ροή ειδήσεων

Ρόδος: Έχασαν τη γατούλα της από ξενοδοχείο ζώων!

Η γατούλα της φωτογραφίας αφέθηκε από την ιδιοκτήτρια της σε ξενοδοχείο ζώων που διατηρεί εκπαιδευτής στη Ρόδο. Η ιδιοκτήτρια επέλεξε την πανσιόν για να αφήσει τα ζώα της, ένα σκυλάκι και ένα γατάκι όσο θα έλειπε για διακοπές...
Η γάτα σύμφωνα με τα λεγόμενα του εκπαιδευτή χάθηκε στις 19/8, την ημέρα που θα επέστρεφε η ιδιοκτήτρια της. Την μέρα εκείνη, η κυρία κάλεσε για να δει αν είναι όλα καλά και τότε πληροφορήθηκε ότι το ζώο της χάθηκε! Ο εκπαιδευτής ισχυρίστηκε ότι είχε χάσει...τα τηλέφωνα της κυρίας και έτσι δεν μπόρεσε να την ενημερώσει! Πώς μία πανσιόν με διαφημίσεις και επαγγελματική παρουσία δεν έχει αρχείο σε υπολογιστή ή έστω σε τετράδιο με τα τηλέφωνα των πελατών της είναι απορίας άξιο!

Η κυρία μας καταγγέλει ακόμα ότι ο εκπαιδευτής επέδειξε πλήρη αδιαφορία όταν εκείνη πήγε και έψαχνε για το ζώο στα γύρω χωράφια! Της είπε να μην προσπαθεί άδικα και ότι θα..''έχει το νου του μήπως την δει από το παράθυρο''. Πέραν από τη στεναχώρια της κυρίας για το άτυχο ζώο, ο εκπαιδευτής της ζήτησε χρήματα για το σκυλάκι της που είχε επίσης φιλοξενήσει, χωρίς να δείχνει καμία μετάνοια για το λάθος του, που έχασε το γατάκι!!!

Η κυρία είναι απεγνωσμένη και μας περιέγραψε πολύ ψύχραιμα το γεγονός. Δεν ξέρει πού να στραφεί και κυρίως πώς να βρει ξανά τη γατούλα της, που ήταν παρέα με το σκυλάκι της.

Η γατούλα, όπως ισχυρίστηκε ο εκπαιδευτής, το έσκασε από το περιφραγμένο κλουβί της..από παράθυρο σε ανάκλιση. Λέει ότι είναι η πρώτη φορά που του συνέβη κάτι τέτοιο.

Πέρυσυ, η ίδια κυρία είχε πάει στην ίδια πανσιόν για φιλοξενία μόνο το σκυλάκι της. Όταν το είχαν πάρει πίσω, το ζώο ήταν πολύ αδύνατο. Πράγμα που μπορεί όμως και να είναι από το άγχος που έμεινε μόνο του και έτσι η κυρία δεν κατηγόρησε γι αυτό τον ιδιοκτήτη της πανσιόν.

Ο εκπαιδευτής μάλιστα πρότεινε στην κυρία και τον σύζυγο της να τους...δώσει ένα άλλο γατάκι προς αντικατάσταση της χαμένης γατούλας! Λες και δεν γνωρίζει ότι κάθε ζώο είναι μοναδικό και οι ιδιοκτήτες έχουν διαφορετικό δέσιμο με κάθε ζωάκι τους!!!

Η γατούλα είναι στειρωμένη, ασπρόμαυρη, με χαρακτηριστικό σχέδιο καρδούλα στο τρίχωμα της ενώ φορά τιγρέ λουράκι. Μπορεί να είναι οπουδήποτε στην περιοχή της Παστίδας, στα χωράφια κοντά στη Μελισσοκομική Δωδεκανήσου.

Τα τηλέφωνα της ιδιοκτήτριας είναι: 6946865092 ή 6946973990 αν εντοπίσετε το γατάκι.

adespoto.gr

Σχόλια

  1. Ανώνυμος27/8/12 22:44

    ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΙΣ ΠΟΛΛΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΥΡΩ. ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ Ο ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΞΕΝΩΝΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O ΞΕΝΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΠΑΣΤΙΔΑΣ.ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΡΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΡΟΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΑΣ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ.ΕΙΝΑΙ ΑΧΑΝΕΣ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ.ΓΕΜΑΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΨΑΞΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος28/8/12 00:38

    έχε την ελπίδα πως θα βρει και θα γυρίσει μόνη της στο σπίτι... οι γάτες την έχουν αυτή την ικανότητα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος28/8/12 01:02

    GINA-ΔΕΝ ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΟΝΟΜΑΤΗ- BAΛΕ ΑΦΙΣΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΙ ΕΓΧΡΩΜΕΣ ΠΑΝΤΟΥ.ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΠΑΡΑΚΕΙΜΕΝΑ ΣΠΙΤΙΑ-ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ-ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΑΙ ΦΑΓΑΔΙΚΑ.ΘΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ ΣΕ ΚΑΤΙ. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ' ΤΑΞΕ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΦΑΝΟΥΡΗ ΜΕΓΑΛΗ Η ΧΑΡΗ ΤΟΥ.ΠΡΟΣΕΥΧΗΣΟΥ ΣΤΗ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος28/8/12 10:16

    ΤΙ ΚΡΙΜΑ,ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ Η ΓΑΤΟΥΛΑ ΓΡΗΓΟΡΑ , ΚΑΘΕ ΖΩΑΚΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟ ΚΑΙ Η ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΑΓΑΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΝΟΥ ΜΑΣ ΑΝ ΤΟ ΔΟΥΜΕ <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ας ελπισουμε να μη προλαβουν οι πακιστανοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλησπέρα,δεν τον ενημέρωσα για καταγγελία γιατί όντως θα είναι μείον για την εύρεση την γάτας μου, πάντως σήμερα είχαμε πεί να μιλήσουμε για να ψάξουμε μαζί εκεί επειδή ο χώρος δεν είναι εύκολος, είναι ανηφορικός με πέτρες και καταλήγει σε ένα σημείο όπου υπάρχουν στρέμματα χωραφιών και δεν ξέρω την περιοχή.Τελικά δεν μπορούσε και σήμερα και δεν έχω κάποιον να με βοηθήσει να πάω γιατί ο άντρας μου εργάζεται μέχρι 12:00 το βράδυ, υπάρχει κάποιος από Ρόδο ή από ην περιοχή που να ξέρει και να πάω μαζί του, τι να κάνω;Έχω απελπιστεί.Μου λέει κάθε μέρα πάρε με τηλ.αύριο, μεθαύριο και έτσι πάει ο καιρός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν αντέχω άλλο έχω απελπιστεί, με κάλεσε ένας κύριος που πάει και ποτίζει το χωράφι του πρός τα εκεί και μου είπε ότι ταίζει κάποιες γάτες αλλά μου έστειλε φωτογραφία κ δεν είναι καμία η δική μου, κάτι άλλο έχει γίνει, αύριο θα με βοηθήσει να ψάξουμε ευτυχώς αλλά κάτι έχει γίνει η γάτα μου δεν πιστεύω ότι χάθηκε αλλιώς θα είχε εμφανιστεί εκεί γύρω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλησπέρα,
    πήγα από εκεί και τίποτα,στην περιοχή υπάρχουν γάτες από δώ και από εκεί και τις ταίζουν οι άνθρωποι που μένουν εκεί γύρω[έχει 3 σπίτια όλα κι όλα]
    κανένας μα κανένας δεν την είδε.Μίλησα και με τον ιδιοκτήτη του ξεν/χείου και μου είπε ψάξε εδώ στο δάσος μπορεί να έχει κρυφτεί.Το άτομο δεν πάει καλά ειλικρινά,κάτι άλλο έχει προκύψει δεν γίνεται η γάτα μου να μην αναζητά τροφή στα γύρω σπίτια.Θα τρελαθώ, ειλικρινά δεν ξέρω τι να κάνω,περάσαν 10 μέρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος30/8/12 08:04

    Η ΓΑΤΟΥΛΑ ΤΑΙΖΕΤΕ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΙΣΜΕΝΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΣΓΟΥΡΟΥ ΜΕΝΩ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΧΑΡΑΜΑΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝΤΑΙ ΑΝ ΟΧΙ ΟΛΑ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΒΟΛΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΡΕΛΛΑΜΕΝΑ ΜΕΤΑ ΞΑΦΑΝΖΟΝΤΑΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΠΙΣΩ Η ΤΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ. Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΟΣ ΕΙΧΕ ΒΡΕΙ ΕΝΑ ΣΚΥΛΑΚΙ ΜΩΡΟ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΤΟ ΤΑΙΣΕΙ ΔΙΟΤΙ ΤΑΙΖΕΙ ΜΟΝΟ ΟΣΑ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος30/8/12 08:08


    ΑΝ Η ΚΥΡΙΑ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΓΑΤΑΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΝΥΚΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΝΤΑ ΔΕΝ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟΥ ΑΦΗΝΩ ΤΡΟΦΗ ΕΞΩ.ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος30/8/12 11:01

    PSYCANIMAL.GR. ΡΙΞΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ. ΝΟΜΙΚΟ ΣΑΙΤ. ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 2 ΜΕ 4 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΟ ΣΑΙΤ ΑΛΛΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η ΓΑΤΑ ΜΟΥ ΧΑΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΖΩΩΝ ΕΚΕΙ ΚΟΝΤΑ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΠΗΓΕ ΑΣΓΟΥΡΟΥ.ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΑΣ Η ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΕ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΜΟΛΙΣ ΤΗΝ ΔΕΙΤΕ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.ΠΑΝΤΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ ΠΛΗΣΙΑΖΕ ΕΥΚΟΛΑ/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΔΕ ΤΗΝ ΓΑΤΑ ΜΟΥ ΣΤΑ ΑΣΓΟΥΡΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. milisa me tin kyria kai to apogeyma tha paw na dw ekei.makari na einai i gatoyla moy thee mou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/9/12 15:30

      ΣΑΣ ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ.ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΑΣ

      Διαγραφή
  16. TIPOTA PIGA APO EKEI, I KYRIA ELEIPE , KOITAXA EKEI KAI RWTISA KAI STA GYRW SPITIA KAI TIPOTA.I KYRIA MOU EIPE OTI PIGAINE EKEI TO GATAKI VRADY KAI THA EPIKOINWNISEI MAZI MOU AN TO DEI KAI SIMERA.APELPISTIKA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. TIPOTA PIGA APO EKEI, I KYRIA ELEIPE , KOITAXA EKEI KAI RWTISA KAI STA GYRW SPITIA KAI TIPOTA.I KYRIA MOU EIPE OTI PIGAINE EKEI TO GATAKI VRADY KAI THA EPIKOINWNISEI MAZI MOU AN TO DEI KAI SIMERA.APELPISTIKA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μόλις τώρα επέστρεψα από την περιοχή που χάθηκε η γατούλα μου , έβαλα περίπου 30 αφίσες σε διάσπαρτα σημεία, χτένισα πραγματικά τα χωράφια εκεί και τους γύρω οικισμούς, ρώτησα σε σπίτια αλλά τίποτα, πουθενά.Άφισα νερό και φαγητό και επίσης μια κουβερτούλα μου.Η γατούλα μου άφαντη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *