ροή ειδήσεων

Καθαριότητα και συνδικαλισμός

Διάβασα την ανακοίνωση του σωματείου υπαλλήλων της καθαριότητας για την υποστήριξή τους στην ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ. Προς απάντησή σας κύριοι συνδικαλιστές σας στέλλω αυτές τις φωτογραφίες... από τον χώρο απέναντι από το ΙΚΑ που παραμένουν τα σκουπίδια χρόνια έτσι καθώς και σε άλλες γειτονιές και δρόμους της Ρόδου. Παρά τα τόσα παράπονα και σχόλια για το θέμα της καθαριότητας τόσο εσείς όσο οι αρμόδιοι στον Δήμο δεν κάνετε τίποτα για να αλλάξει προς το καλύτερο η κατάσταση. Κατά τα άλλα ο αξιότιμος κύριος Δήμαρχος και τα στελέχη του «Ονειρεύονται» να χτίσουν τον Κολοσσό. "Ο πολιτισμός μιας χώρας φαίνεται από την καθαριότητά της". Εμείς τον πολιτισμό μας τον απολέσαμε εδώ και πολλά χρόνια. Χορτάσαμε κύριοι συνδικαλιστές και αρμόδιοι από « δηλώσεις» "υποστηρίξεις" και «συνδικαλισμό». Έργα χρειαζόμαστε και πολύ δουλειά. Η εικόνες όμως δείχνουν το αντίθετο.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ






Σχόλια

  1. Ανώνυμος3/8/12 12:11

    πραγματικά ο κάθε Ροδίτης τα βλέπει και δεν θέλει να το πιστέψει πως έχει καταντήσει η πόλη. Δημοσιογράφοι...τα μεγαλύτερα ......που τους κρύβετε ρε...βλάλτε τους στον τάκο..αλλά αν σας διορίζουν συγγενής και φίλους έτσι είναι
    Να δούμε πότε θα βάλουμε μυαλό..με την ψήφο μας
    απορώ πως κοιμουνται τα βράδια
    τόση αναισθησία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος3/8/12 12:20

    Υπενθυμίζουμε στον Ροδιακό λαό ότι με την εφαρμογή αυτών των πολιτικών έκλεισαν την Δημ. Επ. Καθαριότητας Ρόδου και που τώρα βλέπουμε τα τραγικά αποτελέσματα στον τομέα Καθαριότητας , και την διαχείριση των στερεών αποβλήτων .

    Καλούμε τον Ροδιακό λαό, τον Δήμο Ρόδου , τους φορείς του νησιού ,τους Βουλευτές μας να ξεσηκωθούν και να αναλάβουμε την τύχη του τόπου μας στα χέρια μας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/8/12 12:23

      mporeis na mas peis ti lene parapano oi ergazomenoi giati egw den katalava ti diaforetiko lene apo sena ???????

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος3/8/12 12:20

    Στείλε μας και καμμιά φωτογραφία με τα τσιφτετέλια του χοντρού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος3/8/12 12:28

    LA8OS TITLOS KA8ARIOTHTA KAI POLITISMOS EPREPE NA EINE O TITLOS ..KE TON POLITISMO DEN TON KANOYN MONO OI ERGAZOMENOI..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος3/8/12 12:59

    ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΛΟΣΣΟ ΜΕ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΑ ΥΛΙΚΑ ΤΟΤΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/8/12 13:10

      Ωραια η ιδεα σου! Ταμειο υπερ ανεγερσης του Κολοσσου, απο ανταποδοτικα εσοδα ανακυκλωσης. Ανθρωποι τιμιοι να τα διαχειριστουν υπαρχουν;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος3/8/12 16:36

      Ανθρωποι τίμοι? Τι είναι αυτό? Τρώγεται? Αυτό το είδος του ανθρώπου είναι είδος προς εξαφάνιση στον τόπο μας. Για παράνομα πάρτυ καντίνες και βολέματα ημετέρων είναι πρώτοι.

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος3/8/12 16:07

    Η ΡΟΔΟΣ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ, ΤΟ ΣΜΑΡΑΓΔΕΝΙΟ ΝΗΣΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΗΣΙ ΒΡΩΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΥΣΟΣΜΙΑΣ! ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ... ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ. ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΤΩΡΑ ΚΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ ΑΛΛΟ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/8/12 16:39

      Να σου υπενθυμίσω φίλτατε πως η Ρόδος ήταν έτσι και επί Χατζηευθυμίου και τα ίδια πρόσωπα διαλέξατε εσείς οι Ροδίτες πάλι για τον Δήμο. Οι πρόην ανίκανοι δήμαρχοι έγιναν νυν ανικανότατοι αντιδήμαρχοι. Λοιπόν τι παραπονιέστε?

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος3/8/12 18:02

    O ΜΙΣΤΕΡ ΚΟΥΣΟΥΡΝΑΚΙΑΣ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΤΩΡΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΞΑΝΑ.
    Ο ΑΧΡΗΣΤΟΣ,ΑΝΙΚΑΝΟΣ.
    ΜΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΛΑΜΕΝΟ ΥΦΟΣ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ,ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑΤΗΝ ΣΠΑΣΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος3/8/12 18:31

    ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΣΥΜΦΩΝΟ ΑΠΟΛΥΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος3/8/12 19:02

    Ολα σε ιδιωτες λεμε ... Και συμβολαιο με ρυτρα... Οχι αλλες δημοσιες υπηρεσιες ... Τερμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/8/12 21:11

      ΝΑΙ ΟΠΩΣ Η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΟΠΩΣ Ο ΟΤΕ ΟΠΩΣ Η ΔΕΗ ΟΠΩΣ Η ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΟΠΩΣ Η ΜΑΡΙΝΑ ΟΠΩΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΙΝΔΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΝΙΑΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΓΑΔΟΥΡΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΓΟΛΦ ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΦΤΩΧΕ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΞΕΠΟΥΛΑΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΑΡΑΔΟΣΕΤΕ ΤΑ ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΚΥΠΡΙΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος4/8/12 23:33

      Γιατί όχι ρε φίλε? αφού είμαστε ανίκανοι να τα διαχειριστούμε μόνοι μας, παντού μίζα, απάτη, λαμογιά και στο τέλος πεινάμε όλοι μας γιατί ορισμένα κοπρόσκυλα αλώνιζαν τον τόπο αυτό και οι υπόλοιποι τους έβλεπαν και έκαναν τα στραβά μάτια για να μην χάσουν την ησυχία τους. Καλά να πάθουμε.

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος3/8/12 19:10

    ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΣΑΣ ΒΛΑΧΟΤΣΑΜΠΙΚΟΙ... ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΤΣΑΜΠΙΚΟΙ. ΟΛΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ...!!!! ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΡΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝΩΝΥΜΟΣ4/8/12 05:13

      ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΒΛΑΧΟΧΩΡΙΟ ΣΟΥ ΜΈ ΤΟΥΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ ΒΟΣΚΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΙΝΑΝΕ ΠΑΛΙΟ ΜΑ..ΚΑ! ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος4/8/12 08:23

      ΝΑ ΠΑΣ ΕΣΥ ΡΕ ΑΧΡΗΣΤΕ ΣΤΟ ΒΛΑΧΟΧΩΡΙΟ ΣΟΥ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΤΣΙΚΕΣ ΝΑ ΒΟΣΚΙΣΕΙΣ. ΒΛΑΚΑ Ε ΒΛΑΚΑ ΤΣΑΜΠΙΚΟ...

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος3/8/12 19:27

    οταν βλεπω τετοιες φωτος μου ερχεται να μπουκαρω στο δημαρχειο να αρπαξω τον Κουσουρνα και να τον παρω με το ζορι να τα μαζεψει αυτος. Ο τυπος εχει καταντησει επικινδυνος για την Ροδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος3/8/12 21:44

    ΚΟΥΣΟΥΡΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ!!!! ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΧΑΤΖΗΕΥΘΥΜΙΟΥ ΦΕΡΑΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ!!!! ΕΙΣΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΑΧΡΗΣΤΟΣ!!!! Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ!!!! ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΟΥ ΤΟΥ..ΜΠΑΤΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΥΧΙΕΣΑΙ ΚΙΟΛΑΣ!!!!! ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΟΥ ΑΧΡΗΣΤΕ!!!!!.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/8/12 23:43

      καλα ο χατζηευθυμιου εκανε και 2-3 πραγματα...... και ηταν σχετικα καθαρη η Ροδος μας επι Χατζη. Ο Κουσουρνας μας εχει βουλιαξει........

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος4/8/12 11:12

      Τα ίδια έκανε και αυτός και να μην ξεχνάμε και τον περίφημο "ποδηλατόδρομο"!!!!! Αραγε πόσοι τα "φάγανε"???

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος3/8/12 23:06

    ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος3/8/12 23:47

    Ναι ρε σε ιδιωτες οπως ο Οτε που τωρα γ@μει και δερνει.ειναι και μεσημερι και απογευμα και κανεις τι δουλεια σου 500 φορες καλυτερα.Ολα σε ιδιωτες οπως σε ολα τα συγχρονα κρατη και ας ειναι απο που θελουν.παρα να πληρωνω εγω τους 1 000 000 κοπρους με τους φορους .Πας σε μια δημοσια υπηρεσια και σε αντιμετοπιζουν σαν εχθρο.Σε κανουν μπαλακι ασκοπα για να δικαιολογησουν απλα περισσοετερες θεσεις στο δημοσιο.Θελεις 3 υπογραφες και 5 βεβαιωσεις.Να μπουν νεοι ανθρωποι με γνωση στην τεχνολογια .... Να μηχανογραφηθει το δημοσιο .... Και οι υπολοιποι σπιτια τους..... Αλλιω οποιος θελει να μεινει με 300 ευρουλακια το μηνα ειναι υπεραρκετα για αυτα που προσφερουν .........(ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/8/12 13:49

      ΝΑΙ ΡΕΕΕΕΕ οτι σε γαμαει και σε δερνει ο ΟΤΕ ειναι σιγουρο...γιατι δεν μας λες ομως πως πουληθηκε στους ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ....ΑΠΟΛΑΥΣΕ Λοιπον το γ@ΜΗΣΗ και το ξυλο και πληρωνε κερατιατικα ΑΣΕ Που σε λιγο δεν θα χεις τηλεφωνο γιατι δεν θα μπορεις να πληρωσης τον λογαριασμο Α ΞΕΧΑΣΑ επιδει σε βλεπω και οτι ξερεις και απο αλλα κρατη για πες και σε μας να ξερουμε πια συχρονα κρατη τισ κοινωνικεσ δωμεσ τισ εχουν παραχωρηση σε ιδιωτες ?

      Διαγραφή
  15. Ανώνυμος4/8/12 11:14

    ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΖΟΥΝ... ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΡΩΜΑ. ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος4/8/12 20:00

    1.49 Στο πιο συχρονο κρατος στον κοσμο στην Αμερικη.ακομα και η αστυνομια με συμβαση 5ετιας ειναι.Ολα σε ιδιωτες και μια χαρα ειναι ο Οτε.Για την Ολυμπιακη νομιζω οτι οποιος πει οτι δεν εχει φτιαξει ειναι ελεος.Παλια κατω απο 1 ωρα καθυστερηση δεν επαιζε.ΟΛΑ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕς με 1 εκατομυριο δημοσιους καθε δεκα ατομα επρεπε να εχουμε απο εναν στο σπιτι μας ...... οχι να μας πρηζουν τα @@αρια ολη μερα.... Δρομο ολοι φιλε και να σου πω και κατι.... μπορει και να αποτυχει το συστημα αλλα αξιζει να το δικομασουμε αφου αυτη η κατασταση τωρα δε παει....πρωτα να ιδιωτικοποιηθουν ολα .... Ας τα σκεφτοντουσαν αυτα τοσα χρονια που τα ξυνανε .... Τωρα δεν εχει γυρισμο σε 2 χρονακια ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/8/12 12:35

      Δείτε τα αποτελέσματα της "ιδιωτικοποίησης" !!!
      Χρήμα "uber alles"!!!! Αυτό είναι το ..."ιδανικό του έθνους"; Αυτή είναι η "λύση" όλων των ...προβλημάτων της χώρας;
      Μάλλον ...ΟΧΙ !!!

      Απο....Maria Kokala
      Ο μόνιμος κάτοικος Καστελλορίζου Τσ
      ίκος Μαγιαφης αντιμετώπισε πρόβλημα υγείας και αφου τον εξέτασε ο γιατρός, έκρινε αναγκαίο να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο της Ρόδου. Με πεταλούδα στο χέρι και το παραπεμπτικό του γιατρού ο ασθενής, αφου έφτασε στο αεροδρόμιο τον υποχρέωσαν να υπογράψει ένα χαρτί, ότι αν του συμβεί κάτι κατα τη διάρκεια της πτήσης του προς Ρόδο η Ολυμπιακή δεν θα φέρει καμία ευθύνη. Ψυχραιμοτατοι οι υπεύθυνοι, του ανακοινώνουν τελευταία στιγμή ότι δεν μπορεί να ταξιδέψει λόγω υπερβαρου!!!!! αγανακτισμενη όλη η οικογένεια και πανικόβλητη μην έχοντας άλλη λύση επέλεξαν την μετάβαση του Τσίκου στην απέναντι απο το Καστελλοριζο τουρκική πόλη Κας, όπως άλλωστε έχει συμβεί κατα επανάληψη στο παρελθόν με παρόμοιες περιπτώσεις. Τελικά το βάρος μιας βαλίτσας στο αεροπλάνο της Ολυμπιακής αξίζει περισσότερο απο μια ανθρώπινη ζωή ενός 27χρονου ακρίτα!!!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος5/8/12 12:50

      Το τέλος ΑΠΕ θα επιβαρύνει τους λογαριασμούς ρεύματος, καθώς συμπεριλαμβάνεται στις χρεώσεις. Η αύξησή του καθώς και η ειδική εισφορά στα φωτοβολταϊκά εντάσσονται στο πακέτο των μέτρων, που σύμφωνα με πληροφορίες, θα ανακοινώσει ο υφυπουργός Περιβάλλοντος- Ενέργειας Μάκης Παπαγεωργίου εντός των επόμενων ημερών.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος5/8/12 22:14

      Καλά κυρία Μαρία Κοκαλα έχω μια απωρία. Για μια βαλίτσα υπέρβαρη προτιμήσατε εσείς να τον πάτε στην Τουρκία? γιατί δεν αφήσατε την βαλίτσα στο Καστελόριζο αφού εκεί ήταν το πρόβλημα και να φύγει ο ασθενής για Ρόδο χωρίς αυτήν? Τοοοοσο σπουδαιότερη ήταν αυτή η βαλίτσα από τον ασθενή? Δεν είναι λογική αυτή κυρία μου. Μην τα βάζετε λοιπόν με την ΟΑ αλλά με τον εαυτό σας, εκτός και αν συντρέχουν άλλοι λόγοι που δεν μας τους λέτε. Ορφανίδης Δημήτριος

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος5/8/12 23:11

      ΤΙ ΛΕΣ ΠΡΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΚΟΠΕΛΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΑΝ ΕΞΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΒΑΡΟ ΤΟΣΟ ΖΑΒΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΕ ΝΑ ΤΡΑΒΑΝΕ ΤΙΝ ΒΑΛΙΤΣΑ ΜΑΖΙ

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος5/8/12 23:15

      Στην Αντίφυλλο (Κας) της Τουρκίας μεταφέρθηκε 27χρονος ασθενής από το Καστελόριζο, καθώς οι υπεύθυνοι της Ολυμπιακής στο νησί, αρνήθηκαν να επιβιβασθεί στο αεροπλάνο και να μεταφερθεί στη Ρόδο, αναφέρεται σε σημερινό δημοσίευμα της "Ροδιακής".

      Σημειώνεται ότι ο ασθενής είχε ιατρική βεβαίωση του γιατρού του Καστελορίζου για το επείγον της μετάβασής του σε νοσοκομείο. Παρ' όλα αυτά οι υπεύθυνοι της Ο. Α. στο νησί έκριναν αλλιώς.

      Διαγραφή
  17. Ανώνυμος5/8/12 03:42

    ΠΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ..ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ..ΝΑ ΔΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΑΙ ....Η ΠΡΩΗΝ ΔΕΚΡ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΜΕ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΗΛΛΟΙ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΠΕΡΓΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΟΥΣΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ Η Σ Σ ΕΡΓΑΣΙΑΣ..ΟΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΦΩΝΑΖΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΑΝΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΝΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΣΧΕΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΡΑΧΤΗΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ Η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΝΤΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΥΤΟ ΛΕΝΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥΣ .ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΤΑ ΜΑΘΕΝΕΤΕ ΟΛΑ...ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΣΤΡΑΒΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΟΥΣ ΟΜΩΣ ΠΑΛΕΥΟΥΝ 24 ΩΡΕΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΘΑΡΗ ΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ...ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΜΟΛΙΣ ΒΡΕΞΗ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΝΑ ΠΕΤΑΝΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΟ ΧΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΛΙΣΗ ΤΟΤΕ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ 8Α ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΗΜΗ ΚΑΙ Ο ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *