ροή ειδήσεων

Εξομολόγηση Ροδίτισας: Με χώρισε γιατί είναι gay...

Πως θα έπρεπε να δεχτώ το γεγονός πως ο μέχρι πρότινος πολύχρονος δεσμός μου με παράτησε γιατί είναι gay; Για έναν άλλον άντρα ; Πως είναι δυνατόν αυτό να το αντέξεις σε μια μικρή κοινωνία όπως αυτή που ζούμε εδώ στη Ρόδο... γεμάτη ερωτηματικά ; Και καταλήγουμε στο σήμερα.. Σήμερα όπου και φυσικά ο πρώην μου δεν έχει αποκαλύψει στην κοινωνία την νέα του "σχέση" γιατί δεν έχει τα κότσια , με βρίζει και λέει διάφορα για μένα σε γνωστούς και αγνώστους..
Και γω ντρέπομαι ! Τι να πω ; Να πω την αλήθεια ; Ότι δηλαδή ήμουν 3 χρόνια με έναν gay και τελικά συνδυάζοντας τα γεγονότα (τώρα που βλέπω κάποια πράγματα πιο ξεκάθαρα και αποστασιοποιημένα) ότι ήταν μαζί μου γιατί με χρησιμοποιούσε για κάλυψη και εγώ η χαζή δεν το είχα καταλάβει τόσο καιρό επειδή ήμουν ερωτευμένη μέχρι αηδίας ?
Μπορεί όποιος θέλει να με κράξει ! μου αξίζει τουλάχιστον..
Αλλά αν ήμουν αδερφή , ξαδέρφη η τέλος πάντων δικός σας άνθρωπος τι θα μου λέγατε να κάνω ? Τι θα με συμβουλεύατε ? Σε λίγους έχω μιλήσει γιατί ντρέπομαι. Έχω χάσει τη γη κάτω από τα πόδια μου και δεν μπορώ να συνέλθω..
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος10/8/12 02:02

    ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ. ΞΕΚΙΝΑ ΠΑΛΙ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ. ΑΛΛΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος10/8/12 02:07

    Ton epiases sta prasa? i mallon sta 4 na agkomaxa??? hahah

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος10/8/12 02:11

    ΟΤΑΝ ΚΛΕΙΝΗ ΜΙΑ ΠΟΡΤΑ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΗ Θ' ΑΝΟΙΞΗ.ΕΣΕΝΑ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΗ Μ' ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ.ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΑΛΟ. ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΜΗ Σ'ΑΠΑΣΧΟΛΗ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΣΗΖΗΤΑΣ.ΟΣΟ ΓΙ'ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΣΤΟ ΚΥΚΛΟ ΣΑΣ Ο ΤΥΠΟΣ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟ ΚΟΠΟ Ν'ΑΠΟΛΟΓΗΣΕ.Μ'ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΟΥ ΝΑΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΘΑ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΗΣ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΣΥ Θ'ΑΠΑΛΑΧΤΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΣ.ΚΑΛΗ ΔΥΜΑΜΗ ΝΑΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος10/8/12 02:50

    Psakse min exei mpleksei me kamia xwrismeni kai traviete se villes !!! Eixa kai egw mia fili pou nomize oti o dikos tis itan ginekotos alla den itan... tin xwrise kai pigene kai ta espage ka8e vdomada se villes me xwrismenes sampanies kai tetoia... ksodeue xrima san trelos kai stin fili mou to epaize afragkos!! asta asta!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/8/12 03:27

      Τι λε ρε φιλεναδα . Τστστστς . Τι γινεται στον κοσμο . Αντε γυρνα το φλυτζανι να δουμε τι θα μας πεις.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος10/8/12 03:39

      vre nai sou lew... kai meta tis ekane kai minisi tis filis mou giati ton elege pousti!!!

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος10/8/12 06:09

    Tην περιπτωση να ξενερωνει οταν σε βλεπει η να εχει βρει αλλη κοπελλα που να τον γεμιζει δεν την βλεπουμε καθολου?Δηλαδη οποιος αντρας δεν θελει να παει με μια συγκεκριμενη γυναικα ειναι πουστης?Δηλαδη αν εγω προτεινω σε καποια που γουσταρω να μου κατσει και αυτη αρνηθει θα την ξευτιλιζω οτι ειναι λεσβια?Μηπως του καθισες στο σβερκο αυτα τα τρια χρονια που λες και δεν μπορουσε ο ανθρωπος να σε ξεφορτωθει και αναγκαστηκε να το παιξει και πουστης μπας και γλυτωσει?
    Αν δεν τον ειδες καβαλα οπως λεει και ενας φιλος παραπανω καντην με ελαφρα πηδηματακια,βρες κανεναν αλλο και ασε τον ανθρωπο στην ησυχια του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος10/8/12 08:25

    Απο αντρες σπάνια θα βρεις κατανόηση.Φενεται ακομα και απο τις απαντησεις τους.Δεν νιώθουν τον πόνο του αλλου και κοιτάνε μονο την πάρτη τους.Να ξέρεις θελει χρόνο αλλα θα το ξεπέρασε ιός.Μια φιλη μου ροδιτισσα ειχε και αυτή αντρα γκέη .τωρα μετα απο κανα δυο χρόνια εχει ξανά παντρευτεί εναν καταπληκτικό και σωστο αντρα και περναει τέλεια.Μιλαω για γυναικα 45 χρονων περίπου,οπότε και σύ θα φτιάξεις την ζωη σου αλλα μην τα παρατας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος10/8/12 09:33

    ΚΑΛΑ ΒΡΕ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ....3 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕΣ ΚΑΛΑ ???
    ΕΠΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΤΑ ΧΑΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΟΡΕΞΕΙΣ ???
    ΜΗΠΩΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΘΕΡΜΗ ΚΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟ ΓΥΡΙΣΕ ???
    ΘΑ ΕΝΟΙΩΘΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΑΝ ΣΕ ΑΦΗΝΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ???
    ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΡΓΗΣΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΑΓΑΠΑΕΙ...ΟΠΛΩΣ ΕΧΕΙ ΑΛΛΕΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ.
    ΠΕΡΙ ΟΡΕΞΕΩΣ ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος10/8/12 09:44

    file 2:50 π.μ. afto pou perigrafeis einai misoginis kai mono apo tin simperifora tou.. an exeis sxesi kai eisai ANTRAS paradexese tis praxeis sou ! Na to paizei afragos stin sxesi tou epi 3 xronia kai meta na to paizei fragatos stin xorismeni ? ektos k an o feretzes tou pousti katadexete na ton plironei i xorismeni. Mipos stis klistes biles den einai me xorismenes alla me mantraxalades ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/8/12 10:12

      den prepei na ta vazeis mazi mou egw apla sou perigrafw ti akrivws egeine me tin upo8esi tis filis mou... H diki sou periptosi isws na einai diaforetiki....

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος10/8/12 10:21

    se kamia periptosi den ta "ebala mazi sou" eksallou einai enas dimosios dialogos.. den thetei kaneis thema epi prosopikou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος10/8/12 12:12

    Έμενα μου ακούγεται περίπτωση 'overly attached girl' και ο λόγος χωρισμού δικαιολογία.

    http://wac.450f.edgecastcdn.net/80450F/thefw.com/files/2012/06/Overly-Attached-Girlfriend-6.png

    χαχα.. πάντως αν θέλεις σχόλια του τύπου 'κουράγιο κοπέλα μου' κτλπ μάλλον διάλεξες λάθος μέρος να ποστάρεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος10/8/12 12:21

    ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΣ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΗ ΣΕ ΚΟΛΛΗΣΕ ΤΙΠΟΤΑ Κ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΕΡΝΑΝΕ.
    ΣΤΑΜΆΤΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ, ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΝΔΡΑΣ, ΟΠΟΤΕ ΕΤΣΙ Κ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕ ΔΟΥ ΚΑΝΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ. ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟ ΔΙΑΔΙΔΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΤΙΓΜΑΤΙΣΤΕΙΣ ΕΣΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος10/8/12 12:24

    ΑΧ ΜΗΝ ΜΑΣ ΑΔΙΚΙΤΕ ΕΜΑΣ ΤΗΣ ΟΡΦΑΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΓΟΝΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΟΥΝΕ ..ΑΧ ....ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΜΑΣ ΑΠΟΛΙΤΙΣΟΙ ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΙΚΗ ,ΑΚΟΥ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΝΟΜΑΛΟΙ ΕΙΣΤΕ ΒΡΕ?ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΦΕΙΣΤΕ ΜΑΣ ΥΣΥΧΟΥΣ ..ΣΥΧΥΣΤΙΚΑ Η ΓΥΝΑΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος10/8/12 19:03

    Μαντάμ εσύ που έκανες την ανάρτηση, δεν είναι δυνατόν σε πολύχρονο δεσμό να μην καταλάβεις ότι ο δικός σου είναι και πισογλέντης. Μάλλον σε έχουν πάρει λιγάκι τα χρόνια και ξέφτισε η μπογιά σου και έκανες την πάπια για το όνειρο τηε κάθε πρικραμένης που είναι η κουλούρα. Και αν είναι πισογλέντης αυτό το ξέρεις αυτός και εσύ μόνο. Μπορεί απλά να ήσουν σεξουαλικά ένα "ραδίκι" ή απο εκείνες που την έχουν δει HIGH και οι οποίες δεν είναι για σπίτι και την έκανε και τώρα πετάς λάσπη έτσι γιατί στο δικό σου το μυαλό είναι ένα είδος εκδίκησης.
    Οπως και να έχει, άσε την κλάψα και προχώρα. Οπως την βρίσκει ο καθένας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος10/8/12 19:24

    ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΓΝΩΣΤΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΓΑΜΟ ΑΥΤΟς ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ..ΕΤΣΙ ΕΣΤΗΣΕ ΜΙΑ ΤΥΧΑΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ''ΦΙΛΟ ΤΟΥ'' ΚΑΙ ΦΙΛΗΘΗΚΑΝΕ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ..ΑΗΔΙΑΣΕ Η ΚΟΠΕΛΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΦΥΓΕ ΜΟΝΗ ΤΗς..ΑΡΑ ΦΙΛΗ ΜΑΛΛΟΝ ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ..ΕΚΤΟς ΠΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΑΙΖΕς ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥ...ΜΕ ΔΟΝΗΤΕΣ ΚΤΛ..ΤΟΝ ΄΄ΠΗΔΟΥΣΕΣ΄΄ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΒΑΡΕΘΗΚΕΣ..ΥΠΑΡΧΟΝΥ ΠΟΛΛΕς ΕΚΔΟΧΕΣ..ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΣΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕς ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ..ΣΕ ΚΑΝΑ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΒΡΕΙς ΑΛΛΟΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/8/12 18:26

      Ti synehia de mas tin ipes. Oti afou to kanate gia mia fora sas arese ke telika to gyrisate kai ehete xestisti stin alaxokolia. A re hamena talenda isastan. Kanonikoi kumbarades pisoglendides.

      Διαγραφή
  15. Ανώνυμος10/8/12 20:26

    (ΕΓΩ ΠΟΥ ΠΟΣΤΑΡΑ)ΓΙΑΝΑ ΣΑΣ ΛΥΘΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΡΙΕΣ ΣΕ ΑΝΥΠΟΠΤΟ ΧΡΟΝΟ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΩ ΕΚΠΛΗΞΗ (ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ) ΠΗΓΑ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΡΗΚΑ ΚΑΒΑΛΑ. ΑΠΛΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ. ΣΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΜΕΡΟΣ ΣΑΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ. (ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/8/12 18:28

      Kopse to doulema. Den ise esi pu postares. Kopse tis malakies.

      Διαγραφή
  16. Ανώνυμος11/8/12 15:47

    Εσύ μπορεί να ανοίξεις μια καινούργια πόρτα στη ζωή σου, μιας και ο πρώην φίλος σου άνοιξε τη δική του πόρτα (πίσω) η οποία δεν κλείνει ποτέ...χαχαχαχαχα!!!! Καλά ρε συ, σε πηδούσε 3 χρόνια αδερφή και δεν πήρες χαμπάρι ;;; Εκτός και αν έχεις καμμιά ιστορία με κάποιο ερωτικά βοήθημα που δεν έχεις μοιραστεί ακόμα μαζί μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος30/8/12 10:57

    Ένας ηλίθιος ήταν που κρυβόταν στην ντουλάπα και αρνιόταν επί τουλάχιστον 3 χρόνια τη φύση του. Εδώ που τα λέμε, με τα "αστειάκια" και τις μαλακίες που γράφετε λογικό είναι σε τέτοια κοινωνία να κρύβεται, αλλιώς δε θέλω να φανταστώ τι θα άκουγε από όλους εσάς τους "δημοκράτες". Αποκορύφωμα της αποτρόπαιας διάκρισης; Το ότι αυτό το γεγονός αποτελεί είδηση σε αυτόν τον ιστότοπο. Την επόμενη φορά που θα τσακωθώ με τη σχέση μου, να γράψω και γω ένα άρθρο για να το δημοσιεύσετε;

    Τώρα επιτέλους κατανόησε τον εαυτό του και αποφάσισε να ζήσει την πραγματική του ζωή. Συγγνώμη κοπέλα μου, ελπίζω να βρεις κάποιον που δε θα υποκρίνεται ότι σε θέλει. Αλλά ελπίζω και αυτός να βρει αυτό που ψάχνει. Και δεν είναι λιγότερο άνδρας επειδή δεν είναι ετεροφυλόφιλος, αυτές οι παπάρες μας έφαγαν.

    ΥΓ. Ρατσισμός δεν υπάρχει μόνο προς μετανάστες, όπως μπορούμε να δούμε και σε αυτήν την είδηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/9/12 01:30

      ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΤΥΧΕ,ΕΓΩ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑ ΓΙΑ 11 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΥΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΤΗΣΑ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ.ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΘΡΗΣΚΕΥΟΜΕΝΟΙ ΣΕ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ΒΑΘΜΟ ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΚΡΥΒΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΣΑΝ ΑΛΛΟΘΙ.ΕΜΑΘΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΠΩΣ ΦΗΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ GAY ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.ΟΤΑΝ ΕΦΥΓΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΗΤΑΝ 2 1/2 ΜΗΝΩΝ.ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ 4 ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΣ ΟΥΤΕ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ,ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΙ.ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΜΕ ΠΛΗΣΙΑΣΟΥΝ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΙΣΧΥΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ.Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΚΡΥΦΟΣ GAY ΠΟΥ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ Ο ΓΑΜΟΣ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟΓΙΑΤΡΟ ΘΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΠΟΙΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ.ΑΥΤΟΣ ΜΙΣΟΓΥΝΗΣ ΤΗΝ ΧΟΡΤΑΣΕ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΖΕ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΔΕΙΧΝΕ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΟΜΟΙΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ.Η ΜΑΝΑ ΕΚΑΝΕ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΓΙΑΤΙ ΕΞΑΡΤΙΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΧΩΡΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΠΤΕ.ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΝΞΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΡΙΞΑΝ ΣΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΤΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΦΥΛΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΘΑΝΑΣΙΜΟ ΑΜΑΡΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ.ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΡΕΧΩ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΟΛΗ ΜΕΡΑ.ΤΟ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ.ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑ 35 ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΡΕΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΓΚΑΣΤΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ.ΕΓΩ ΛΟΙΠΟΝ ΗΜΟΥΝ Η ΤΥΧΕΡΗ,ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΓΥΡΩ ΣΧΟΛΙΑΖΑΝ.ΟΜΟΛΟΓΩ ΟΤΙ ΤΟ ΕΚΡΥΨΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΞΕΦΕΥΓΟΥΝ ΑΛΛΑ ΕΙΠΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΜΕ ΤΟΣΗ ΔΟΣΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ.ΗΤΑΝ ΗΔΗ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ.Ο ΤΥΠΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΚΩΤΟΝΕ,ΕΙΧΕ ΞΕΦΥΓΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ ΠΩΣ ΕΓΩ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΒΟΛΟΙ.ΤΑ ΠΕΘΕΡΙΚΑ ΖΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΚΑΤΩ.11 ΜΗΝΕΣ ΠΕΡΑΣΑ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ.ΕΦΥΓΑ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΛΥΤΩΣΑΜΕ.ΕΙΜΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ,ΣΕ ΛΙΓΟ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ.ΓΙΑ 11 ΜΗΝΕΣ ΓΑΜΟΥ ΜΟΥ ΠΗΡΕ 3 1/2 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΜΕ ΑΥΤΟΝ.ΔΕΝ ΜΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΑΚΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ,ΟΥΤΕ ΛΕΦΤΑ ΘΕΛΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΗΤΗ.ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΔΩ ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΤΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ.ΕΙΧΕ ΜΑΥΡΙΣΕΙ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.ΕΔΩ ΚΑΙ 1 ΧΡΟΝΟ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΜΑΣ ΖΟΥΜΕ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ.ΤΟΝ ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΛΑΤΡΕΥΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΒΑΦΤΙΣΕΙ ΚΙΟΛΑΣ.ΕΙΝΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ,Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΣΤΗΡΙΖΕΙ.ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ GAY ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΝΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΑΛΛΕΣ ΖΩΕΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ...ΑΝΑΝΔΡΟ.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *