ροή ειδήσεων

ΣΟΚ: ουρητήρια κατάντησαν οι κολώνες ιστορικού κτιρίου !

Θέαμα ντροπής και δυσωδία που σε προειδοποιεί από μακριά για την κατάντια πίσω από το κτίριο της νομαρχίας λίγα μόνο μέτρα από τον βωμό της πατρίδος...


Σε ένα χώρο με τόσους επισκέπτες δεν υπάρχει δημόσια τουαλέτα ούτε ενημέρωση για το που θα βρουν πλησιέστερη...




parapona-rodou.blogspot.com

Σχόλια

  1. Ανώνυμος21/8/12 00:44

    Καλά τώρα το είδατε αυτό ; Αυτό είναι αρχαία ιστορία . ΄Οπως και τα φαινόμενα στη Λίνδο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος21/8/12 00:49

    Τωρα παθατε το ΣΟΚ????? Αυτο συμβαινει .....οσα χρονια θυμαμε...απο παιδι..ειμαστε βρωμιαρηδες οντως...αλλα κ τοοοοοσοι ηλιθιοι τοπικοι αρχοντες ανεβηκαν κ κατεβηκαν τη καρεκλα....κανεις τους δε μεριμνησε να φτιαξει ΔΗΜΟΣΙΕΣ τουαλετες οσο αριθμουν στους κατοικους του νησιου κ επισκεπτες της....μονο να τα τρωνε σε φαντασματα εργα...κ τα λεφτα στη τσεπη τους!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος21/8/12 03:12

    Οταν οι μπατηροτουριστες καταπινουν την Αρτα και τα Γιαννενα σιγα μην ψαξουν να βρουν και τουαλεττες για κατουρημα.Το μπροστα μερος της νομαρχιας ειναι για κατουρημα και το πισω για χεσιμο.Οχι δηλαδη πως αυτοι που ειναι μεσα αξιζουν για τιποτα περισσοτερο.Λεμε τωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος21/8/12 09:25

    Χτες βράδυ έκανα μια βόλτα οικογενειακός με τα πόδια απο λιμάνι μέχρι και το ενυδρειο, αυτά που είδα είναι απίστευτα, μικρά μαγαζάκια που έχουν κατακλήσει τα πεζοδρόμια το κάθε ένα πιο κιτς απτο άλλο, μικρούς ζητιανους που έχουν παρέα αδέσποτα, βρώμια και δυσωδια παντού, δέντρα που αγγίζουν τον δρόμο και στον πρώτο αέρα θα σπάσουν, είδα απο κοντά τον τρούλο που λένε ότι θέλει βάψιμο , μάλλον λάθος κάνουν επείγεται επισκευή άμεση, δυο κολόνες είναι έτοιμες να σπάσουν τελείως και να γκρεμιστεί, πιο κάτω έχει καφετέρια μπαρ εστιατόριο που φώτισε τα δέντρα στο πεζοδρόμιο αλλα με φωτιστικά πάνω στο δέντρο και το καλώδιο γυμνό χωρίς εξωτερική προστασία καρφωμένο κάτω.
    Μήπως ο Υπεύθηνος αντιδήμαρχος συντήρησης και εργασιών στον δήμο δεν έχει πια προσωπικό που να περπατάει με τα πόδια και να βλέπει όλα τα κακά ώστε να φροντίζουν το συντομότερο δυνατόν να επιλύονται? αν δεν, ας ζητήσει εθελοντές πιστεύω ότι πολλοί απο εμάς θα τρέξουμε να συμμετάσχουμε ώστε να καταγράφουν όλα και να βγει ένα πρόγραμμα άμεσης αποκατάστασης.
    Σήμερα θα γράφτω ως εθελοντής στην σελίδα του δήμου και θα δώσω δυο ώρες καθημερινά απο τον ελευθερο χρόνο μου, όχι ότι έχω και παραπάνω αλλα ελπίζω οι υπεύθυνοι να τον εκμεταλλευτούν.
    Προσκαλώ και άλλους ενεργούς πολίτες όλων των επαγγελμάτων να πάμε να τους δώσουμε ένα χεράκι βοήθειας όχι τόσο για τον δήμο όσο για την όμορφη Ρόδο που το αξίζει και με το παραπάνω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/8/12 03:59

      Συγχαρητήρια κύριε πραγματικά..

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος21/8/12 09:58

    Ενα χεράκι πρέπει να βάλουμε όλοι οι Ροδίτες να διώξουμε τους άχρηστους δημοτικούς συμβούλους και αντιδημάρχους-δημάρχους από τη Ρόδο. Αυτοί είναι μόνο για να βολεύουν ημέτερους με τα παράνομα πάρτι, καντίνες, ποδηλατόδρομους φαντάσματα και τον "Μελλοντικό Κολοσσό" τρομάρα τους, δεν θυμάμαι ποτέ τόσα χρόνια να είδα τόσους τσιγγάνους επαίτες, τόση αναρχία με παραμάγαζα πλανόδιους και τόση βρωμιά. Εχει βρωμίσει η Ρόδος, κανείς δεν ενδιαφέρεται για τα σκουπίδια, αλλά ούτε να στείλει μια υδροφόρα να πλύνει αυτά τα αίσχη από την Νομαρχία. Οι Ιταλοί μας άφησαν ένα κόσμημα όταν έφυγαν και εμείς όχι μόνο το καταληστεύσαμε, αλλά το κακοποιούμε καθημερινά με την αδιαφορία μας. Είναι η χειρότερη δημοτική αρχή που πέρασε ποτέ από την Ρόδο. Κατά τα άλλα σέρνονται από την μύτη από μια χούφτα συνδικαλιστές της καθαριότητας μόνο και μόνο για να μην χάσουν τα ψηφουλάκια τους αδιαφορώντας για το γενικό καλό του τόπου. Αυτούς διαλέξατε Ροδίτες ...... φατε τους τώρα στην μάπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/4/13 17:23

      Δεν λεω τα χαλια της εχει η δημοτική αρχή αλλα οχι οτι θα ναι και κανενας Χατζημάρκος καλύτερος αφου κι αυτός μας ειχε τρελλάνει με τον " μελλοντικό κολοσσό" και διαφορες μπουρδες οταν ειχε παει τοτε νομιζω στο Ντουμπαι(;). Το θεμα ειναι να την αγαπήσουν ανεξαρτήτως όλοι οι δημοτικοι αρχοντες την Ρόδο και να την δουν με το μάτι του δυστυχου του τουρίστα που ερχεται να αφήσει τα ωραία του λεφτουδακια στην Ρόδο που άκουσε τοσα και τοσα.. Και αν τελικά δουν την Ρόδο με το ματι του τουρίστα θα δουνε ας πουμε στο Μαντράκι και πισω απο την Νομαρχία αυτή την κατάσταση για γελια και για κλάμματα που ειναι οι καντίνες-τσαντήρια με τις πλαστικές καρέκλες τα σκουριασμένα ψυγεία ,στα καλύτερα σημεία της πόλης, που ειναι τα σπασμένα τα πεζοδρόμια, που έχουν τεράστιες λακούβες και οποιος ειναι τυχερος δεν σπάει τα πόδια του ,που εγιναν ουρητηρια οι καμάρες αφού δεν υπάρχει κάπου τουλάχιστον μια χημική τουαλέτα γι αυτόν τον δυστυχο τουρίστα, και που σε ενα παρτέρι φατσα καρτα στο Ελλη καταλήγει ο βιολογικός με τα μηχανήματα, σχάρες κλπ σε κοινή θεα των τουριστών αφού κανεις δεν σκέφτεται να το κλείσει τουλάχιστον με κάποιο τρόπο, ενα καφασωτο ας πουμε βρε αδελφέ με 10 βουκαμβίλιες. Αντίθετα ο τουρίστας ή ο ντόπιος περιπατητής ειναι αναγκασμένος να αναπνέει την βρώμα του βιολογικού που ναι ποτε ποτε σε κεινο το σημείο εντονο.. Ας γινουν τουλάχιστον φετος αυτες οι καντίνες καλαίσθητες και ομοιόμορφες..Δημαρχε, αντιδήμαρχοι κλπ ακουτε;

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος21/4/13 18:41

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΤΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΕΚΕΙ. ΟΤΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΧΩΡΑ, ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΜΕ...ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΛΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΜΕ...Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ, ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΑΣ, ΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΔΑΡΟΥΜΕ....ΓΙΑΤΙ ΦΕΤΟΣ ΘΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ Ε????

    ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΠΟΙΟΙ ΚΑΤΟΥΡΑΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?
    ΟΙ ΑΠΛΥΤΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΤΟΥΣ?
    Ή ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ....ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ....ΣΜΑΡΑΓΔΕΝΙΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΛΑΛΑΚΙΕΣ...ΑΗΔΙΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος21/4/13 19:20

    Μια είναι η λύση...... ΦΟΥΧΤΕΛ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος21/4/13 19:47

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΕΚΕΙ ΚΑΤΟΥΡΑΝΕ. ΟΙ ΓΥΦΤΙΣΕΣ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΒΡΑΚΙΑ Κ ΤΑ ΑΜΜΟΛΑΝΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος21/4/13 21:02

    ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΟΥΡΩΝ; ΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΟ ΓΥΦΤΙΚΟ ΚΑΤΟΥΡΟ; Μήπως το μυαλό σου είναι λίγο... πειραγμένο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *