ροή ειδήσεων

«Μπαμ» με Τσαλδάρη ο Κολοσσός!‎

Με απόλυτη μυστικότητα η διοίκηση του Κολοσσού Ρόδου ανακοίνωσε την απόκτηση του Δημήτρη Τσαλδάρη για την προσεχή αγωνιστική περίοδο...

"Η Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός ανακοινώνει την απόκτηση του αθλητή Δημήτρη Τσαλδάρη, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για ένα χρόνο με την ομάδα μας", ανέφερε η ανακοίνωση της ομάδας της Ρόδου.
Με την απόκτηση του Τσαλδάρη η ομάδα του Μηνά Γκέκου ενίσχυσε την περιφέρειά της με έναν έμπειρο παίκτη επιπέδου Ευρωλίγκα.

Ο Δημήτρης Τσαλδάρης είναι 32 ετών (γεννήθηκε στις 7 Μαρτίου 1980 στον Πειραιά), έχει ύψος 1.96 και αγωνίζεται στις θέσεις «2» και «3». Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στον Άλιμο (2001-04), με τον οποίο έπαιξε στην Α2 Κατηγορία και στη συνέχεια έκανε το μεγάλο άλμα της καριέρας του.

Τη σεζόν 2004-05 αγωνίστηκε για λογαριασμό του Περιστερίου, ενώ τη χρονιά 2005-06 φόρεσε τη φανέλα του Πανελληνίου, με τον οποίο αναδείχθηκε καλύτερος νέος παίκτης στο πρωτάθλημα της Α1. Το 2006 μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη και αγωνίστηκε στον Άρη μέχρι το 2009, ενώ στα μέσα του έτους πήρε την απόφαση να παίξει για πρώτη φορά στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Ιταλία με τα χρώματα της Νάπολι.

Μάλιστα στη γειτονική χώρα παρέμεινε και την περίοδο 2009-10, όπου έπαιξε με επιτυχία στη Μοντεγκρανάρο. Τη χρονιά 2010-11 αγωνίστηκε στην επίσης ιταλική Σάσαρι, ενώ στα μέσα της περιόδου ήρθε στην Ελλάδα ξανά για λογαριασμό του Άρη, στον οποίο έμεινε και τη χρονιά 2011-12. Λίγο πριν τελειώσει η περσινή σεζόν, ο Τσαλδάρης πήγε ξανά στην Ιταλία και συγκεκριμένα στη Βενέτσια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Τσαλδάρης έπαιξε στην Εθνική ομάδα Ανδρών, ενώ συμμετείχε στα All Star Game, που έγιναν το 2008 και 2009. Με την απόκτηση του η ομάδα μας ενισχύεται σε σημαντικό βαθμό στην περιφέρεια και ο έμπειρος γκαρντ αποτελεί την πρώτη μεταγραφή της ομάδας μας, ενόψει της νέας περιόδου.

sport24.gr

Σχόλια

  1. Ανώνυμος7/8/12 19:50

    Πιστολιά θα φάει και αυτός!! Ας μην ήταν η αγάπη του κόσμου και θα σου έλεγα τι θα γινόταν!! θα έπεφτε ο κόσμος από τα σύννεφα με αυτά που γίνονται από την διοίκηση του Κολοσσού..Σε όλο τον κόσμο χρωστάνε τα λαμόγια!!! Ο τρελλός εργοστασιάρχης (ΒΑΠ) και ο τίποτας που ήρθε στην Ρόδο και έγινε άνθρωπος (ΚΤΕΟ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *