχουν βγει έξω απο τη Ρόδο να δουν τί γίνεται και σε άλλες χώρες και καταδικάζουν τους πάντες και τα πάντα. επειδή έχω ταξιδέψει σε 6-7 πρωτεύουσες του εξωτερικού και σε συζητήσεις με φίλους να είστε σίγουροι ότι παντού υπάρχουν δυσάρεστες εμπειρίες. το μόνο κακό που δυσφημεί το νησί είναι τα σκουπίδια, οι κράχτες και οι γύφτοι. κατα την άποψή μου...γιατί θα απαντήσουν μερικοί πανέξυπνοι όπως πάντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος10/8/12 11:23

    pigene re vlaka sto eksoteriko na dis oures apo kosmo na perimeni ilithie!!!akou eki taleporimeni saxlamara,,,,den eimai tarifas...............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος10/8/12 14:55

    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΗΡΕΜΙΑ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΜΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ 20 ΜΕΡΕΣ ΤΙ ΘΑ ΛΕΜΕ. ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΟΔΗΓΑΤΕ ΣΤΗ ΡΟΔΟ.ΠΟΣΗ ΩΡΑ ΘΕΛΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΣΑΣ.ΕΧΕΤΕ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΛΩΝΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΨΑΡΟΠΟΥΛΑ ΜΕ ΛΕΟΦΩΡΕΙΟ , ΠΟΥΛΜΑΝ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΤΗΝ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΡΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ , ΑΝΟΙΧΤΑ ΛΕΩΦΩΡΕΙΑ , ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΦΡΟΥΤΑ ΤΕΤΡΑΤΡΟΧΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΤΑΦΡΟ ΟΠΟΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΝΟΧΛΕΙ ΑΛΛΑ ΟΣΟ ΝΑ'ΝΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ ΤΗΝ ΡΟΗ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ.

    ΟΤΑΝ ΠΑΤΕ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΠΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ;

    ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ
    ΤΡΑΠΕΖΑ
    ΓΙΑΤΡΟ
    ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
    ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ
    Κ.Α

    ΑΠΛΑ ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΩΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΚΑΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 19:00 KAI ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΚΑΠΟΥ ΣΤΙΣ 23:00 ME 23:30 ΠΑΛΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ.

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ SECURITY ΚΑΛΑ ΕΚΕΝΑΝ ΟΙ ΤΑΞΙΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΒΑΛΑΝ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΞΗΠΝΑΚΗΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΧΑΛΑΝΕ ΤΗΝ ΟΥΡΑ.Ο ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ ΟΤΑΝ ΔΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ.

    ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΑΞΙΤΖΗΣ ΑΛΛΑ ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΕΧΡΙ ΙΛΑΥΣΟ 4 ΦΟΡΕΣ ΤΗ ΜΕΡΑ.

    ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΑΞΙΤΖΗΣ ΑΛΛΑ ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΑΥΤΗ ΜΕΧΡΙ ΙΑΛΥΣΟ 4 ΦΟΡΕΣ ΤΗ ΜΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος10/8/12 20:09

    Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΑ ΤΑΞΙ ΚΛΕΙΣΤΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΑΔΕΙΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος11/8/12 05:19

      ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΕΕΙ ΑΛΛΟΣ ΤΑΞΙΤΖΗΣ ΑΥΤΟ

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *