ροή ειδήσεων

Σοκάρει η ομολογία του «Δράκου» της Πάρου: «Την χτύπαγα στα βράχια, γιατί αντιστάθηκε!»

Σκληρός και χωρίς αρχικά να παραδέχεται ότι επιτέθηκε να βιάσει τη 15χρονη Μυρτώ, ο «Δράκος» της Πάρου θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Σύρου, προκειμένου να του απαγγελθούν κατηγορίες...

Ο 21χρονος Πακιστανός, ο οποίος ήρθε και ζούσε παράνομα στην Ελλάδα, μετά και την ταυτοποίηση και του δεύτερου δείγματος DNA άλλαξε τακτική και δέχτηκε πως αυτός είναι ο άνθρωπος που τραυμάτισε σοβαρά τη μαθήτρια στα βράχια της Χρυσής Ακτής, αλλά, όπως είπε, σκοπός του ήταν να κλέψει το κινητό της τηλέφωνο και όχι να τη βιάσει.

Όταν αυτή αντιστάθηκε, την χτύπησε στο κεφάλι και στη συνέχεια εκτός ελέγχου άρχισε να την χτυπάει με απίστευτη μανία στα βράχια. Στη συνέχεια εξαφανίστηκε από το σημείο, χωρίς να τον δει κανείς,.. Μια εκδοχή που, τόσο από τα ευρήματα της Αστυνομίας όσο και από τις εκτιμήσεις τους, δεν φαίνεται να ισχύει… Γι' αυτό και ο δράστης -λένε οι πληροφορίες- τελικά άλλαξε στάση και δέχθηκε ότι κακοποίησε τη μαθήτρια…

Ο Πακιστανός εντοπίστηκε νωρίς το πρωί του Σαββάτου στο κέντρο της Αθήνας, όπου είχε βρει καταφύγιο τις τελευταίες ημέρες και αμέσως οδηγήθηκε στην Ασφάλεια.

Οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη του από την παρατηρητικότητα της μητέρας της 15χρονης Μυρτώς, που, λίγες ώρες πριν την επίθεση, είδε το συγκεκριμένο νεαρό αλλοδαπό με λευκό παντελόνι και φλοράλ πουκάμισο να περνάει δυο φορές από μπροστά τους και να κοιτάζει παράξενα.

Παράλληλα, δύο ημέρες μετά την επίθεση ο εργοδότης του αλλοδαπού τηλεφώνησε στην Αστυνομία και είπε πως ο νεαρός, που εργάζεται ως κηπουρός στην τουριστική του επιχείρηση, ζήτησε να πληρωθεί και να φύγει, γιατί ένας συγγενής του στην Αθήνα αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Έτσι οι Αρχές ξεκίνησαν έναν αγώνα δρόμου για να εντοπίσουν τον αλλοδαπό, καθώς όλα τα στοιχεία έδειχναν πως είναι ο δράστης της επίθεσης. Στο δωμάτιο που έμενε στην Πάρο οι αστυνομικοί δεν βρήκαν κάτι ύποπτο, πήραν όμως ρούχα για να ταυτοποίησουν το γενετικό υλικό με αυτό που βρέθηκε στα ρούχα της 15χρονης Μυρτώς.

Το κινητό, ο μεσάζων και τα άλλα πρόσωπα

Γνωρίζοντας πως ο δράστης έχει βρει καταφύγιο σε σπίτι ομοεθνών του στην Αθήνα, αστυνομικοί της Ασφάλειας με τη βοήθεια του εργοδότη του ήρθαν σε επαφή με τον άνθρωπο που τον πήγε πριν μερικά χρόνια στην Πάρο και αυτός με τη σειρά του, στα άτομα με τα οποία ο νεαρός είχε επαφές…

Κλιμάκιο της Αστυνομίας παρακολουθούσε διακριτικά το διαμέρισμα στη Νέα Χαλκηδόνα, ενώ παράλληλα μέσω εταιρείας κινητής τηλεφωνίας προσπαθούσαν να εντοπίσουν το στίγμα του τηλεφώνου του… Κάτι που έγινε την Παρασκευή.

Στη συνέχεια έκαναν έφοδο στο διαμέρισμα και προσήγαγαν άλλα δύο άτομα πακιστανικής καταγωγής στη ΓΑΔΑ. Και αυτοί, όπως και ο 21χρονος, είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα μας. Μάλιστα, ερευνήθηκε και το ενδεχόμενο να εμπλέκονται και άλλα πρόσωπα στην κακοποίηση της μικρής μαθήτριας, κάτι που τελικά δεν επιβεβαιώθηκε.

H δηλωση του εκπροσώπου Τύπου της ΕΛ.ΑΣ.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, κ. Χρήστος Μανούρας, τόνισε: «H Ελληνική Αστυνομία, μετά από μεθοδική και συστηματική έρευνα, κατάφερε να εξιχνιάσει την υπόθεση της σοβαρής κακοποίησης της 15χρονης ημεδαπής στο νησί της Πάρου. Από την πρώτη στιγμή είχαν μεταβεί στην Πάρο, για τη διερεύνηση της υπόθεσης, κλιμάκια Αξιωματικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής και των Υπηρεσιών Ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κυκλάδων. Επιπλέον, στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης, είχαν ληφθεί και δείγματα βιολογικού υλικού από τα ρούχα της ανήλικης».

»Οι αστυνομικές έρευνες, μεταξύ των άλλων, είχαν επεκταθεί και στα άτομα, τα οποία αναχώρησαν τις επόμενες ημέρες από το νησί με διάφορες προφάσεις. Μεταξύ των ατόμων αυτών ήταν και τρεις Πακιστανοί, οι οποίοι σήμερα τα ξημερώματα, εντοπίστηκαν σε διαμέρισμα της περιοχής Νέας Χαλκηδόνας και προσήχθησαν στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής».

»Ένας από τους προσαχθέντες και συγκεκριμένα ο είκοσι ενός έτους Πακιστανός ομολόγησε κατά την εξέτασή του την πράξη και περιέγραψε με λεπτομέρειες τον τρόπο που διέπραξε το έγκλημα. Από το δράστη ελήφθη βιολογικό υλικό, το οποίο μετά από εξέταση στο Βιολογικό Εργαστήριο DΝΑ της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών, ταυτοποιήθηκε με το βιολογικό υλικό από τα ρούχα της ανήλικης. Ο δράστης οδηγείται στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου. Όπως εξακριβώθηκε ήταν παράνομα στη χώρα, όπως και οι δύο ομοεθνείς του, οι οποίοι για το λόγο αυτό, οδηγούνται επίσης στον εισαγγελέα Σύρου».
protothema.gr

Σχόλια

  1. Ανώνυμος4/8/12 21:58

    Απο τότε που ήρθαν αυτοί οι παράνομοι μας δημιουργούν συνεχώς μεγάλα προβλήματα και όχι μόνο.
    Να φ ύ γ ο υ ν ό λ ο ι !!!!!!

    Αρκετά πιά.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος4/8/12 22:13

    να παει ο Συριζα να τον υπερασπιστεί
    σε λιγες μερες θα ειναι εξω και αυτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος4/8/12 22:16

    Ας αποφασίσει η δικαιοσύνη και να τον καταδικάσει ανάλογα και ελπίζω να μπει φυλακή για πολλά χρόνια.
    Παρατήρησα όμως κάτι που γράφτηκε πριν ένα μήνα περίπου εδώ στα παραπονα Ρόδου και κανείς δεν έγραψε το παραμικρό , πρόκειται για μια άλλη κοπέλα 15 χρόνων αλλοδαπή που την απήγαγαν και την εκβιάζοντας να εκδίδεται στην Κάρπαθο απο Έλληνες και αλλοδαπούς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος4/8/12 22:27

    ΣΤΟ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΟΙ ΜΑΡΟΚΙΝΟΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΟΙ ΠΟΛΩΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΡΙΖΙΑΝΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΣΑΝ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/8/12 23:54

      Τα συνορα δεν τ ανοιξε ο Συριζα

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος5/8/12 10:33

      ALLA EDOSE TO SYN8IMA NA ER8OYN KAI OSOI DEN EIXAN ER8I....

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος4/8/12 22:36

    και που να μαθαινε ο κοσμος τι συμβαινει καθημερινα απο αυτους και τα κρυβουν επιμελως,για σκεφθειτε πως ζουσαμε στημ Ελλαδα καποτε και τωρα δεν αισθανεται κανεις ασφαλης οπου και ναναι,να δειτε και τι θα γινει με τον τουρισμο μας σε λιγο καιρο.
    για μενα ηθικοι αυτουργοι ειναι ολα αυτα τα ρεμαλια οι Ελληνες που τους νοικιαζουν σπιτια και τους παιρνουν να δουλεψουν τους ευχομαι και στα ...δικα τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος4/8/12 22:41

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος4/8/12 22:44

    Ο Προκοπης Παυλοπουλος,οταν ευχαριστουσε τους αλλοδαπους που επελεγαν την Ελλαδα,εννοουσε και αυτο το μπουμπουκι???Ας παει να εξηγησει τωρα στη μανα της κοπελας τι ηθελε να πει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος5/8/12 00:31

    ΑΥΡΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙ!!!!!! ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ!!!!
    ΝΑ ΠΑΕΙ Ν ΓΑΜΗΘΕΙ Ο ΚΟΛΟΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ!!!
    ΞΥΠΝΗΣΤΕ !!!!!!ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος5/8/12 00:39

    ΡΕ ΚΗΦΗΝΕΣ, ΓΑΚΗ ΚΑΙ ΣΑΝΤΟΡΙΝΙΕ, ΕΑΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙ, ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ;;;;
    ΓΙΑTI TOYΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΑΚΟΜΗ;;
    ΝΤΡΕΠΟΜΕ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΩ ΑΛΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ
    ΣΕ ΠΟΛΥ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΓΛΥΚΑ ΚΗΦΗΝΕΣ Ε ΚΗΦΗΝΕΣ!!!!! ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος5/8/12 00:45

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ!!!!
    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΔΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΓΔΑΡΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟ ΤΟ ΚΟΛΟΠΑΙΔΟ!!!!!
    ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ
    ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/8/12 00:53

      πολυ σωστη επισήμανση για τον Ελληνα φιλε μου. Ελπιζω το καθικι ο πακιστανος να τιμωρηθει αναλογως αλλα αισθανομαι οτι μια τρυπα στο νερο θα γινει. Κατι τετοιες φορες δεν θα με χαλουσε η θανατικη ποινη. Για ενα γαμω-κινητο να σκοτωσει στο ξυλο ενα παιδακι και μαλιστα να την βιασει κιολας ενω ηταν ετοιμοθανατη.

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος5/8/12 00:48

    Όσο προοδευτικός και αν είμαι τόσο συντηρητικός γίνομαι . Άμεσες καταγγελιες δεν ειναι ρουφιανια ποτέ θα το καταλάβουμε ; Τηλέφωνα κι στο 100 όπου και αν βλέπετε παράνομο μετανάστη . Ούτε ξύλο ούτε βία . Πάρτε την αστυνομία τηλέφωνο . Και η αστυνομία θέλει την βοήθεια μας για να κάνει καλύτερα την δουλειά της .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος5/8/12 00:49

    Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΑΝΕ ΔΗΛΩΣΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος5/8/12 00:58

    ΝΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΑΝΕ ΔΗΛΩΣΗ, ΘΑ ΜΥΝΗΣΕΙ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΙΟΤΙ ΠΙΕΣΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΑΖΕΨΕ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ 2000 ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος5/8/12 01:38

    Kαλόοοοοοοοοοοοοοοο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος5/8/12 03:42

    Κατέστρεψε μια αθώα ψυχή. Να τον σκοτώσουν στο ξύλο. Οχι με μια απλή σφαίρα.
    Να μπει στο φυλακή και εκεί να τον λιώσουν στο ξύλο μέχρι θανάτου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/8/12 13:04

      και η δική του ψυχή όμως φίλε αθώα ήτανε μέχρι κάποιοι να του την καταστρέψουν. Κανένας άνθρωπος δεν γεννιέται κτήνος. Φυσικά και να πληρώσει παραδειγματικά για αυτό που έκανε, αλλά μήπως θα πρέπει να σκεφτούμε ότι βασικοί υπαίτιοι είναι αυτοί που δημιουργούν τέτοιους ανθρώπους; Αυτοί που αφήνουν ολόκληρους λαούς υπανάπτυκτους, που τους φανατίζουν με τη θρησκεία, που τους αναγκάζουν να εγκαταλείπουν τα σπίτια τους; Μήπως τελικά πίσω από τον συγκεκριμένο εγκληματία κρύβονται άλλοι πολύ πιο επικίνδυνοι;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος5/8/12 14:43

      Αν θα καταφερεις καποτε να κανεις κι εσυ παιδι ετσι να πας να του πεις αν καποιος του κανει το ιδιο κακο.Σε ξενη πλατη εκατο ξυλιες.Μαλακιες του κωλου οταν το κακο συμβαινει στο γειτονα.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος5/8/12 16:40

      ξαναδιάβασε αυτά που γράφω και σε περίπτωση που τα καταλάβεις (αμφιβάλω βέβαια) τα ξαναλέμε...

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος5/8/12 23:32

      na diadilosoyme file gia thn hrini kai gia to kako poy kanoyn mesa sto pakistan oxi omos na kano thn xoramoy pakistan giana biazoyn kai na skotonoyn edomesa oloi oi bromiarides katalabeneis thn diafora den einai xreos moy na eksimeroso ka8e ktinos ...opos episis oso kai an eksmeroseis ena ktinos ta enstikta toy ktinoys paramenoyn mesa toy ... o sygkekrimenos doylebe kai den ekane oti ekane apo to enstikto tis pinas alla apo to enstikto toykanibaloy to ekane ayto...kai den dexome oti oloi aytoi oi kanibali prepei na eksimero8oyn stin elada..na eksimero8oyn sto spiti toys...

      Διαγραφή
  16. Ανώνυμος5/8/12 08:46

    ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΟΛΟFΟΝΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΑΛΟΔΑΠΟ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΟΡΗΘΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΞΕΝΟΔΟΧΟΣΠΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΟΝ ΕΔΩΣΕ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΝΟΙΚΙΑΖΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.. ΚΑΤΙ ΑΔΕΛFΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΟΥ ΚΚΕ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ, ΠΟΥ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΤΟ ΛΕΝΕ ΡΑΤΣΙΣΜΟ. ΕΓΩ ΠΡΩΣΟΠΙΚΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΩ, ΚΑΙ ΠΗΤΕ ΜΟΥ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ. ΚΑΙ ΝΑΖΙ ΝΑ ΜΕ ΛΕΤΕ ΚΑΙ FAΣΙΣΤΑ.. ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΝΟΜΙΖΕΤΕ..ΣΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ... ΝΙΚΟΣ ΑΠΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος5/8/12 10:59

    A-Π-Α-Ρ-Α-Δ-Ε-Κ-Τ-Ο! Ο κακομοιρούλης πακιστανούλης κατηγορείται για ένα ψιλοπτέσμα και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει κάνει ακόμα συλλαλητήριο αλληλεγγύης. Μα πού είναι επιτέλους η οργανωτική επιτροπή των κουλτουριάρηδων ? Κάνει μπάνια και αφήνει την αστυνομία να αλωνίζει? Πού πήγε το ¨μετανάστες όλου του κόσμου ενωθείτε¨? Συγκέντρωση άμεσα όλοι στο λιμάνι της Σύρου για διαμαρτυρία εναντίον στην άδικη μεταχείρηση στον φιλήσυχο άνθρωπο που το μόνο του σφάλμα ήταν να χαλβαδιάσει ένα παλιοκινητό και να σπάσει το κεφάλι της κοπέλας που είχε την απαίτηση να μην του το δώσει. Θα ακολουθήσει συναυλία με τον Γιώργο Νταλάρα και τα έσοδα θα διατεθούν στο σπίτι του μετανάστη που ετοίμασε ο Καμίνης στην Αθήνα. Θα γίνει και δωρεάν διανομή τροφίμων, καλάζνικοφ και μαχαιριών σε κάθε λογής άπλυτο με την επίδειξη σταυρωμένου ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ. Ζήτω το έθνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος5/8/12 13:23

    Παιδια δεν ψωνιζουμε απο κανέναν που απασχολεί λαθρομετανάστες ούτε ένα σένς
    Καταγγελειες σε αυτούς τους εργοδότες και σε όσους τους νοικιάσουν σπίτια να τρώνε πρόστιμο.είναι μια αρχή και μετα πάμε στο σχέδιο δυο πως θα διώξουμε ολους τους λαθρομετανάστες και αν οι αριστεροί φέρουν εμπόδιο δρόμο και αυτοί ...........;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος5/8/12 14:17

    PAIDIA O KAHMENOS O LA8ROMETANASTIS ENAN APO AYTOYS POY STIRIZOYN TA KOMATA THS ARISTERAS, OI OPOIOI DEN MPOROYN NA FYGOYN APO THN XORA KAI EXOYN EGKLOVISTI ,KAI DEN MPORH H ELADA ME KANENA TROPO NA TOYS STILI SPITIA TOYS SYMFONA ME TIS EIDISEIS TON 14.00 MESA POLY ELAXISTO XRONO EIXE KATAFERI MESO TIS PRESBIAS TOY PAKISTAN EIXE KLISI EISITIRIO GIANA FIGI KAI NA GIRISI PISO KATALAVATE APO MONOS TOY KATAFERE MESA SE MIKRO XRONIKO DIASTIMA NA TA FTIAKSI OLA GIA NAGIRISI PISO STHN XORATOY KAI O SYRIZA LEEI OTI EINAI EGKLOVISMENOI EDO KAI DEN YPARXI TROPOS NA GIRISOYN PISO...RE FOTIA PREPEI NA TOYS BALEI H XRISI AYGI NA TOYS KAIEI ZONTANOYS OLOYS NADEITE POS BRISKOYN TROPO NA FYGOYN APO THN XORA...KSIPNISTE EPITELOYS ME TOYS PSEYTO ARISTEROYS TOYS OPOIOYS TOYS YPOSTIRIZOYN KAI RIXNOYN TO MEROKAMATO TOY ELINA KAI APO THN ALLI KANONIZOYN APERGIES GIATA ERGASIAKA DIKAIOMATA.. PEZOYN BROMIKO PAIXNIDI SE BAROS TIS XORAS KAI TOY ELLINA ERGAZOMENOY..KSIPNISTE EPITELOYS ELLINES 8ELOYN NA MAS AFANISOYN.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος5/8/12 22:30

    Αν ήταν Έλληνας θα τον είχαμε χαρακτηρίσει απλά διαταραγμένη προσωπικότητα, ΄΄άρρωστο΄΄,διεστραμμένο υπο την επήρεια ποτού ή ναρκωτικών ή θα του αποδίδαμε τα όποια άλλα ελαφρυντικά!!!Επειδή είναι ξένος και μάλιστα Πακιστανός (μουσουλμάνος) φωνάζουμε να πάει στην κρεμάλα (που του αξίζει βέβαια-δεν αντιλέγω). Κι εγώ απορώ όμως πως δε βγήκαν ακόμα στους δρόμους όλοι αυτοί οι ψευτοδιανούμενοι-ψευτοακτιβιστές-ψευτοανθρωπιστές-διεθνιστές της αριστεράς,Τ-ΣΥΡΙΖΕΟΙ και λοιπά αποβράσματα που υποστηρίζουν τα ΄΄ταξικά αδέρφια΄΄ τους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/8/12 23:36

      an htan elinas tora den 8a ton ypostirize kanenas...apla 8a etroge isobia kai mia mera 8a ton briskan nekro sto kelitoy..kai oles tis anomalies sthn elada tis feran oi ksenoi kai oi proodeytikes apopsis pedofilia k pola alla...

      Διαγραφή
  21. Ανώνυμος7/8/12 17:43

    ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ. ΕΧΟΥΜΕ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *