ροή ειδήσεων

Απάντηση Παπανδρέου: Πληρώθηκαν κανονικά τα εισιτήρια στη Σάμο, αναληθή όλα τα υπόλοιπα

«Ο πρώην Πρωθυπουργός πλήρωσε κανονικά εισιτήριο. Οι προσωπικές μαρτυρίες του καπετάνιου του πλοίου σχετικά με τα συναισθήματά του είναι σεβαστές» τονίζουν συνεργάτες του Γ. Παπανδρεου...

Η ανακοίνωση του γραφείου τύπου του πρώην Πρωθυπουργού

«Ο Γιώργος Α. Παπανδρέου, η σύζυγός του και ένα μέλος της προσωπικής του ασφάλειας, πράγματι μετακινήθηκαν με "δελφίνι" της γραμμής στο Αιγαίο. Τα εισιτήρια είχαν εκδοθεί και πληρωθεί στο πρακτορείο ταξιδίων του Πυθαγορείου Σάμου.

Κατά την διάρκεια της προσέγγισής του στο πλοίο, του ταξιδιού αλλά και της αποχώρησής του από αυτό, δεν υπήρξε οποιοδήποτε γεγονός στο οποίο να συμμετείχε ή να υπέπεσε στην αντίληψή του και να αφορά τον ίδιο, την οικογένειά του ή το μέλος της ασφάλειάς του.

Οι προσωπικές μαρτυρίες του καπετάνιου του πλοίου σχετικά με τα συναισθήματά του είναι σεβαστές, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να δικαιολογήσουν αναληθείς ιστορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας και ουδεμία σχέση έχουν με τον Γιώργο Παπανδρέου».

«Δε θέλησα να γίνω το σωφεράκι του Παπανδρέου»

Ήταν Σάββατο 21 Ιουλίου και με το που έφθασε στην Κω το «Φλάινγκ Ντόλφιν Ερατώ» που κάνει το δρομολόγιο Σάμος-Πάτμος-Λειψοί-Λέρος-Κάλυμνος-Κως, ο 42χρονος καπετάνιος Νίκος Χατζηνάκης, υπέβαλε την παραίτηση του στην εταιρεία, επειδή στο δρομολόγιο από Σάμο μετέφερε επιβάτη τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου!

«Έκανα την αντίσταση μου» είπε ο καπετάνιος στο patmostimes.gr, «διότι δεν δέχομαι να κάνω το σωφεράκι του κ. Παπανδρέου που είναι ένας από αυτούς που μας έφεραν εδώ που βρισκόμαστε. Πληροφορήθηκα από το λοστρόμο μου ότι στο δελφίνι λίγο πριν αναχωρήσουμε από Σάμο, είχαμε μια καθυστέρηση εκείνη την ημέρα, μπήκε επιβάτης ο κ. Παπανδρέου.

Όταν όμως μπήκα στην αίθουσα επιβατών διαπίστωσα ότι μεταξύ των επιβατών ήταν και 5 φρουροί, αλλά όπως συνηθίζεται ο καπετάνιος δεν είχε ενημερωθεί. Το θεώρησα πολύ προσβλητικό και ένιωσα ότι είμαι το σωφεράκι του κ. Παπανδρέου. Μου πέρασε από το μυαλό προς στιγμή να δηλώσω ασθένεια αλλά σκέφθηκα τους 70 επιβάτες κυρίως αλλοδαπούς τουρίστες που ήθελαν να πάνε στον προορισμό τους.

Στη συνέχεια δήλωσα την παραίτηση μου την οποία έστειλα και γραπτή για λόγους επαγγελματικής ευθυξίας. Τη δυσαρέσκεια μου, πιστεύω ότι την αντιλήφθηκε ο κ. Παπανδρέου διότι όταν συναντηθήκαμε και αλληλοκοιταχθήκαμε στην αίθουσα επιβατών πρέπει να σας πω ότι κατέβασε τα μάτια του».

Η έκπληξη μας ήταν μεγάλη μετά από αυτό, διότι ενώ η πληροφορία μας ήταν πως η εταιρεία τον απέλυσε γιατί δεν δέχθηκε να μεταφέρει χωρίς εισιτήριο τον κ. Παπανδρέου, ομολόγησε ότι εκείνος παραιτήθηκε για λόγους επαγγελματικής ευθιξίας και η εταιρεία δεν έχει καμία σχέση.

Προτιμήσατε να μείνετε χωρίς δουλειά τον ρωτήσαμε;
«Ακριβώς μας απάντησε. Αυτό προτίμησα».

Πηγή: patmostimes

Σχόλια

  1. Ανώνυμος6/8/12 02:43

    Φυσικά και σε πιστέψαμε... Αμφιβάλλει κανείς για την ειλικρίνειά σου;;;;; Εξάλλου, λεφτά υπάρχουν...
    ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος6/8/12 10:16

    ΜΕ ΤΙ ΛΕΦΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΣ ΓΑΠ; ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος6/8/12 16:34

    OYST RE OYST kakomoiri psoriari oyst bre oyst.................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος6/8/12 17:46

    to kalytero pou eixe na kanei o kapetanios eitan na ton valei mesa kai na ton fountarei mesopelaga ton mpastardo kai ayton kai tin oikogeneia tou na min meinei kaneis apo ayti tin atimi ratsa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος6/8/12 18:05

    πασοκ-πασοκ,ο λαος δε ξεχνα τι σημαινει δεξια,το πασοκ ειναι δω ενωμενο δυνατο,πασοκ-λαος στην εξουσια,θελετε κιαλλα λαμογια ε λαμογια πασοκ-πασοκ χαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχχαχχχχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *