ροή ειδήσεων

Ένστολοι προς κυβέρνηση: Μην μας εξευτελίζετε

Από το Γραφείο Τύπου
Η αγωνιστική διάθεση για την μέχρις εσχάτων προάσπιση της ήδη δεινής θέσης στην οποία έχουν περιέλθει οι ένστολοι, διατρανώθηκε... αποφασιστικά στην σημερινή κοινή συνεδρίαση των Προεδρείων των Ομοσπονδιών των Σωμάτων Ασφαλείας.

Ρητά και κατηγορηματικά οι Αστυνομικοί, Πυροσβέστες και Λιμενικοί υπερτονίζουν με την φωνή της συνείδησής τους, τιμώντας τον όρκο τους: Η ΑΦΑΙΜΑΞΗ δεν θα περάσει. Δεν αντέχουν άλλες περικοπές.

Εάν επιβεβαιωθούν τα ρεπορτάζ των ΜΜΕ περί μη εξαίρεσης των ενστόλων από τις νέες περικοπές και αθέτησης των δεσμεύσεων του κ. Πρωθυπουργού και της Κυβέρνησης, τότε θα πρόκειται περί προσχεδιασμένης εξαθλίωσής τους και εξασθένησης των αντιστάσεων της Αστυνομίας του Λιμενικού και Πυροσβεστικού Σώματος στην επέλαση του εγκλήματος και της ανομίας.

Απαξιωμένοι και περιθωριοποιημένοι ένστολοι ακινητοποιούνται στη μάχη εναντίον των λωποδυτών, των καταχραστών και των εγκληματιών. Αυτό θέλουν;

Ουδεμία σχέση έχουν οι ένστολοι με ειδικά προνόμια ειδικών μισθολογίων, όπως επιμένει η παραπληροφόρηση. Αντιθέτως μάλιστα. Πάντα οι ένστολοι, παρά το επικίνδυνο της εργασίας τους, παρά τους τραυματισμούς και τους νεκρούς στο καθήκον, ακολουθούν μακρόθεν άλλα μισθολόγια. Το ίδιο και οι ένστολοι των Ενόπλων Δυνάμεων τους οποίους καλούμε σε κοινό αγώνα, απευθύνοντας προς τούτο πρόσκληση στον Σύνδεσμο Συνεργασίας Μελών Ενόπλων Δυνάμεων.

Κατόπιν όλων αυτών, ζητούμε επίσημη ενημέρωση - συνάντηση με τον κ. Υπουργό Οικονομικών, καθώς επίσης και με τους κ.κ. Υπουργούς Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη και Ναυτιλίας, έως την Παρασκευή 24-08-2012, για να πληροφορηθούμε επιτέλους το τι ακριβώς συμβαίνει.

Καμία «τρόικα» πάνω από το εθνικό συμφέρον!
tro-ma-ktiko.gr

Σχόλια

  1. Ανώνυμος23/8/12 08:08

    ΕΔΩ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΝΑΕΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΝΣΤΟΛΟΙ.
    ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ ΤΟΤΕ Η ΑΛΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ, ΤΩΝ ΜΑΤ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΟΝΟΥΣ ΔΑΚΡΥΓΟΝΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΡΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!
    ΟΧΙ -12% ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΣΑΣ ΑΛΛΑ -50% ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ!ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΥΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΟΠ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ.ΕΙΝΑΙΚΟΙΝΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος23/8/12 09:08

    Εσυ μεγαλε που λες να μας κοψουν 50 % απο τα χρηματα και να απολυσουν τους εποπ οχι εοπ αγράμματε μαθε να γρεφεις πρωτα μαλλον δεν χωρας να περασεις κατω απο τις πορτες για να εχεις τετειο κομλπεξ με τους ενστολους εαν με πιανεις....και κατι αλλο εαν σταματησουν να υπαρχουν τα σωματα ασφαλειας δεν θα υπαρχεις και εσυ γ¨αυτο βουτα λιγο την γλωσσα στο μυαλο σου πριν αρχισεις και πετας μαλακιες τουβλο ε τουβλο με τοσα τουβλα εδω μεσα χτίζουμε αλλη μια παλια πολη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/8/12 09:44

      ...ΕΙΠΕ Ο ΓΑΙΔΑΡΟΣ ΤΟΝ ΠΕΤΕΙΝΟ ΚΕΦΑΛΑ!
      ΕΓΩ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΓΡΑΨΑ ΕΟΠ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΟΠ ΜΑΘΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΗ. ΕΣΥ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΟΙΞΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΛΕΞΙΚΟ ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΟΤΙ ΛΕΞΕΙΣ ΟΠΩΣ (γρεφεις ΕΙΝΑΙ γράφεις)( τετειο ΕΙΝΑΙ τέτοιο)
      ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝΟΙ ΣΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΑΝ ΠΗΓΕΣ ΠΟΤΕ ΣΧΟΛΕΙΟ!!
      ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ, ΕΙΣΤΕ, ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΚΑΡΑΒΑΝΑΔΕΣ Κ.Τ.Λ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!!

      ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ Σ'ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΧΩΡΑ!

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος23/8/12 09:56

    Εσύ μεγάλε και λαλίστατε 9:08 γράψε μας σε παρακαλώ πόσοι είναι οι ΕΠΟΠ στην χώρα μας? Και ποια είναι τα καθήκοντα τους?
    Είναι κοινό μυστικό ότι δεν κάνετε τίποτα!
    Καθήκοντα στρατιώτη έχετε με αυξημένες αρμοδιότητες!
    Μην τρελαθούμε τώρα!
    Γιατί λοιπόν να σας πληρώνουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος23/8/12 11:16

    ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ (09:08) ΠΡΙΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΙ ΕΠΟΠ, ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΡΑΤΟΣ????
    ΑΟΠ ΤΟΥΣ ΕΦΕΔΡΟΥΣ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΕ ΟΛΗ Η ΔΟΥΛΙΑ!!!!ΙΣΩΣ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΥΣ
    ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΟΣΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ!ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ,ΜΑΖΕΨΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΚΟΠΕΛΙΤΣΕΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ......ΑΛΛΑ ΤΙ ΛΕΩ
    ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΓΩ ΚΑΙ ΕΒΛΕΠΑ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ!ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΡΜΕΝΙΟΝΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΑΡΜΕΝΙΖΑΝ ΚΑΙ ΣΦΥΡΙΖΑΝ ΚΛΕΦΤΙΚΑ!!!!!!!!ΟΥΣΤ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος23/8/12 14:48

    ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΝΑ ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ .ΒΛΕΠΕ ΕΝΙΑΙΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΟΛΟΙ ΣΕ ΕΝΑ ΤΣΟΥΒΑΛΙ.ΓΙΑΤΙ ΕΞΩ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΨΩΡΙΑΡΗΣ ΜΕΣΑ.

    ΝΕΟΔΙΟΡΙΣΤΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ 35 ΕΤΩΝ ΜΕ ΜΙΣΘΟ 600 ΕΥΡΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος23/8/12 16:34

    Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.
    Καμία «τρόικα» πάνω από το εθνικό συμφέρον! ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΓΡΑΨΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΒΑΛΑΤΕ ΑΦΟΥ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΚΟΙΤΑΤΕ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ %^&*ΧΑΝΕΙΟ ΤΟΤΕ ΚΑΝΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΕΝΑΝ ΑΛΛΟΙ ΣΤΡΑΤΟΙ ΑΛΛΩΝ ΧΩΡΩΝ ΠΟΥ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΤΟ ΛΑΟ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΠΛΟΜΑΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΤΥΛ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΣ ΨΟΦΗΣΟΥΝ.
    ΟΠΟΤΕ ΑΠΟ ΕΠΟΠ ΜΕΧΡΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΟΙΤΑΤΕ ΝΑ ΣΩΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΣΑΣ.
    ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΘΑΡΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος23/8/12 21:30

    oloi eseis pou ta bazete pali me ton strato kai zhte me ta lefta toy mpampaka akoma kai eistai pisw apo thn fousta tis mamas ta idia kanate kai otan yphretisate kai thn thitia sas vazete thn mamaka na pernei thl to dkth na sas dwsei kamia adeia vrite kamia douleia kai vgite exw sthn koinonia kai afhste ton strato kai ta alla swmata asfaleias na kanoyn afto pou exoun orkisth na fylatoyn thermopiles ante twra sto roda gia kana fredo mixiarika...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος24/8/12 06:14

    ΠΟΙΕΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΡΕ ΦΥΛΑΣ????
    ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ , ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΥΤΟΥΣ ΦΥΛΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΚΙΣΤΕΙ ΝΑ ΦΥΛΑΤΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ-ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΟΠΟΤΕ ΦΥΛΑΞΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ-ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΠΩΣ ΟΡΚΙΣΤΗΚΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΖΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ.
    ΑΚΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΦΥΛΑΤΕΙΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΑΝΑΞΙΕ ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΟΙ ΜΕΝ ΝΑ ΒΑΡΑΤΕ ΑΘΩΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ , ΟΙ ΔΕ ΝΑ ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΞΥΝΕΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΦΥΛΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΝΑΞΙΕ Ε ΑΝΑΞΙΕ ΓΙΝΕΤΕ ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΜΕΤΑ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
    ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΕ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΗΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙΑ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΠΙΝΕΙ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ Η ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΓΡΑΜΜΕΝΗ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΟΥ ΕΑΥΤΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ.
    ΑΝΑΞΙΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος24/8/12 08:33

    re maga kamia allh lexi ektos apo to anaxie den sou mathane sto sxolio to poios einai axios kai to ti kanei kai exei kanei o kathenas to gnwrizei kalytera autos,twra gia sena tempelako pou ta brikes etima apo ton mpampaka mallon eisai axios tis miras sou mathe na krinete prota tous eaftous sas kai meta tous allous kai afhste ta logia kai ta foumara o kosmos xeri tin prosfora ton swmaton asfaleias apla thn epomeni fora pou parei to spiti sou fwtia h apilite h zwh sou mhn kaleseis voitheia...kai na eimai sygoura poly poio axios apo sena...tempeloskylo ante twra ta koubadakia sas kai se allh paralia

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *