ροή ειδήσεων

Ευχαριστίες από την Επιτροπή Διαχείρισης Άλσους Αγίου Σουλά

H «Επιτροπή Διαχείρισης Άλσους Αγίου Σουλά» που αποτελείται από τη Δημοτική Κοινότητα Σορωνής, τον Πολιτιστικό και Λαογραφικό Σύλλογο Σορωνής Ρόδου «Το Αμπερνάλλι», τον ΑΕΣ «Ευκλής» Σορωνής, τον Σύλλογο Περιβάλλοντος Σορωνής και τον ΑΓΕΣ «Κάμειρος 2009», ευχαριστεί θερμά όλους τους συμπολίτες μας... που επισκέφτηκαν το Άλσος Αγίου Σουλά την τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου. Οι πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις που διοργανώθηκαν είχαν διαφορετικές θεματικές και πιστεύουμε πως τις ευχαριστήθηκαν όλοι όσοι συμμετείχαν ή ήταν θεατές.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους τους εθελοντές, φίλους και μέλη των Συλλόγων που βοήθησαν στην όλη διοργάνωση καθώς και τους δημοτικούς υπαλλήλους. Η συμβολή τους ήταν και είναι καθοριστική για να συνεχίσουμε!

Να ευχαριστήσουμε επίσης την Δημοτική Ενότητα Καμείρου για την υποστήριξη και τους παρακάτω Συλλόγους- Φορείς που συμμετείχαν στις εκδηλώσεις: «Ευθύτα» Ρόδου, Ομάδα Abada Capoeira, Σύλλογο Γυναικών Κοσκινού, Πολιτιστικό Σύλλογο Αρχίπολης «Ο Άγιος Μηνάς», Πολιτιστικό Σύλλογο Κρεμαστής «Η Πρόοδος», Πολιτιστικό Σύλλογο Διμυλιάς-Ελεούσας «Το Φουντουκλί», μουσικό σχήμα «Wild Hawks», Σύλλογο Ελεύθερης Ιππασίας «Campo Chiaro», Γαλλικό Σπίτι Ρόδου, Καπή Ρόδου, ΔΟΠΑΡ, Φιλαρμονική Αφάντου, Εθελοντές Σαμαρείτες, τους αθλητές και προπονητές που πήραν μέρος στα αγωνίσματα.

Μετά τις εκδηλώσεις αυτές, μερικές από τις οποίες γίνονται εδώ και δεκαετίες τιμώντας τη μνήμη και τη δόξα του Αγίου Σίλα (Σουλά) που εορτάζει 30 Ιουλίου, επόμενη δράση της «Επιτροπής Διαχείρισης Άλσους Αγίου Σουλά», σε συνεργασία με την ΕΥΘΥΤΑ Ρόδου, είναι τις Κυριακές του Αυγούστου (05, 12, 19 και 26 Αυγούστου) στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής και ώρες 10:30-12:30. Θα είμαστε εκεί για να δοθούν «μαθήματα ζωής» μαθαίνοντας τα οδικά σήματα και κανόνες οδικής συμπεριφοράς με ποδήλατα και ηλεκτροκίνητα αυτοκινητάκια. Το «Κιόσκι» που υπάρχει στη περιοχή θα είναι ανοιχτό και αυτές τις ώρες.

Εκ της Επιτροπής Διαχείρισης Άλσους Αγίου Σουλά







Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *