ροή ειδήσεων

Ρόδος: ''Μεθύσαμε και όταν ξύπνησα κατάλαβα πως με βίασε''!

Ο κατηγορούμενος ανακρίνεται από τους αστυνομικούς και αρνείται τα πάντα - Διαβάστε πως περιέγραψε η 19χρονη τα όσα έζησε...

«Πονοκέφαλο» προκάλεσε χθες (22-08-2012) στους επιτελείς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου και στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου η διαχείριση καταγγελίας μιας 19χρονης κοπέλας από τη Σουηδία, που έκανε λόγο για βιασμό από 27χρονο ομοεθνή της.

Σύμφωνα με τη dimokratiki.gr, την 21η Αυγούστου του 2012 καταγγέλθηκε στην ασφάλεια του νησιού από την 19χρονη, ότι τις πρωινές ώρες της ίδιας μέρας γνώρισε σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, στην οδό Ορφανίδου, άγνωστο άτομο και αφού κατανάλωσαν μεγάλη ποσότητα αλκοόλ πήγαν στο δωμάτιο του.

Εκεί αυτός εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι έχασε τις αισθήσεις της ήλθε σε επαφή μαζί της. Όταν το θύμα ανέκτησε τις αισθήσεις της διαπίστωσε ότι είχε έντονους πόνους στα γεννητικά όργανα και διεκομίσθη στο Γ.Ν. Ρόδου, όπου και της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Ο δράστης σύμφωνα με το θύμα ήταν Σουηδός με καστανά μαλλιά και φορούσε μαύρη κοντομάνικη μπλούζα, που στο πίσω μέρος έγραφε την λέξη "crew". Από τους αστυνομικούς ξεκίνησαν έρευνες και από την περιγραφή και πληροφορίες προσήχθη ο 27χρονος, ως ύποπτος τέλεσης της πράξης.

Η 19χρονη τον αναγνώρισε ανεπιφύλακτα ως τον δράστη του σε βάρος της βιασμού και ανέφερε συμπληρωματικά ότι επειδή τελούσε υπό την επήρεια αλκοόλ δεν είναι σίγουρη αν αυτός άσκησε βία επάνω της. Ισχυρίστηκε ωστόσο ότι σίγουρα είχαν σεξουαλική επαφή χωρίς τη θέλησή της καθώς όταν ξύπνησε ήταν στο κρεβάτι χωρίς ρούχα και πονούσε στα γεννητικά της όργανα.

Ο κατηγορούμενος αρνήθηκε την κατηγορία και δήλωσε ότι πράγματι γνωρίστηκε με την 19χρονη τις πρώτες πρωινές ώρες της 21ης Αυγούστου 2012 σε μπαρ και αφού κατανάλωσαν μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, της πρότεινε να πάνε μαζί στο δωμάτιο του. Εκεί, ενώ είχε τις αισθήσεις της, με τη θέλησή της, ήρθαν σε επαφή.

newsit.gr

Σχόλια

  1. Ανώνυμος23/8/12 11:34

    ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΕΣΥ ΠΗΓΕΣ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ Κ ΝΟΜΙΖΑΤΕ ΟΤΙ 8Α ΠΑΙΞΕΤΕ ΤΑΒΛΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος23/8/12 12:43

    ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος23/8/12 13:03

    Την θυμοσαστε την Σουηδεζα δημοσιογραφο που διεσυρε την Ελλαδα σε θεμα δηθεν βιασμου μιας σουηδεζας τουριστριας απο Ελληνα?Τωρα που το κολπο εφαρμοστηκε και σε δικο τους(μιας και οι Ελληνες το ξερουν ηδη) θελω να δω τι θα πει?Κι αυτος ο φουκαρας δεν ηξερε ,δεν ρωταγε?Το "αβγαλτο" το κοριτσακι απο τη μια ηπιε μεχρι αναισθησιας,πηγε στο δωματιο του νεαρου και μετα .....καταγγελια για βιασμο.Αληθεια ποσο παιρνουν απο την ασφαλεια τους ολες οι "ατυχησασες"?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος23/8/12 13:42

    ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΝΕ ΚΑΛΑ.ΑΦΟΥ ΗΠΙΑΝ ΤΙς ΜΠΟΜΠΕΣ ΤΗΣ ΟΡΦΑΝΙΔΟΥ ΤΗς ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΟΥ ΝΑ ΤΗς ΔΕΙΞΕΙ ΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΗ ΑΠΟ ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ!!ΚΑΙ ΑΝ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΝΤΥΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ.ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕ Η ΣΥΛΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ.ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΤΙ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ.ΑΝ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕ(Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΠΑΝΤΑ)ΑΚΟΜΑ ΕΚΕΙ ΘΑ ΗΤΑΝ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος23/8/12 14:53

    Και οι τέσσερις παραπάνω είστε κάφροι.
    Θα μπορούσε να είναι αδελφή η κόρη σας
    Ξέρετε πολλές φορές τι αποτέλεσμα φέρνει το ποτό και ίδικα η μπόμπες
    Έλεος πια φαλλοκρατες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/8/12 17:19

      as min paei ena 19 Xrono koritsaki se mparakia, kai ama thelei na paei se mparakia, as epeine mia mpiritse se mpoukali kai na tin anichsi o serwitoros mprosta tis, den ton xserei oti se mparakia prosexoume ? as diawasi kai ligo sto internet, ti prepei kai ti DEN prepei na pineis se mparakia.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος23/8/12 23:27

      ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΟΤΟ ΑΛΛΑ ΤΙ 8ΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ Η ΚΟΠΕΛΑ ΟΤΑΝ ΠΗΓΕΝΑΝΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ 8Α ΠΕΞΟΥΝΕ ΤΑΒΛΙ

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος24/8/12 11:07

      KI ESY PANEKSYPNH, EAN H KORH SOU H H ADERFH SOU H ESY H IDIA PIEIS MERIKA POTHRAKIA PARAPANW (OXI ME TO ZORI, 8ELEIS KAI PINEIS) KAI ER8EI ENAS AGNWSTOS NA PIEI MAZI SOU KAI META FYGETE KAI PATE STO DWMATIO TOU, TI PERIMENEIS DHLADH OTI 8A AKOLOU8HSEI? 8A ANOIKSETE SYZITHSH GIA TO MELLON TOU EURW, GIA THN ORIO8ETHSH THS A.O.Z. H GIA THN ANAKALYPSH TOU BOZONIOU?
      EAN DEN AKOLOU8HSEI SEX TO MONO SIGOURO EINAI OTI 8A TON PEITE KAI MALAKA H ADERFH META.

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος24/8/12 02:00

    2΄53 την επομενη φορα που θα πας σε σπιτι αντρα να τον ρωτησεις πρωτα γιατι σε καλει σπιτι του..αν σου πει ελα να σου δειξω την συλλογη μου τοτε να τον πεις φαλλοκρατη!!αλλα εχω τν υποψια πως δενε χει τυχει ακομα να δεις καποια ΄΄συλλογη΄΄ απο πεταλουδες..γι αυτο βαζεις χαρακτηρισμους που δεν συναυουν με τον χαρακτηρα σου και την μορφωση σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος24/8/12 07:15

    prota polla....den eipie alkool.......mpompes einai ekei ola....kai deuteron...oloi ekei forane mplouzes pou grafoun crew kai oloi ksanthoi einai..!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *