ροή ειδήσεων

ΟΤΕ - Forthnet της ταλαιπωρίας

Πριν 3 μηνες στην οδο Σωτηρος στην Ιξια έπεσε η ταχύτητα απο τα 8mbps στα 2 σε αρκετούς απο τους γείτονες μαζι και εγω. Όσοι είχαμε forthnet η απαντήσει ηταν... δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα παρα μονο να το δηλώσουμε βλάβη δεν επιτρέπετε τιποτα αλλο να κανουν και να συμβιβαστούμε με τα 2mbps διοτι αυτο ειναι το λογικο λογο απόστασης, λογικό που 2 χρόνια ειχα 8mbps να δεχτω τα 2mbps.οποτε παίρναμε και εμεις τον οτε μαζι με τους υπόλοιπους που ειχαν conex. Ύστερα απο αρκετά τηλέφωνα και αρκετα πήγαινε ελα του οτε 2 με 3 φορες την εβδομαδα στο καφαο της γειτονίας βγήκε το πόρισμα, εχει χτυπηθεί το κεντρικό καλώδιο τους η διαβρωθεί και οτι θα το φτιαχνανε. 3 μήνες περάσανε τιποτα δεν εγινε συνεχίσαμε τα τηλέφωνα εγω και η γειτονες η απαντησει τους το ξέρουμε πρεπει να δοθεί εργολαβία για να σκαψουν εκει που ειναι η ζημια θα γινει κάποια στιγμη. Γιατη τέτοια γειώσει απο μερος του οτε ? Γιατί να μας λενε να συμβιβαστούμε με αυτη την ταχυτητα ? τη αλλο να κάνουμε να μαζέψουμε υπογραφές και να το παμε κατω ? η να ευχόμαστε να γινει ιδιωτικός ο οτε με της αποκρατικοποίησης μπας και την φτιάξουν.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος15/8/12 00:41

    το πες και το εκανες γειτονα το δημοσιευσες. λες να σκεφτουν τωρα να το παρουν λιγο πιο σοβαρα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος15/8/12 00:42

    Forthnet apiatwfti fara....Kleftes ..makria tous...Kai emis kaikaamai asxima

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος15/8/12 00:43

    File, k'egw sth Sotiros.... kai akrivws ta idia provlimata eixa kai exw.... H diafora einai oti otan petyxa tous ypallilous tou OTE sto kafao... mou apanthsan me eironiko yfos.... " e afou exete Forthnet den kanoume tipota...as dialegame OTE" kai gelasane.... Einai aparadekth h symperifora kai to monopolio tou OTE opws kai opote thelei na ftiaxnei ta provlimata.... kai episis aparadexth h Forthnet pou den mporei na askhsei peiesh... paroti th yperesia th poulaei...... AMAN pia.... toso kairo douleue....twra xafnika emfanistikan ola ta provlimata.... h apla tous pelates ths Forthnet tous koumponoume se xamiloteres taxhtytes???? As analavei kapoios ypeu8inos EPITELOUS.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος15/8/12 00:45

    ....an xtyph8ei to kafao apo as pume "kerauno" tha erthoun epitelous na to ftiaxoun? Oloi sth Swthros exoume provlima telika?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος15/8/12 00:51

    to kafao einai mia xara h grami pou erxete sto kafao exei diabrothi se kapio simio epidi eixe skisi apo kati erga pou ginane. to na < xalasei > to kafao den alazei tipota to kalodio prepei na episkebastei eno exoun to mixanima mporoun na entopisoun pou peripou einai xtipimeno to kalodio den to kanoun

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος15/8/12 00:54

    problima stin grami exei apo to dimotiko tis sotiros mexrei kato sto ksenodoxio simperilambanonte kai ta stena pou einai se ayto ton dromo apo ereyna pou ekana se gitones kai gnostoys mou se ayto ton dromo eno ligo pio pano pros tous treis pane kanonika me 8 mbps

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος15/8/12 00:54

    ...kai giati den to kanoun? auth den einai h douleia tous? Kala tha kanoun loipon na XASOUN th douleia tous... na APOLY8OUN efoson plironontai kai den kanoun TIPOTA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος15/8/12 01:54

    Καταρχην να γραφετε Ελληνικα. Εκτος εαν δεν ειστε Ελληνες. Τοτε να σηκωθειτε να πατε στη χωρα σας που εχει καλυτερο internet. Οσοι εχετε forthnet να γυρισετε στον ΟΤΕ. Αυτα τα προβληματα ειχα και εγω και μολις εφυγα απο τη forthnet. ησυχασα. Σωστο βεβαια δεν ειναι αλλα ο καθενας βλεπει τα του οικου του αλλιως ολοι αυτοι θα μεινουν χωρις δουλεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/8/12 14:06

      Τράβα ψόφα ρε καραγκίοζη που θα πεις και πως θα γράφουμε. Εκτός αν δεν είστε Έλληνες λέει ο π@π@ρας. Ίσα ρε λεβιέ από δω.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος24/4/14 12:52

      Καλά σου τάπε σκατοκέφαλε

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος15/8/12 02:03

    ...kai ellines eimaste... kai dikaioma exoume na dialegoume se ti glwssa tha grafoume... den nomiw oti to thema einai ekei.... kai file egw eixa OTE 10 xronia prin paw sth forthnet.... kai plirona diplh timh kai siga tis tosses kales yphresies.... sthn epoxh pou zoume...oloi koitame kai na glitwsoume kai kapoia eurw.... to thema einai na ginetai to swsto kai na epidiorthinontai oi vlaves...gia tis opoies oloi plironontai na kanun th douleia tous.... as ginoun oloi pleon synepeis sth douleia tous mpas kai allaxei ligo gia kalyera auth h xwra.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος15/8/12 03:23

    Αφού γραφετε οπως γουσταρετε και ειστε και παντελως ανορθογραφοι,καλα σας κανουν οι εταιριες και σας χλευαζουν,αμορφωτα πλασματα θελετε και ιντερνετ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος15/8/12 04:30

    καλο θα είναι όταν κάνετε κάποια παράπονα να είστε και σίγουροι 100% για αυτά που λέτε.

    1) από το ίδιο καλώδιο παίρνουν όλες οι εταιρίες ακόμα και του ΟΤΕ. και άρα όταν υπάρχει πρόβλημα στο καλώδιο τότε θα έχει και ο ΟΤΕ, δυστυχώς όμως ο ΟΤΕ σαμποτάρει με τραγικές καθυστέρησης τις βλάβες τον άλλον παροχών, με αποτέλεσμα οι πελάτες να δυσανασχετούν και να απογοητεύονται, επίσης δυστυχώς τον τεχνικό τομέα σε ολόκληρο το καλωδιακό δίκτυο τις Ελλάδας τον έχει αποκλειστικά ο ΟΤΕ λόγο ότι δεν υπάρχει εταιρία που να μπορέσει να αγοράσει τα εκατομμύρια χιλιομετρων χαλκού που ανήκουν στο 100% στον ΟΤΕ πανελλαδικά, και μιλάμε για πολλά δις ευρώ.
    2) δεν είναι πια όπως παλιά που δάνειζε ο ΟΤΕ πόρτες για τους υπολοιπους παρόχους, τώρα πια η forthent έχει δικά της μηχανήματα και η μονη εξάρτησή της είναι τα καλώδια που ανήκουν δυστυχώς ακόμα στον ΟΤΕ.
    3) είμαι πελάτης στην forthnet από το 2006 και ποτε δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα, εκτος από κάτι πταίσματα, ασήμαντα δλδ.
    4) ο ΟΤΕ δεν είναι δημόσιος οργανισμός πλέον, και ουτε Ελληνικός, ανήκει σε γερμανική εταιρία την Deutsche Telekom.
    5) και οποιος θέλει να απαλλαγή μια για πάντα από τον ΟΤΕ δεν έχει παρα να επιλέξει δορυφορικό internet, που εκεί δεν υπάρχει χάλασε να το δώσουμε βλάβη στον ΟΤΕ, και θα περιμένουμε να σκάψουν οι εργολάβοι, και κτλ κτλ κτλ.......τι θα κάνει λοιπόν ο ΟΤΕ? θα στείλει στο διάστημα δικά της άτομα να σαμποτάρουν τον δορυφόρο της forthnet? μήπως ο superman η ο iron man?
    6) μην περιμένετε και πολλά αν αλλάξετε πάροχο, τα ίδια είναι σε όλους ακόμα και στον ΟΤΕ. Από την στιγμή που έχουμε απαρχαιωμένο δίκτυο με χαλκό ακόμα δυστυχώς, τα προβλήματα θα είναι παρα πολλά. Η Βουλγαρία αυτή τη στιγμή που μιλάμε έχει με 12 ευρώ τον μηνα τηλέφωνο και internet στα 100mbps που εμείς με το ζόρι έχουμε 10-15mbps και πληρώνουμε 200% ακριβότερα για παροχές άθλιες σε σχέση με την υποτιθέμενη τριτοκοσμική χωρα που κάποιοι θέλουν να την χαρακτηρίζουν έτσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/8/12 04:39

      Επίσης μην ξεγελιέστε με τις οπτικές ίνες, κανένα Ελληνικό σπίτι η κατάστημα δεν έχει internet μέσω οπτικών ινών, οι οπτικές ίνες ξεκινούν από τα κεντρικά και φτάνουν μέχρι τα αστικά κέντρα, από εκεί και πέρα τον λόγο έχει ο χαλκός μέχρι τα καφαο και στα σπιτια μας.

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος15/8/12 07:00

    Γράφετε Ελληνικά βρε ΖΩΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/8/12 09:51

      Ελληνικοτατη η παρατηρηση σου! Ευγε!

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος15/8/12 09:36

    Εγω εχω ΟΤΕ κ αυτο ειναι ΑΡΓΟ οποτε ...μη το ψαχνετε....μας εχουν γενικος...γραμμενους!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος15/8/12 10:25

    Αν το πρόβλημα είναι στο κεντρικό καλώδιο τότε (α) το πρόβλημα θα παραμένει ανεξάρτητα σε πιο provider είστε συνδεδεμένοι και (β) για να επισκευαστεί η βλάβη θα πρέπει να αλλαχθεί το κεντρικό καλώδιο που προφανώς έχει σημαντικό κόστος και δεν εγκρίνεται από την διοίκηση του ΟΤΕ. Επειδή δυστυχώς δεν υπάρχουν χρήματα, βλέπω να αλλαχθεί το καλώδιο μόνο όταν υπάρξει πλήρη διακοπή υπηρεσίας (τ/φ + internet).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος15/8/12 12:54

    Αφου δεν ξερετε γιατι μιλατε; Ο ΟΤΕ ειναι ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ εδω και 2 χρονια. Το μεγαλυτερο ποσοστο ανηκει στην Deutsche Telekom.
    Τυχαινει να γνωριζω ατομα που εργαζονται εκει. Το πρωτο παραπονο που εχουν απο τους εργοδοτες τους ειναι οτι χρειαζονται ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ προσωπικο. Μερικοι που λετε να απολυσουν τους εργαζομενους επειδη δεν κανουν σωστα τη δουλεια τους ειστε απαραδεκτοι. Ο ΟΤΕ ειναι αλλη μια εταιρια κολοσσος που προσπαθει να εχει ολο και περισσοτερα κερδη με ολο και λιγοτερο προσωπικο οπως κανουν πλεον ΟΛΕΣ οι εταιριες. Το κερδος και ο θεός "χρημα" ειναι πανω απο εμας τους κοινους θνητους. Οι τελευταιοι που φταινε ειναι οι εργαζομενοι.
    Επισης σαφως και οι βλαβες που προέρχονται απο αλλους παροχους οπως Forthnet ΔΕΝ εχουν προτεραιότητα γιατι κοιτάνε πρωτα τους πελάτες ΟΤΕ. Δηλαδη ν'αφησουν τους δικους τους πελατες και να εξυπηρετουν πελατες αλλων εταιριων; Ας ειχε η Forthnet δικο της δικτυο και δικους της τεχνικους.
    Επισης για εσας που λετε οτι το συστημα ειναι απαρχαιωμένο, οτι σε αλλες χωρες εχουν υψηλοτερες ταχυτητες κλπ. Μάθετε οτι: Στην Ελλαδα υπαρχει μια ανεξάρτητη αρχη η Ε.Ε.Τ.Τ. (Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων) η οποια ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ στον ΟΤΕ να αναβαθμιστει και να παρεχει ιντερνετ υψηλης ταχύτητας (πχ 100Mbps) γιατι θεωρει οτι θα εχει μονοπώλιο και θα εξαφανίσει τις άλλες εταιρίες δλδ αθεμιτος ανταγωνισμος. Τραγελαφικα πραγματα που μονο στην Ελλαδα συμβαινουν.
    Τα παραπονα σας λοιπον στην Forthnet, στην Deutsche Telekom και στην Ε.Ε.Τ.Τ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/8/12 15:28

      Πεστα ρε φίλε. Έχουμε μείνει τόσο πίσω ξέρεις γιατί? Γιατί Ε.Ε.Τ.Τ. συνεχεία σταματάει το ΟΤΕ γιατί οι άλλοι δεν έχουν λεφτά να ακολουθήσουν. To VDSL έχει σταματήσει εδώ και 2 χρονιά γιατί η Forthnet HOL και όλες αυτές δεν έχουν λεφτά να ακολουθήσουν και εάν το βγάλει ο ΟΤΕ αυτοί θα κλείσουν. Αμήν και πότε να κλείσουν να ησυχάσουμε. Είπαμε να υπάρχουν και άλλοι για να υπάρχει ανταγωνισμός άλλα αυτό παραπαίει. Επειδή έχω δουλέψει στην Forthnet και έχω δει το μπάχαλο επικρατεί να χαίρεσαι που έχεις και αυτό το Internet.

      Διαγραφή
  16. Ανώνυμος15/8/12 13:33

    Ερώτηση : είναι κάποιος συνδρομητής Forthnet στην Παστίδα και έχει ταχύτητα πάνω από 2 mbpps

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος15/8/12 13:45

    το προβλημα του ιnternet το εχουν και conex και forthnet στην σωτηρος διοτη ειναι το κεντρικο καλωδιο διαβρωμενο μεταξη του προηγουμενου καφαου και του καφαο της γειτονιας μας μια αποστασει 500 μετρα. Λογο οτι ειναι το κεντρικο καλοδιο ειναι υποχρεωμενος ο οτε να δοσει το οκ σε ανεξαρτητο εργολαβο να σκαψει στο σημειο που ειναι η ζημια με ειδικο μηχανιμα που περιοριζει το σκαψιμο στα 10 μετρα απο κει που ειναι η ζημια. μηλαμε για 3 μερες δουλια με τον τροπο που δουλεβουν αυτη.Δηλαδει τη θα γινει οταν ερθει το vdsl στη ροδο που ειναι στα 50mbps ? εμεις θα παραμενουμε στα 2 λογο καλωδιου ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος15/8/12 13:49

    Στην παστηδα διστηχος ειναι κλειδομενο στα 2 διοτι το κεντρο ειναι στα τριαντα και η αποσταση ειναι μεγαλη. να ευχεσε καπια στηγμη ο οτε να βαλει περισοτερα κεντρα στα διαφορα χωρια για να μηοθη η αποσταση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος15/8/12 14:15

    μακρια απο forthnet...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος15/8/12 16:19

    KAI να θες να φιγεις απο forthnet και να πας οτε δεν αλαζει τιποτα εφοσον το κεντρικο καλωδιο εχει ζημια θα πληρωνεις παραπανω και θα εχεις την ιδια χαλια γραμμη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος16/8/12 21:33

    ενα μεγαλο μπραβο στη forthnet και απο εμένα...Ειμαι και εγω στη Σωτήρος μετά το σχολείο, και ενώ πέρσι είχα 4.5mbps σύνδεση το χειμώνα άρχισα να πέφτω σταδιακά, με αποσυνδέσεις και ολόκληρα απογέυματα χωρίς ίντερνετ. Μετά απο άπειρα τηλεφωνα στη φορθνετ, η λύση που μου έδωσαν ήταν να κατεβάσουν την υπερηχητική μου ταχύτητα των 4.5 στα 1.8. Τώρα δε που καλοκαίριασε βρίσκομαι εν ετει 2012 συνδεδεμένος στα 1.3!!!! Πληρωνω για 24, και η δικαιολογια τους ειναι οτι μενω μακρια απο το κεντρο, άσχετα που μεχρι περσι κλείδωνα στα 4.5....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος14/11/16 12:40

    ΤΑ παγια που πληρωνουμε στον οτε ειναι υψηλά και θα έπρεπε συνεχως να κανουν αναβαθμισεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *