ροή ειδήσεων

Tην ώρα που ο Έλληνας κάνει τις βουτιές του οι τρεις δωσίλογοι φροντίζουν τις τελευταίες λεπτομέρειες της κηδείας του !!!

Μας παίρνουν... και τα εσώρουχα
Η εξαθλίωση του λαού δεν έχει τέλος. Για να εξοικονομήσουν οι κυβερνόντες τα 4 δις που απαιτεί η τρόικα δέχτηκαν να περικοπούν ο 13ος και 14ος μισθός κι ότι περίσσεψε από τα δώρα των συντάξεων. Επειδή δεν έβγαινε ο λογαριασμός το τσεκούρι... των συντάξεων θα γίνει από 600 ευρώ και πάνω και όχι από 1.400 που είχε αποφασιστεί προχθές.

Οι μνημονιακοί κυβερνόντες συμφώνησαν ακόμη να μειωθούν έως 35% οι μισθοί των υπαλλήλων των ΔΕΚΟ και να κόψουν τα ειδικά μισθολόγια εκτός των μάχιμων στρατιωτικών κατά 12%.
Η κυβέρνηση της Τρόικας αποφάσισε να κάνει αποδεκτές όλες τις απαιτήσεις των δανειστών προκειμένου να βρεθούν τα 4 δις που υπολείπονται και έτσι παραβίασε όλες τις κόκκινες γραμμές που η ίδια είχε θέσει.
Επανέρχεται η αποτυχημένη μέθοδος της εφεδρείας και όπως ομολόγησε ο υπουργός οικονομικών Γ. Στουρνάρας θα βγουν στην εφεδρεία 45 χιλιάδες υπάλληλοι του δημοσίου τώρα και θα απολυθούν 25 χιλιάδες συμβασιούχοι του δημοσίου.
Ο αναπληρωτής υπουργός οικονομικών κ. Χ. Σταϊκούρας ομολόγησε ότι το σχέδιο της εφεδρείας όχι μόνο επανήλθε στην διαπραγμάτευση αλλά ήδη τέθηκε υπόψιν της Τρόικας πριν αναχωρήσει για να το επεξεργαστεί καθώς είναι σαφής όπως είπε η βούληση των πολιτικών αρχηγών να μην γίνουν απολύσεις στο δημόσιο.
Η πολιτικοί αρχηγοί που στηρίζουν την κυβέρνηση στην χθεσινή σύσκεψη συμφώνησαν με όσα απαίτησε ο συνομιλητής της Τρόικα Γιάννης Στουρνάρας παρόλο ότι μετά την έξοδό τους από την σύσκεψη διαφοροποιήθηκαν δήθεν οι κύριοι Βενιζέλος και Κουβέλης.
Για παραπλάνηση της κοινής γνώμης διέρρευσε ότι στη σύσκεψη δήθεν έγιναν μαλλιά κουβάρια Στουρνάρας, Κουβέλης και Μανιτάκης για το θέμα της εφεδρείας.
Ο οικονομολόγος κ. Γιώργος Ρωμανίας αποκάλυψε εχθές, στο «Αποκαλυπτικό Δελτίο» του EXTRA ότι τα μέτρα αυτά δεν είναι τα τελευταία και θα ακολουθήσουν και άλλα πολύ χειρότερα. Ο κ. Ρωμανιάς επικαλέστηκε πηγές από το ΔΝΤ και την Κομισιόν.
Τρικλοποδιά

Σχόλια

  1. Ανώνυμος9/8/12 13:22

    Κάποια αντίδραση απο το Ελληναριό?

    Καμμιά αντίδραση πουθενά.
    Μόνο,
    Στην αγρια κοσμάρα του, στην ευτυχία του, στην ξάπλα την μπαρούφα και την παρλαπίπα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/8/12 14:28

      Και τι θέλεις τώρα ? Απο την μια τους ψήφισαν (τα λαμογια) και απο την άλλη να έχουνε και παράπονα ?

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος9/8/12 15:19

      @ Ανώνυμος9/8/12 2:28 μ.μ.

      Τους ψήφησαν εντάξει.
      Δεν θα εδικαιούτο αυτό το Ελληναριό να αντιδράσει με δαύτους αν εφάρμοζαν αυτά που προεκλογικά ειχαν υποσχεθεί και ειχαν διαβεβαιώσει τον Ελληνικό λαό.

      Τωρα βλέπουμε την εξαπάτησή τους και τα ψέμματα που έλεγαν στον κόσμο. .

      Αλλα ειπαν, εντελώς αλλα καταστροφικά για τον κόσμο κάνουν.
      Που ειναι οι διαπραγματεύσεις, που ειναι αυτά που ελεγαν οτι δεν θα κάνουν περικοπές σε μισθούς και συντάξεις.
      Που το ενα που το άλλο απο αυτά που έλεγαν?.
      Και εδώ αναρωτιέμαι που ειναι η αντίδραση του κόσμου.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος9/8/12 16:12

      ο@ Ανώνυμος9/8/12 2:28 μ.μ.ειμαι . Καλά βρε τόσο ΜΑ@ΑΚΑΣ είσαι ? Πότε βρε άχρηστε ένα κόμμα εφάρμοσε ποτέ το πρόγραμμα του ? Τοσα χρονια δεν έβλεπες , 40 χρονια δεν έβλεπες και τώρα κατάλαβες ? Κάτι ΜΑ@ΑΚΕΣ σαν και σένα κατέστρεψαν την Ελλαδα, με τα λόγια που γράφεις ότι και να κάνουν ΧΑΜΠΑΡΙ εσυ ΜΑ@ΑΚΑ παντα αυτους θα ψηφίζεις .Αυτοι οι πολιτικοί την δουλειά τούς κάνουνε , ΕΣΥ ΜΑ@ΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ πότε θα ξυπνήσεις ?

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος9/8/12 20:41

      Πρός Ανώνυμος9/8/12 4:12 μ.μ.

      Μετά συγχωρήσεως.
      Σε βάρεσε άγρια ο καύσωνας η μήπως
      εισαι Ψυχοπαθής ? Κυκλοφορεις και ελεύθερος εξω?

      Το λεξιλόγιό σου πέρα απο τις λέξεις ΜΑ@ΑΚΑΣ ΜΑ@ΑΚΕΣ και αλλες ειρωνικές και προσβλητικές προς τους αλλους λέξεις δεν εχει?
      Και να προσβάλεις κάποιον η κάποιους που δεν σε πρόσβαλαν και δεν σε πείραξαν.
      Η το οπως εκφράζεσαι ειναι οτι μέχρι εκεί φτάνει το μυαλό σου και το επίπεδό σου?

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος9/8/12 14:26

    ΣΕ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος9/8/12 14:50

    ολοι κανουμε κριτικη και μια λυση δεν εχουμε να δωσουμε. Ολοι τα θελουμε ολα δικα μας και ευρο και λεφτα και εκτος μνιμονιου τοσα χρονια η μιση ηταν πασοκ και οι αλοι μιση νδ και τωρα μετα απο 30 χρονια θυμιθικαμε οτι ειναι δωσιλογοι και πουλιμενοι. Εδω βλεπω τυπους που πριν ηταν μεσα στο συστιμα και τα παιρνανε απο φαρμακα κ.α και τωρα που πιραν τον μπουλο και δεν εχει πια το συστιμα να τους δωσει, το παιζουν κουμουνια και βριζουν τους υπολιπους για δοσιλογους... ουστ κωλοελληνα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/8/12 15:09

      ουστ κωλοελληνα ... ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος9/8/12 15:21

    den pirazei tosa xronia epernan epidomata gia kathe klania pou afinan .as tous kopsoun ton kolo tora. 1.000.000 dimosiooi ypaloioi na ksynoun ta axamna tous tosa xronia afta dimiourgisan .ama kathisete kai diavasete to mnimimio mono se dyo pramata tha diafonisete ta genika ergasiaka (idiotikoy tomea) kai i paraxorisi ethnikis kyriarxias . ola ta alla einai sosta kai prepei na efarmostoun . 200.000 maimou epidomata apo 300 euro epi 12 mines 720ekatomyria to xromo minimum , maimou syntakseis 4 disekatomiria to xrono , anekselekti syntagografisi pano apo 8 dis .... kai alla polla . Gia to mono poy stenaxorieme eiani oti dikeonete o paparas o pangalos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/8/12 16:09

      ΕΣΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ,ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΛΕΒΕΤΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΚΟΒΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΖΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ?
      ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΟΥ Δ.ΤΟΜΕΑ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΝΑΚΡΙΒΙΕΣ ΠΕΡΙ ΤΟΥ 1.000.000 ΔΥ ΣΕ ΧΑΡΑΧΤΗΡΙΖΕΙ ΩΣ ΗΛΙΘΙΟ!
      ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΧΑΣΑ 2 ΗΜΕΡΟΜΙΣΘΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ 5 ΛΕΠΤΩΝ!
      ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ ΚΟΤΕΣ ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΤΕ ΟΤΑΝ ΘΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΝΑ ΣΑΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ!
      ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΑΒΟΗΘΗΤΟΙ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΣΑΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΠΟ ΕΛΛΕΙΨΗ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΠΩΣ ΘΑ ΜΙΛΑΤΕ ΤΟΤΕ?

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος10/8/12 01:04

      Όχι δεν έχω δική μου επιχείρηση και έχω χάσει 8 ημερομίσθια να γυρίζω γύρω γύρω πάνω κάτω στις ψευτουπηρεσιες για 10 λεπτά δουλειά & πλήρωσα διπλόυς φόρους και χαράτσι . Οι μισθοί μου μειώθηκαν κατα 10% χωρίς λόγο . Έχεις δίκιο δεν ειναι 1.000.000 δημόσιοι υπάλληλοι ειναι 890.000 . Όσο για την ανεξέλεγκτη συνταγογραφηση των προηγούμενων ετών την πληρώνουμε τώρα δυστυχώς . Λυπάμαι τον πατέρα μου που δούλεψε 42 έτη και του μείωσαν την σύνταξη 45% ενώ αλλα λαμογια δούλεψαν 25 και απολαμβάνουν σύνταξη απο τα 50 τους χρόνια . Λυπάμαι τους αναξιοπαθούντες που προσπαθούν να σταθούν στα πόδια τους ενώ άλλοι ανάστησαν πέθαμενους για να εισπράττουν συντάξεις . Ως εδώ

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος9/8/12 16:38

    Ψεύτες, ελεεινοί, απάτριδες και ελληνόφωνοι, διακυβερνούν την χώρα με εντολές των μεγάλων αφεντάδων τους κι εμείς στέκουμε άφωνοι μάρτυρες μιάς σύγχρονης γενοκτονίας, μοιραίοι θεατές του ίδιου του θανάτου μας και της καταστροφής μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος9/8/12 16:59

    Το μέτρο της εφεδρείας πρέπει να εφαρμοστεί σε όλους όσοι είναι κοντά στη σύνταξη. Είναι φύρα για το δημόσιο αφού δε δουλεύουν, απλά παραμένουν για να πάρουν μεγαλύτερη σύνταξη και δεν είναι παραγωγικοί στη δουλειά.
    Στην πρώτη εφεδρεία που έγινε, όλοι αυτοί οι τεμπελχανάδες έσπευσαν να δηλώσουν ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ, πρόλαβαν και απέφυγαν το μέτρο της εφεδρείας, έγιναν συνταξιούχοι και περιμένουν την είσπραξη.
    Όλοι αυτοί οι πονηροί, που για μία τριετία θα έπαιρναν το Βασικό Μισθό σαν έφεδροι (χωρίς να δουλεύουν) και μετά θα έβγαιναν στη σύνταξη κανονικά, τώρα πλέον λαμβάνουν πλήρη σύνταξη χωρίς να χάσουν ούτε ευρουλάκι.
    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΠΕΔΩΣΕ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΤΗΣ ΕΦΕΔΡΕΙΑΣ!!!

    Τώρα όμως που τα κουκιά δε τους βγαίνουν, θα βγάλουν εφεδρεία νεότερους ανθρώπους, δίνοντάς τους ένα βασικό μισθό για 2 ή στην καλύτερη 3 χρόνια, που όμως μετά αυτοί οι νέοι θα είναι ΑΝΕΡΓΟΙ. Πού θα βρούν δουλειά, στην παραγωγική ηλικία των 30 - 50 να ζήσουν τις οικογένειές τους?? ΠΟΥΘΕΝΑ - σε μία ηλικία μάλιστα που είναι για αυτούς η πιό δημιουργική.

    Και μην ακούσω κανέναν κομπλεξικό να τους βάζει όλους στο ίδιο τσουβάλι, γιατί οι ΝΕΟΙ Δημόσιοι Υπάλληλοι και με ΑΣΕΠ διορίστηκαν, και τυπικά προσόντα έχουν, και παραγωγικοί είναι και στην τελική δεν χρωστάνε τίποτα και σε κανέναν.

    Την κατάντια αυτή την εξέθρεψαν οι γενιές των μανάδων μας και των παπούδων μας, η γενιά του Πολυτεχνείου και της Μεταπολίτευσης, και τα λουζόμαστε όλα οι νέοι άνθρωποι.

    ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΑΤΕ ΡΕ ΚΑΘΙΚΙΑ ΑΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΖΩΗ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΟΡΙΣΑΤΕ ΓΙΑ ΜΑΣ????
    ΣΚΕΦΤΗΚΑΤΕ ΟΤΙ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΑΤΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΣΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ????
    ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ.... ΚΟΥΡΕΛΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΛΑΟΥ???

    ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΟΙ ΣΑΣ, ΕΓΩ ΔΕ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΝΕΙΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος9/8/12 17:20

    ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΦΕΣ ΠΟΥΣΤΑΡΕΣ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΦΩΤΟ ΣΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΤΟΥΣ ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος9/8/12 17:22

    ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ Δ.ΥΠΑΛΛ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΡΙΟΛΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΟΥΣΤΑΡΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος9/8/12 18:28

    ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΡΟς ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΚΟΥΚΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΙΣΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ.. ΚΤΛ ΚΤΛ..ΑΛΛΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ..ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟΝ ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΗΣ ΘΕΟ ΤΗς ΑΡΧΑΙΑς ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ...ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕς ΣΕ ΑΡΧΑΙΑ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΜΕ ΔΥΣΑΡΕΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ..ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑς ΣΩΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑς ΠΑΚΓΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ!!!ΚΑΙ ΟΠΟΙΟς ΖΗΣΕΙ ΕΖΗΣΕ!!!ΚΑΙ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΜΑς Ας ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ ΔΟΜΗΜΕΝΑ ΟΜΟΛΟΓΑ κτλ κτλ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος9/8/12 19:22

    KALA NA PA8ETE OSOI TOYS PSIFISATE ...AS PROSEXATE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος9/8/12 20:42

    ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΔΕΙ,Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ!
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΑΡΧΙΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ 28 ΟΚΤΩΜΒΡΙΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος9/8/12 20:43

    Πρός Ανώνυμος9/8/12 4:12 μ.μ.

    Μετά συγχωρήσεως.
    Σε βάρεσε άγρια ο καύσωνας η μήπως
    εισαι Ψυχοπαθής ? Κυκλοφορεις και ελεύθερος εξω?

    Το λεξιλόγιό σου πέρα απο τις λέξεις ΜΑ@ΑΚΑΣ ΜΑ@ΑΚΕΣ και αλλες ειρωνικές και προσβλητικές προς τους αλλους λέξεις δεν εχει?
    Και να προσβάλεις κάποιον η κάποιους που δεν σε πρόσβαλαν και δεν σε πείραξαν.
    Η το οπως εκφράζεσαι ειναι οτι μέχρι εκεί φτάνει το μυαλό σου και το επίπεδό σου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος9/8/12 21:19

    ΦΑΛΗΡΑΚΙ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΚΟΜΜΕΝΗ ΜΕΤΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΔΥΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΥΛΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος9/8/12 21:34

    Ο ΧΟΝΤΡΟ Ο ΛΙΓΝΟΣ ΚΑΙ Η ΓΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος10/8/12 09:33

    ΤΡΕΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΣΤΗΝ ΣΕΙΡΑ Η ΧΟΝΤΡΗ Η ΛΙΓΝΗ. ΚΑΙ Η ΓΡΙΑ ΡΕ ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΓΑΜΙΟΛΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *