ροή ειδήσεων

Bulsatcom vs Nova: Το 1ο πλήρες µπουκέτο του Hellas Sat

Το βουλγαρικό πακέτο Bulsatcom εκπέµπεται από δύο Transponders του ελληνικού δορυφόρου Hellas Sat, σε κρυπτογράφηση Irdeto 2. Αποτελεί φυσικά το πρώτο πλήρες µπουκέτο που ανέβηκε στον ελληνικό δορυφόρο, χωρίς να είναι καν ελληνικό... Δεν γνωρίζω αν και εκεί ως Έλληνες διεκδικούµε πρωτιά, αλλά θα περίµενα να δω και κάποια µεγάλα ελληνικά κανάλια… να τιµήσουν τον Hellas. Τέλος πάντων, το θέµα µας δεν είναι ο Hellas, αλλά το πολύ καλό µπουκέτο των γειτόνων µας. Το Bulsatcom είναι αναµφίβολα ένα πλήρες µπουκέτο, το οποίο περιλαµβάνει αθλητικά, ταινίες, ντοκιµαντέρ, σειρές, µουσική, cartoons αλλά και ερωτισµό.
Θεωρώ απαράδεκτο οι Βούλγαροι της Ελλάδας να πληρώνουν 3 ευρώ για το Βουλγαρικό αντίστοιχο Ελληνικό NOVA start Pack μέσω του Ελληνικού δορυφόρου, και εμείς στο Ελληνικό NOVA τα μαλλιά της κεφαλής μας μεσω ξένου δορυφόρου. Τι θέλω να πω? θεωρείτε ότι είναι λογικό με τους μισθούς που παίρνουν οι Βούλγαροι στην Ελλάδα που είναι υψηλόμισθοι για την πατρίδα τους να πληρώνουν λιγότερα από εμάς που ζούμε με μισθούς πείνας? Και για να καταλάβετε τι λέω δείτε το site του Bulsatcom και φρίξτε. http://www.bulsat.com/prices.php

Δυστυχώς για εμάς δεν είναι μονο αυτό, είναι και τα είδη πρώτης ανάγκης που οι τιμές τους εκεί είναι η μέρα με την νύχτα σε σχέση με εδώ. Τουλάχιστον εκεί οι επιχειρηματίες και οι έμποροι διαμόρφωσαν τις τιμές τους βάση τον εισοδημάτων των καταναλωτών, εδώ οι δικοί μας ακόμα ονειρεύονται οτι με λίγη δουλειά θα γίνουν πλούσιοι. Κατεβάζουν τους μισθούς αλλα δεν ρίχνουν τις δικες τους τιμές, το αντίθετο μάλιστα τις ανεβάζουν. Όταν λένε ρίξτε τους μισθούς για να υπάρχει ανάπτυξη και ανταγωνισμός δεν εννοούν ανταγωνισμό στα εργατικά χερια, αλλα ανταγωνισμό στις τιμές σας κύριοι, και ούτε είπαν ποτε ρίξτε τους μισθούς για να γίνετε περισσότερο πλούσιοι. Αν οι Έλληνες επιχειρηματίες δεν τα βάλουν όλα αυτά σε μια ζυγαριά, τότε δεν θα μείνει καμια Ελληνική επιχείρηση όρθια.
Βεβαια θα μου πείτε ότι εδώ το Ελληνικό κράτος κάνει από μονο του αυξήσεις σε ΔΕΚΟ σε ΔΕΗ στα ασφαλιστικά ταμία και σε φορολογίες, πως θα τα ανταπεξέλθει μια επιχείρηση? Δεν μπορεί ούτε με τον ένα τρόπο, ούτε και με τον άλλο, είναι μπρός γκρεμός και πίσω ρέμα, από την μια με τους μισθούς που δίνουν δεν μπορούν να είναι καταναλωτές και άρα δεν κυκλοφοράει το χρήμα, και από την άλλη αναρωτιούνται γιατί δεν έχουν πελάτες. Στο τέλος θα καταντήσουν οι επιχειρήσεις να είναι πελάτες ανά μεταξύ τους και εμείς να ψωνίζουμε από Βουλγαρία και από Τουρκία. Είναι κάτι που ήδη γίνετε.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος6/8/12 12:34

    Τελικά , ανθρωπέ μου εσύ που ανέβασες την ανάρτηση τι θέλεις να μας πείς?

    Ξεκινάς το θέμα σου με τον δορυφόρο, πάς στα δύο μπουκέτα των Βουλγάρων,.

    Πάς μετά στο γιατί τα Ελληνικά κανάλια δεν χρησιμοποιούν τον Ελληνικό δορυφόρο, και καλως δεν χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες του κατά την γνώμη μου γιατί χρησιμοποιούν τις νεώτερες τεχνολογίες.

    Πάς μετά και αναφέρεσαι κάνοντας συγκρίσεις για NOVA για Βουλγάρους, και NOVA για Ελληνες.

    Τι σχέση εχει το ενα με το αλλο?
    Το Βουλγάρικο εκπέμπει δύο κανάλια, το Ελληνικό αν θυμαμαι ενα σωρό.
    Και γιαυτό υπάρχει και η διαφορά τιμής.

    Πάς μετά στις τιμές των προϊόντων, και για εμπόρους και για εφορίες, για Ελληνικές επιχειρήσεις και ενα σωρό αλλα ετερόκλιτα.

    Φίλε, μας εκανες με τα γραφόμενά σου να χάσουμε την μπάλλα στο ποιό ειναι το κεντρικό νόημα της ανάρτησής σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/8/12 17:11

      Φιλε δεν ξέρω ποιος είσαι τι δουλειά κανεις και τι προσπαθείς να αποδείξεις με τις ηλιθιότητες που έγραψες για εμενα, αλλα αν ξέρεις να μετράς πάρε αυτό εδώ στα μούτρα σου και άλλη φορα να προσεχεις τι λες και που τα λες.

      http://gr.kingofsat.net/pack-bulsatcom.php

      Και από ότι κατάλαβα μάλλον θα είσαι και εσύ ένα ακόμα λαμόγιο εργοδότης και ενοχλήθηκες με όλα αυτά. ΞΙΔΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος6/8/12 22:37

      . .@Ανώνυμος6/8/12 5:11 μ.μ.


      Αν η οποια απάντηση η σχολιασμός σε μια δημόσια ανάρτηση σου ειναι για εσένα ηληθιότητες, αυτός που εγραψε το σχόλιο λαμόγιο, τι άλλο να πώ.
      Εύγε σου για το ήθος σου στους χαρακτηρισμούς σου..

      Επι της απαντήσεως τώρα
      Καλλίτερα βάλε σε μια τάξη τον ειρμό των σκέψεών σου οταν γράφεις.

      Δεν σχολίασα ουτε κατέκρινα τα θέματα που ειχες περιπλέξει στην ανάρτησή σου, πέρα απο μια υπόδειξη οτι το Βουλγάρικο Νοβα εδω στην Ελλάδα εχει δύο ειδησεογραφικά κανάλια, ενω το Ελληνικό αρκετά..

      Για το "τορλομπούκι" των θεμάτων που ηταν 'ατάκτως ειρημμένα'δηλαδή πολλά θέματα ανακατεμένα πέρα για τον δορυφόρο, σε μια ανάρτηση σχολίασα.

      Εσύ ηρέμησε , και μάθε να δέχεσαι και την κριτική σε οτι παραθέτεις δημόσια.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος7/8/12 08:07

      Δεν υπάρχει βουλγαρικο nova στην Ελλάδα, το βουλγαρικο είναι ένα και δεν έχει άλλο διαφορετικό, ότι βλέπουν εδώ, βλέπουν και στην βουλγαρία. Μάλλον δεν ξέρεις τι σου γίνετε με τα δορυφορικά.
      Το οτι τα είδες μπερδεμένα αυτό σημαίνει ότι εθελοτυφλείς, και το παράπονο μου είναι ότι το Ελληνικό nova μας κλέβει όλους κανονικά και με τον νομο συγκρίνοντας με τους εξευτελιστικούς μισθούς που παίρνουμε, και ο βούλγαρος με τον μισθό τον Ελληνικό να πληρώνει 3 ευρώ για δορυφορικό ανώτερο από αυτό της nova. Και η ερώτηση, ποτε επιτέλους θα μειώσετε τις τιμές σας όλοι οι επιχειρηματίες βάση των νέων μισθών? Γιατι δηλαδή η βουλγαρία να έχει τιμές βάση με τα εισοδηματικά κριτήρια του μέσου βουλγαρου, και εδώ στην Ελλάδα βάση του υψηλόμισθου? Η Bulsatcom πχ είναι ποιο έξυπνοι από την NOVA-forthnet η είναι τόσο βλάκες? το ίδιο ακριβώς ισχύει και για όλα τους τα προϊόντα και στις διαφορες παροχές. Επιτέλους να σταματήσετε να ξεζουμίζετε τους ιδιους τους Έλληνες και να γίνεστε πλουσιότεροι στις δικες μας πλάτες.
      Και δεν δέχομαι από κανέναν αλαζονικές κριτικές.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος7/8/12 22:06

      @ Ανώνυμος7/8/12 8:07 π.μ.

      Οντως δεν εχω σχέση με τα ΝOVA και ουτε και στο σπίτι μου εχω για να ξέρω.

      Το μόνο που ξέρω απο το βουλγάρικο νόβα ειναι αυτό που υπάρχει στο σπίτι μιας υπερήλικης θείας μου που την προσέχει μια Βουλγάρα γυναίκα.
      Που σε επίσκεψή μου ειδα στην τηλεόραση να παίζει κανάλι της πατρίδας της και τοτε σε ερώτησή μου μου ειπε οτι ειναι Μπουλγκάρια νόβα και πιάνει δύο κανάλια.

      Και σου επαναλαμβάνω και πάλι οτι δεν εχω εμπορική επιχείρηση και να ξεζουμίζω Ελληνες .

      Και για ποιό λόγο εγραψα το πρωτο σχόλιο ημουνα σαφής απο την αρχή και δεν ηταν αλαζονική κριτική.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος8/8/12 14:09

      Για αυτό σου έβαλα το site για να μετρήσεις μετά από τα 2 κανάλια που λες, ποσα είναι και τα υπόλοιπα.

      http://gr.kingofsat.net/pack-bulsatcom.php

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος6/8/12 17:19

    Είπαμε, μισθούς βουλγαρίας θέλουν οι εργοδότες, αλλα όχι και τιμές βουλγαρίας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος6/8/12 18:10

    Πολυ καλο το αρθρο φιλε μου. Εχω και εγω κολλημα με τα δορυφορικα και με πιανει παραπονο με τι πληρωνουμε και τι παιρνουμε. Μας οδηγουν σε παρανομιες χωρις να το θελουμε.
    Ξεχασες να αναφερεις ποσο κανει το Βουλγαρικο full pack στη Βουλγαρια και ποσο το ιδιο στην Ελλαδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/8/12 18:25

      πακέτο δορυφορικό STANDARD + πακέτο internet PREMIUM στα 44 Mbps, λεβ 23,80 = 12.13€
      1 € = 1,96 λεβ
      Μπες στο site και κανε ισοτιμίες να δεις ποσο είναι.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος6/8/12 18:44

      Διόρθωση λόγο κακης μετάφρασης από το google...STANDARD Πακέτο + Πακέτο Premium + HBO HBO + Κωμωδίες HD 23,80 λεβ = 12.13€

      STANDARD πακέτο + PREMIUM + 44 Mbps internet λεβ 23,80 = 12.13€

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος6/8/12 18:22

    6/8/12 12:34 μ.μ. Το επίγειο NOVA έχει 2 κανάλια και πληρώνεις 34 ευρώ. Για πες και σε εμάς για να ξέρουμε, τι παραπάνω έχει η ακατονόμαστη και θεωρείς ότι τεχνολογικά είναι ανώτερη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος6/8/12 19:01

    Δυστυχώς οι Έλληνες εργοδότες όχι δεν μπορούν, αλλα δεν θέλουν να ρίξουν τα standard των κερδών τους. Βρήκαν πάτημα με τους νέους νομους για τα εργασιακά να πλουτίσουν περισσότερο, και αρνιούνται να μειωθούν και τα δικά τους κέρδη. Πάντως μετά από την ανακοίνωση για τα νέα μισθολογικά, όλοι τους έκαναν κωλοτούμπες σαν να κέρδισε ένας φτωχός το τζοκερ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος8/3/13 19:19

    eteria tis nova den einai eliniki vlepe multichois

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος24/3/13 13:46

    mathete boulgarika kai parte bulsatcom tosa xronia i nova mas gamaei me tis times tis!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος9/5/13 20:18

    kalispera
    distixos gia tous filous pou den exoune idea exo to voulgariko nova as poume
    exi 65 kanalia me tenies ke oti mboris na fandastis
    psaksteto prin apandisete se kati re pedia min iste viastiki oli sas
    ke to palikari exi dikio mas kevoune patokorfa edo ke pola xronia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος22/7/13 22:56

    Μια φιλη μου πηρε το βουλγαρικο πακετο 80 καναλια 15 βουλγαρικα κ τα αλλα ξενα+ ραδιοφωνα 30 ευρο το χρονο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος9/8/13 00:15

    Παιδια καλησπερα...μενω μονιμα Σοφια εδω και ενα χρονο....εχω το premium pack της Bullsat με 115 καναλια και πληρωνω 14.4 λεβα τον μηνα.....δηλαδη 7μιση ευρω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος13/4/14 09:18

    Καλημέρα είμαι ο θεματογράφος. Από ότι βλέπω και είδατε και μόνοι σας το καθεστώς του μονοπώλιου της αρπαχτής, της λαμόγιας, και γενικά στα όσα αναφέρω αρχικά, δεν άλλαξε απολύτως τίποτα. Η μάλλον άλλαξε αυτό που αρχικά είχα προβλέψει....το μεγαλύτερο ποσοστό των επιχειρήσεων έκλεισαν...έβαλαν λουκέτο με το να ψάχνουν πλουσιους πελάτες, στο ίδιο μήκος κύματος οδεύει και η forthnet-nova!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *