ροή ειδήσεων

Τον σταύρωσαν επειδή έγινε χριστιανός!

Μπορεί στην Ελλάδα ο πολυπολιτισμός να ανακοινώνει μέχρι και έναρξη πολέμου κατά των γηγενών κατοίκων, μπορεί οι λαθρομετανάστες παραδόξως να μας προτιμούν ως χώρα παραμονής τους αντί άλλων ισλαμικών κρατών...
στα οποία μπορούν να ενσωματωθούν πολύ εύκολα λόγω θρησκείας, μπορεί η ελευθερία ζωής και σκέψης να είναι αγαθά που προσφέρονται πλουσιοπάροχα ακόμη και σε αυτούς που καταδυναστεύουν την ζωή, την σκέψη και τα πιστεύω μας, όμως τίποτε δεν μπορεί να συγκριθεί με χώρες στις οποίες ο ισλαμισμός αποτελεί την κυρίαρχη τάξη, η οποία αποφασίζει -εν ψυχρώ- για την ζωή και τον θάνατο όσων τολμούν να τον αμφισβητήσουν ή να τον απαρνηθούν.

Η φωτογραφία αποτελεί απόδειξη της αγάπης προς τον χριστιανισμό, εκείνων που προστρέχουν στην χώρα μας για να... σωθούν. Στην φωτογραφία βλέπουμε έναν πολίτη της Υεμένης, ο οποίος είχε το θράσος να βαπτισθεί χριστιανός! Κι επειδή αμφισβήτησε το Ισλάμ, τον σταύρωσαν!!!

Τί είπατε; Ο πολιπολιτισμός και η πανθρησκεία αποτελούν το σκοπό της Νέας Τάξης, η οποία θέλει να επιβάλει την ισότητα, την ισονομία, την ελευθερία και τον εν γένει πλούτο στους ανθρώπους; Ξανακοιτάξτε την φωτογραφία, πάρτε τη Νέα Τάξη σας και πάτε στο καλό... για να μην σας πούμε να πάτε εκεί από όπου ήρθατε!

http://kostasxan.blogspot.gr

Σχόλια

  1. Ανώνυμος20/8/12 05:35

    Επισης σημερα διαβασα οτι στο Πακισταν συνελαβαν ενα 11χρονο κοριτσι γιατι κρατουσε μια σκουλα σκουπιδιων οπου μεσα βρηκαν σελιδες αποτο κορανι.Μαλιστα το πληθος απειλησε να καψει το σπιτι της μικρης η οποια ειναι χριστιανη και παιδι με μαθησιακες δυσκολιες.Με αυτα τα οντα ειναι ερωτευμενος ο Τσιπρας που τωρα μας απειλουν κιολας με "τζιχαντ"και το μ...ι της μανας που τους πεταγε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος20/8/12 07:19

    ΤΙ ΤΖΙΧΑΝΤ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ? ΘΑ ΜΑΣ ΚΛΑΣΟΥΝ ΤΑ Α^#%ΔΙΑ. ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΤΙ ΚΟΥΜΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ ΤΟΥ!ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΔΩ ΡΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος20/8/12 08:02

    Εσεις με τον Τσιπρα και το Ισλαμ να τα βαζεται.Ο κοσμος σε λιγο δεν θα χει να φαει,ξυπνηστε ρε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/8/12 08:30

      Σωστά..δεν θα έχει να φάει...ας είναι καλά οι άνθωποι που μας έφεραν του κτηνοτρόφους από το ισλάμ για να μας ταΐζουν, τουλάχιστον αυτοί θα πεθάνουν τελευταίοι μιας και θα τρώνε εμάς και τα παιδιά μας οι κανίβαλοι!!!!!!

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος20/8/12 12:56

    ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΛΙΣ ΣΤΡΙΜΩΧΤΟΥΝ ΛΙΓΟ ΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΕΤΑΝΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΦΑΜΕ ΕΑΝ ΟΜΩΣ ΗΤΑΝ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΑ ΤΡΩΓΑΜΕ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ .ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ - ΜΕ ΜΟΝΟ 50 ΕΝΣΗΜΑ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΟΛΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΕΧΡΙ 3 ΓΕΝΙΑΣ - ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ- ΣΚΟΤΩΜΟΙ -ΚΛΕΨΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ . ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ G 20 ΝΑΙ Η ΟΧΙ!!!!!!!
    ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΡΘΡΟ ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΤΖΑΜΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ Η ΑΝ ΣΤΑΥΡΩΝΑΝ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΕΝΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *