ροή ειδήσεων

Πουζουκάκης: «Έλλειψη παιδιών στη Ρόδο»

Παρελθόν από το τεχνικό επιτελείο του Διαγόρα Ρόδου αποτελεί ο Κίμωνας Πουζουκάκης, ύστερα από ένα χρόνο παρουσίας του στην ομάδα...


Ο Ροδίτης τεχνικός, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ, αναφέρθηκε στη συνεργασία του με το Γιάννη Τσακίρη, στις δυσκολίες που υπάρχουν στο «σμαραγδένιο» νησί, αλλά και στην πορεία του Κολοσσού Ρόδου στην Α1. Του ευχήθηκε, μάλιστα, στο μέλλον να αγωνιστεί και στην Ευρώπη. Αναλυτικά τα όσα είπε…

Για τη συνεργασία που είχε με το Διαγόρα: «Για κάποιον που ξεκινάει την προπονητική καριέρα του και αμέσως του δίνεται η ευκαιρία να βρίσκεται σε μια ομάδα η οποία αγωνίζεται σε εθνική κατηγορία είναι πολύ τιμητικό. Εργάστηκα ένα χρόνο ως ασίσταντ κόουτς και γυμναστής, αποκομίζοντας σημαντικές εμπειρίες, και θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόουτς Γιάννη Τσακίρη που μου έδωσε αυτή την ευκαιρία. Ύστερα από ένα χρόνο συνεργασίας αποφάσισα για κάποιους προσωπικούς λόγους να μη συνεχίσω παρ’ όλά αυτά οι εμπειρίες που αποκόμισα θα με βοηθήσουν πολύ στη συνέχεια της καριέρας μου».

Για το μπάσκετ στο νησί της Ρόδου: «Το επίπεδο όπως σε όλες τις κατηγορίες έχει πέσει κι έτσι συμβαίνει και στα Δωδεκάνησα. Σε σχέση με άλλες ενώσεις σε εμάς υπάρχει πάντα το πρόβλημα της μετακίνησης από νησί και νησί για τα τοπικά πρωταθλήματα κι αυτά των μικρών ηλικιών. Αυτό που με ανησυχεί περισσότερο, όμως, είναι ότι παρουσιάζεται έλλειψη παιδιών που θέλουν να ασχοληθούν με το μπάσκετ. Πιστεύω ότι όλοι όσοι αγαπάμε το άθλημα θα πρέπει να προσπαθήσουμε να φέρουμε ξανά τους Ροδίτες κοντά στο μπάσκετ, προκειμένου να υπάρχει συνέχεια στη πόλη μας. Από την άλλη πλευρά η Τοπική Επιτροπή Δωδεκανήσου, εργαζόμενη προς τη σωστή κατεύθυνση, προσπάθησε να κάνει το Α’ Τοπικό Πρωτάθλημα πιο ανταγωνιστικό και ενδιαφέρον, αυξάνοντας τον αριθμό των αγώνων και παράλληλα μειώνοντας τις μετακινήσεις. Αυτή η κίνηση βοήθησε αρκετά τις ομάδες».

Για την πορεία των Κολοσσού και Διαγόρα στις εθνικές κατηγορίες: «Αξίζουν συγχαρητήρια στον Κολοσσό για την εκπληκτική περσινή πορεία του. Αποτελεί πολύ καλή διαφήμιση για το νησί μας στο χώρο του αθλητισμού κι εύχομαι να κάνει ανάλογη πορεία, όπως πέρυσι. Παράλληλα, ελπίζω όπως και όλοι οι Δωδεκανήσιοι φίλαθλοι να τον δούμε να αγωνίζεται κάποια στιγμή και στην Ευρώπη. Όσον αφορά στο Διαγόρα, επειδή δεν ξέρουμε ακόμα σε ποια κατηγορία θα βρίσκεται, ελπίζω να αγωνιστεί στην Α2 τελικά κι εύχομαι η πορεία του να είναι σταθερά ανοδική».

onsports.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *