ροή ειδήσεων

Απαγορεύθηκε διά νόμου στους Έλληνες ραγιάδες να αποκτούν περιουσία στην Τουρκία!

Απαγορεύθηκε σε Έλληνες υπηκόους να αγοράζουν σπίτια και οικόπεδα στην Κωνσταντινούπολη, στην Ανδριανούπολη και στη μικρασιατική ακτή, δηλαδή την ιωνική γη που φυσικά είναι ελληνική από το 1500 π.Χ.... με νόμο της κυβέρνησης Ερντογάν!
Την στιγμή που κάποιοι ( δηλαδή ποιοι κάποιοι, σχεδόν όλοι) οι Έλληνες πολιτικοί που καταλαμβάνουν θέσεις πρωθυπουργών, υπουργών Εξωτερικών, υπουργών Άμυνας, υπουργών Οικονομικών κλπ. κάνουν επίδειξη ραγιαδισμού στις σχέσεις με την Άγκυρα και συναγωνίζονται στην προέκλυση τουρκικών επενδύσεων φτάνοντας στο ησμείο να πούλάβε οι ξεφτιλισμένοι ακόμα και ακριτικά λιμάνια, στην Τουρκία, περιέλαβαν τους Έλληνες στην κατηγορία των χωρών οι οποίοι απαγορεύεται να αποκτούν περιουσία εντός Τουρκίας. Ποιες είναι οι άλλες χώρες; Συρία, Αρμενία και Βόρειος Κορέα!
Η Άγκυρα έστειλε επιστολή σε όλες της τις πρεσβείες στο εξωτερικό προτρέποντας τις διπλωματικές της αποστολές να προωθήσουν το πρόγραμμα προσέλκυσης επενδύσεων ενώ πρόκειται να επιστρατευτούν μέχρι και αστέρια του σινεμά της χώρας σε μία προσπάθεια να φέρουν από τις αραβικές χώρες αλλά και αυτές του Κόλπου. πετροδολάρια.
Οι πολίτες της Ελλάδας δεν θα μπορούν να επενδύσουν σε 28 παράκτιες επαρχίες στη Μικρά Ασία, συμπεριλαμβανομένης της Κωνσταντινούπολης ενώ δεν υπάρχει καμία ανάλογη απαγόρευση για τους Τούρκους υπηκόους, οι οποίοι μπορούν ελεύθερα να αγοράσουν τα πάντα στην Ελλάδα, αρκεί να πληρώσουν!

Και δεν περιορίζονται μόνο στην απαγόρευση αγοράς, αλλά ακόμα και στις γονικές παροχές. Σύμφωνα με τον Αττίλα Λοκ, δικηγόρο της Κωνσταντινούπολης «οι Έλληνες πολίτες δεν επιτρέπεται να αγοράσουν περιουσία στην παράκτια περιοχή γύρω από την Τουρκία. κι εάν ένας Έλληνας κληρονομούσε περιουσία θα έπρεπε να τη διεκδικήσει δικαστικά μέσα σε ένα μήνα, καθώς δεν δικαιούταν να έχει περιουσία εκεί».
Στην χώρα των ραγιάδων αγοράζουν τουρκικά σίριαλ κατά κόρον τα ιδιωτικά κανάλια που εκπέμπουν από συχνότητες που αποτελούν δημόσια περιουσία, στο Αιγαίο, μέχρι τις ακτές της Μακεδονίας, Θεσσαλίας ακόμα και Πελοποννήσου, ακούγονται τουρκικοί ραδιοσταθμοί (τεράστια η ισχύς των πομπών τους) και όλα μας προετοιμάζουν για την νέα "τουρκοκρατία" έστω άλλη μορφής, πιο "μοντέρνας"...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Σχόλια

  1. Ανώνυμος12/8/12 09:17

    ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ..... ΜΟΝΟ ΚΟΛΟ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΗΣΑΜΕ ..ΑΚΟΜΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος12/8/12 10:15

    "...δηλαδή την ιωνική γη που φυσικά είναι ελληνική από το 1500 π.Χ...." τι άραγε υπονοεί ο ποιητής; Ότι πρέπει να την ξαναπάρουμαι πίσω; Μυαλό δεν βάζετε εθνικόκαυλοι και πολεμόκαυλοι. Η μικρασιατική καταστροφή δεν σας έβαλε μυαλό; Ή δεν διαβάζετε ιστορία; Δεν πειράζει η καραμέλα φαίνεται ότι είναι ατελείωτη. Αγράμματοι NOT IN MY NAME!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος12/8/12 16:30

    Σε λίγο θα μας πει ο σχολιαστής ότι και η Αιγυπτος είναι Ελληνική....... Εδώ ξεπουλάμε τα πάντα και τώρα εσύ θυμήθηκες "περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαίς". Προσγειώσου στην πραγματικότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος12/8/12 19:17

    ΤΟΥΡΚΟ ΚΑΝΕΙΣ ΦΙΛΟ...ΚΡΑΤΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΞΥΛΟ !!! ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ .
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΩΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΣΕ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΡΟΔΟ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΘΕΜΑ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΕΝΝΟΩ .
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΠΟ ΘΕΣΗ ΙΣΧΥΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΜΕΙΟΝΕΚΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΛΑ ΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΣΤΑΣΟΥΝ ΝΑ ΑΔΡΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΟΥΣ ΔΩΘΕΙ. ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΑΙ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ "ΧΑΜΕΝΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ" ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΞΕΧΑΣΑΝ ΠΡΑΓΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΕΠΙΜΕΛΩΣ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΟΙ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΦΙΛΙΑΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΕΙΝΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΝΑΣΤΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΒΓΕΙ ΣΕ ΚΑΛΟ
    ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΛΑΟΣ : "ΔΩΣΕ ΘΑΡΡΟΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΑΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ"...ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος12/8/12 19:45

    Σωστος ο 12/8/12 7:17 μ.μ.
    Φίλε εχεις απολυτο δίκιο και μακαρι να το βλεπαν και οι υπολοιποι. Σε όλη την Ελλάδα δημιουργουν θέμα και απαιτουν απο εμας
    1ο.Να τους φτιάξουμε τζαμιά για να προσεύχονται
    2ο.Να συντηρούνται με χρήματα των Ελλήνων τα μνημεία που χτίστηκαν επι Τουρκοκρατίας.
    3ο.Να σεβόμαστε τα μνημεία αυτης της περιόδου.
    4ο.Να μπει το μάθημα της Τουρκικής γλώσσας στα Ελληνικά δημόσια σχολεία που πηγαίνουν τα Τουρκάκια.

    Ενα σωρό άλλες απαιτησεις όπως : βραχονησίδες , 12 ναυτικα μίλια , υφαλοκρηπίδα , πετρέλαια , ΑΟΖ, ερευνα και διάσωση, IFR κλπ κλπ.
    Ζήτησαν και ο δρόμος ανοιξε για αυτούς με αποτέλεσμα :
    Τουρκικες επιχειρήσεις ανοίγουν η μια πισω απο την αλλη στην Ελλάδα.
    Περιουσίες αποκτήθηκαν και αποκτούνται απο Τούρκους στη Ελλάδα.
    Αναρωτιέμαι....εμεις τι ζητήσαμε να σεβαστούν και τι σεβάστηκαν ;;;
    Μηπως την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ; Μήπως τους δεκάδες ΑρχαιοΕλληνικούς ναούς ; Μήπως το "Φανάρι" ; Μήπως τη Θεολογικη σχολη της "Χάλκης" ; Μήπως τα σύνορα μας ; Μήπως το αντίστοιχο δικαίωμα μας να αγοράσουμε περιουσία στη Τουρκία ;
    Αλήθεια τι σεβάστηκαν αυτοί ;;;
    Αλήθεια υπάρχουν ακόμα Ελληνες που δεν βλέπουν τι συμβαίνει και που το πανε το πράγμα οι "φίλοι" μας και γείτονες μας ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *