ροή ειδήσεων

Στον αέρα το mazi-ta-fagame.gr του Πάγκαλου

Μάλλον κάποιος πρέπει να μας κάνει πλάκα αλλιώς δεν εξηγείται. Η τραγική ειρωνεία μέσα σ’ όλα αυτά που συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό είναι η προσπάθεια μερικών να ρίξουν τις ευθύνες...
για την κακή οικονομική κατάσταση στους Έλληνες πολίτες.

Αυτό ακριβώς προσπαθεί να κάνει και Θεόδωρος Πάγκαλος με το site το οποίο άνοιξε και το ονόμασε mazi-ta-fagame.gr. Μιας και μετά την λαμπρή καριέρα του στην πολιτική δεν μπορεί να επιστρέψει στην εργασία του, όπως κάθε κοινός θνητός, την οποία άλλωστε προσπάθησε να αποφύγει με κάθε τρόπο γι αυτό έγινε πολιτικός αποφάσισε να φτιάξει το δικό του site. Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην σελίδα «Ζητούμε από τους πολίτες, με την τεχνική crowdsourcing, να μας στείλουν επώνυμα, ή ανώνυμα, την ιστορία τους».

Όλοι λοιπόν στείλτε μια ιστορία αθώωσης των πολιτικών, ένα ακόμη άλλοθι για να υποστηρίξουμε πως την Ελλάδα δεν την έφερε κανένας πολιτικός σ’ αυτό το χάλι αλλά οι ίδιοι οι Έλληνες πολίτες. Δεν λέω ότι όλοι οι πολίτες είναι άγιοι. Όλοι έχουν μερίδιο ευθύνης αλλά δεν μπορεί να βράζουν όλοι στο ίδιο καζάνι δεν μπορεί ένας πολίτης να φοροδιαφύγει όσο ένας πολιτικός, ούτε να πάρει τις μίζες που παίρνει ένας πολιτικός εκτός και αν έχει τις πλάτες ενός πολιτικού.

Όσο και να προσπαθεί κάθε απογοητευμένος πολιτικός να μας πείσει ότι πρέπει να του στείλουμε τις ιστορίες μας για να μπορέσει να γράψει ένα βιβλίο το οποίο θα δώσει πίσω στο σάπιο πολιτικό σύστημα της Ελλάδας την παλιά του αίγλη ή αλήθεια είναι μία και προέρχεται από το Έλληνα χαμηλοσυνταξιούχο, μαθητή, άνεργο «Μαζί τα φάγαμε, μόνοι σας παχύνατε».

e-metallo.gr

Σχόλια

  1. Ανώνυμος3/8/12 22:53

    Αν και είμαι θυμωμένος και αγανακτισμένος με την κατάσταση στην Ελλάδα, θα πρέπει να συμφωνήσω με τον Πάγκαλο στο μαζί τα φάγαμε. Παράδειγμα τα τόσα σκάνδαλα και η εκτεταμένη φοροδιαφυγή και εισφοροδιαφυγή που αγγίζει το 100% σε ορισμένες περιοχές της χώρας. Παντού ακούς για σκάνδαλα και ρεμούλες και αυτά είναι η κορυφή του παγόβουνου από τους αγρότες, στους υπαλλήλους του δημοσίου, τους εμπόρους και τους πολιτικούς. Παντού σαπίλα και διαφθορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος3/8/12 23:08

    Και μετά την αποχώρησή του απο την πολιτική ο Πάγκαλος εχει μάλλον μια πολύ υψηλή διασημότητα..

    Δεν εξηγείται αλλοιώς η τόση μεγάλη περιέργεια του κόσμου να επισκεφτεί τον ιστότοπό του που ξεκίνησε χθές.
    Πρέπει να καταγράφηκε σήμερα ρεκόρ επισκεψιμότητος αφου δεν μπορεί να σηκώσει αλλους επισκέπτες το σύστημα.
    Οταν κάποιος προσπαθήσει και τώρα ακόμα να μπεί στην ως ανω ιστοσελίδα , βγαίνει ενα .......... Λόγω υψηλής επισκεψιμότητας στο δικτυακό τόπο mazi ta fagame.gr δεν είναι δυνατή η πρόσβαση. Παρακαλούμε προσπαθήστε αργότερα. .

    Ολοι ενδόμυχα μάλλον αναγνωρίσουν μερίδιο ενοχής τους και συμμετοχής τους σε αυτό το γνωμικό του των τριών λέξεων που ειπε πρίν δύο χρόνια και εγινε σλόγκαν.

    Προσωπικά πιστεύω οτι ειναι η μόνη σωστή ειλικρινής φραση που εκστόμισε και που δυστυχώς θέλουμε δεν θέλουμε να το παραδεχτούμε ειναι αλήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *