ροή ειδήσεων

Σεξ χωρίς προφυλάξεις για τις τουρίστριες



Δηλώνουν πως παρασύρονται από τη στιγμή
Μία στις πέντε γυναίκες θα ρισκάρουν αυτό το καλοκαίρι, κάνοντας σεξ χωρίς προφυλάξεις!
Μάλιστα, όπως αναφέρει η δημοσκόπηση...
που πραγματοποίησε το διαδικτυακό ιατρικό και φαρμακευτικό site σε 2.000 γυναίκες, οι μισές από αυτές το έχουν ήδη αποφασίσει!
Η δημοσκόπηση αποκαλύπτει ότι οι τέσσερις στις δέκα γυναίκες ηλικίας κάτω των 30 ετών θεωρούν πολύ πιο εύκολο να κάνουν σεξ χωρίς προφυλακτικό ενώ είναι στις διακοπές τους. Μάλιστα 1 στις 3 δήλωσαν πως παρασύρονται από τη στιγμή και ξεχνούν τις προφυλάξεις. Το 18% εξάλλου είπαν ότι συχνά είναι πολύ μεθυσμένες για να σκεφτούν το θέμα της προφύλαξης και το 8% ότι απλούστατα δεν τους αρέσει να κάνουν σεξ με προφυλακτικό.
Η μία στις δέκα, όμως, είπαν πως πιθανότατα θα κάνουν σεξ χωρίς προφυλάξεις με έναν εντελώς άγνωστό τους άντρα ή με κάποιον που γνώρισαν στη διάρκεια των διακοπών.
"Οι άνθρωποι που γνωρίζουμε στις διακοπές μάς είναι εντελώς άγνωστοι και το να κάνουμε σεξ μαζί τους χωρίς προφυλακτικό είναι σαν να προσπαθούμε να κολλήσουμε κάποιο σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα. Είτε είναι κανείς στο σπίτι ή στο εξωτερικό, είτε 18 ή 55 χρονών, πρέπει να κάνει σεξ με προφυλακτικό", ανέφερε ο γυναικολόγος που κλήθηκε να σχολιάσει τα ευρήματα της έρευνας...
e-radio.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *